Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 11 Decembrie 2015

Mike Quinsey

Se petrec multe lucruri pe Pamîntul vostru în aceasta vreme, majoritatea din care, se gasesc în afara vederii voastre, motive pentru care, aveti putine sau nici o stire despre ceea ce se întîmpla. Are loc o confruntare crîncena între Lumina si Intunecatii, care î-si pierd rapid influenta. Ies la lumina gradativ inventii sau avansuri care au fost suprimate de mult timp, si sunt implicate Fiinte de Lumina care uneori îsi risca viata pentru ca sa aiba succes. Însa (Întunecatii), nu pot opri fluxul, si Lumina se ridica prin toata lumea. Cu ridicarea de nivel a constiintei voastre, mai multe suflete ca niciodata, devin constiente deodata, de cît de rau au fost conduse, timp de secole. Timpul sa oprit virtual, pentru ca Intunecatii s-au asigurat sa retina inventiile care v-ar fi înaltat. Fiti siguri ca este doar o întîrziere momentana, pentru ca sunteti destinati sa dati o saritura, înainte ca ciclul actual sa se termine.

Cînd veti începe sa va beneficiati de noile tehnologii, nevoia de a cheltui cea mai mare parte a timpului vostru, pentru ca sa va cîstigati viata, se va schimba putin cîte putin. Asteapta ca sa fie aduse la cunostinta inventii care vor scoate din viata, munca grea, si cînd vor fi în folosinta, veti deveni mai independenti. Prosperitatea va asigura ca toti veti beneficia de schimbari, si saracia va deveni un lucru al trecutului. Pîna în prezent, bogatia lumii a stat în mînile unei mici minoritati care va mentinut deliberat într-o stare de necesitate, pentru ca sa depindeti de ei. Aceasta situatie se schimba deja, însa va trece timp pîna cînd veti simti beneficiile. Bogatia lumii, va fi împartita cu justitie între oameni, de acord cu nevoile lor. Timpul lui „ai” si „ nu ai”, va trece, si avaritia, nu va fi tolerata. Însa acest lucru nu va continua sa fie o problema, deoarece cu timpul, ridicarea vibratiilor va permite numai sa se înalte aceste suflete care sunt pregatite pentru a face parte dintr-o noua societate, bazata pe justitie si egalitate.

Daca aveti vreo preocupre referitor la locul vostru în viitor, sa nu va temeti, pentru ca toate sufletele se vor gasi exact în nivelul adecvat. Si mai mult, nici un suflet se poate înalta la un nivel superior decît acel care îl permite vibratiile sale. Aceasta înseamna ca toti acei care v-au încarcerat pe Pamînt timp de milenii, de asemenea vor merge la un nivel coerent cu joasele lor vibratii. Nu vor mai putea interveni în progresul sufletului vostru, si se vor înfrunta cu lectiile de care au nevoie, pentru ca sa se întoarca la Lumina. Totul functioneaza într-o forma absolut dreapta, pentru ca Dumnezeu mentine înca toate sufletele în îmbratisarea lui dragastoasa. Ati traversat multe probe si tribulatii, si ati fost pusi la încercare pina la limita, însa niciodata mai mult decît ati fi putut sa manevrati. Sunteti mult mai puternici prin experientele voastre, si puteti sa manevrati tipurile de probleme pe care le veti întîlni, cînd veti fi voluntari pentru a ajuta sufletele prinse în vibratiile joase. Bucuria de a putea ajuta pe altii care lupta ca sa-si gaseasca calea de întoarcere acasa, va face ca toate eforturile voastre sa fi meritat si sa recompenseze.

Va pregatiti deja pentru sarbatorile voastre festive, si pentru asteptarile fericite de a da, si primi cadouri de la familie si de la prieteni. În fiecare moment, sentimentul de iubire extinde speranta si înaltele asteptari de viitor, inclusiv cînd în jurul vostru exista amenintarea de activitate negativa, care are intentia de a cauza panica si frica. Fiti pacifici, si prezenta voastra cînd va veti gasi între alti oameni, va avea un efect calmant. Acest lucru nu este mai bine ilustrat, decît ca atunci cînd se ia parte într-o meditatie relaxanta în grup, cînd puterea se simte cu atîta forta si devine atît de evidenta.

Ati descoperit deja ca ridicarea vibratiilor duce la schimbari în lumea animala, si ca faceti prietenii mai neobisnuite. Exista animale care devin prietenii acelora pe care în mod normal le vînau, si acest lucru se va extinde cînd se vor înregistra mai multe exemple. Dupa aceea, nu se vor mai vîna între ele pentru a se alimenta, si asa cum a fost profetizat, „leul va sta împreuna cu mielul”. Este începutul schimbarilor care gradual se vor extinde în lung si în lat. Inclusiv, Rasa Omeneasca se va schimba gradual, si cînd vibratiile se vor înalta, nu veti mai simti nevoia de a mînca carne animala. Însa în prezent, majoritatea sufletelor manînca înca asemenea alimente, pentru a satisface necesitatile lor fizice.

Cu timpul, veti mînca mai putin, deoarece sursa voastra de energie se va gasi în jurul vostru, si o veti absorbi în mod natural. Cu toate ca multi nu aveti amintiri despre momentele în care va gasiti în vibratiile superioare, acei care le au, stiu ca absorbiti energia din tot ceea ce va înconjoara. În corpul vostru de vibratie înalta, veti avea nevoie de foarte putina mîncare din aceea cu care sunteti obisnuiti pe Pamînt. Unii veti fi stiut ca dimensiunea pe care o numiti Summerland*, este aceea unde se gasesc majoritatea sufletelor imediat dupa ce au lasat corpul lor fizic. Cînd sufletele au avut o experienta diferita, ar trebui sa fie semnalat ca este datorita puterii gîndului. Ceea ce astepti sa experimentezi imendiat dupa moarte, depinde mult de asteptarile si dorintele tale. Daca crezi ca nu exista nimic, acest lucru va fi, pîna cînd vei deveni constient ca acest lucru este diferit de asteptarile tale, si te trezesti la activitatea care te înconjoara.

Trebuie sa aveti o minte deschisa, si sa fiti pregatiti pentru a accepta ca viata dupa moarte, poate fi foarte diferita de ceea ce va asteptati. Cei care au credinte religioase puternice, vor descoperi lucruri în care credeau, însa curînd îsi vor da seama ca nu sunt ceea ce ei asteptau. A se întîlni cu fiintele iubite, familiare sau prieteni, va înlatura repede orice îndoiala asupra adevarului, însa sa tineti seama, ca este puterea gîndului ceea ce face lucrurile asa cum sunt, si pentru care exista atîta diferenta. Din acest motiv chiar, nu veti duce lipsa denimic, si veti descoperi ca împrejurul vostru este foarte familiar, si asemanator cu experientele voastre de pe Pamînt.

Desigur, experientele voastre pe Pamînt sunt reale, si sunteti voi cei care ati creat ceea ce se gaseste în jurul vostru. Este foarte diferit de experienta voastra în vibratiile superioare, care în toate aspectele este mult mai acceptabila. Ceea ce experimentati, depinde exact de nivelul în care va gasiti, pentru ca exista diferente importante între ele. Este foarte improbabil ca suflete de joasa vibratie sa caute informatia care se da, si experientele lor ar putea sa le conduca la nivele mai întunecate, unde exista mai putina Lumina. Fiti siguri ca cei care sunteti ai Luminii, nu va trebui sa aveti nici o teama în absolut, de unde îi veti putea întîlni. Este lipsa de Lumina, acea care îi duce la nivele inferioare, care pot parea aproape de total întuneric.

Pe masura ce sfîrsitul acestui ciclu se apropie, si problemele Pamîntului ajung la concluirea lor, va fi greu de determinat ceea ce se petrece cu adevarat. Însa se pune mult efort pentru a termina cu activitatile Întunecatilor, de a interfera în eliberarea voastra de la ei. Se gasesc aproape, rezultate importante, si se poate astepta curînd un progres notabil. Ati asteptat cu rabdare vre-un avans semnificativ, si ca rezultat al efortului care se face, exista inclusiv posibilitatea, ca în curînd se vor face anunturi importante.

Sunt Mike Quinsey, si aduc aceste mesaje de la Fiinta mea Superioara, asa cum a sugerat St. Germain. Sunt trimise cu Iubire si Binecuvîntari pentru toate sufletele.


* http://wiccaspain.es/summerland-y-las-dimensiones-ocultas/


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |