Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, February 2, 2011

SaLuSa, February 2, 2011

Agitatia din constinta oamenilor accelereaza procesul trezirii si ajuta in a le focaliza mintea spre o solutie la problemele lumii. Ati observat deja cum coruptia este starpita si sinceritatea este cautata in toate afacerile. Totul tine de noile energii, care cauta sa se manifeste si care s-au acumulat de o lunga perioada de timp. Progresul si schimbarea nu pot fi prevenite, si chiar daca ele pot fi intarziate, Planul Divin este asistat de Fiinte Magnifice care dirijeaza lucrurile. Puternicele lor energii afecteaza intregul Pamant si nu exista nici un loc in care vibratiile joase sa se poata ascunde. Ele sunt transmutate si prin aceasta Cei intunecati isi pierd rapid controlul asupra voastra. Ei sunt confuzi si panicati , deoarece rodul muncii lor nu le-a adus victoria, ci este pe cale sa se darame si sa se destrame. Chiar si asa, ei se agata cu disperare de speranta ca ceva poate va apare si ii va ajuta sa isi restabileasca puterea, dar ii putem asigura ca aceasta nu mai este posibil. Zilele lor s-au terminat si actiunile lor sunt destinate esecului.

Oamenii vor readuna bucatile, insa nu pentru a le reconstrui, ci pentru a le inchide in paginile istoriei, unde le este si locul de acum inainte. Schimbari, precum cea pe care o experimentati vor testa inevitabil solutiile pe care le aduceti, insa cu un viitor stralucit in fata, aceste solutii vor rezista intregul parcurs. Sosirea noastra continua sa fie un punct pivotal in viitorul vostru apropiat si presiunea creste zilnic, pentru ca dezvaluirea sa se produca. Voi veti afla ca dezvaluirea se produce acum, insa nu in modul de a se anunta in toate tarile. Totusi, odata inceputa, veti afla ca fiecare tara a fost contactata de Fiinte din Spatiu in ultimul secol si chiar mai des in vremurile prezente. Cu totii vor fi de acord ca abordarea noastra a fost cu intentii pasnice si ca am lasat sa se inteleaga ca vremurile de sfarsit trebuie pregatite si in acest scop, nu vom mai astepta inca multa vreme. Masina de razboi este una dintre primele grupuri care trebuie sa fie scoase din functiune, ca apoi sa putem lucra in siguranta cu voi. Navele noastre au fost tinta atacurilor si au fost vanate pe cerurile vostre, acesta fiind inutil, deoarece avem tehnologie mult mai avansata, pentru a le putea devia atentia.

In vremurile recente noi am prevenit aducerea de armament in Spatiu si am atentionat anterior Marile Puteri ca nu putem permite asa ceva. Din nou si din nou sfatul nostru a fost ignorat, dar nu va face nici o diferenta. Noi am aratat ceea ce putem face, fara a implica nici un fel de confruntare si am oprit cu usurinta tentativele de a provoca un nou razboi mondial. Este acum momentul ca razboaiele sa se sfarseasca si energiile sa fie utilizate in scopuri mai bune, pentru a aduce bucurie si pace oamenilor. Oboseala de a fi mereu plasati in stari de frica este evidenta, iar daca guvernele voastre nu vor raspunde in curand, atunci noi o vom face. Planul nostru este de a implementa imediat bazele pacii si reorientarea fortelor investite in razboi, impreuna cu inlaturarea lor din tarile in care au fost trimise. Pacea se va reintoarce in asa mod, incat multe din legile impuse pentu a va controla, vor fi anulate. Tratati corect si cu compasiune, noi stim ca voi veti atinge un nou nivel de respect pentru ceilalti, iar crimele impotriva semenilor, vor scadea chiar dramatic. Intr-o atmosfera de incredere si cu un viitor stralucit in fata, oamenii isi vor trai viata plenar si isi vor deschide inimile unii fata de altii.

Am vorbit adeseori despre a trai dupa cele mai bune abilitati ale voastre si anticipand nivele din ce in ce mai ridicate de vigilenta. Vedeti in ceilalti capacitatea acestora de a se ridica in vibratiile inalte, deoarece aceleasi oportunitati exista pentru fiecare suflet. Incurajati-i pe ceilalti sa isi deschida ochii la ceea ce se petrece si asigurati-i ca un viitor minunat se va cladi din schimbarile care au loc. Nu tine de nici o religie in particular, ci tine de Dumnezeu, Dumnezeul Unic care este cunoscut sub multe nume, dar care este acelasi pentru toate fiintele nascute in imaginea Ei/Lui. Omul este cel care a distorsionat acea imagine, prin atribuirea caracteristicilor umane Lui Dumnezeu, in loc sa inteleaga ca fiecare suflet este o parte din Dumnezeu, cu abilitatea de a exprima iubirea pura. Uitati-va impreuna si vedeti daca sunteti constienti de propria divinitate, iar daca sunteti, traiti-va viata ca si cum o face o fiinta trezita. Tratati toate sufletele ca pe o reflectie a celorlaltor suflete, atunci cand vine momentul sa vedeti Lumina pe care o poarta. Concentreti-va asupra punctelor lor pozitive si abandonati obiceiul de a judeca, pentru ca nu ne este dat sa cunoastem detaliile vietii celuilalt. Fiecare are propriu plan in viata ce este chiar unic, fiid adaptat special voua si evolutiei voastre.

Au ajuns atat de multe lucruri la punctul de limita iar noi militam pentru ca progresul sa fie accelerat. Noi simtim acum ca este timpul pentru a merge mai departe si ne indemnam aliatii sa fie atenti la fiecare oportunitate ce li se arata. Nu permiteti circumstantelor sa va darame si vedeti fiecare schimbare ca un preludiu pentru evenimente inca si mai mari, ce va vor aduce o si mai mare bucurie. Fiecare pas va va conduce spre o si mai mare indeplinire a aventurii voastre spirituale si veti lasa dualitatea ca un suflet mult mai experimentat decat atunci cand ati intrat in ea. Acesta este intr-adevar telul tuturor vietilor pe care le-ati avut si care au fost planuite cu acest scop in minte. Indiferent de ceea ce ati facut cu variatele voastre vieti, nu exista nici macar un suflet care sa nu ajunga sa beneficieze de pe urma lor.

Aminiti-va Dragilor, ca bebelusii pe care ii tineti in brate sunt fara indoiala suflete batrane, care au motivele lor pentru a se incarna in aceste timpuri. Probabil ca ei reinoiesc legaturile cu aceia pe care i-au cunoscut in trecut sau pur si simplu isi doresc sa faca parte la Ascensiune impreuna cu Mama Pamant. Ei deja au decis ce vor sa faca in viitor si este foarte posibil sa fie suflete foarte avansate spiritual. Uitati-va in ochii lor si va vor spune mult despre ei, realizati astfel ca ei inteleg mult mai multe decat le dati voi credit. S-a constatat ca generatiile recente au fost atrase spre Pamant nu numai de catre Ascensiune, ci si pentru ca ele au ceva de oferit omenirii dincolo de ceea ce se asteapta in mod normal de la o persoana tanara. Ascultati cu atentie, deoarece multi au multa intelepciune de impartasit.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si stiu ca Lumina este in crestere pe Pamant, ceea ce este un semn foarte bun al progresului realizat. Din intuneric o mare Lumina tasneste si invaluie Pamantul, atingand acele zone de tumult si aduce o energie mai linistitoare. Reflectati lumina voastra asupra oricarei persoane ce se afla intr-o stare de neliniste si o veti ajuta astfel sa se trezeasca in ea energiile pacii.

Iti mulumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge