Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 18 Decembrie 2015

Mike Quinsey

Perioada festiva provoaca eliberarea multor lucruri putin placute care se petrec pe Pamînt. În ciuda a ceea ce se petrece în lumea exterioara, oamenii sunt determinati sa se relaxeze si sa se bucure. Acest fapt, creeaza o energie care scoate cei mai bun din oameni, si le da ocazia sa dea si sa ierte, actunci cînd relatiile sau stricat, sau inclusiv sau distrus. Pentru unii este un timp de a reînoi relatiile cu care au pierdut contactul, si pe deasupra la toate, se recreeaza fericirea în lume. Niciodata a existat intentia ca Omul sa fie singur, însa majoritatea persoanelor este, în mod natural, legata de ceilalti prin karma, care desigur poate fi vazuta ca fiind rea sau buna, conform o întelegeti. Oricare ar fi forma pe care o vedeti, viata pe Pamînt este o provocare pe care nu întotdeuna o întelegeti. Îssa ele toate sunt parte din planul vostru de viata, pentru a va ajuta ca sa evoluati.

Vietile multor oameni, sunt împletite cu acelea ale altora, si fiecare la rîndul sau, este ghidata pentru a se asigura ca-si urmeaza planul sau de viata. Uneori sunteti raniti emotional de experientele voastre, însa sa tineti în sama ca totul decurge cu aprobarea voastra. Înainte sa fi încarnat, vorbiti cu Fiinte Superioare care discuta cu voi detaliile, si inevitabil sunteti de acord cu planul vostru de viata. Stiti ca, cu cît mai repede va curatati orice karma ramasa, mai bine va fi, pentru ca în alt mod, veti întîrzia avansul vostru. Karma suna ca si cum ar fi o pedeapsa, însa acest lucru este departe de adevar, pentru ca pur si simplu, vi se da oportunitatea de a evolutiona, în ceea ce probabil, ati nereusit în trecut. Si mai mult, existînd la sfîrsitul acestui ciclu, trebuie sa fie curatat, daca o sa înaintati. Asa ca este foarte important, sa luati faptul în serios, daca vreti sa iesiti din dimensiunea inferioara.

Pamîntul este agitat, si Mama Pamînt creeaza schimbarile care erau foarte întîrziate. A asteptat rabdatoare ca Omul sa înceteze de a distruge mediul înconjurator, însa a servit la putin. Rezultatul sunt schimbarile care se experimenteaza deja în jurul vostru, care pentru unii poate parea distrugator, însa sunt toate parte din curatarea necesara, pentru ca Noua Era sa poata sa înceapa. Nu va preocupati cu rezultatul, pentru ca aveti asigurate schimbarile beneficioase care vor restaura pacea pe Pamînt. Va parea ca este Era Aurie, însa dati-va seama, ca aceasta soseste numai cînd vibratiile au atins nivelul necesar. Aveti mult de asteptat, cu toate ca, uitîndu-va în jurul vostru, vedeti atîta haos. Veti obtine obiectivele voastre cu ajutorul altora, care se vor face cunoscuti la momentul potrivit.

În momentul actual, veti fi presionati cu forta, pentru ca sa întelegeti de ce atîtea sunt schimbate în jurul vostru. Va fi greu de determinat ce functioneaza exact pentru binele tuturor, motiv pentru care intuitia voastra intra în joc. Cunoasteti baza a ceea ce se petrece, însa în acest moment, nu exista siguranta de cum se vor desfasura lucrurile. Liberul arbitru este înca prerogativa tuturor sufletelor, si ca colectiv, sunteti voi cei care determinati în mare masura, forma în care se desfasoara viitorul. În orice eveniment va intra în joc planul major, însa faptul de a fi o trecere linistita depinde de voi. Îndiferent de ceea ce se va petrece, Ascensiunea va avea loc. si va fi în viitorul apropiat.

Puteti sa identificati pe cei ai Luminii, care sunt îmbarcati în munca de a ilumina pe ceilalti. Însa nu pe ei toti, deoarece unii iau o cale care evita publicitatea, si-si duc la capat munca lor pe tacute, însa cu reusita. Adesea puteti simti energia superioara în jurul unei asemenea persoane, si aceasta este forma cea mai sigura de a sti ca apartine Luminii. Puterile voastre intuitive va vor ajuta sa stiti cînd va întîlniti cu ele, si experimentati prezenta lor totala. Ar trebui sa fie usor pentru cei care evolueaza sa identifice aceste suflete care se prefac ca sunt iluminate, cu toate ca urmeaza o cale care nu este conectata pe deplin cu Lumina.

În prezent, ar fi trebuit sa stii deja ca multi din prietenii vostrii ai Luminii, sunt din regatele superioare, si lucreaza cu Fortele Galactice. Asa au facut-o de eoane de timp, si au condus Umanitatea pentru ca sa-si mentina picioarele firm pe drum. Majoritatea sufletelor au putina sau nici o stiinta, de felul în care Spiritul lucreaza cu ele. Cu toate acestea, ar fi mai bine daca ati

întelege cum sa va relationati cu Ghizii vostrii. Ei se gasesc acolo pentru a va ajuta ca sa evoluati, si pentru ca sa se asigure cînd este posibil, ca va mentineti angajamentele voastre. Nu aveti nevoie sa va simtiti singuri niciodata, si puteti sa cereti ajutor Ghizilor vostrii în orice moment.

Iubirea este cea mai mare si puternica energie care exista, în a voastra joasa vibratie comparativa, nu este usor sa o folositi pentru a produce minuni. Dar puteti sa vindecati cu succes, asa cum multi dintre vindecatorii vostrii o fac deja. Inclusiv cîteva cuvinte amabile spuse cu dragoste si cu sentiment, pot înalta un suflet cu necesitate. Poate ca stiti, ca puterea este mult mai mare atunci cînd va gasiti într-un grup, si se poate obtine mult mai mult în acest fel. În cele din urma, veti putea vindeca instantaneu, însa trebuie sa se tina seama ca vindecarea nu este necesara în dimensiunile superioare.

Unele suflete nu pot întelege de ce au acceptat o viata atît de provocatoare pe Pamînt. Acest lucru este posibil pentru ca au uitat de faptul ca sau facut voluntari pentru a coborî în dimensiuni. Aproape cu siguranta, ca ati simtit compasiune pentru sufletele prinse în vibratiile joase, si v-ati gasit printre banda de voluntari care au fost alesi pentru ca sa le reîntoarca la Lumina. Ati facut-o dupa ce v-ati asigurat ca mereu erati însotiti de Fiintele de Lumina. Cu alte cuvinte, ca erati condusi si ajutati în misiunea voastra, pentru ca sa va asigurati ca aveati sa va întoarceti cu siguranta la Lumina. Tot ceea ce se petrece în jurul vostru, este parte din experienta voastra, si cu cît mai multi dintre voi va întoarceti la Lumina, mai necesare vor fi lectiile mai intensive.

Poate ca continuati sa ramîneti în întuneric, din cauza a ceea ce se petrece pe Pamînt, si asa va fi pîna cînd se va evita ca Întunecatii sa intervina. Acest lucru ar fi trebuit sa se schimbe de cîtva timp, pentru ca unele suflete curajoase ignoreaza amenintarile lor, si continua cu planurile lor de a ilumina oamenii. Multa lume si-a pierdut viata încercînd sa scoata la lumina adevarul, motiv pentru care trebuie sa fiti atenti, pîna cînd va fi sigur sa o faceti. Unele suflete care sunt importante între "Luminile" conducatoare, sunt protejate, pentru ca munca lor este vitala si importanta. Fara îndoiala ca va identificati cu ele, si mesajele lor va mentin la curent cu informatia. Se petrec multe lucruri în spatele scenelor, si situatia generala este deja foarte încurajatoare.

Sunt Mike Quinsey, si aduc aceste mesaje prin Fiinta mea Superioara. Acesta va fi ultimul pîna pe vineri 1 Ianuarie, 2016. Promite sa fie un an excitant, si cred ca se vor face multe progrese. Cu multa probabilitate va avea loc revelatia, si cînd aceasta se va petrece, va semnaliza eliberarea de multa informatie care a fost tinuta ascunsa.

Va doresc tuturor un timp fericit, indiferent de care sunt sarbatoririle pe care obisnuiti sa le aveti. este o mare ocazie de a se reuni si de a purta fericirea si iubirea în lume.

Cu Iubire si Lumina. Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |