Home > > Mike Quinsey, 25 Martie, 2016

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 25 Martie, 2016

Mike Quinsey

Cu toate ca o stiti sau nu, problemele avanseaza bine în ciuda multor întîrzieri. Însa vor fi incapabili sa influenteze rezultatul, pentru ca totul a fost bine planificat. Fortele Luminii, se apropie din ce în ce mai mult de voi pe masura ce trece timpul, si sunt pregatiti sa termine munca în putin timp. Întunecatii si acolitii lor, sunt doar o mica forta comparati cu Lumina, dar pot înca sa cauzeze întîrzieri în munca voastra, asa cum ati experimentat. "Revalorizarea" este pregatita sa înceapa, si se va face atunci cînd cei care se gasesc în control, vor fi siguri ca procedînd, nu vor pune în pericol întregul plan. Acest lucru implica multe tari care sunt pregatite deja, pentru a avansa în putin timp. Fiti siguri ca problemele sunt atît de avansate ca nimic nu va mai evita deja sa aiba loc posterioarele schimbari.

Confuzia are loc înca pe pamînt, pentru ca Întunecatii continua sa se faca cunoscuti prin actiunile lor indiscriminate împotriva persoanelor inocente. Desigur, karma este involucrata, însa în nici un mod este excusa pentru intentiile lor asasine. Nu obtin nimic pentru a avansa în cauza lor, însa alieneaza persoane din toate nivelele. Aceste actiuni pot fi duse la un complet sfîrsit, si se va face atunci cînd va ajunge la un anumit punct. Între timp veti continua sa evoluati, în timp ce vibratiile voastre continua sa se înalte, si vã vor împinge departe de vibratiile scazute, pîna cînd veti fi pregatiti sa va înaltati.

Adevarul despre evolutia Rasei Omenesti, este foarte departe de faptele (datele), si într-un viitor foarte apropiat vor fi re-scrise cartile voastre de istorie, pentru ca sa reflecteze adevarul. Întunecatii, au încercat sa va mentina întîrziati, pastrînd adevarul departe de voi, dar acest lucru nu a servit la nimic. O perioada de timp, s-au nascut pe Pamînt suflete ale Luminii cu memoriile experientelor lor anterioare, intacte. Nu mai exista mod ca adevarul sa poata continua sa fie ascuns, si exista deja multe surse pregatite pentru a-l revela. Vã va elibera de la falsa imagine prezentata de religie si de cartile de istorie, si vã vor pregati ca sa va luati locul vostru în regatele superioare. Nu poate sa existe o falsa interpretare a adevarului despre cum a evoluat Rasa Omeneasca, si daca este necesar, de la nivelele superioare este posibil sa se calatoreasca înapoi în timp, si sa-l vedeti voi proprii.

Este important sa va mentineti concentrati în obiectivul vostru, si sa nu lasati ca îndoiala sa se tîrîie prin mintea voastra. Timpurile finale sunt în mod inevitabil volatile, însa Lumina continua sa se înalte lasand în urma vibratiile scazute, pentru ca sa-si gaseasca propriul lor nivel. fara îndoiala, au loc schimbari prin toate partile. si rezultatul va fi ca Lumina va deveni forta dominanta. Vechiul nu mai are loc în Noua Era care de-abea a început, si sufletele care sunt agatate de el, vor ramîne în nivelul care se ajusteaza necesitatilor lor. Este o forma de a evolua complect justa si acceptabila. Prietenii si inclusiv unii membrii ai familiei se vor traslada la un nivel diferit de al vostru, dar sa stiti ca toate sufletele vor termina exact unde trebuie sa stea. Este foarte probabil ca familiile unite sa aiba necesitati similare, motiv pentru care ades se întrupeaza împreuna. Orice se va întîmpla, toate sufletele se vor gasi exact în nivelul adecvat. Cum aveti libera alegere, puteti inculsiv sa va întoarceti la o stare anterioara, daca va fi necesar pentru ca sa mariti evolutia voastra. Ceva care nu puteti sa faceti, este sa va deplasati la un nivel care sa fie superior vibratiilor voastre. Cu toate acestea, puteti sa vizitati un nivel superior, însotind un suflet care sa fie deja în aceasta vibratie, si care sa va protejeze.

Se apropie un timp în care toata lumea va avea suficient pentru a trai o viata cu confort, si nimeni nu va ramîne fara el. Veti construi acest nivel, ajutati de St. Germain, care are niste fonduri enorme, care asteapta sa fie eliberate. Veti ramîne foarte surprinsi, cînd veti afla planurile care au fost facute cu milenii în urma, pentru ca sa fiti adusi la acest punct al timpului. Uneori ati simtit ca luptati o lupta singuratica împotriva Întunecatilor, dar în tot momentul ati fost ajutati de un numar enorm de ajutoare lucrînd pentru Lumina, Iubire si Adevar.

Schimbarile vor sosi în timpul vostru, în ciuda obstacolelor care au fost puse în calea voastra. Se gasesc deja în proces de manifestare, si vor fi anuntate în forma ordonata. Prioritatea este de a purta civilizatia voastra la un punct în care lipsa de lucruri esentiale pentru o existenta confortabila sa fie depasita. Va avea loc foarte repede si eficient. Cînd lumea nu va mai fi legata pentru a obtine esentialul pentru viata, va avea timp pentru ca sa-si urmeze propriile sale interese. Spiritul de a ajuta pe cei mai putin norocosi se va întoarce în plenitudine si va îmbelsuga cooperarea. Imediat veti descoperi ca puteti trai în pace, si vã veti simti siguri în propria voastra casa. Cînd oamenii vor descoperi ca nu mai exista amenintari împotriva lor, se vor putea relaxa si se vor bucura de un nivel de viata dincolo de actuala lor experienta.

Schimbarile pot parea foarte îndepartate, dar în realitate se gasesc aproape de a fi anuntate. Este numai o simpla chestiune de a astepta momentul sigur si corect pentru a fi facut. Ajungînd atît de departe cu succes, nu exista panica nici preocupare cu calendarul, deoarece putei sa fiti siguri ca toti factorii vor fi considerati înainte de a se proceda. Este atît de avansat, ca din cînd în cînd sunt necesare schimbari minore pentru ca totul sa fie pus într-o stare de pregatire. Întunecatii, stau în retragere pentru ca au pierdut o putere considerabila, si capacitatea de a altera rezultatul. Ei vor ataca pe oricine, pentru a obtine si a cauza teama si comotia, însa nu vor obtine nimic cu acest lucru, care sa poata altera deja rezultatul.

Daca Presa voastra ar fi libera pentru ca sa va informeze despre adevarul a ceea ce se petrece, ati fi informati de evenimente. Cu toate acestea, aceasta pozitie de asemenea se schimba si se fac incercari de a deveni o Presa libera. Ati fost în mod deliberat neinformati timp de multi ani, si alimentati numai cu stiri pe care le controleaza Întunecatii. Internet-ul a depasit cu succes aceasta probelma, pentru ca exista libertate de a informa despre problemele pe care le gasiti. Este folosit pentru ca sa va dea sa cunoasteti faptele adevarate, si aveti un mare avocat în persoana lui David Wilcock, care lucreaza neobosit pentru a scoate la iveala toate subiectele în mod deschis. Desigur, cei care au o agenda diferita, pun lucruri pentru a confunda, dar în masura în care sunteti bine informati, veti sti în cine sa credeti.

Evenimentele se accelereaza în ciuda aparentei lor externe, însa în prezent, sunt întunecate cu ceea ce se petrece pe Pamînt, si care cauzeaza teamma si haos. Fiti siguri ca exista previziuni pregatite pentru a asigura ca problemele sa nu scape din mîini. Cum este o planeta de libera alegere, trebuie sa se permita anumite expresii pentru credintele unui individ, însa de asemenea exista anumite limitari. În curînd va sosi un timp în care confuzia va parea ca nu are sfîrsit, dar sa fiti siguri ca Fortele Luminii vor arunca o mîna pentru a accelera concluzia lor. Ei lucreaza de acord cu instructiunile Fiintelor superioare care supervizioneaza destinul Omului. Stiti deja ca viitorul vostru este asigurat, si nu aveti nevoie sa va preocupati de succesul rezultatului.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |