Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 18 Martie, 2016

Mike Quinsey

Multe lucruri se întîmpla pentru ca Lumina trezeste de fiecare data mai multe suflete la adevarul existentei lor. Timp îndelungat ati fost mentinuti literalmente în întuneric, însa în prezent raspundeti vibratiilor superioare. Ati rupt scoarta uitarii si începeti sa întelegeti locul vostru autentic în Univers. Daca ati putea macar sa captati adevarul maretiei voastre, si sa va luati locul vostru ca Fiinte ale Luminii! Valurile întunericului se ridica, si încet întelegeti destinul vostru. Sunteti cu mult mai mari, decît ceea ce ati fost împinsi sa credeti, si pe masura ce va treziti catre adevar, va veti scoate catusele care au dus la "arestarea" voastra pe Pamînt. Nu vi se mai poate ascunde adevarul, si cunoasteti deja minciunile care v-au ascuns adevarul. În prezent totul se schimba, cu toate ca, va exista putina confuzie atunci cînd noul se va amesteca cu vechiul. Totusi, problemele se accelereaza mult, si este numai o chestiune de timp pentru ca adevarul sa devina mai aparent. Se va putea ca Întunecatii, sa întîrzie înca progresul, însa nu mai au puterea pe care o aveau înainte. Fiti siguri ca sunteti protejati de catre Fortele Galactice, care nu vor permite sa fie uzurpat planul pentru libertatea voastra.

Lumina pe Pamînt, s-a înaltat atît de mult ca va apropiati rapid de Ascensiune. Însa exista multa munca de facut pentru pregatirea voastra, si sufletele carora li sa încredintat aceasta sarcina, sunt ajutate sa realizeze munca lor. Ajungeti la o perioada de timp în care vechile metode nu mai servesc deja, si în curînd veti da o mare saritura înainte. Cuta temporala în care ati trait, va fi lasata în curînd în urma, dar sa fiti constienti ca, în ciuda vitezei schimbarilor care se vor petrece, trebuie sa aveti toleranta necesara pentru ca oamenii sa le raspunda lor. Nu vor exista scurtaturi în planul-ghid, si exista suficiente ajutoare, pentru a asigura ca schimbarile sa aiba loc fara dificultate. De asemenea important este factorul timp, deoarece trebuie sa faceti parte din schimbari, pentru ca sa puteti sa va acomodati lor, mai usor. Probabil, multi dintre voi ati urmarit mesajele liderilor vostrii, care si-au luat mult timp pentru ca sa se asigure ca erati informati de înaintari. Multe suflete sunt involucrate în prezentarea schimbarilor, si au asteptat acest moment ani si ani, si sunt pregatite pe deplin, pentru a realiza partea lor, în dezvaluiri.

În vibratiile superioare, trebuie sa fim atenti pentru ca sa nu va supra-excitam, deoarece noi vedem o panorama care dezvaluie deja viitorul. Suntem excitati deoarece calatoria voastra prin vibratiile inferioare se gaseste aproape pe sfîrsite, si încercam sa nu lasam impresia ca schimbarile se gasesc mai aproape decît sunt. Sa luati în seama ca progresiunea schimbarilor, poate fi initial, lenta în a începe. Noi vedem o vedere panoramica a viitorului vostru, si acesta este motivul pentru care avem atîta încredere în el. Ati reactionat destul de bine fata de întîrzierile care au avut loc în ultimii ani, si amititi-va cã rezultatul a fost, ca li sa dat mai multor suflete oportunitatea pentru a se înalta. Mama Pamînt, a ajuns la un punct în care nu mai poate opri schimbarile, si acesta este un alt motiv pentru care avem atîta încredere în schimbarile care vin. Majoritatea dintre voi sunteti familiarizati cu adevarata voastra istorie, si stiti ca atît perioada Atlantã, precum si cea Lemurã, au terminat în catastrofe. Sa fiti siguri ca voi ati mers mai departe de aceasta posibilitate, si sunteti destinati sa experimentati un succes minunat.

Atunci cînd se vor opri ostilitatile pe Pamînt, i se va da Rasei Omenesti timpul pentru ca sa contempleze ca Toti sunteti Unu. O Rasa Umana care sa separat în fragmente, pentru ca ati uitat ca sunteti Gardianul Fratelui vostru, si ca ceea ce faceti unuia, o faceti tuturor. Dupa ce veti trece un timp în care veti dezvolta încrederea în ceilalti, repede veti uita istoria voastra de constrîngere, si veti întelege natura iubirii neconditionate. Exista în fiecare suflet, o dorinta fundamentala de a Fi Una cu Tot Ceea Ce Este, si pentru ca ati fost eliberati de joasele vibratii, veti gasi din nou calea voastra catre Iubire si Lumina. Istoria Erelor întunecate în curînd va fi lasata în urma, si va fi lasata sa se dizolve în analele timpului. Viitorul este Auriu, si nu veti avea de asteptat mult timp, înainte de a se transforma în realitatea voastra. Este starea voastra autentica de existenta, si timpul vostru afara din ea, a fost o experienta monumentala, care v-a posibilitat sa evoluati mult, foarte repede.

Deci exista înca munca de facut, înainte ca sa puteti într-adevar sa avansati, mentineti-va viziunea voastra asupra viitorului, ajutînd astfel sa se mentina vibratiile superioare. În aceste timpuri problematice în care Întunecatii încearca cu disperare sa controleze rezultatul, va trece ceva timp înainte ca ei sa-si dea seama de inutile ce sunt obiectivele lor. Probabil ca unii vor capitula, în timp ce altii vor vedea o onoare în a muri pentru cauza lor. Unelor suflete li se va arata adevarul actiunilor lor, si vor învata cu ele. Nici un suflet se afla dincolo de ajutor, si exista multe suflete mari de Lumina, care ramîn lînga ei. Inclusiv, în nivelul vostru, progresul vostru este urmarit îndeaproape, si vi se da tot ajutorul pentru ca sa vi se garanteze succesul. Unii pot chestiona aceasta afirmatie, însa dati-va seama ca Ghizii vostrii nu interferen în responsabilitatile voastre karmice, însa va ajuta sa le traversati. Karma poate fi, dupa calculele voastre, buna sau rea, însa totul face parte din experientele voastre necesare evolutive.

Viata nu este o serie de experiente fara sens, si fiecare dintre ele, este o parte din lectiile de care aveti nevoie pentru ca sa evoluati. Tine-ti seama ca înainte sa va întruchipati pe Pamînt, ati discutat planul vostru de viata si ati fost de acord cu diferitele scenarii pe care le-ati planuit. În aceste momente Ghizii vostrii pot într-adevar sa-si joace partea lor, pentru ca este foarte important sa aveti succes atunci cînd ajungeti la provocarile voastre karmice. Uneori poate fi foarte greu pentru voi, însa cu toate ca doare mult, veti iesi cîstigînd la termen lung. Karma, este foarte greu de stabilit, pentru ca adesea exista diferite suflete involucrate, si fiecare dintre ele învata ceva din acest lucru. Sunt aceste momente în care Ghizii vostrii îsi joaca rolul propriu, deoarece re-cade asupra lor multa responsabilitate, pentru a asigura un final satisfacator. Trebuie sa se tina seama cu toate acestea, ca în re-contajul final, veti avea libertatea sa va luati propriile voastre decizii.

Viata pare a fi un set de succese la întîmplare, dar de fapt ea este planuita în mod meticulos. Desigur ca atunci cînd exista multe suflete involucrate, este necesar ca toti sa-si joace partea lor, si toti se vor beneficia cu experienta. Desigur, este posibil sa "repetati" situatii care poate ca nu au fost satisfacatoare, si va trebui sa le traversati din nou. Totusi, din diferite motive, karma poate fi purtata catre o viata urmatoare.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |