Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, January 31, 2011

SaLuSa, January 31, 2011

Schimbarile nu pot aparea fara o miscare a energiilor, care sa devina suficient de puternice, pentru a se manifesta ca forme gand, care atunci cand ating un anume stadiu de crestere energizeaza oamenii, in directia in care au fost formate. Este ca si cum ar fi o inmanunchere de minti, care gandesc la fel, cu impetuozitate, pentru a-si manifesta dorintele. Este ceea ce se petrece acum in lume si nelinistea atinge cote epidemice, fiind reactia celor care nu au fost tratati in concordanta cu drepturile ce li se cuvin. Regretabil este ca uneori, nu este decat atunci cand lucrurile ating un caracter exploziv, rezultand in demonstratii violente, autoritatile sunt fortate sa recunoasca vointa oamenilor. Daca ar fi existat o democratie fara practici corupte, schimbarile s-ar fi produs pe o cale pasnica, recurgandu-se la vot. Folosirea fortei brute impotriva oamenilor nu va rezolva problemele si in cel mai bun caz nu poate decat sa amane inevitabilul. Ceea ce vedeti este manifestarea noilor energii, care zguduie din temelii tot ceea ce este lipsit de Lumina. Se spera ca in tarile Vestice, o trecere pasnica se va permite sa se petreaca. De asemenea, noile numiri politice sunt bazate pe acreditarea ca cei numiti sunt manati de o dorinta sincera de a conduce oamenii intr-o noua era a pacii.

Nu am trecut niciodata cu vederea violenta de orice fel, incluzand aici practicile barbare, care se aplica in cadrul pedepselor legale. Violenta de orice fel aduce si mai multa violenta, in contrast, iubirea nu forteaza in nici un fel, ci patrunde cu gentilete toate celelalte energii, inaltandu-le la nivele mai inalte. Acesta este raspunsul la atat de multe probleme, si totusi, unora dintre oameni le este dificil sa isi exprime iubirea. Uneori aceasta se datoreaza lipsei de iubire, pe care acestia au experimentat-o in ani lor de formare. De asemenea se poate petrece si ca urmare a unor respingeri si din frica de a se mai repeta din nou, totusi fiecare suflet este capabil sa manifeste Sinele Divin. Pe masura ce va elevati constinta, va deveni un fapt cat se poate de natural al vietii, care va fi usor de aplicat in toate activitatile zilnice. Adevarata iubire nu cere nimic in schimb, dar este, in mod normal, reciproca, pentru ca cea ce se aseamana se aduna si este modalitatea de a ridica nivelul de vibratie al oamenilor, fara a le impune punctul tau de vedere, incalcandu-le altfel liberul arbitru. In timpurile prezente exista o forma gand nemaipomenit de frumoasa de o mare dimensiune, care se manifesta pe Pamant. Ea reprezinta Iubirea Universala, care inspira calea de actiune a pacii si a bunavointei, pentru a incheia domnia Celor Intunecati. Energia acestei forme gand este atat de puternica incat nu va mai putea fi negata pentru inca mult timp.

Deci vedeti Dragilor, ca atunci cand trimiteti iubire si lumina, ele nu se pierd, ci cresc in intensitate, pana ce vor aduce la manifestare rezultatele urmarite. Astfel, ceea ce trimiteti, se reintoarce inzecit, pe masura ce atrage si mai milta energie de dincolo de granitele Pamantului. Toti cei care procedati astfel ajutati la cladirea noului Pamant, care se formeaza imprejurul vostru, chiar daca nu sunteti constienti de aceasta. Din cenusa celui vechi, Phoenix ul se ridica cu promisiunea Erei de Aur, iar noi suntem aici pentru a va conduce si a va ajuta sa atingeti succesul. Care altul sa fie motivul pentru care suntem in numar atat de mare cu voi, decat acela al unui tel ce trebuie urmarit? Avem in inimi interesele voastre si pregatim calea, astfel incat saltul cuantic, ce va va conduce dincolo de ciclul dualitatii, sa aiba loc cu distrugeri cat mai mici. Schimbarile prin esenta lor pot sa fie incomode si tulburatoare, dar le vom aduce la finalizare cat mai curand posibil. Este adevarat ca lucrurile nu au evoluat dupa cum ne-am fi dorit, dar nu veti pierde nimic ca rezultat final.

Nu este doar Federatia Galactica singura care are un interes crescut in ceea ce va priveste, desi noi vom avea un impact mai mare in vietile voastre, prin contactul deschis cu voi. Exista si prezenta Legiunilor de Fiinte Angelice si este posibil sa fiti constienti ca si ele s-au manifestat mai frecvent in ultima vreme. Maestrii de asemenea se apropie mai mult si unii dintre ei, cum este Saint Germain, vor juca un rol remarcabil in pregatirile finale pentru Ascensiune. Maestrii cu care ati fost familiarizati se vor intoarce pentru a va conduce spre noi pasuni, implinind promisiunile facute voua cu eoni de timp in urma. De oricate ori aveti indoieli, doar amintiti-va de cate Fiinte Inaltate merg alaturi de voi si cereti-le asistenta, daca aveti nevoie de ajutor. Cele mai minunate timpuri incep sa se manifeste si daca doriti, veti fi printre cei care vor fi inaltati in vremurile de sfarsit ale acestui ciclu. Traiti-va viata ca si cum ati fi unul dintre cei care merg intr-un nou nivel de constinta si eliberati-va de vechile cai, ce nu se mai incadreaza in aspiratiile voastre. Nu va faceti griji pentru cei de pe langa voi, care sunt inca atrasi de vibratiile joase, deoarece ei nu sunt inca pregatiti sa le abandoneze.

Ceea ce vedeti pe Pamant in gradul cel mai aspru si vulgar, vine din lipsa de respect fata de aproape si este o stare rezultata din eroziunea gradata a consideratiei si iubirii pentru toate sufletele. Totusi, pe masura ce veti vrea in schimb sa aduceti lumina si armonie in vietile voastre, acele vibratii joase vor fi eliberate din structura proprie. Va recalibrati in continuu raportarea si atitudinea voastra catre ceea ce este considerat normal si acceptabil si pe masura ce va dezvoltati discernamantul, eliminati acele lucruri care nu sunt in armonie cu voi. Rezultatul este ca vibratiile voastre urca in continuu si factorul de bunastare devine un aspect important in viata voastra. Ati observat ca mass media, incluzand televiziunea si industria filmului aloca o perioada disproportionata de timp pentru a sublinia crimele si razboiul, pana ce este posibil sa deveniti saturati cu acest fel de energii. Aceasta este modalitatea prin care Cei Intunecati va atrag in vibratiile specifice lor, pentru ca nimic sa nu vi se mai para socant ori dizgratios, ajungand in pericol de a va pierde simtul asupra ce este bun sau rau.

Pentru o lunga perioada de timp, invatatorii, fie ei incarnati sau prin intermediul channeling-ului, au urmarit sa va transmita ce este nevoie pentru a va inalta. Ei v-au prezentat Iubirea Universala si adevaratul scop al vietii, avertizandu-va asupra energiilor joase ce se pot strecura daca voi sunteti nepregatiti. Ati fost ajutati sa va intelegeti adevarata natura si potentialul de a deveni dumnezeii, care voi insiva sunteti. Cei care au tinut seama de invataturile inalte, au aflat in final, ca intreaga cunoastere este cuprinsa in ei insisi, incepand astfel propriul lor drum spre acasa. Ghidarea este perfect acceptabila si daca v-ati recunoscut puterile intuitive veti da gres arare ori, dar chiar si asa probabil ca va veti gasi rapid calea inapoi spre Lumina.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si inteleg dificultatile cu care va confruntati. Eu zic sa va va incredeti in propria abilitate de a iesi din furtuna, stiind ca totul se va sfarsi cu bine, dupa cum ati fost inspirati sa va asteptati. Fie ca voi sa fiti binecuvantati cu adevarata intelegere si cunoastere.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge