Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 25 Septembrie 2015

SaLuSa, 25 Septembrie 2015

Dragilor, ce timp atît de important si interesant a sosit, în care multi dintre voi veti putea simti înaltarea rezultata a nivelului de energii care vin. Acei care le veti simti, veti sti dincolo de orice îndoiala, ca ele sunt începuturile schimbarilor atît de binevenite. Trebuie doar sa priviti în jurul vostru pentru a vedea ca în mijlocul lor exista dovada ca schimbarile sunt în bine. Foarte curînd veti avea chiar mai multe dovezide acest lucru, si va fi foarte clar în ce directie merge Omenirea. În mod necesar va fi neaparat o curatire a vechiului care nu mai serveste, însa în acelasi timp, noile energii vor deveni mai stabile. Illuminati vor face ultimele lor încercari de aramîne pe calea pe care au ales-o, însa nu le vor servi de nimic, deoarece puterea lor a fost în mod sérios micsorata de catre Fortele Galactice care înconjoara Pamîntul. Deci sa un va temeti, pentru ca totul progreseaza bine, dar sa fiti rabdatori, deoarece toate beneficiile vor veni la momentul potrivit, va aflati în perioada Marii Treziri.

Puteti fi siguri ca toate sufletele care sunt aici într-un timp atît de important, vor beneficia într-un fel sau altul, de experientele lor. Nu aveti nevoie sa va faceti griji pentru viitorul vostru, pentru ca toate vor avea loc asa cum este planificat, si va satisface nevoile tuturor. Avansati ca un grup de suflete, jucînd fiecare dintre voi partea voastra, în determinarea asteptarilor viitorului vostru. Mari schimbari exista pe punctul de a se întîmpla, si ele toate vor face rápida Noua Era, pentru delectarea voastra. Vi sa dat deja o ideie de ceea ce va asteapta, si puteti fi siguri ca nu veti fi dezamagiti deloc. Va laudam pe toti pentru partea pe care ati reprezentat-o în timpul multor încarnari, si nu conteaza ca, uneori ati avut un rol negativ, ca parte a experientelor voastre. Cînd veti citi registrele Akashice, veti descoperi ca ati avut tot felul de roluri, care v-au permis sa evoluati în mod colectiv. Întotdeauna a fost un plan pentru a ajuta cît mai multe suflete cu putinta, sa atinga punctul Ascensiunii, si acum beneficiile se gasesc pe punctul de a fi realizate.

De mult timp ati fost ghidati cu atentie, de-alungul diverselor provocari cu care v-ati confruntat, si ati avut întelepciunea si cunoasterea Arhanghelului MIhail, pentru a va ajuta. Ati avut de asemenea, multe alte suflete care v-au ghidat, astfel încît nevoile voastre sunt furnizate. Pentru moment, toti acei care au avut potentialul sa se înalte trebuiau deja sa o fi facut, si sa se afle bine pe calea Ascensiunii. Va spunem din nou, sa nu va faceti griji cun privire la progresul vostru personal, deoarece daca ati facut încercarea reala de a se înalta, veti reusi fara îndoiala. Asa cum vedem noi, nu este dificil sa puneti picioarele pe drumul care duce la plinatate. Daca va simtiti pregatiti, cel mai sigur este ca sunteti, si nu ar tebui sa aveti dificultati in a gasi calea catre Lumina.

Cu indicatiile pe care vi le-am dat, credem ca trebuia deja sa fi putut avansa cu încredere, si sa stiti cu certitudine ca viitorul este de aur. Desi nu este înca clar, ati cîstigat lupta cu Întunecatii, care deja nu mai pot sa astepte sa-si termine planul lor de dominare a Lumii. Ei sunt disperati si cautînd o iesire, în timp ce se agata de speranta de a putea gasi înca o cale catre succes. Fiti siguri ca nu se vor recupera de obstacolele pe care le-au experimentat. Cu toate acestea, dupa cum au demonstrat în trecut, le este greu sa accepte înfrîngerea. În timp ce Fortele Luminii devin mai puternice, si merg mai departe cu planul lor de a reveni complet la Lumina. Unii simt deja o mai mare constientizare si întelegere a ceea ce se întîmpla, si vor creste in continuare, atunci cînd vor elimina obstacolele puse în calea voastra.

Schimbarile vor continua sa creasca, si într-un ritm mai rapid decît înainte, si asa va fi în tot drumul catre Ascensiune. Între timp ar trebui sa fiti atenti la stirile cu privire la indicatorii schimbarilor care urmeaza sa fie anuntate, însa vor exista intentii ca sa le evitati, care pot întîrzia materia. Dar orice întîrziere va fi de scurta durata, deoarece Întunecatii nu mai au deja puterea nici conexiunile, pentru a dicta problemele. Ei sunt victimele propriului lor plan de a închide pe ceilalti, le-a iesit glontul pe la culatra. În lacomia si aroganta lor, nu au contemplat niciodata esecul, însa acum sunt confuzi si incapabili de a controla evenimentele, asa cum au facut în trecut. Astfel încît, toti putem sa ne concentram în schimbarile care vin, si sa ajutam în multe moduri, pentru a avea un succes deplin.

Unii dintre cei care sunteti mai sensibili decît ceilalti, eventual veti simti o mica lumina în fata, atunci cînd energiile superioare va vor impacta. Aceasta conditie va trece repede, pe masura ce va obisnuiti cu ele, însa în termeni generali, lumea se va simti înaltata în multe forme diferite, si asa va continua. Daca nu aveti un sentiment de schimbare în interiorul vostru, nu va faceti griji, pentru ca acestea afecteaza oamenii în mai multe moduri diferite. Doar, mentineti-va calmi, si amintiti-va ca atrageti catre voi energia, prin Legea Atractiei. Asa ca va introduceti într-o perioada plina de evenimente, în care multe lucruri se întîmpla, uneori într-o succesiune rápida. Dar sa nu va simtit abatuti, daca unele dintre ele vi se ascund, pentru ca exista înca unele persoane, care v-ar mentine în întuneric, daca ar putea. Din partea noastra, îi vom ilumina atunci cînd va fi cazul sa facem acest lucru. Pîna unde va fi posibil, am dori sa vedem o tranzitie lina de la vechile metode, însa poate ca nu va fi possíbil, pîna cînd Întunecatii nu vor fi afara din drum.

Am dori sa facem cîteva observatii cu privire la sufletele de grup, si folosind pasarile ca un exemplu, am spune ca ele evolueaza. Cînd va veti înalta, veti descoperi ca sunteti prevazuti cu mai multa frumusete, si la fel ca si florile, veti raspunde mai deschis energiilor Umanilor ascensionati. Culorile vor fi mai vii si mai clare, si cîntecul pasarilor vor fi melodii delicioase. Cel mai notabil va fi curatenia, si noutatea în toate. Animalele pe care le considerati salbatice, se vor îmblînzi, si nu vor mai fi agresive nici carnivore. Animalele domesticate, cum ar fi caii, vor raspunde într-o forma mai inteligenta, si vor putea vorbi cu Omul, prin puterea gîndului. Cu timpul, acest lucru se va întîmpla cu cîinii vostrii si pisicile voastre, care stau cu voi, deoarece sunt numai speciile salbatice acelea care se fuzioneaza într-un suflet de grup.

Sunt SaLuSa din Sirius, si sper ca si voi, sa pot vedea si ma bucura de schimbarile care asteapta între aripi. Totul vine într-un moment bun, si bineînteles în ceea ce numim momentul potrivit. Deci nu va descurajatii daca nu se întîmpla ceva pe care îl doriti din inima, pentru ca întîrzierea poate fi datorata numai din cauza circumstantelor acestui moment. Sa stiti de asemenea ca toate sufletele vor fi pe locul potrivit lor, atunci cînd va avea loc Ascensiunea. Ramîneti calmi, în ciuda a ceea ce puteti gasi în ultima perioada a vechilor energii. Acesta va fi un timp de testare într-un fel, dar pe termen lung se va rezolva totul, si se va experimenta o mare bucurie. V-ati cîstigat locul vostru în istorie, prin trecerea cu succes prin perioade lungi de întuneric. Ati depasit intentiile de a fi prinsi si de a evita Ascensiunea voastra, si ati facut-o cu gratie si determinare. Va spunem “bine facut” si ne bucuram de fructul, înca în curs de a veni, al muncii voastre.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |