Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 8 Ianuarie, 2016

Mike Quinsey

Dragilor, respirati si pregatiti-va pentru multele schimbari care asteapta sa apara. Prin înfatisarea lor, unele pot parea catastrofice în ceea ce priveste sistemele voatre actuale. Cu toate acestea, toate actiunile ar trebui sa fie vazute cu o mai mare perspectiva mentala, deaorece începeti o perioada cu multiple schimbari. Este natural ca în fiecare faza sa o vedeti de acord cu efectul sau imediat. Însa daca ati putea sa vedeti rezultatul pe termen îndelungat, ati observa ca fiecare succes face parte dintr-un proces întreg si complex de schimbari. Majoritatea dintre voi stie ca evenimentele care se petrec, sunt pentru ca sa va elibereze de fortele întunericului, care va leaga.

Din acest motiv Mama Pamînt face deja schimbari si "va scutura" pe întunecati, si activitatile lor. Uneori, depinzînd de locul în care va aflati, fenomenele vor parea amenintatoare, însa amintiti-va ca schimbarile de la suprafata Pamîntului sunt inevitabile, pentru ca aceasta sa se poata curata. Fiti siguri ca Federatia Galactica va fi activa în aceste momente, si daca va fi necesar vã va scoate în caz de pericol adevarat. Cautati sa va mentineti calmi, si sa nu va temeti de schimbari, pentru ca nu veti fi afectati direct, cu exceptia celor care au chestiuni de Karma, pentru a rezolva în acest fel. Uneori este dificil pentru noi sa intervenim în asemenea circumstante, însa daca suntem autorizati pentru ca sa va ajutam, putem sa va re-punem (într-un anumit loc), pîna cînd pericolul va trece. Este gravat în istoria voastra, ca multe civilizatii, pur si simplu au disparut fara urme.

Se petrec multe lucruri fara ca voi sa aveti cunostinta, însa toate evenimentele pe Pamînt sunt observate de Fortele Galactice. Ele conduc energiile cînd este posibil, catre zonele în care cauzeaza cel mai mic efect pentru orice forma de viata. Însa sunt unele situatii în care sunt necesare schimbari importante în care structurile terestre sunt reformate si fluxurile de apa sunt modificate. În aceste momente este mai important ca niciodata, sa va mentineti calmul si sa evitati sa cedati energiile voastre, fricii. Mentineti-va calmul, si facînd-o veti ajuta pe altii sa faca acelasi lucru.

Inevitabil, putina frica însoteste întotdeauna schimbarile importante, însa garanteaza tuturor persoanelor, ca acestea sunt pentru a schimba în bine Pamîntul. Vechiul care nu mai serveste Noii Ere, trebuie sa dea loc Noului. Cînd va fi posibil, schimbarile vor fi moderate, pentru ca sa va dea posibilitatile sa va acomodati lor. Aveti mai mult de o civilizatie care le supravegheaza, astfel deci, odihniti-va linistiti stiind ca exista forte superioare responsabile cu totul. Evenimentul care are loc, este foarte important pentru Sistemul solar, motiv pentru care, atrage atîta atentie.

Veti experimenta o separare de drumuri pe masura ce vibratiile continua sa se mareasca. Este inevitabil si necesar sa fie proportionata faza urmatoare în evolutia Umanitatii. Acest lucru are loc la sfîrsitul fiecarui ciclu solar, si este din acest motiv ca persoanele nu sunt legate unele de altele în diferitele relatii. Sufletelor le este data oportunitatea sa re-acceseze la progresul lor, si viitorul are nevoie sa continuie sa evolueze. Experientele voastre ca fiinte întruchipate pe Pamînt, v-au întarit în prepararea pentru a servi pe altii, si sunteti iubiti imens, si apreciati pentru ca o faceti. Ati demonstrat forta voastra si determinarea în adversitate, si pueti avea de a face cu orice situatie în care va veti gasi. Foarte adînc în interiorul vostru, va amintiti ca toti v-ati oferit sa fiti voluntari pentru a creste împreuna cu experientele Pamîntului, si nici un alt loc v-ar fi oferit o oportunitate asa de mare de a iesi victoriosi, în asa de putin timp.

Între timp traversati ultimele resturi ale vechiului ciclu. si va veti îndrepta gîndurile mai mult spre întelegerea Noii Ere. Va fi foarte diferita de ceea ce cunoasteti, si o surpriza foarte agradabila, pentru ca veti întîlni mare fericire si libertate pentru a urma dorintele voastre. Nu o sa va mai vedeti obligati sa înfruntati energiile negative, si veti putea sa urmati drumul pe care îl alegeti, fara interferente. Vor exista multe suflete întelepte pentru ca sa va sfatuiasca, la luarea deciziilor, pentru planurile voastre pentru viitor. deci, nu va preocupati în acest moment, daca nu sunteti siguri catre ce directie vã va duce planul vostru de viata. Pîna cînd va veti ocupa locul vostru ca Fiinte Galactice, nu se asteapta din partea voastra sa întelegeti pr deplin ceea ce viitorul vostru are nevoie.

Cînd veti iesi din vibratiile inferioare, veti uita rapid suferinta pe care ati trait-o în dualitate, dar va veti aminti mereu lectiile pe care le-ati învatat. Natural, unii dintre voi care cititi acest mesaj, ati avut deja un nivel de constiinta deplina, însa ati coborît vibratiile voastre, pentru a sevri în dimensiunile inferioare. Din acest motiv, amintirea de a exista în vibratiile superioare va reveni mult mai repede. Ati mentinut cunoasterea în subconstientul vostru, si acesta va ajutat în experientele vostre. Dumnezeu Va iubeste Neconditionat, si nu face distinctii între unul si altul, si va priveste pe toti ca egali. Deci sufletele care se simt ca nu sunt demne de Iubirea lui Dumnezeu, ar trebui sa stie ca El va are în aceeasi mare stima, ca pe oricare altul.

Cînd priviti în jurul vostru, sa aveti învedere ca fiecare suflet pe care îl vedeti, actioneaza pur si simplu cu un plan de viata care se adapteaza special nevoilor sale. Deci, faceti concesiuni oricarei circumstante care exista în jurul vostru, si nu uitati ca toate sufletele sunt la fel de egale cu voi, independent de calea pe care o urmeaza. A întelege adevarul în ceea ce priveste planul de viata al fiecarui suflet, vã va ajuta sa va dati seama, ca în realitate nu exista dieferente între unii si altii. Cu aceasta întelegere, nevoia de a judeca pe altii, devine desnecesara, pentru ca toti sunteti Unu. Este din acest motiv, ca sunteti considerati Pazitorii Fratilor Vostrii, motiv pentru care toti membrii Rasei Omenesti, ar trebui sa demonstreze iubire si compasiune pentru altii. Aceasta cunoastere, ar trebui sa va capaciteze pentru a trimite iubire acelora care traiesc în adîncurile umbrelor, pentru ca ei au nevoie mai mult de ajutorul vostru, decît orice alt suflet, daca se reîntorc catre Lumina. Ei se por trezi prin energiile superioare, cu toate ca au renuntat sa creada în Unitatea întregii Vieti.

Se pretinde ca reevaluarea trebuie sa fie facuta deja, dupa multe întîrzieri, însa tineti cont ca initial, ea va fi facuta în aceste monede care vor fi mai importante pentru aceasta perioada de timp. Puteti sa o vedeti ca un început al sfîrsitului capacitatii întunecatilor, pentru a decide cursul Omenirii. Va eliberati din închisoarea voastra, care va tinut departe de progresul real timp de secole. Perioada recenta a fost cea mai critica pentru voi toti, în care ati fost imposibilitati sa avansati în ciuda beneficiului multor înaintari, ceea ce va tinut întîrziati. Aceasta situatie este în proces de schimbare, si exista deja numeroase surse diferite, pregatite pentru a iesi la Lumina. Înca este prea periculos pentru multa lume sa faca publicitatea inventiilor lor dar marele numar al celor amestecati, face sa se presupuna ca nu vor putea sa ramîna ascunsi prea mult timp. Puteti sa fiti siguri ca atunci cînd exita perosanne care se simt impulsionate sa avanseze, si sa aiba încrederea pentru a o face, ele vor fi ajutate.

De-a lungul unei mari perioade de timp, ati stat în asteptare, cu expectativa, ca unele promisiuni sa devina realitate, însa pentru diferite motive ele au fost amînate. Aceasta perioada sa terminat aproape deja, si intram într-un timp în care fiintele de lumina vor avea mai multa libertate de miscare si expresie. Am construit mult, timp de multi ani, si în curînd se vor deschide stavilele, si uneori va veti simti uimiti de viteza evenimentelor care vor avea loc. În ultimii ani, sa facut un mare progres, si atît de rapid pe cît circumstantele ne vor permite, va fi eliberata o infinitate de noi inventii. Puteti ramîne uimiti, însa nu surprinsi, stiind ca ati fost întîrziati serios cam 100 de ani. Însa nimic nu o sa va mai fie negat pentru mai mult timp, si cînd va sosi în sfîrsit Pacea pe Pamînt, va fi eliberata o surpriza dupa alta, într-o rapida succesiune. Pot sa se întîmple înca întîrzieri neprevazute, însa schimbarile pentru ca sa va bucurati de avansul vostru, vor fi ale voastre, mai devreme sau mai tîrziu.

Aveti mult de învatat despre Pamîntul vostru, si despre cît de departe se gasesc cartile voastre de istorie, de a fi riguroase, fiind scrise fara cunoasterea reala a lui. Cînd va fi momentul adecvat, familia voastra Galactica, va garanta ca toti sa aveti oportunitatea de a cunoaste istoria voastra reala. Ei pot ilustra punctele lor, aratîndu-va evenimentele petrecute în trecutul vostru, si cum sau întîmplat într-adevar. De la o perspectiva majora, veti vedea cum Omenirea a fost fals informata despre Istoria sa, în particular în ultimele timpuri. Veti cunoaste adevarul care se gaseste în spatele cauzei celor doua razboaie mondiale, care au avut scopul sa provoace "soc", si oroare prin pierderea enorma de vieti. Nu exista forma ca adevarul sa poata sa fie distorsionat sau manipulat, si nu va fi dezvaluit pentru a învinovati pe nimeni, însa, da, pentru a corecta registrul.

Responsabilii "închisorii" voastre pe Pamînt, vor raspunde în fata autoritatilor care ne sunt superioare noua. Vor fi retrase de pe Pamînt, pentru a garanta ca influentele lor, nu mai poata interfera deja, cu noile energii. Vor sosi zilelele în care veti fi liberi de orice interferenta, pentru ca sa puteti sa va traiti viata voastra, asa cum o veti alege, si într-o pace absoluta. Pentru a întelege ceea ce acest lucru înseamna, trebuie sa fie trait, pentru ca, cuvintele par a fi inadecvate cînd se încearca sa se descrie pacea si armonia absolute. Vietile voastre actuale, sunt doar un reflex trist a ceea ce va asteapta, deci, toate eforturile pe care lle veti putea face pentru a ridica vibratiile voastr superioare, vor fi meritate. În nivelul superior, va veti putea întîlni cu familia voastra autentica, si cu prietenii pe care i-ati uitat de mult timp, însa pe care îi veti aminti în curînd cînd va veti întîlni din nou.

Aproape cu siguranta, va sosi un moment în care persoanele vor avea nevoie sa stie ce se petrece pe Pamînt, si cum acest fapt va afecta viitorul lor. Cum cineva care are o mai mare cunoastere, si care poate ajuta pe altii sa înteleaga, veti fi chemati sa ajutati pîna cînd stirile vor putea sa fie transmise la nivel mondial. Se va face într-o asemenea maniera, ca toata lumea, independent de unde se va gasi, sa aiba posibilitatea sa le primeasca, Reprezentantii nostrii proprii, se vor gasi de asemenea printre voi, si în realitate multi dintre ei sunt, sau au facut cît mai bine, pentru a informa cît de multe persoane va fi posibil, de ceea ce se petrece.

Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilelele voastre, si în calea voastra, pîna la final. Acest mesaj soseste prin Sinele meu Superior.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |