Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 7, 2011

SaLuSa, February 7, 2011

Trezirea voastra creste exponential si este garantia ca nu va veti mai intoarce la vechile obiceiuri. Deja constinta colectiva ii ajuta si pe altii sa se trezeasca si odata cu aceasta se produce o intelegere mai buna asupra ceea ce se petrece. Se intelege ca evenimentele conduc la schimbari masive, care sunt necesare spre a va aduce in urmatoarea faza a evolutiei voastre. Aceasta face ca schimbarile sa fie implementate mult mai usor. Inceputul colaborarii noastre deschise, identificata ca parte din planul nostru, va fi curand vizibil. Pentru moment continuam sa ghidam aliatii nostrii, locul lor in aceste faze de pregatire fiind foarte important. Lucrurile sunt dure in acest moment si asa ne-am asteptat sa fie, pe masura ce Cei intunecati se agata de puterea lor, numai pentru a le scapa printre degete. Pare sa fie o situatie foarte incurcata, insa din ea se vor ivi oportunitatile de a introduce beneficiile ce v-au fost promise.

Desigur ca exista multe versiuni asupra ceea ce urmeaza sa se petreaca foarte curand si exista surse de dezinformare, care urmaresc nu doar sa va induca in eroare, ci si sa va induca spaima asupra viitorului. Va cerem sa ramaneti calmi si sa va urmati intuitia, stiind ca mesajele care poarta cu ele Lumina nu se prezinta intr-un mod ostentativ. Fiti centrati si lasati ca raza centrala a inimii voastre sa emane Lumina voastra oriunde v-ati afla, inaltandu-i astfel si pe ceilalti, care cu siguranta beneficiaza de prezenta voastra. Emotiile negative nu fac decat sa alimenteze insasi ceea ce va deranjeaza, Lumina in schimb luandu-le puterea. Va reamintim ca lupta dintre intuneric si Lumina se duce intr-un plan superior. Energiile rezultate afecteaza pe toata lumea de pe Pamant si cu Lumina in crestere, atrageti din ce in ce mai multa lumina in voi insiva. Cu cat este mai multa lumina ancorata pe Pamant, cu atat micsorati impactul schimbarilor asupra voastra.  

Aceia dintre voi care urmariti diferite surse de informare, ce sunt recunoscute a fi ale Luminii, aflati ca exista un mare grad de acord intre ele, asupra ceea ce se petrece. Nu este doar o sursa care are dreptul de a detine adevarul, insa sunt diferite grade de interpretare. Ramaneti cu una, care rezoneaza cu trairile voastre interioare, dar verificati desigur si alte surse pentru ca acestea va pot intregi intelegerea. Daca o energie nu vi sa pare armonioasa, este cel mai bine sa nu o luati in considerare si nu permiteti fricii sa se infiltreze. Unele persoane sunt atat de fixate pe caile lor incat le este greu sa mearga mai departe, insa in timp ei trebuie sa gaseasca adevarul superior prin propriile lor experiente. Intr-adevar fiecare suflet isi va gasi in final adevarata cale si va realiza ca aceasta pleaca din interior. In perioada care a mai ramas pana la Ascensiune, fiecare suflet va avea oportunitatea de a deveni iluminat, pe masura ce surse infailibile ale adevarului vor iesi la suprafata. Maestrii vor fi recunoscuti si acceptati pentru ceea ce sunt si pentru ca au ghidat Omenirea pe durata Epocii Intunecate, timp de multe secole.  

Istoria voastra de mai multe mii de ani trebuie clarificata, cea care este scrisa neavand multe in comun cu cea adevarata. Voi trebuie sa intelegeti cum ati fost indusi in eroare, inrobiti si controlati timp de mii de ani. Experienta voastra va ajuta alte civilizatii, care vor trece prin dualitate. Ciclul vostru in dualitate, in prezenta dimensiune se va sfarsi, dar va exista in continuare in alte Universuri. In urma experientei voastre Pamantene, unii dintre voi vor cauta sa ii ajute pe altii, dupa cum multe Fiinte evoluate au ajutat Omenirea. Acestea sunt episoadele nescrise, despre cum voi ati fost mereu acompaniati de catre Ghizi, care au venit la voi in vremuri de framantari. Cu greu se gaseste un suflet, care sa nu fi avut la un moment dat o “scapare miraculoasa” dintr-o situatie periculoasa. Credeti-ne Dragilor ; norocul nu are nimic de-a face cu toate acestea si in spatele cortinei, sforile au fost trase spre folosul vostru. Totul se reduce la ceea ce ati urmarit in planul vietii sa experimentati si desi problemele voastre au aparut ca rezultat al manifestarii liberului arbitru, ati facut o intelegere cu Ghizii vostrii, ca acestia sa intervena in numele vostru. Exista momente in care ati vrea sa va schimbati destinul si chiar daca ati putea, tot ar trebui sa va reintoarceti la planul vietii voastre. Sunt adesea implicate multe suflete in interactiune unele cu altele si este important ca toate sa isi duca la bun sfarsit legamantul luat fata de celelalte suflete.

La sfarsitul unui ciclu, asa cum este cel prin care treceti acum, se realizeaza finalizarea unei karme remarcabile. In consecinta este posibil sa va regasiti trecand de la o incercare la alta intr-o succesiune rapida. Oricum, acceptati ca totul se petrece spre binele vostru, si odata depasite nu mai trebuie sa treceti prin aceste incercari vreodata. Viata este pentru a invata, dar nu fara placerile ei care pot si ele sa apara ca rezultat al experientelor trecute. Primiti ceea ce apare in viata voastra, pentru ca atunci cand v-ati facut planul vietii ati stiut ca puteti face fata la acele incercari, chiar daca uneori acestea atrag unele inceracri serioase. Viata nu este un pat de trandafir, pana nu ati iesit din dualitate, dar in dimensiunile mai inalte va indreptati spre o existenta binecuvantata si fericita. Veti gasi pace dincolo de intelegerea voastra prezenta si nimic nu va va deranja bucuria si fericirea. Va intalniti cu altii care au ascensionat de asemenea si va bucurati de prezenta lor intr-o comuniune sufleteasca in Iubire si Lumina.

Cand va ganditi la ce va asteapta orice experienta actuala devine insignifianta, fiind doar o eliberare a unui aspect, care nu va mai serveste. Trebuie sa fiti implicati in acea actiune, deoarece voi sunteti aceia care ati adus toate aceste creatii in existenta si este de datoria voastra de a le transmuta in Lumina. Nu va ingrijorati ca este prea mult pentru voi, pentru ca chiar si asa sunteti ajutati in ceea ce aveti de infaptuit. Dupa cum, cu siguranta sunteti constienti, Federatia Galactica este aici ca parte a acelui ajutor, dar si pentru a asista Mama Pamant. Misiunea de a curata Pamantul este una imensa si nu este una de care sa va puteti ocupa singuri in timpul ramas. Deci nu exista nici un motiv de disperare vis a vis de ceea ce se petrece in jurul vostru, fiind rezultatul a secole de negativitate, care au adus vibratii atat de joase pe Pamant. Poate fi curatat chiar repede, dar pana nu ne intalnim deschis, munca nu poate sa inceapa asa cum am dori noi.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si va reamintesc ca avem un termen limita in ceea ce priveste anuntarea prezentei noastre pe Pamant. Se apropie cu fiecare zi; deci frustrarile voastre nu vor mai dura mult timp si vom putea atunci sa ne bucuram de o relatie de prietenie, intr-o cauza comuna.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.