Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 11 Martie, 2016

Mike Quinsey

Evenimentele care vor schimba cursul evolutiei Omenesti, progreseaza bine, si pentru voi, este confirmarea ca Revelatia va avea loc. Multe si multe suflete lucreaza pentru Lumina si au puterea suficienta pentru a depasi interferenta acelora care apartin întunericului. Ei încearca înca sa obtina unele avantaje de la schimbarile pe care le au la îndemîna, însa Lumina este puternica si îsi mentine pozitia. Va deveni si mai puternica înca, cu cît mai multe suflete se vor trezi catre Adevar, motiv pentru care putem sa spunem ca totul merge bine, si ca vor umple pe deplin asteptarile voastre. Calendarul pentru aceste evenimente este mereu nesigur, însa putem sa spunem ca rezultatul final va fi Ascensiunea - Înaltarea. În ciuda cursului pe care evenimentele îl pot lua, succesul vostru este asigurat.

Se petrec atîtea lucruri, ca v-ar fi aproape imposibil sa le urmati ritmul, si acest lucru va asigura sa va pregatiti repede pentru ca sa va luati locul vostru ca fiinte înaltate. În nivelul în care totul se gaseste în Acum, s-ar parea ca Ascensiunea a avut loc deja. Cu toate acestea, în nivelul vostru de vibratie, evenimentele au loc în mod secvential, ceea ce este o consecinta a liberului vostru arbitru. Acest fapt face ca sa fie numai dificil sa se faca previziuni exacte, însa putem sa afirmam ca Ascensiunea voastra este garantata. De cîtva timp încoace, am avut întrezariri ale viitorului care va asteapta si care este plin de promisiuni care vã vor înalta catre Noua Era. Asa cum veti nota în curînd, aceasta vibratie o sa va impulsioneze rapid pîna la dimensiunile superioare. Veti exista într-un nivel în care totul apartine Luminii, si unde Iubirea Universala este abundenta.

În prezent, putini stiu de unde vin, însa cu trecerea timpului vor cunoaste adevarul. Veti reînnoi prietenia cu "familia" voastra, care a stat în asteptare cu rabdare, la înaltarea nivelelor voastre de constiinta. reuniunile vor fi ocazii de imensa fericire, în care veti putea împartasi din nou, Iubirea voastra si Lumina voastra, cu toate celelalte suflete. Si daca veti dori, nu veti avea nevoia sa va întoarceti la nivelele inferioare, cu toate ca unii o vor face pentru a servi pe altii. În loc sa ramîneti pe planeta voastra natala veti putea alege sa va uniti sufletelor similare, si sa functionati ca un grup. Veti decide cursul vostru urmator de actiune, cu intuitul de a mari evolutia voastra. Aceasta nu se opreste niciodata, pîna cînd în sfîrsit se obtine perfectiunea completa, si se întoarce la Dumnezeu. Însa de-abea ati început calatoria voastra, si aveti înca multe experiente minunate si satisfacatoare de care sa va bucurati.

Multe suflete sunt asa de înclestate în credintele lor, ca vor refuza sa accepte o viziune mai ampla de care este nevoie pentru a evolua. Însa, a fi prezent pe Pamînt într-un moment ca acesta, înseamna ca nu se poate ignora complet ceea ce se petrece, si experientele voastre vor constitui bazele unei noi întelegeri. Întotdeauna este disponibil ajutor celora care au nevoie sa se înalte, si vor fi orientati de-alungul drumului, pentru a asigura progresul vostru. Cum totul se gaseste în prezent în Acum, aceste suflete vor avea tot timpul de care au nevoie ca sa avanseze, pentru ca este imposibil sa stai oprit si este inevitabil ca, constiinta voastra sa creasca. Totusi, nu vom cîstiga nimic încercînd sa fortam un individ ca sa accepte adevarul, deoarece, facînd-o, putem sa cauzam un efect contrariu celui asteptat.

În nivelele superioare se diligentiaza în sensul de a influenta persoanele care detin pozitii de putere si autoritate, pentru ca deciziile luate în numele vostru, sa fie purtate înainte. În prezent, sunt reusite eforturile pentru a uni tarile într-un acord mutual, în favoarea schimbarilor. Asemenea lucru înseamna, ca este posibil sa fie începute, si ca vor duce la o "reevaluare a Monedei". Aceste schimbari, sunt dificile de facut, însa tarile implicate pot sa vada beneficiu-rile chiar daca propriile lor monede pot fi dezvalorizate. Noul sistem va asigura ca toti sa se bucure de un sistem just de interschimb monetar. Apoi, veti ajunge la o faza în care banii nu vor mai fi necesari, însa acest moment este foarte departe, deci nu este nevoie sa va preocupati cu consecintele.

Exista multe schimbari dorite asteptînd sa fie introduse, si actiunile celor apartinînd întunericului nu au evitat sa fi fost facute progrese. De fapt, întîrzierile au oferit mai mult timp celora care cerceteaza inovatiile, si exista deja diferite posibilitati, pe cînd mai înainte exista doar una. Nu se va pierde timp, imediat ce schimbarile vor putea fi introduse fara interferente. Unele vor fi necesare sa fie introduse mai lent, pentru garanta ca nu vor exista complicatii. Însa, altele vor sta disponibile rapid, cu autorul prietenilor vostrii extraterestrii. Sa fiti siguri ca exista planuri pregatite, care le fac.

Asa cum cu siguranta ca v-ati dat seama, multe din navele pe care le vedeti pe cerurile voastre, sunt acelea pe care cei ai întunericului, le-au dezvoltat de mult timp. Cele care sunt ale Luminii, si care apartin Fortelor Galactice, au tendinta de a se mentine afara de la vedere, pentru ca evita confruntarea, datorita intentiilor lor pacifice. Cu toate acestea, sunt mai mult decît capabile sa se apere. Exista ceea ce am putea numi o "zona problematica" care înconjoara Pamîntul, însa nu prezinta dificultati pentru civilizatiile avansate care detin tehnologii foarte superioare. Va sosi un timp nu prea îndepartat, în care tot armamentul va fi inoperabil. Totusi, sa nu va lasati sa fiti intimidati de cei care apartin întunericului. Ei se gasesc sub o observatie constanta, si activitatile lor sunt complet sub control.

Au loc schimbari pe Pamînt, care de fapt, cauzeaza dificultati, însa vor fi de scurta durata. Atunci cînd voi veti întelege natura schimbarilor, veti fi mai mult decît încîntati cu rezultatul. Viata va deveni mult mai usoara, si zilele de "lipsa" vor ramîne în curînd, în urma. V-au fost date idei cîtva timp, referitoare la natura schimbarilor care vor aparea, însa, fara îndoiala, vor depasi asteptarile voastre. Nimeni nu va iesi pierzînd, si veti avea totul de cîstigat. Planurile pentru înaltarea voastra, au fost pregatite mult timp si acum pot fi puse în actiune.

Uneori, succesele externe pot parea haotice, însa asa cum v-a fost indicat în mesajele recente, totul este în curs de a fi pus în mod gradual, la locul sau. Multe suflete se gasesc înca învaluite în situatii de karma, si vom avea înca pierderi de vieti, însa oricît de trist vi se poate parea, aceste situatii permit sa se lucreze cu mai multa fervoare în problemele karmei. Totul face parte din evolutie, si sunt experiente necesare, daca aceste suflete pretind sa continue sa se înalte. Este necesar numai, sa fie curatata karma ramasa, si sa fie profitate toate oportunitatile pentru a înainta.

Asa cum se întîmpla în multe aspecte ale vietii voastre, sunteti mereu însotiti de suflete superioare care va orienteaza prin experientele voastre.

Nu exista nimic nou în Univers, si atrageti solutii pentru problemele si nevoile voastre, care au fost probate si testate. Atrageti raspunsuri cu gîndurile si actiunile voastre, ceea ce se petrece atunci cînd un anumit numar de persoane cauta raspunsuri pentru aceleasi probleme, si acestea apar în acelasi timp. Acesta este un alt exemplu de ajutor care va este dat.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |