Home > > Mike Quinsey, 10 Martie, 2017

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 10 Martie, 2017

Mike Quinsey

Vi sa spus de multe ori ca nimic este asa cum apare, pentru ca voi ati creat propria voastra realitate. Ea reflecteaza exact asa cum ati înteles nevoile voastre, si cum sa le rezolvati. De asemenea ati fost inspirati sa cautati cele mai bune rezultate care în mod treptat va vor purta mai departe si în sus, cu un ritm neîncetat. Bineînteles, progresul a fost ajutat în mod competent de sufletele întruchipate, care au putut sa va inspire lucruri majore si mai bune. Cu toate acestea, asa cum cu totii aveti libera alegere, decizia finala a fost a voastra, însa cei care au guvernat de pe pozitiile cele mai înalte, nu întotdeauna au luat hotarîri care au fost în interesul major al vostru. Timp de secole si secole ati fost supusi la multe razboaie si la haos si la moartea rezultanta, care au sosit iar si iar la roata cauzei si a efectului.

Cu toate acestea, în timpurile recente, un nou nivel de constiinta a devenit suficient de puternic pentru a proportiona energiile schimbarii. Ca rezultat, lumea a vorbit si cere o noua cale pentru Umanitate, care conduce la pacea pe Pamînt. Ati fost facuti constienti de multiplele manifestari împotriva autoritatilor, care tind sa ignoreze vointa oamenilor. Acestea vor continua sa aiba loc, pîna cînd cererile vor fi ascultate, si se vor duce la capat actiuni. Sa fiti siguri ca voi ca oameni, aveti o putere enorma pentru a afecta schimbarea, asa ca folositi-o cu întelepciune, si veti culege succesul.

Între timp, se fac cunoscute si mai multe schimbari care vor ajuta la înaintarea voastra, si multe care au fost suprimate de asemenea vor fi dezvaluite. Progresul catre Noua Era soseste în ciuda încercarilor Întunecatilor, pentru a-l detine. Devine evident ca începeti sa identificati deficientele în diferitele industrii care par a fi stagnate, si care traiesc înca în trecut. Multe dintre ele nu vor sa abandoneze sursele lucrative de beneficii, si facînd-o, resping progresul vostru catre Noua Era, care ar putea sa va ofere o afacere mult mai buna. Cu toate acestea, schimbarea va veni, fie ca este sau nu binevenita de catre ei, pentru ca este timpul de înainta, si de a se bucura de beneficiile îmbunatatirilor si inventiilor care vor mari calitatea vietilor voastre.

Cu filtrarea de documente oficiale vi se ofera o viziune a informatiei pe care serviciile secrete ar prefera sa nu le vedeti. Este dezvaluita forma în care lumea de pe Pamînt este din ce în ce mai putin capabila sa se bucure de intimitate, si cum este spionata în timp ce îsi duce la capat functiile sale normale de zi cu zi. Aceste dezvaluiri au fost facute posibile de persoanele pe care voi le numiti ''informatori'', care sunt protejati din cauza muncii lor importante. Ei au dezvaluit exact ceea ce sa petrecut, si este important sa cunoasteti acest lucru. Demonstreaza ca activitatile secrete au mers mai departe decît era necesar, si au facut vulnerabile necesitatile voastre. Cu cît mai multe lucruri vor fi descoperite, cu atît mai mult veti cere sa înceteze sa va spioneze, si dupa aceea va fi altfel. În viitor, atunci cînd vibratiile vor fi înaltate, nu va exista nevoia de asemenea metode de control.

Imaginîndu-va viitorul îl faceti sa devina realitate, asa ca, cu cît mai multa lume va cunoaste adevarul, cu atît mai rapid se va manifesta. Energia gîndurilor voastre, construieste neîncetat viitorul vostru, si pe masura ce trece timpul, va deveni esential sa mentineti un nivel pozitiv referitor la aceste lucruri. Gîndurile sunt reale, si întotdeauna au dat forma viitorului vostru, si pe masura ce se vor înalta vibratiile ele vor fi mai puternice. De exemplu, veti deveni vindecatori folosind puterea gîndului vostru, si inclusiv în lucruri majore, si din aceasta cauza folositi uneori fraza ''credinta muta muntii din loc''. De fapt, în viitor puterea voastra de gîndire vã va capacita sã realizati vindecarea instantanee, si cu puterea voastra de vizualizare/imaginatie de asemenea veti replica obiecte. Deja creati pentru viitorul vostru, asa ca aveti grija cu ceea ce doriti, pentru ca poate deveni realitate.

Pe masura ce începeti sa întelegeti mai mult despre autenticul potential al vostru, gîndurile voastre vor fi mai specifice si cu mai mult scop. Cu cît mai mult puteti sa vedeti forma însufletita în termeni de Iubire Universala, cu atît mai mult veti contribui la armonia si iubirea în jurul vostru. Viata devine o bucurie si este atît de recunoscatoare, ca va bucurati de o fericire constanta. Nu este nevoie sa spun ca, evident, sunteti ajutati de prezenta altor suflete care de asemenea sunt de o vibratie superioara. Ciclul pe care ati terminat sa-l complectati, este o palida reflectare a realitatii voastre autentice, însa începînd de acum înainte, lucrurile se vor schimba spre mai bine, pentru ca vibratiile continua sa se înalte.

Timp de eoane de timpuri, ati avut întruchipari/încarnãri succesive, în care ati fost mentinuti întîrziati, si vi sa facut sa credeti ca erati servitorii acelora care se aflau la putere. Fara îndoiala, cã, cu trezirea voastra recenta ati descoperit ca aveti mai mult potential care v-a fost reprimat. Acum, cînd vi se va oferi ocazia, veti avansa la un ritm mai rapid si veti obtine orice obiectiv pe care îl urmariti, fara alte limite decît ambitiile voastre. Desigur, cu aparitia educatiei pentru lumea întreaga, Rasa Omeneasca a putut sa cucereasca avansuri majore si mai rapide. Cu timpul, veti putea sa fiti ''programati'' pentru orice munca pe care ati ales sa o duceti la capat, economisind astfel o cantitate enorma de timp.

De asemenea este posibil sa stiti cum va fi probabil sa se desfasoare viitorul omenirii, si în acest mod sa va puteti pregati pentru orice cale pe care o veti alege. Oportunitatile sunt interminabile, si de asemenea trebuie sa va amintiti ca veti avea timp mai mult decît în plus pentru a experimenta ceea ce ati planuit. Planeta Pmînt a fost o scoala pentru cei care au aspirat la lucruri majore pe care putea sa le ofere, si sunt experientele voastre acelea care vã vor pregati pentru viitorul pe care îl pretindeti.

Urmariti propria voastra intuitie ca fiind cel mai bun mod pentru a înainta, pentru ca fiecare suflet este unic, si îsi are propria sa cale pe care sa o urmeze. Unele (cai), pot fi asemanatoare, si uneori se poate sa va uniti altor suflete care sunt ca si voi. În tot momentul veti avea o multime de ajutor si nu trebuie sa va preocupati pentru forma în care veti obtine ambitiile voastre. Sufletele Pamîntului sunt doar un mic drum pe calea evolutiei, si veti primi ajutor pentru a face progresul care este cerut pentru ca sa continuati.

Atunci cînd veti sti exact ceea ce doriti de la viata de pe Pamînt, planurile voastre se vor concentra în succes, si nu exista motiv pentru care sa nu îl obtineti. Toate sufletele au aceleasi oportunitati de a-si continua evolutia lor, si insuccesul nu intra în joc, deoarece sunteti ajutati pe tot parcursul drumului.

Va las cu iubire si cu binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre, si în calea voastra pîna la finalizarea sa. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.

În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |