Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, 11 Septembrie 2015

SaLuSa, 11 Septembrie 2015

Dintr-o data, dupa ce ati asteptat un timp considerabil vesti despre Ascensiune-Înaltare, gasiti ca diferite surse primesc informatie positiva. La ora actuala sunteti în mod repetat informati ca ziua de 28 septembrie, este un punct înalt al lunii, ca fiind ziua în care energiile fotonice vor atinge punctul culminant. Nu numai acest lucru, însa ca vor atinge un nivel care nu a fost experimentat nici o data. Daca vreodata ati fi avut vreo îndoiala asupra progresului care era axecutat catre Ascensiune, cu siguranta ca cum va fi eliminat. Acum veti începe sa va dati seama de cît de multe se întîmpla “în spatele scenei”, fapt de care mai înainte nu erati constienti. Asa cum va spusesem de multe ori, acest lucru a avut loc din cauza interesului de a mentine planul în secret atîta timp cît ar fi fost possíbil. Diferite civilizatii au fost implicate în actiune, si nu mai putin acei Shelves* din a 6ª dimensione, care dintr-o data v-i sau facut cunoscuti. Ei apartin Luminii, si vor asigura ca veti reusi sa traversati calea voastra catre Ascensiune, si nu vor permite ca Întunecatii sa poata sa intervinha în progresul vostru. Daca va uitati înapoi, va puteti da seama ca din 2012 sa facut un progres sérios, pîna ce dintr-o data v-ati gasit locul vostru în Noua Era, si nimic nu poate detine culminarea voastra.

Asa cum poate ca multi dintre voi ati descoperit, acei Shelves, au sosit în Sistemul Solar al vostru, cu a lor “planeta camin”, care acum ajuta sa îndeparteze unele din puternicele energii care va sosesc. În caz contrar, unii dintre voi puteati sa suferiti cu forta totala a energiilor atît de puternice. Exista tot tipul de semnale a progresului care este în curs de executie, în multe fronturi, care în curînd va vor duce la Ascensiune. Ca sufletele sa se inalte, este datorita complet nivelului vibratiilor lor, deci este esential sa va dedicati de a mentine concentrarea în obiectivul vostru. Este natural ca veti fi preocupati cu fiintele voastre iubite, însa sa fiti siguri ca toate sufletele se vor gasi exact acolo unde pretindeau sa fie. Ciclul care termina, contrariu acelora anterioare, nu se va termina în dezastru, însa în reusita, deoarece voi toti sunteti pregatiti pentru înainta, si deja nimic nu mai poate sa va detina.

Unele suflete, se vor întreba cum vor sti daca sunt pregatite pentru înaltare, si faptul ca sa facut efortul ca sa fiti pregatiti pentru o asemenea ocazie, sugereaza ca v-ati pregatit cu reusita pentru asta. Continuati cum ati facut pîna acum, si nu va preocupati de viitorul vostru, deoarece multi Ghizi care calatoresc cu voi, se vor asigura ca va veti gasi exact acolo unde pretindeati sa fiti. Unele suflete vor continua în actualul lor nível într-o dimensiune similara acestei prezente, unde vor continua sa experimenteze provocarea celei de-a 3ª dimensiuni. Mama Pamînt deasemenea se înalta, si nu va mai fi supusa vibratiilor inferioare. Va aparea un frumos Pamînt, din cenusile celui vechi, unde vor exista pacea si iubirea. Voi nu veti mai fi supusi acelora care poarta energii negative, sau actiunilor lor, care fac sa dispara vibratiile superioare ale Luminii. Zis, pur si simplu ei nu pot supravietui în vibratiile superioare, care sunt pentru sufletele care au iesit din nevoia trecuta de a experimenta mai mult în acest nivel.

Fiti oriunde sunteti în aceasta lume, noile energii vor schimba pe cele vechi, si Ascensiunea va da aceleasi oportunitati tuturor sufletelor, independent de curriculum-ul lor. Asa a fost de cînd a început calatoria voastra de eoane de timpuri. Toate sufletele au fost ajutate de-alungul diferitelor lor vieti, inclusiv cînd nu erau constiente de Ghizii lor. Cînd vibratiile se vor ridica, unele suflete vor începe sa aiba constiinta de ele, si la urma vor putea conversa cu ele. Tineti cont, ca multi dintre voi va lasati corpurile voastre adormite în fiecare noapte si va întîlniti cu ei, unde se discuta nevoile voastre, si vi se da ajutor, daca îl doriti. Nici o data nu sunteti lasati singuri, pentru a lupta bataliile vietii voastre, cu toate ca poate parea ca circumstantele sunt împotriva voastra. Va reamintim ca voi ati fost de acord sa aveti probele vietii înainte de a încarna, acceptînd nevoia de a învata anumite lectii, pentru a mari evolutia voastra.

Daca ati avea memoriile cînd va treziti din vietile voastre trecute, ati ramîne surprinsi de rapidul progres pe care l-ati facut. În realitate, nu exista o forma mai rápida pentru voi, nici macar în dimensiunea urmatoare. Fiti siguri ca toti care va gasiti prezenti pe Pamînt, ati fost alesi pentru necesitatile voastre particulare, si din cauza experientei voastre anterioare. Cu toate acestea, este necesar de asemenea sa existe suflete în toate nivelele, pentru a crea o societate completa, care sa le dea toate experientele necesare pentru a evolutiona. Viata poate parea un amestec de experiente, care par ca nu au mult scop, însa putem sa va asiguram, ca sunt planificate cu grija, si duse la capat de catre ghizii vostrii. Asa cum puteti întelege, în acest timp în particular, este problema de a lega firele libere, si de a se asigura ca sunteti complet pregatiti pentru a se înalta. Fara nici o îndoiala, va veti fi întîlnit cu unele suflete care nu au nici un interes pentru ascensiune, deoarece nu si-au ridicat constiinta la un nível suficient, pentru a întelege ceea ce înseamna acest lucru. Fara îndoiala, asa precum adesea v-am indicat, acest lucru nu are importanta pentru o schema majora de lucruri, deoarece toti vor completa mai tîrziu lectiile lor în a 3ª dimensiune.

Acum va gasiti la începutul unei alte mari aventuri, însa de aceasta data veti alege drumul pe care vreti sa-l urmati. Dupa toate experientele pe care le-ati traversat, va puteti aseza comod si bucura de schimbari, asa cum se prezinta. Desigur ca exista înca mult de lucru de facut, si ca este nevoie de rabdare, în timp ce vechile energii înca se gasesc în actiune. Voi, care sunteti la curent, puteti fi de mare ajutor acelora care se trezesc, si au nevoie de ajutor pentru a întelege ceea ce se întîmpla. Asa cum va puteti imagina, adevarul va sosi ca un soc pentru majoritatea persoanelor, însa schimbarile vor fi binevenite, deoarece îi duc catre un nivel unde domneste iubirea si pacea. Orice rest al vechilor vibratii va disparea în mod gradual, sau va fi eliminat, în timp ce beneficiile dimensiunii superioare îi înalta.

Credem ca multi dintre voi veti începe sa simtiti beneficiile înaltarii vibratiilor, si ar trebui sa va aduca o pace mentala, si un sentiment de fericire, cu care sa puteti însfîrsit sa va bucurati de Lumina, care se mareste tot timpul. Viata este plina de motive si de înaltare, si vechile zile de haos si nesiguranta, se vor dizolva pe fond, deoarece au servit bine scopului lor de a va ajuta sa evolutionati. Calea de întoarcere catre vibratiile superioare a fost lunga si întortocheata, însa toate eforturile au meritat mult. În vre-o faza veti putea trece în revizie diferitele voastre vieti, si istoria voastra, si dupa aceea veti avea o întelegere deplina a experientelor voastre. Va va ajuta în alegerea voastra de noi oportunitati, pentru a duce evolutia voastra catre nivelul urmator.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si ma simt întotdeauna încîntat sa ma adresez voua personal, într-un timp atît de important. Întelegerea voastra asupra viaetii, a avansat cu pasi giganti, si veti continua accelerînd cu marile adevaruri, care vi se vor da sa le cunoasteti. Pîna cînd nu veti întelege într-adevar greselile voastre notabile, nu veti putea capta exact ceea ce sunteti, si pentru ce sunteti observati de catre alte civilizatii care au urmarit progresul vostru. Va las ca întotdeauna cu iubirea mea si binecuvîntarile mele, si avînd încrederea ca veti gasi forta pentru a vedea ca obiectivul care va asteapta, deja este atît de aproape.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Star Child

*) Pentru întelegerea noastra, “Shelves” nu este un termen pe care l-a folosit mai înainte SaLuSa. Am facut o comparatie rápida în web-ul nostru, si am comprobat ca nici unul dintre fiintele canalizate de cineva, la facut mai înainte. Cel mai probabil, este numele pe care îl folosesc galacticii pentru fiintele cunoscute pe Pamînt ca “Aviarii Albastrii”. Recent, Corey Goode, unul dintre informatorii comunitatii de operatiuni ascunse, care a facut un pas înainte, si a fost intervievat de David Wilcock, a spus ca Aviarii Albastrii au aparut în fata unei mari multimi de lucratori ai operatiunilor ascunse, în una din statiunile lor spatiale secrete. Acestia au spus ca mai mult de o suta de nave spatiale enorme de marimea planetelor, care fusesera vazute în cadrul sistemului nostru solar, în timpul ultimilor ani, erau ale sale, si ca se gaseau acolo pentru a “cataliza” energiile cosmice intrînde, care în alt mod ar fi facut sa devina nebuna multa lume de pe Pamînt. Au spus ca munca lor se terminase deja, si ca în curînd aveau sa plece. - Kees, GalacticChannelings.com


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge