Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Blossom Goodchild - Februarie 6, 2014

Blossom Goodchild - Februarie 6, 2014

Bunã ziua tuturor.

Pe ziua 6 joi, eu am început canalizarea de mai jos. Legãtura era foarte slabã, si pur si simplu ea(convers.) nu a decurs asa cum trebuia. Am învãtat cã, atunci cînd asta are loc, trebuie sã „las sã plece”, si sã încerc în altã orã.

Aici este ceea ce am primit:

Blossom: Bunã ziua prieteni. Aici mã gãsesc, sintonizatã si gata pentru a continua.

Federatia de Luminã: Ne gãsim exact lîngã tine, si suntem într-adevãr gata pentru a conversa de asemenea. Cu toate acestea, cum subiectele se gãsesc în mintea ta ... pe unde ar fi mai bine sã începem ?

Blossom: Stiu ce vreti sã spuneti! Eu SIMT cã dupã ce am scris si am trimis INVOCAREA ... acum am lãsat-o în mînile DIVINULUI. Am prezentat dorinta noastrã ... BINELUI MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BINELE MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BUNÃSTAREA ÎNTREGII UMANITÃTI, A TUTUROR FIINTELOR VII SI A DIVINEI NOASTRE MAME PÃMÎNT. Deci, voi STITI ceea ce cerem din inimile noastre. Probabil noi acum, vom „lãsa sã plece” ?

Federatia de Luminã: Considerãm gîndurile tale, ca fiind relevante în relatie la ceea ce sa oferit în aceastã rugãciune ... deoarece cum ... oferã multora, în acelasi timp ... va cîstiga impuls de energie.

Blossom: Oh, OK ... voi organiza asta ... Eu nu eram sigurã dacã trebuia sã o las asa cum este ?

Federatia de Luminã: Orice dorintã de a ajuta din inimã ... orice rugãciune care va fi oferitã pentru a înãlta nivelul de constiintã al umanitãtii ... pentru binele tuturor ... întotdeauna trebuie sã continue.

Blossom: Link-ul(legãtura) este cam slabã pe moment. Ne gãsim bine pentru a continua ?

Federatia de Luminã: Trebuie sã perseverãm în adevãr. Nu esti „tu” Blossom, asa cum probabil consideri ... datoritã circumstantelor. Sunt, de fapt energii persistente despre care noi preferãm sã nu conversãm.

Blossom: Înseamnã energii negative, presupun ?

Federatia de Luminã: De fapt. Cu toate acestea, noi nu ne gãsim „sub influenta” acestei energii, si nici tu. A recunoaste FORTELE LUMINOASE ALE IUBIRII care voi toti sunteti ... permite o asemenea fortã si determinare. Am învãtat mult de-alungul anilor de studii despre rasa umanã si pricepem cît de greu este „sã vã mentineti la suprafatã”, în timp ce aveti formã umanã.

Blossom: Atunci, nu credeti cã eu mã gãseam „afarã din ordine” cerînd un semnal ?

Federatia de Luminã: Noi nu considerãm niciodatã o fiintã ca „afarã din ordine”. De fapt, noi nu întotdeauna în mod complect ...

Blossom: Va trebui sã închid aici ... cuvintele pur si simplu nu curg fluid

SFÎRSIT DE CANALIZARE.


Asta deci, mi-a confirmat, cã gîndul pe care eu (si ceilalti care au scris) l-am avut, în legãturã de a face „O INVOCARE” împreunã, în acelasi timp. PENTRU A ÎNTÃRI INTENTIA.

(În mod curios, întotdeauna cînd încerc sã organizez ceva în scalã mare ... computadorul meu începe sã-si facã de cap ... Mmm! Mi-ar place sã stiu cine ar putea sã fie ??!! Nu mai zic nimic!)

De asta am ales ... (în mod corespunzãtor, ziua îndrãgostitilor ... o zi de Iubire)

14 Februarie, la 9 dimineata, orariul din Brisbane, Australia.

(Fusurile orare mondiale http://www.timeanddate.com/worldclock/)

PENTRU A AUZI INVOCAREA CA UNA SINGURÃ.

http://www.youtube.com/watch?v=Zrld_lJP1AM

Eu sugerez cu fortã, ca înainte, sã intrati în sintonie, timp de cinci sau zece minute, FÃRÃ NICI O EXPECTATIVÃ CA REZULTAT.

Spun asta simplu STIIND cã INTENTIA NOASTRÃ ESTE PENTRU BINELE MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BINELE MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BUNÃSTAREA ÎNTREGII UMANITÃTI, A TUTUROR FIINTELOR VII SI A DIVINEI NOASTRE MAME PÃMÎNT.

DECI, FELUL ÎN CARE VÃD ASTA ESTE ... DACÃ BINELE MAJOR AL TUTUROR ... DUMNEZEU ::: MARELE SPIRIT ALB ... PREZENTA “EU SUNT” VA SIMTI CÃ ESTE CONVENIENT SÃ TRIMITÃ UN SEMNAL ... ATUNCI, UN SEMNAL VA FI TRIMIS ... DACÃ NU ... NU VA FI.

Eu de exemplu, voi accepta asta. Cu toate acestea ...dacã tu nu ceri, nu ai!

Suntem o planeta de liberã vointã ... Unii nu simt cã este oportun sã cearã asta.

NOI TOTI TREBUIE SÂ NE URMÃM ADEVÃRUL NOSTRU PROPRIU ÎN ACEASTÃ MATERIE.

DECI, DACÃ VA FI DIN ADEVÃRUL VOSTRU CA SÃ LÃSATI CA MILIOANE (NU DOAR MII) SÃ STIE DESPRE ASTA, CU UMILINTÃ ÎNTREBÎND DIN INIMILE LOR ... VÃ ROG; TRECETI MAI DEPARTE ACEST MESAJ.

Deci, asta este.

14 februarie la ora 9 de dimineatã (ora Brisbane în Australia), PENTRU A AUZI ACEASTÃ INVOCARE CA O SINGURÃ VOCE.

Eu stiu cã aceastã echipã de translatori, fac tot efortul pentru ca sã avem vídeo-ul în atîtea limbi, pentru cã ei sunt capabili. EU SUNT FOARTE RECUNOSCÃTOARE lor. Multumesc mult. MULTUMESC VOUÃ DE ASEMENEA, fiecãruia dentre voi care a ales sã mi se alãture.

TOT ceea ce pot sã spun, este cã EU M-AM SIMTIT CONDUSÃ, pentru a face aceastã INVOCARE (cu toate cã partea mea umanã voia sã o ascundã), si dacã eu nu am învãtat nimic în acesti 56 de ani , de data asta ... Eu am învãtat sã-mi urmez inima. ASTFEL SUNT EU!

IN IUBIRE,LUMINÃ, RÎSETE SI RAZE AURII


Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge