Home > > Blossom Goodchild - Ianuarie 31, 2014

Blossom Goodchild - Ianuarie 31, 2014

Blossom: ♫Aici ne gãsim din nou, atît de fericiti pe cît posibil♫, foarte amuzati si în bunã companie♫!Bunã ziua, prieteni ... este întotdeauna o plãcere sã stau în contact cu voi, si mereu mã întreb, care va fi „trenul de gîndire” pe care îl vom lua în timp ce împãrtãsim ... sã încercãm sã ajutãm frumoasa noastrã planetã, si pe toti acei care cãlãtoreasc cu ea!

Federatia de Luminã: Într-adevãr dragã Blossom ... nu-i asa cã, cãlãtorim în curbe si contra-curbe, pentru a ne descoperi unii pe altii ? Este o minunãtie, cînd considerãm „distanta” dintre noi, pentru cã o facem atît de bine cît o facem.

Însã ne gãsim, doar la distanta unei respiratii profunde.

Blossom: M-am întrebat dacã puteam sã continui, referitor la ceea ce ati spus, cã nu prindeti gîndurile noastre, dar, cã prindeti senzatiile noastre. Însã STIU cã prindeti gîndurile MELE, deci, rãmîn putin confuzã.

Federatia de Luminã: Suntem constienti cã, vorbind despre asta în ultima noastrã comunicare, multi au rãmas la fel de confuzi. Unii erau supãrati, si unii erau literalmente gata sã arunce prosopul, asa cum am învãtat sã spunem.

Însã, dragã Blossom, si TOTI acei care sunt implicati cu noi, cu tot respectul, nu putem schimba ceea ce este ADEVÃRUL nostru, pentru ca sã VÃ FIM plãcuti. Dacã se întîmplã ca, cuvintele noastre, sã vã aducã emotii care nu vã plac ... atunci, rãmîne la alegerea fiecãruia, pentru a nu mai primi cuvintele noastre.

Blossom: Însã, voi nu spuneti, cã, dacã cineva citeste ceva, care îl(o) face sã se simtã incomodat, atunci sã SE OPREASCÃ DE A CITI ?

Federatia de Luminã: Da. Asta este. Însã, existã o diferentã pe care fiecare trebuie sã o citeascã printre rînduri! Pentru cã este ... ceva care poate SÃ DEA FOC unei emotii, pe care aceastã persoanã, trebuie sã o lucreze(mediteze)si sã o facã „sã devinã usoarã” ... este ceva care literalmente nu este în acord cu sufletele voastre, ca fiind ADEVÃRUL. Existã o diferentã între o emotie incomodã care serveste, si alta care nu serveste.

Blossom: Atunci cum va fi ca persoana sã stie sã facã diferenta ?

Federatia de Luminã: Pentru cã persoana stabileste pur si simplu CUNOASTEREA, dupã „asa-zisa emotie” a ADEVÃRULUI.

Blossom: Prieteni, multi se simt frustrati cu voi. Spun cã voi sunteti ... sã spunem „plini de laps-uri”? Pentru cã nu existã nici-o rezolutie respectiv la un „semnal”, si se pare multora, zicînd asa, cã vã eschivati mereu sã rãspundeti, de la ceea ce este important.

Federatia de Luminã: Si ce SIMTI tu, BLOSSOM?

Blossom: Bine, STIU CÃ SIMT LUMINA VOASTRÃ ÎN TIMP CE SCRIU. La sfîrsitul fiecãrei sesiuni, mã gîndesc mereu ... „Da, a fost încîntãtor” ... oricare ar fi continutul. A fost încîntãtor, pentru cã a curs, si nici o datã NU AM SIMTIT NICI O DATÃ, o altã „emotie” de la voi, care sã nu fi fost IUBIRE. Nici-o frustrare, nimic ... decît în cealaltã sãptãmînã cînd am fãcut o încercare ... si se pãrea cã voi ati rãmas „fãrã cuvinte”. Mã simt Cu Adevãrat bine, pe moment ... doar pentru a „vã da timp pentru a continua” în cel mai bun mod în care pot ... si mã gãsesc într-un spatiu plãcut. Faptul este cã ... încotro vom merge, plecînd de aici ? Vreau sã spun, ÎNTR-ADEVÃR, în ce directie vom pleca de aici ? Dacã ne oprim de a vorbi despre EVENIMENT SI UN SEMNAL, atunci va pãrea încã o datã, cã nimic se face ... si CU TOT ADEVÃRUL inimilor noastre ... ÎNTR-ADEVÃR CEREM CA CEVA SÃ FIE FÃCUT.

Voi ati avansat asupra unui semnal de rapel ? Cît de greu asta poate fi ? Cît de dificil ? Nu vã critic, într-adevãr nu o fac ... Pun doar întrebãri, care pot fi rãspunse cu unele rãspunsuri directe. STIU cã puteti SIMTI Iubirea mea, si starea mea de spirit ... care este excelentã ... si fac doar ceea ce am venit sã fac.

Federatia de Luminã: În rãspuns la întrebarea ta ... „Da, am fãcut ceva progres”. Ei simt cã lucrurile trebuiesc sã fie „schimbate”. Am discutat îndelung, despre epuizarea energiei voastre, acolo pe Pãmînt, pentru cã a fost PE SCARÃ LARGÃ observatã. Am adunat date din multe locuri, si asta a adãugat un nou proiect agendei/programului nostru.

SIMTIM cã impulsul pe care l-ati cerut ca sã aibã loc, ar fi potrivit. Oricum, nu a obtinut un vot unanim ... pentru cã existã complicatii care au nevoie sã fie rezolvate.

Blossom: Complicatii de ce naturã?

Federatia de Luminã: În care ... VA SCHIMBA ENERGIA SI ACCELERAREA PLANULUI.

Blossom: Cu sigurantã cã nu este o ideie rea ?

Federatia de Luminã: Într-adevãr nu. Oricum, complicã lucrurile în multe feluri.

Blossom: Puteti sã numãrati cîteva ... pe de rost ?

Federatia de Luminã: Considerãm faptul, asa cum am referit mai înainte, cã multi vor gãsi cã un semnal poate „afecta intens mintea voastrã”. Multi si multi acolo pe Pãmînt ar rãmîne înfricosati, si asta la rîndul sãu, ar putea face ca energia sã se transforme în confuzie, o anumitã perioadã de timp.

Existã de asemenea posibilitatea ca persoana sã nu poatã sã-si moduleze „imaginatia”sa într-un mod necesar, si din aceastã cauzã, sã gãseascã cã este greu de acceptat ceea ce considerãm de valoare, în sensul beneficiului, prin faptul cã vom începe acest semnal.

Pentru cã am ajuns la un acord, cã nu este nevoie ca soarele vostru central sã înceapã sã iradieze raze albastre, în loc de raze aurii ... însã suntem constienti cã trebuie sã fie suficient de dramatic pentru ca „sãrbãtoarea sã înceapã”.

Blossom: Însã cu inteligenta voastrã ... cu sigurantã cã toate acestea sunt un “joc de copii” ?

Federatia de Luminã: Nu chiar atîta, dragã Blossom. Cu toatã Iubirea, trebuie sã spunem ... în acelasi fel în care SIMTI cã nu TE întelegem, si de unde VENITI voi ... NOI nu suntem întelesi de cãtre voi, nici de unde NOI venim. Despre asta ... oricît am dori sã vã dãm un stimulent, de asemenea suntem constienti de subiecte care nu pot fi întelese de cãtre voi.

Blossom: Ati spune cã este datoritã fazei noastre de dezvoltare, care se aflã dincolo de modul nostru de a gîndi.

Federatia de Luminã: Asa este. Nu pentru cã sub-estimãm inteligenta voastrã. În nici un mod. Si asa cum am spus de multe ori ... „ Depãseste competenta voastrã”. Nu ca suflete, însã datoritã dimensiunii si densitãtii unde locuiti. Mintea voastrã, poate sã considere doar si sã stea deschisã anumitor realitãti.

Blossom: Bine, presupun cã voi aveti mai multã nevoie sã reactionati. Ati spus cã ati hotãrît sã mergeti mai departe ... si în acest caz, VÃ MULTUMIM cã ati luat acest subiect în consideratie. Puteti SIMTI energia mea, nu-i asa ? Oh, Dumnezeul meu ... de ce am luat asupra mea, acest lucru din nou ? Îmi pare rãu, CU ADEVÃRAT ... pot numai sã fiu onestã, în loc sã mã dau peste cap, si sã sar de bucurie ... Am trecut la versiunea “Si dacã nu se va întîmpla ?” Uitati asta! Si voi m-ati ales din ce motiv... ???

Federatia de Luminã: Pentru cã te iubim. Te iubim. Iubim TOT CEEA CE ESTE ... si este dorinta noastrã sã parcurgem drumul care existã pentru Binele Suprem al Tuturor.

Blossom: Stim cã nu puteti avea o datã ... am învãtat cã nu este bine sã dezvãlui un secret ... din mai multe motive. DECI, AM ÎNCREDERE ... si ASTEPT. Oh Doamne ! Asta o sã provoace multe email-uri! Stiti asta, nu-i asa ?

Federatia de Luminã: Blossom ... ce vrei de la noi ?

Blossom: Adevãrul ... si un semnal mare!! Faptul este cã, prieteni ... m-am gîndit la acest subiect, timp de o sãptãmînã. Voi ati fost acei care ati vorbit despre Eveniment si Coloanele de Luminã, în primul rînd. Voi ati adus aceste subiecte, si folosit cuvintele “iminent” si “în curînd” ... nu am fost eu. Da. Eu am adus subiectul despre “semnal”, numai pentru cã se pare cã Lumina multora se micsoreazã prea repede, si SE PARE cã, uneori, ne gãsim într-o corabie care se scufundã. Atunci vã cerem VOUÃ, ca sã ne aruncati jachetele de salvare. Cînd o veti face ... vom înota si “ vom salva sufletele noastre” ... atunci, vom face asta, cu acest ajutor. ASTA ERA CEEA CE DOREAM SÃ AVEM DE LA VOI ... ceva care sã ne înalte spiritul. Ar fi o adevãratã gurã de aer proaspãt, si cu toate cã VOI sunteti preocupati cã multi pot sã alunece pe pantã în jos ... e mai bine asta, decît noi toti!!!

Însã cînd SEMNALUL va sosi ... vom cîstiga fortã si PUTERE si acceptarea unde ne gãsim. Este exact asta. Sosim, STIIND cã avea sã fie greu. O acceptãm. Am semnat, fiind de acord cu “ dificultatea”. Însã, în adevãr nu aveam ideie de cît de greu avea sã fie ... ÎN SUFLETELE NOASTRE ... SI CRED CÃ LUCRURILE AU RÃMAS MAI ÎN AFARA CONTROLULUI acum ... AICI JOS ... decît a fost prevãzut original.

Federatia de Luminã: Voi aveti ADEVÃRUL vostru SI VETI PRIMI ajutor în aceastã situatie criticã ...

Blossom: Atunci de ce mã simt stranie ? Si ce este asta, ceea ce SIMT ? Nu reusesc sã o evaluez. Este oare, pentru cã am avut prea multe dezamãgiri ... cu tot respectul, si din aceastã cauzã, nu pot sã înteleg faptul cã voi spuneti cã semnalul va sosi ?

Federatia de Luminã: Putem spune doar, cã respectãm cererea ta.

Blossom: Spuneti-mi ... prind de asemenea SENZATIILE voastre despre acest subiect ... cã VOI de asemenea nu vã SIMTITI bucurosi cu aceastã miscare ? Prind, nu-i asa ?

Federatia de Luminã: Este cã suntem ... ... ... ...

Blossom: Ce ? Voi sunteti ce ?

Federatia de Luminã: Fãrã sã reusim sã ajungem la o concluzie. Despre acest subiect, suntem nesiguri asupra rezultatului acesteia ... si cum spusesem ... dorim sã servim numai pentru Binele Suprem.

Blossom: Dumnezeul meu ! Hai sã lãmurim atunci, putem ? Pentru cã, cu sigurantã nu doresc sã fiu singura care detinea CUNOASTEREA pentru a întreba asta, si dupã aceea sã cadã totul peste mine! Rezultatul lui 14 Octombrie a fost suficient de rãu, lãsati-mã sã vã spun! Cu sigurantã, nu sunt dispusã sã-mi iau rãspunderea, de ceea ce se poate întîmpla, dacã nu se va petrece în modul în care am plãnuit!

Federatia de Luminã: Însã, clar cã nu poti sã stii, Blossom. Ar putea rezulta într-un fel sau altul, si aceasta este dilema noastrã.

Blossom: Ok. Vãd. Nu numai cã înteleg ... cum de asemenea pot sã SIMT energia voastrã despre asta. A fost ceva pe care nici o datã am simtit-o în voi, mai înainte ... pentru cã voi nu aveti dorinta(Ego-ul-dorintei), si nu se gãseste în nici un mod, în agenda/programul vostru, sã faceti ceva care sã poatã sã dãuneze, în loc de a acelera ... Însã ati spus cã asta avea sã “Schimbe energia si accelerarea planului”.

Federatia de Luminã: Da, am spus-o ... însã putea schimba energia si accelerarea oricum. A o încetini sau a o accelera ... în functie de rezultatul final.

Blossom: Înteleg ce vreti sã spuneti. Înteleg într-adevãr importanta deciziei. Multi dintre acei care se gãsesc aici jos SIMT cã, cu toate acestea care au loc aici, suntem condamnati oricum. Asa cum a fost spus în serialul vechi de la TV “Dad’s Army= Armata lui Tata” ...” suntem condamnati, Cãpitane Mannering. Suntem condamnati!!” ... Si asta, dacã cel putin nu se va întîmpla ceva mai mare care sã aibã loc, pentru a schimba lucrurile, suntem gata sã ne scufundãm în mlastinã. Într-adevãr avem nevoie de vre-un ajutor, Asa cum înteleg. Da, putem trimite lumina noastrã. (Indiferent de cît de slabe sau tari pot fi bateriile noastre, la o anumitã ocazie). Însã, SIMTIM cã într-adevãr nu este suficient pentru a OPRI tot ceea se se întîmplã cu sufletele de pe aceastã planetã. Uneori, într-adevãr se pare cã ne tin suspendati deasupra unui butoi cu pulbere. AVEM NEVOIE DE AJUTOR ACUM ... pentru cã merge totul de la rãu la mai rãu, si oribil de rãu. Clar cã asta stã de acord cu perspectiva noastrã aici jos. Nu stiu cum se prezintã pentru voi.

Federatia de Luminã: Bine, Blossom ... Suntem capabili sã vedem Lumina ta si Iubirea ta, prin buzunarele de energie. Si într-adevãr existã unele locuri, care pot fi considerate ca „gãuri de întuneric.”

Blossom: Atunci, privind spre planetã ... sunt mai multe locuri întunecate, sau mai multe de Luminã?

Federatia de Luminã: Este variabil ... în functie de ce se petrece în fiecare moment.

Blossom: Însã, desigur, ca un întreg ... în general ... în medie ... ce vedeti ?

Federatia de Luminã: Vedem mai multã Luminã, decît întuneric.

Blossom: Cum poate fi posibil ? Pentru cã aici jos, nu ajunge pînã la noi în acest fel.

Federatia de Luminã: Însã, cum voi vã depreciati puterea voastrã.
SUNTETI BINE SUCCEDATI.

FACETI CEEA CE ATI VENIT SÃ FACETI.

SUNTETI CURAJOSI SI PLANUL REZULTÃ, SI CÃLÃTORESTE CU DEPLINÃ VITEZÃ.

DIN CAUZA ASTA, NE PREOCUPÃM REFERITOR LA ÎNDEPLINIREA CERERII VOASTRE ... AR PUTEA ALTERA LUCRURILE ÎN MOD DRAMATIC.

Blossom: La mai bine, sau la mai rãu! As dori sã fac o glumã despre cãsãtorie, însã simt cã nu ar fi potrivit. Scuzati-mã cã întrerup ... a fost complect nelalocul ei.

Federatia de Luminã: Este despre asta cã discutãm ... pentru cã va schimba într-adevãr cursul evenimentelor.

Blossom: Spun din nou, la mai bine sau la mai rãu. Vedeti, acum ... ne gãsim într-un impas. VOI spuneati ... cã suntem epuizati, si avem nevoie de ajutor. Nici unul dintre noi este gresit ... Suntem ambii corecti ... cît despre mine, ambii ne gãsim în ADEVÃRUL nostru.

Ce-i de fãcut ... sau ce sã fie fãcut ? Asta este foarte interesant, si desigur cã nu schimbã modul cum eu gîndeam. Am spus mai înainte cã „voi trebuie sã reactionati” ... însã, acum nu mai sunt sigurã. Pentru cã pot sã SIMT, cã, cu toate cã sunteti „Lumini Superioare”, zicînd asa, de asemenea SIMT cã VOI nu trebuie sã luati hotãrîrea. Permiteti asta, datoritã faptului cã ne gãsim împreunã în acest demers. SIMT în mod corect ?

Federatia de Luminã: Este corect, Blossom. Clar cã nu te controlãm. Ca si tu, Noi considerãm toate aspectele ... pentru cã asta cuprinde ... nu numai planeta voastrã ... asta cuprinde mult mai mult.

Blossom: O spun din nou ... trebuie cã am bãut multe pãhãrele de ** Sherry cu Vicarul, cînd m-am voluntariat pentru aceastã pozitie! Asta ESTE IMENS, prieteni, si nu sunt sigurã despre ce sã spun. Dumnezeul Meu ... este prima datã! De asta ... OK ... vorbind despre ”Domnul” ... în sensul cel mai înalt pe care îl înglobeazã energia acestui cuvînt ... nu am putea cere MARELUI SPIRIT ALB ... „PREZENTEI EU SUNT” ... oricãrui cuvînt care rezonezazã cu TOT CEEA CE ESTE ... ce sã facem despre acest subiect ? Pentru cã SIMT cã este un subiect foarte serios, si nu as vrea ca „opinia mea” ... oricît de mult o consider ... sã fie ca sã „Facã Planul Divin în bucãti”! Doamne fereste!

Federatia de Luminã: La care am rãspunde ... MARELE SPIRIT AL VIETII ... CEA MAI ÎNALTÃ ENERGIE A IUBIRII locuieste în interiorul fiecãruia dintre voi si în fiecare dintre noi. Din acest motiv, probabil vom întreba ... ca fiecare în regatul sãu ... si în toate regatele ... din toate Universele ... sã trimitã un apel la un rãspuns ... stiind cã va fi dat.

Blossom: UAU. Asta este IIIMEEEENS (imens)!!! Stiu cã este momentul de a termina. Am depãsit cu mult timpul nostru obisnuit. Asa sa întîmplat azi. Nici nu reusesc sã-mi aduc aminte cum a început conversatia aceasta. Însã STIU, cã opiniile pe care le-am schimbat, au fost la un nivel complect diferit de cel normal. Astãzi, nu mã simt doar „ purtãtoarea”. Bine, poate mã simteam ... dar poate ca „mijlocitoare” a ambelor pãrti. Foarte straniu. Va putea lua cîtva timp, pînã cînd toate astea sã se scufunde în ce simt. Hey Ho! Raze Aurii pentru voi, prietenii mei ... Raze Aurii pentru noi toti ... în tot acest subiect. Multumesc mult pentru a reveni în modul de „ a spune cum este”.

Federatia de Luminã: Nici o datã „servim” altfel.

Blossom: Stiu ... stiu asta în interiorul inimii mele. [Suspin!] Vã iubesc ... si dacã ati putea trimite o zînã cu praf de adormit în noaptea asta, ar fi excelent!

Federatia de Luminã: Respirã adînc, si STII cã totul este bine.

Blossom: Sper cã da, prietenii mei. Ooops ... cum voi m-ati învãtat ... o vom STI. Foarte multumesc.

**: da Trad:Sherry – Vin generos, foasrte asemãnãtor Vinului de Porto.


Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |