Home > > Blossom Goodchild - Ianuarie 9, 2014

Blossom Goodchild - Ianuarie 9, 2014

Blossom: Bunã ziua ! Ce sãptãmînã interesantã am avut în email-ul meu! Dupã cum stiti, cerusem sã cititi împreunã cu mine, sutele de e-mailuri de la persoanele de pe tot globul, exprimînd exact aceleasi SENTIMENTE pe care vi le-am pus în ultima noastrã comunicare. Ati spus cã acordul nostru era acesta ... cã EU trebuia sã VÃ fac sã stiti cum era pentru „NOI”, aici jos ... si cu tot respectul ... a fost ceea ce am simtit cã trebuia sã fie fãcut ... prin urmare, am fãcut-o ! Trebuie sã spun ... cã multi, ca si mine ... au simtit, cã ati rãmas uluiti de cuvintele mele ... si cã ele v-au lãsat incapabili de a rãspunde. Deci, am avut ceva timp pentru a digera aceastã situatie întreagã ... si, cu toatã DRAGOSTEA inimii mele ... întreb ce aveti de spus, despre ceea ce pare a fi o problemã atît de importantã ?

Federatia de Luminã: Drag suflet ... tovarãsa noastrã de ARME ... într-adevãr am rãmas „pietrificati”de ceea ce sa revãrsat din inima ta, în ultima noastrã comunicare. Suntem constienti de oboseala si greutãtile cu care se confruntã, acei care sunt pe pãmînt, dar, în ADEVÃR, pînã cînd am captat precizia energiei care însotea discursul tãu ... nu întelesesem cum „programarea” era atît de nocivã pentru conditia umanã. Asta a fost, ceea ce ne-a „luat prin surprindere”.

Blossom: Uau ... Întelegeti, vã consider atît de inteligenti si atît de întelepti ... cã presupun mereu, cã, CUNOASTETI aceste fapte. Desigur, trebuie cã veti fi avut vre-o indicatie, despre situatia noastrã ?

Federatia de Luminã: Desigur cã suntem constienti de anumite transgresiuni cu care aveti de a face ... însã, datoritã faptului cã nu le-am experimentat niciodatã ... în ADEVÃR ... nu ne-am ajustat radarul nostru la faptul de cît „de jos” si, în adevãr, cît de „distrugãtor” poate fi pentru suflet, sã trebuiascã sã locuiti în aceste densitãti.

Blossom: Într-adevãr încercãm sã facem cît mai bine putem. Preocuparea noastrã, asa cum poate ati dedus din e-mailuri, este cã fiind atît de obositi si uzati ... nu ne îndeplinim destinul nostru, pentru cã Lumina noastrã, nu este atît de luminoasã, de multe ori, asa cum am dori sã fie.

Federatia de Luminã: Noi întelegem, de asemenea, aceastã situatie. Însã, am spune, cã Lumina unei persoane, desi, uneori, poate slãbi, are nevoie doar sã fie încãrcatã, pentru asi cîstiga plinãtatea ei ... nu este cã rãmîneti lipsiti de ea ... deoarece acest lucru, nu se poate întîmpla.

Blossom: Însã unii sunt preocupati cã s-ar putea sã fi fost ... sau cã s-ar putea sã se întîmple.

Federatia de Luminã: Suntem constienti cã unii SIMT în acest fel ... si, într-adevãr, nu excludem, sau punem deoparte ... cererea ta, Blossom. Nici prin gînduri. A cauzat o mare agitatie în consiliile Ierarhiei, deoarece am examinat, profund, ceea ce ai cerut ... avînd în vedere cã nu este o problemã care ar putea merge mai departe, fãrã ca sã aibã loc multe discutii, absolut specifice.

Blossom: Eu stiu ... dar, sper ca VOI sã întelegeti, cã era esential ca eu „sã-mi fi jucat rolul meu” si sã fi pus aceastã sugestie!

Federatia de Luminã: Desigur ... a fost pe deplin înteleasã. Si asa cum am declarat ... o acceptãm, cu mare serietate. Însã nu sa ajuns la un acord cu privire la acest subiect ...

Blossom: Este de înteles ... Trebuie sã faceti ceea ce considerati cel mai bun pentru binele Suprem al tuturor ... Nu este ceea ce noi toti ar trebui sã facem ?

Federatia de Luminã: Într-adevãr, asa este, prietenã ... într-adevãr este.

Blossom: Deci, cum va fi de acum încolo ?

Federatia de Luminã: Lãsati-ne sã vã înãltãm sufletele, spunînd cã sfîrsitul este la vedere.

Blossom: Ha! Lãsati-mã sã rîd, bãieti. Stiti, aceasta este exact dilema noastrã. Cum pot sã vã explic ? Încerc doar sã ajut, vã rog, sã stiti cã ... nu voi avea o altã discutie cu voi ... însã, spunînd „Sfîrsitul este la vedere”, nu face altceva decît sã suie temperaturile, în aceste momente. Fiind sincerã ... am ascultat asta, de nenumãrate ori ... si acesta este motivul pentru care multi sunt obositi ... poate ar trebui sã spun „ Totul este vorbãrie, si nici o actiune”. STIU cã faceti pe cît de bine puteti, în circumstantele respective ... Însã TOATE au fost spuse deja înainte ... timp de ani de zile ... din aceastã cauzã, cînd ascultãm acelasi lucru, acum ... oricît de încîntãtor pare, si oricît de semnificativ poate fi ... este ca apa care cade pe spatele ratelor ... Într-adevãr ... este modul în care aceastã frazã a devenit pentru noi. ACEASTÃ declaratie este precis motivul „pentru care tãranii sunt revoltati, Doamne!”

Federatia de Luminã: Atunci, întrebãm unde acest lucru ne va duce !

Blossom: Într-adevãr ... avînd în vedere cã, în nici un mod, nici eu, nici altcineva, vrea ca aceste comunicãri sã se termine ... si cum nimic din ceea ce voi ati spus, nu sa întîmplat „încã” ... a rãmas doar îndoiala si oboseala. Asa cum am spus mai înainte ... Nu este vorba cã nu STIM, cã ceva SE VA întîmpla ... Cred cã adevãrata problemã este în ne-cunoasterea voastrã, a cuvintelor „în curînd” si „iminent”, ce înseamnã pentru noi. Este o problemã de „timp”. Poate ati putea vorbi despre asta, în functie de punctul dumneavoastrã de vedere, pentru a ne ajuta sã întelegem, de unde VOI veniti.

Federatia de Luminã: Stii ... Blossom ... cã din punctul nostru de vedere, nu poate exista nicio îndoialã cã EVENIMENTUL este pe cale sã se întîmple.

NOI O STIM.

FACE PARTE DIN PLANUL DIVIN, SI NU EXISTÃ NICIUN MOTIV PENTRU AL ÎMPIEDICA SÃ AIBÃ LOC.

STIM CÃ VA AVEA LOC.

Niciodatã ne îndoim de asta. Pentru cã simtim, în FIINTELE noastre, cã ne miscãm spre acest moment al timpului.

Blossom: Ok, lãsati-mã sã vã întrerup aici ... Stim cã VOI nu aveti timpul (nu existã dimensiunea Timp – ca pe Pãmînt) ... atunci, „CÎND” va fi acest moment pentru VOI ... ce vreti sã însemne, cînd spuneti „ ne miscãm cãtre acest moment al timpului”?

Federatia de Luminã: Dorim sã transmitem cã este un eveniment, care trebuie sã aibã loc în momentul exact, cînd tot ceea ce este necesar pentru „al executa, de a fi reusit cu succes”, va fi pus la locul sãu corect si de drept.

Blossom: Cînd totul va fi în aliniament, cum ati spune ?

Federatia de Luminã: Exact.

Blossom: Atunci, este posibil cã voi nu STITI, cînd totul va fi în ordine ?

Federatia de Luminã: De fapt da. Însã, STIM cã acum, lucrurile se potrivesc. Îti arãtãm o viziune a unui magnet/un magnet central, si de multi în jurul lui, care încep sã fie din ce în ce mai aproape. Ajungînd la o anumitã pozitie ... cînd se gãsesc cu totii aliniati ... brusc ei ... se deplaseazã rapid ... sunt atrasi în acelasi timp de cãtre forta/atractia magnetului central si se lipesc de el. Deci, ceea ce spunem, este cã ... atîta timp cît aceste piese magnetice nu vor fi aliniate pe pozitie ... „miscarea rapidã” nu poate avea loc. Însã ... din fericire vedem, un numãr din ce în ce mai mare a acestor piese , pregãtite si asteptînd ...

Blossom: Metaforic vorbind, desigur.

Federatia de Luminã: Deci vezi, dragã Blossom, asa ca si toate sufletele care citesc aceste cuvinte, de acord cu perspectiva noastrã, voi sunteti foarte aproape. Pentru cã STIUSEM cã va avea loc în simultan. Dar, probabil, atunci cînd a fost mentionat pentru prima datã ... piesele se gãseau „plutind în spatiu”.

Cînd privesti la asta, în acest mod ... poti vedea cît de multã parte a planului a fost îndeplinit, si de ce NOI considerãm cã merita sã exprimãm termenii „ foarte în curînd, acum, si iminent” ... doarece ... PENTRU NOI ... luînd în consideratie cînd a început planul ... EL ESTE.

Blossom: Bine, MULTUMESC! Nu stiu ce cred altii, însã, pentru mine ... asta ÎNTR-ADEVÃR ajutã! Cu adevãrat, asta pune lucrurile în perspectivã si pot vedea ... însfîrsit ... unde vreti sã ajungeti. Pentru mine, a fost cea mai bunã explicatie referitoare la „CÎND”. MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! Cu toate acestea, ne-excluzînd faptul cã un „motor de rapel” nu ar fi rãu! Pentru totalitate! Asta este. Nu ne referim la un cuplu care se plimbã, si pune asta în You Tube. VORBIM despre ceva IMENS, pentru a confirma ... asa cum stiti!

Federatia de Luminã: În ultima conversatie, am primit aceastã cerere, fãrã nici un pic de îndoialã, Blossom.

Blossom: Ei bine ... a fost intentia mea. În calitate de „echipaj de la sol” ... si am mentionat-o în mod deliberat ... STIU cã ne gãsim aici, pentru a fi un exemplu de Iubire/Luminã ... si mã gîndesc cã, cu cît mai mult iradiem strãlucire ... cu atît mai rapid acesti magneti se pot alinia. Prin urmare, cred cã sufletele sunt preocupate, datoritã uzurii pe care o simt ... poate cã prejudicã procesul, în loc sã-l ajute. Din aceastã cauzã, cerem acest „Impuls!”. STIU, cã ati spus, cã noi stiam înainte de a fi venit, în ceea ce intram... însã se pare cã la nivel de colectiv ... din partea „ echipajului de la sol” ... existã/ exista nevoia de a lãsa cartierele generale sã afle cã rezervele devin foarte scãzute!

Federatia de Luminã: Am spune cã întelegem aceastã pozitie. Si, de fapt ... asa cum am spus ... subiectul nu a fost ponderat cu inima usoarã ... si acest lucru se petrece încã, pentru a vã furniza rezervele de care aveti nevoie. Acesta este un efort de echipã, si este firesc cînd un grup ... un grup important al echipei ... are nevoie de ajutor ... atunci se potriveste, desigur, în acei care pot ... sã ofere serviciul într-un mod care poate pãrea potrivit. Subliniem din nou ... cã, cazul nu este aranjat DEFINITIV.

Blossom: Multumesc. ÎNTR-ADEVÃR, este MINUNAT, sã te aud. Multumesc. O întrebare numai, pe care cineva a fãcut-o, cu privire „la echipajul de la sol”. Suntem TOTI „echipajul de la sol”; ... toti acei care ne aflãm pe Pãmînt ? Suntem TOTI cei mai puternici, dintre puternici ? Sau este un amestec de ... bine ... cum pot sã o exprim prin cuvinte ? ... de cei care sau oferit ca voluntari si au fost alesi ... si de cei care se întîmplã sã se gãseascã aici ? Fie din probleme carmice, sau pentru orice alt motiv ?

Federatia de Luminã: Existã într-adevãr un amestec. Am spune cã, este din acest motiv, cã existã atîta „zgomot în rînduri”. Pentru cã cei mai puternici dintre puternici, au fost alesi pentru a „intra” în aceastã ocazie, pentru a vedea planul prin ... STIIND cã existau deja multi pe Pãmînt, care erau „prinsi în matrice”si care au rãmas timp de eoane ... si cã, desigur, nu au nici o ideie de echipa de salvare trimisã „ pentru a pune capãt acestei situatii”.

Deci, da ... sunt multi care STIU ACUM ... altii care vor sti ... si altii care NICI O DATÃ NU VOR STI tot ceea ce sa petrecut în „culise”, astfel încît sã fie directionat PLANUL DIVIN CÃTRE FAZELE FINALE.

Dar sã STITI ... cã vorbim doar de un aspect al PLANULUI DIVIN. Pentru cã oricît de IMENS, EVENIMENTUL va fi ... la toate nivelele ... PLANUL DIVIN ... va continua sã se dezvolte, atîta timp cît IUBIREA se va dezvolta. Ajungînd la NOI înãltimi ... înãltimi mai CUPRINZÃTOARE ... înãltimi mai Înalte ... pentru de fiecare datã mai mult ... asa cum a fost în realitate conceput sã fie fãcut.

Cînd iei în considerare acest lucru, Blossom ... cînd te gîndesti la asta ... posibilitãtile care stau în fata ta ... A STI cã IUBIREA va continua sã se extindã în/la/prin/ ca ea însãsi ... bine, asta pur si simplu „nu te face sã-ti sarã capacul” ?

Blossom: Dacã as încerca sã mã gîndesc despre asta ... desigur cã as face-o ... din cauza asta, nu gîndesc! Bãieti ... MULTUMESC. Asa cum probabil STITI, îmi era putin teamã de ceea ce avea sã fie vorbit azi ... dar totusi, inima mea si sora mea ... mi-au spus sã AM ÎNCREDERE, si sã mã las sã merg cu fluxul. Pentru cã stiu un lucru ... voi nu mã judecati ... avînd în vedere cã sunteti din cea mai mare Iubire, si din acest motiv, judecata nu face parte din voi. Vorbind despre cea mai mare Iubire ... Asta este ceea ce eu, si multi ... probabil, acum milioane de persoane ... simtim pentru voi. Nu stiu pînã la ce punct mesajele voastre sau rãspîndit ... însã stiu cã, atîta timp cît vor avea un sens pentru mine, voi proceda conform ... eu voi continua! Vã Iubesc !

Federatia de Luminã: Si de fapt, aranjeazã-ti un moment pentru a respira si SIMTI IUBIREA pe care o avem pentru tine, Blossom, si pentru TOTI. VÃ IUBIM PE VOI TOTI !


Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |