Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 4, 2011

SaLuSa, February 4, 2011

Lucrurile se incing si exista o agitatie printre toti oamenii din lume, ce conduce catre noua era. Schimbarile nu se lasa asteptate si se pregateste astfel scena pentru schimbari majore, urmand linia promisiunilor facute. Desi nu vedeti exact spre ce toate acestea conduc, veti vedea in final ca oamenii vor fi ascultati si nevoile lor vor fi satisfacute. Se dovedeste astfel ca puterea oamenilor este reala si ca, daca suficienti oameni isi concentreaza energiile in aceeasi directie, la unison, rezultatele apar. De asemenea, pe masura ce nivelele de constinta cresc, si mai multi oameni se trezesc la adevarul realitatii in care traiesc. Lanturile sclaviei incep sa cada si brusc apare un aer de speranta cum ca Omul va fi din nou liber. Atentia se focalizeaza astfel asupra eliberarii de sub asuprirea Celor intunecati si in curand veti vedea evenimente ce vor pecetlui sfarsitul vremurilor acestora.

Majoritatea schimbarilor implica planuri laborioase si includ colaborarea aliatilor nostri. Vom avea success, pentru ca deja am facut progrese notabile, in special in ceea ce priveste schimbarile financiare. Totusi, totul trebuie sa aiba loc cu o precizie absoluta, pentru a evita alte dificultati si nu asteptam mari piedici in a primi o sustinere mondiala. Odata ce schimbarile au fost realizate, va fi o reintoarcere rapida la normalitate, insa cu un sistem ce functioneaza spre binele tuturora. Pana acum, pietile monetare au fost monopolizate de catre cei putini si au fost folosite pentru a mentine oamenii in datori, dar toate acestea se vor schimba.

Suntem foarte atenti in Orientul Mijlociu, ce este un model a ceea ce se poate petrece si in alte tari. A fost un punct incins de confruntari de sute de ani si un loc cautat pentru bogatiile lui. Multe tari au avut perioade de ocupatie a unor trupe straine si odata ce vom aparea deschis, vom asista reintoarcerea acelor trupe in tarile lor de origine. Oamenii trebuie eliberati de sub opresiune si trebuie sa li se permita a se exprima, fara interferente exterioare, chiar daca modul lor de a fi pare strain de al altora. Respectul unei asemenea suveranitati a lipsit din pacate, dar cu cat mai repede acceptati ca Voi sunteti cu Totii Unul, lucrurile vor fi vazute dintr-o alta perspectiva. In vietile anterioare, plasarea voastra in diferite culturi si tari a fost facuta pentrua evolua prin intermediul experientelor selectate. Este de aceea important sa vi se ofere libertate absoluta, spre a va duce dorintele la implinire. Aceasta desigur, fara a rani sau a afecta o alta persoana de-a lungul procesului.

Viata poate sa para foarte haotica, dar ea va aduce ceea ce voi insiva atrageti si ceea ce este necesar pentru evolutia voastra. Incercarile adeseori apar concetrate si rapide, dar daca treceti cu succes de ele, viata se linisteste gradat. Totusi, nu toti aveti aceleasi teste, dar oricare ar fi acestea, ele se afla in limitele voastre de a va ridica invingatori. Uneori veti fi norocosi, insa toate experientele sunt intentionate si karma poate fi vazuta fie ca fiind pozitiva, fie negativa. Exista o credinta gresita, ca aceasta ar fi un fel de pedeapsa, acest concept fiind departe de adevar. Voi alegeti sa treceti prin anumite experiente, care va permit sa va depasiti anumite slabiciuni. Este chiar uimitor sa realizezi ca atat de multe persoane sunt implicate in fiecare dintre vietile voastre, si totusi acestea isi impletesc si isi incrusiseaza cararile dupa cum a fost planuit. Voi toti invatati unul de la altul, dar nici unul mai mult decat Cei intunecati.  

Aceia dintre voi care va simtiti stabili pe calea vietii voastre, este cel mai probabil sa fiti deja departe pe calea spre Ascensiune. Cu toate implicatiile lui, planul vietii voastre a fost implinit si va veti petrece ultima parte concentrandu-va asupra telului vostru. Aveti posibilitatea de a-i ajuta si pe altii si in mijlocul confruntarilor, sa fiti o influenta stabilizatoare. Desigur ca in anumite zone, care primesc impactul cel mai puternic al schimbarilor Mamei Pamant, avem permisiunea de a diminua efectele. Aceasta se va aplica inca si mai amplu, odata ce vom avea contact direct cu voi si vom putea lucra impreuna. Atunci va fi multa treaba de facut la suprafata pamantului si aici voi puteti sa fiti de un mare ajutor. Marile si cerul sunt mai mult in grija noastra si de fapt, deja facem chiar ample curatari. 

Observam ca deja exista cu mult mai multa compasiune catre regatul animal si exista unele grupuri minunate, ce fac o treaba excelenta. Animalele se vor muta adeseori din zonele periculoase, cu mult inainte de a fi amenintate, astfel Omul este prevenit sa le urmareasca comportamentul neobisnuit. Veti fi surprinsi sa aflati ca animalele sunt plimbate de pe o planeta pe alta si de asemenea tinute la bordul Navelor Mama, unde le-am creat conditii ideale. Aceste nave sunt atat de mari, incat sunt adevarate orase in ceruri, si cu greu veti realiza ca va aflati pe o asemenea nava. Ele au atat de multe tehnologii capabile sa ne satisfaca toate nevoile, incat putem calatori timp de cativa ani, fiind perfect autonomi.

Daca aveti ambitia de a fi un Calator prin Spatiu, voi veti putea face aceasta odata ce ati atins un anume nivel spiritual, asa cum este acela al Ascensiunii. Intr-o scurta perioada de timp constinta voastra va creste cu repeziciune, fapt datorat energiilor care ajung pe Planeta voastra. Imblanziti-va ego-ul si veti vedea ca viata va deveni mai usoara si veti fi intr-o mai mare armonie cu tot ceea ce este viu. Ego-ul tinde sa faca ce vrea cu voi si sa va mentina in vechea paradigma, care nu va mai avea nici un loc in viitor. Puteti sa va schimbati felul in care abordati viata daca vreti, facand toate actiunile precum cum credeti voi ca o Fiinta Ascensionata le-ar face. Propuneti-va aspiratii inalte si nu va ingrijorati, daca aparent nu aveti succes. Cu o intentie puternica de a reusi, veti fi ajutati si in baza aceleiasi intentii veti atrage succesul.  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si va spun ca noi monitorizam toate stirile voastre, fiind la curent cu evolutia minut cu minut a ceea ce se petrece. Chiar mai mult, stim de asemenea ce se afla in mintile Celor intunecati si ei nu ne pot prosti, oricat ar incerca de mult. Dupa cum v-am spus in cateva randuri, vremea lor a trecut si vor avea un efect din ce in ce mai redus asupra noastra. Chiar si acum actiunile lor sunt diminuate si facem aceasta cu o autoritate deplina. Avem cea mai inalta autoritate cu care cineva ar putea opera si aceasta este asigurarea succesului vostru. Planul Divin este cheia si el a trasat intreaga voastra calatorie.  

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.