Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, February 9, 2011

SaLuSa, February 9, 2011

Este activitate peste tot pe glob si o mare parte din aceasta semnaleaza schimbarile ce sunt in plina desfasurare. Trezirea a atins oameni care nu au nici un interes direct sau cunostinte despre Ascensiune, si totusi simturile lor le spun ca ceva nu a fost asa cum trebuia sa fie pentru o lunga perioada de timp si ca, daca Omul este sa mearga mai departe, schimbari trebuie sa aiba loc. Brusc, constinta grupului se expansioneaza si inainteaza in Lumina, fapt care ii inspira pe oameni sa infaptuiasca lucruri marete, pentru binele tuturor. Exista o intelegere a nevoii de a inlatura barierele dintre oameni, care au fost adeseori false. Se vede ca trebuie sa se produca o reuniune prin care mult mai mult sa se infaptuiasca. Oficialii guvernamentali, prin intermediul actiunilor armate, adesea incearca sa o previna, fiind speriati de grandoarea fortelor cu care se confrunta. Adeseori ne-am referit la puterea oamenilor si aceasta creste foarte repede, creand legaturi intre oameni.

Cu prezenta noastra, fie ca sunteti sau nu constienti de activitatea pe care o avem, energiile din jurul Pamantului dinamizeaza constintele multora, care realizeaza ca este de datoria lor sa intre in actiune. Odata ce ei incep sa se uneasca, veti vedea inceputul miscarilor ce vor motiva oamenii din pozitiile de putere sa duca lucrurile la bun sfarsit. Energiile schimbarii sunt de neoprit si nu mai pot fi intarziate foarte mult timp. Daca sunteti in cautarea directiei in care arena politica se indreapta, nu cautati mai departe de Presedintele Obama, el fiind omul pentru timpurile in care va aflati si isi cunoaste rolul, pe care trebuie sa il joace. Ascultati-i cu atentie cuvintele, pentru ca el se adreseaza celor treziti spiritual, iar acestia, daca au urechi de auzit, vor sti adevaratul sens, stiind astfel ce urmeaza sa se petreaca. Americii i s-a dat intotdeauna rolul de lider mondial, dar in curand ea isi va implini adevarata misiune de a va scoate din intuneric. Desigur, schimbari trebuie sa aiba loc inainte ca aceasta sa fie posibil si nu inainte ca ultimul oligarh sa fie inlaturat din functiile de putere. Odata ce aceasta se petrece calea devine libera pentru a inainta.

Fiti sisuri ca din haosul existent, se vor ivi oportunitatile ca aliatii nostri sa actioneze. Impreuna cu abilitatea noastra de a sti exact ceea ce se petrece, putem preintampina orice progrese. Este timpul schimbarii, dupa cum este planuit iar noi avem autoritatea de a face orice este necesar, pentru a asigura succesul. Vom lucra in continuare cu Legile Universale si nici una dintre actiunile noastre nu va cauza moartea nici unui suflet. Daca va fi necesar, vom lua orice persoana ce se afla in pericol, din cauza noastra si o vom transporta intr-un alt loc. Prin actiunile noastre veti sti, dincolo de orice dubiu, ca venim in numele pacii. Daruirea fata de Creator este modul nostru de a trai si tratam toate formele de viata, ca o manifestare sacra. Si voi veti ajunge la un moment dat acele nivele si intr-adevar, unii dintre voi, va aflati deja acolo. Transformarea de la nivelul vostru prezent de constinta, spre un altul mai inalt, va fi una dramatica si se va petrece foarte repede. Cu fiecare zi, cu care va apropiati de finalul acestui ciclu, energiile va inalta cu repeziciune. O nou serie de modificari sunt pregatite in acest scop, pentru a schimba structura celulelor din corpul vostru, acestea devenind cristaline. Acest proces va fi incheiat complet in momentul ascensiunii. Veti fi devenit deja o Fiinta de o constinta inalta, gata sa treaca in Dimensiunea a 5-a, dimensiune a frumusetii si a armoniei, care este ca nimic altceva ce ati experimentat pe Pamant.

Puteti sa participati cu totii, prin a ramane intr-o stare de calm si continuand sa emanati Lumina voastra, oriunde va aflati. Tineti minte ca Lumina este necesara si celor din partea intunecata, daca acestia vor raspunde chemarii lor interioare de a se inalta. Flacara lor va fi de asemenea aprinsa si nu poate fi stinsa, insa ei trebuie sa isi aminteasca de propria lor conexiune cu Tot Ceea ce Exista. Ajutati-i pe acei Dragi, care isi pastreaza increderea conform careia bunatatea va dezlega intunericul, pe care altii il poarta in jurul lor. Ei poarta Lumina lor in vazul tuturora si ei stiu ca aceasta va fi invingatoare. Cu cat mai multa Lumina primesc, cu atat mai puternica energia lor va deveni si isi vor atinge telul lor de a aduce libertatea inapoi in viata lor.

Trebuie sa fi realizat deja ca ceea ce faceti pentru o persoana, faceti pentru toate si cu cat mai repede veti lucra impreuna, cu atat mai repede veti obtine rezultate. Meditati impreuna si trimiteti in afara Iubire si Lumina si veti face un mare serviciu Umanitatii. Mama Pamant se taraste pe sub barajul indiferentei Omului la nevoile Ei. Ea pledeaza pentru ajutor si fara el, ea va trebui sa initieze, chiar fara sa doreasca aceasta, propriile-i metode de curatare a Pamantului. Aceasta Dragilor, va va cauza in mod inevitabil probleme, insa dupa cum v-am comunicat, ni s-a permis sa diminuam aceste efecte asupra voastra. Va veti recunoaste Sinele Superior prin recunoasterea Unicitatii tuturor formelor de viata si astfel veti putea duce o viata mai plina de sens. La final, realizand ca v-ati facut partea voastra in a aduce un final fericit acestui sfarsit de ciclu al dualitatii, aceasta va va aduce multa bucurie. Modul in care va veti trai urmatorii doi ani, are mult de a face cu contributia voastra, pentru a asigura planeta sa ajunga momentul Ascensiunii, cu cat mai putine probleme cu putinta.

Federatia Galactica este alaturi de voi la fiecare pas inainte, pe care il faceti si va vom inspira si ghida atunci cand putem. Puteti sa ne invocati, la fel cum chemati de obicei Ghizii vietii voastre si prezentele Angelice. Totusi, va rugam sa realizati ca nu este intotdeauna posibil sa va raspundem in felul in care v-ati astepta sau ati dori. Vom face ceea ce ne va sta in putinta, insa totul este in functie de planul vietii voastre, caruia trebuie sa i ne supunem. Cand aveti dubii, folositi-va de momentele de liniste ale vietii voastre pentru a intra in comuniune cu Sinele Superior, si cel mai probabil, veti simti raspunsurile, ce va sunt date. Tot timpul tineti cont de intuitia voastra, deoarece de multe ori aceasta chiar a salvat oameni de la situatii periculoase si de asemenea le-a salvat si viata. Va bucurati de mai mult ajutor in aceasta perioada, decat in oricare alta din viata voastra recenta, deci nu va simtiti abandonati si singuri, deoarece aceasta este departe de adevar. De fapt voi nu veti fi niciodata pe deplin constienti de tot ajutorul, pe care il primiti in mod constant. Veti putea totusi sa aflati ca ati fost atentionati asupra lui si veti urmari sa il reperati in viitor.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si sunt incantat, ca in sfarsit voi puteti vedea ce se petrece si stiti ca schimbari adevarate sunt pe cale sa se petreaca. Suntem pregatiti sa actionam atunci cand circumstantele sunt favorabile si vom fi atat de incantati sa fim capabili sa aparem printre voi. Vor exista trairi amestecate initial, vis--vis de aceasta experienta, dar noi stim ca nu ne va lua mult, pentru a depasi orice indoieli in directia intentiilor noastre fata de voi toti. Noi suntem Fratii si Surorile voastre din Spatiu si va privim ca pe unii dintre noi, iubindu-va pe toti fara rezerve.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge