Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 10 Iulie, 2015

SaLuSa, 10 Iulie, 2015

Lucrurile continua sa fermenteze, si haosul are loc în multe tari, deoarece vechile cai dovedesc ca nu mai servesc nevoilor dvs. Problema a devenit atît de mare, ca necessita de mari schimbari pentru a pune civilizatia voastra într-un nível nou, care sa va duca catre Noua Era. Schimbarile sunt în curs, si sunt ireversibile, asa cum noul trebuie sa înlocuie vechiul pentru a-l duce înafara unui sistem care nu mai acopera nevoile sale. Este un proces tulburator pentru multi care au putina sau nici o întelegere despre ceea ce se întîmpla, însa cum raspunsurile vin odata cu abordajul pentru nevoile lor, oamenii se vor înalta atunci. Asa ca întotdeauna, vom conduce pe acei care au un rol important de jucat pentru a aduce aceste schimbari. Ele nu pot fi atinse fara o serie de greutati, dar garantam ca ele vor fi minime. Continuati sa pastrati o perspectiva positiva, în timp ce planul pentru viitorul vostru este stabilit. Veti fi mai mult decît satisfacuti cu rezultatul.

Timp de multe vremuri ati fost tinuti, asa cum ati putea spune ‘’m-au luat de pe drumul din gradina’’, si ati fost tinuti în mod deliberat în întuneric, fata de adevarul existentei dvs. si potentialul pentru a experimenta dualitatea. A fost foarte mare aceasta curba a învatarii, care a permis ca sa va ridicati de la viata cu o constiinta limitata, la acei care se vor trezi la adevaratul lor potential. Asa cum am mentionat de mai multe ori, dvs. sunteti mult mai mari decît va imaginati, însa ati fost înselati în mod deliberat cu învataminte false, si de catre limitarea constiintei voastre. Totul se schimba cu viteza foarte rápida si mai mute suflete se trezesc la adevaratul lor eu. Dvs. iesiti dintr-o lunga perioada de întuneric, la lumina, si acum nimic nu va poate împiedica sa urmati tot drumul catre constiinta deplina. Acest lucru este deja evident, vazînd numarul de suflete care sau trezit si care va duc pe dvs. de-a lungul drumului catre iluminarea completa.

Exista cîteva suflete care nu reusesc sa-si ridice vibratiile, însa puteti fi siguri ca li se va da toata asistenta pentru a fi orientate catre Lumina. Nu exista nici o sansa sa încerci ‘’sa alergi, înainte de a putea merge’’, si ghizii lor vor ajuta aceste suflete sa se trezeasca catre adevar. O data ce dvs. începeti sa întelegeti cum ati fost tinuti în întuneric, va deveni mai usor sa întelegeti adevarul fintei dvs. Dvs. toti, sunteti în esenta marile suflete care s-au compromis sa experimenteze dualitatea, sa aiba de a face cu probele pe care ea le contine. Multi dintre cei care traiesc azi au atins strafundurile întunericului, însa nu au pierdut nici o data contactul cu Eu-rile lor Superioare. Ca rezultat, multi dentre voi ati gasit în sfîrsit adevarata voastra cale, care va duce înapoi la constiinta plina. O data ce începeti sa va treziti, nu mai aveti cum sa va întoarceti la timpurile vechi, si sufletele de Lumina, vor aduce o schimbare completa în modul de a trai al vietilor voastre.

Noi am însotit progresul vostru de-a lungul a ere de timpuri, si consideram reaizarea voastra în a recupera nivelele voastre de constiinta ca fiind notabila, într-o perioada asa de scurta. Istoria voastra arata ce se petrece cînd sufletele pierd contactul cu Lumina, si în consecinta, cît de greu a fost sa va ridicati din nou. Cu toate acestea, voi ati dovedit ca este possíbil, si azi multi dintre voi conduc calea de urmat. Facînd-o, voi aduceti pe altii cu voi, si astfel, trezirea cîstiga ritm. Sunteti de felicitat pentru ca ati urcat catre aceasta ocazie si necesitatile ei, si nimic nu va poate opri progresul de aici înainte. De-a lungul a multor timpuri aceste suflete treze au fost evitate de altii care au fost incapabili sa înteleaga adevarul, însa acest lucru se schimba , asa cum vibratiile continua sa se inalte. În scurt timp, va exista o alta mare înaltare în constiinta voastra, si adevarul va sosi la mai multe suflete.

Ne gasim atît de aproape de voi acum, si visitam în mod deschis Pamîntul vostru, în asa fel incît majoritatea oamenilor accepta prezenta noastra în cerurile voastre. Din cauza tehnologiei noastre foarte avansate, armele voastre reprezinta putin pericol pentru noi, si multi dintre voi stiu ca a trebuit sa punem multe dintre ele afara din actiune, atunci cînd o amenintare sa ivit. Voi aveti multe cazuri gravate cu navele noastre, care sunt vazute deasupra instalatiilor voastre nucleare, si luam masuri pentru a va împiedica sa incepeti un alt razboi. Am fost bine-succedati în mentinerea pacii mondiale pe Pamînt, însa trebuie sa permitem ceea ce noi numim confronturi minore, din cauza motivelor carmice. Cu toate acestea, însotim asemenea evenimente, în mod a garanta ca ele nu ramîn fa

ra control. Eventual, va exista un sfîrsit la toate razboaiele, si o pace durabila pe Pamînt va fi atinsa. Viitorul vostru este asigurat, si schimbarile pe care le experimentati acum, fac parte din purificarea care are loc.

De-a lungul multor timpuri noi am folosit influenta noastra pentru a ghida oamenii vostrii de stiinta, pe parcursul drumului care sa rezulte într-o lume pacifica. Cu toate acestea, nu putem interveni daca altii sprijina înca armele de razboi, însa garantam ca ei nu sunt obisnuiti sa riste un nou razboi mondial. Pamîntul a suportat dispozitive nucleare în multe ocazii, însa ele nu vor putea fi folosite din nou, si noi suntem aici pentru a garanta ca sunteti protejati. Voi aveti liberul-arbitru, însa intrînd în Noua Era, un viitor nou va asteapta, care nu mai permite razboaele care aduc moarte si distrugerea generalizata care a avut loc înainte. Pacea pentru toate popoarele va fi possíbila, o data ce vor fi înlaturati întunecatii de la prezenta voatra. Nu veti avea mult timp de asteptat ca pacea sa fie declarata în lume, însa exista înca un drum lung pentru schimbarile care sunt necesare.

În acest timp, vom continua cu monitorizarea activitatilor pe Pamînt, inclusiv acele ale Mamaei Pamînt, care de asemenea este învaluita în schimbarile care au loc. Convulsiile sunt necesare, pentru a permite ca schimbarile majore sa dea rezultat unui nou Pamînt, purificat de toate resturile de secole de neglijenta si înveninare a pamîntului si a marilor. Poate parea o sárcina aproape imposibila, dar cu cunoasterea noastra avansata si recursurile ilimitate, nu va fi nevoie de mult timp pentru ca sa le obtinem. Suntem, de fapt, pregatiti deja sa mergem înainte cu Mama Pamînt si sa o restauram la conditia ei primitiva, asa cum a fost ea cu multe secole în trecut. Aceste sarcini nu puteau sa fie tratate de catre voi cu cunostintele limitate pe care le aveti, însa vom fi la dispozitie pentru a va ajuta, o data ce curatenia va putea sa înceapa.

Stim ca multi dintre voi si-au extins nivelul de constiinta si înteleg cum adevarul a fost deturpat, pentru ca sa fiti tinuti în întuneric. Fiti siguri ca atunci cînd va fi ora sigura, nu va exista o întîrziere pentru ca sa va familiarizati cu adevarata voastra istorie si cu viitorul glorios care va asteapta pe voi. Poate ati avut viziuni ale unui nou Pamînt, dar în realitate, ea va depasi ideia voastra de ceea ce este pastrat în magazin pentru voi. Toate lacrimile si deceptiile pe care le-ati experimentat, se pare ca nu vor servi la nimic cînd veti vedea schimbarile minunate care au loc. Frumusetea si minunatiile care vor fi ale voastre, ca sa le apreciati, sunt cu mult mai departe de imaginatia voastra presenta.

Eu sunt SaLuSa, de la Sirius, si vin înca o data sa va lamuresc de ceea ce este în curs de a veni. Au plecat amenintarile de razboi si de distrugere, si pacea va domni. Voi fi linga voi, ajutînd sa aducem un nou Pamînt la existenta, si acesta va fi un moment de bucurie pentru voi toti.

Multumesc, SaLuSa.

Mike Quinsey

Dragi prieteni, am inclus un link pentru mensajul lui Blossom , deoarece ea mi-a cerut sa o ajut, în acest fel, asa cum ea se gaseste acum la Londra însotind pe mama sa care este grav bolnava. Desigur, ea este incapabila sa trimita ea însasi ca de obicei, si din aceasta cauza sunt bucuros sa o pot ajuta. – Mike Quinsey

Dragi prieteni, îmi încep concediul ca de obicei, vizitînd pe cei doi fii ai mei, Alan si Colin. Astfel, mesajul meu urmator va fi vineri, 19 Iunie. Multumesc pentru ajutorul vostru, si ca sunteti cu mine în timpul lungii schimbari a vechiului meu furnizor de e-mail. În Iubire si Lumina.Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Website: Lumina AscensiuniShare |