Home > > Blossom Goodchild - Ianuarie 24, 2014

Blossom Goodchild - Ianuarie 24, 2014

Blossom: Bunã ziua ! A fost bun un mic interval, sãptãmîna trecutã ... Nu de voi, însã din cauza grãmezii de e mail-uri, dupã ce „trimisesem” o conversatie. Presupun cã voi nu ati aranjat o secretarã pentru a lucra împreunã cu mine, în acest mic aspect! Am încercat sã mã sintonizez cu voi, pe cînd citeam, pentru ca sã aveti un consens general despre ceea ce noi „ aici jos” SIMTIM. Sper cã ati fost capabili sã-l prindeti, si dacã asa a fost ... cum vã SIMTITI, referitor la ceea ce NOI SIMTIM ?

Federatia de Luminã: În LUMINA DE UNDE NE GÃSIM, ne simtim foarte fericiti de a conversa cu tine ... deoarece credem cã suntem de mare ajutor. În adevãr, am fost în conciliu ... referitor la posibilitatea de a trimite , în vre-un mod, o „LUMINÃ DE ORIENTARE” ... pentru ca spiritele sã poatã sã fie ridicate, si pentru a da „speranta” ca sã continuati. Trebuie sã subliniem, cã nu întelegem, sau speculãm despre „totalitatea” modului în care lucrurile au devenit pentru voi ... în timp ce trãiti în asemenea conditii dure de energii joase ... si am ajuns la concluzia cã, într-adevãr, uneori, este o „ luptã pentru luminã „ ... care conduce energia voastrã la un declin atît bazic.

Blossom: Si în ce fazã se gãsesc aceste „întîlniri” criticate sever, în timpul discutiilor ?

Federatia de Luminã: Fac progrese. Trebuie sã spunem, dragã Blossom, cã ai cauzat/creat o mare controversie, între cei care doresc sã ajute planeta voastrã în noua sa încarnare mai Înaltã. Cu cîtiva ani în urmã, numele lui Blossom Goodchild, a cauzat o mare comotie, cînd ai trimis mesajul nostru din 14 Octombrie ... si trebuie sã spunem, cã a cauzat o mare agitatie între popoarele Pãmîntului. Acum este acelasi nume ... care se aflã „în discutie” între rîndurile multor împãrãtii, care nu apartin Pãmîntului.

Blossom: Oh, Dumnezeul meu! Asta este? Dacã este ca mica mea „întrerupere” sã poatã contribui pentru a misca putin lucrurile, ei bine, relamente, nu putin ... BA DESTUL ... atunci pot sã am de-a face cu asta! Deci ... puteti sã ne dati un „rezumat” al reuniunilor avute, pînã acum ?

Federatia de Luminã: Calculãm cã existã multi care considerã „posibilitatea” ... si noteazã, te rugãm, cã spunem „posibilitatea”, unei exibitii - a fi „ calea de urmat”. Însã ... cît despre ceea ce într-adevãr la asta se referã, de asemenea este în curs de a cauza destulã agitatie. Desigur, cã trebuie cã ai capul plin de idei, Blossom.

Existã de asemenea acei care cred cã, procedînd în acest fel nu ar fi calea necesarã. Deoarece de asemenea, ar cauza o reactie în multi, care ar putea aduce energia confuziei, si din acest motiv, sã facã ca planurile EVENIMENTULUI, care progreseazã din plin, sã ia o turnurã diferitã, de aceea unde se gãseste la ora actualã.

În adevãr, multe sunt de considerat, asupra tuturor unghiurilor, si a fost NOTAT, cã sunteti VOI, PE PÃMÎNT ... VOI CARE SUSTINETI LUMINA PE PLANETA VOASTRÃ ... acei care au nevoie de ajutor ... si nu este într-adevãr motivul, pentru care ne gãsim atît de intim lîngã voi ?

Blossom: Bine, asta este ceea ce voi ne-ati spus, si într-adevãr SIMT cã ... cu toate cã unele e mail-uri pe care „noi” le putusem citi împreunã, puteti vedea cã unii SIMT cã voi nu sunteti cine spuneti cã sunteti ... si cã ne luati cu zãhãrelul. Unii SIMT cã suntem doar o sursã de aliment pentru voi. Mmm! Adãugati putin ketchup, cînd mã veti mesteca ... existã unele locuri care pot fi atît de greu de ros! Deci, cum stiti, într-un mod general ... multe email-uri cer ajutorul vostru ... nu pentru ca sã ne salvati ... O STIM ... La Naiba! O STIM chiar! Dar, asa cum spuneti ... „pentru a ajuta”. Cu tot respectul ... cuvintele voastre de întelepciune, ne-au ajutat mult ... însã SIMTIM, cã acum, este într-adevãr, ora actiunii.

Federatia de Luminã: O întelegem, invariabil, de la conversatia noastrã de la începutul anului. Si tot ceea ce putem sã-ti spunem, în acest moment ... este cã discutiile sunt în curs.

Blossom: Pot sã întreb ... „discutiile” între cine ? Dacã sunteti Supraveghetorii Supraveghetorilor ... nu ati fi VOI acei care luati decizia finalã, si dupã aceea, „subordinatii” ... vã binecuvîntez ... ATI STI ceea ce VOI spuneti pentru a „ continua” ... pentru cã într-adevãr, voi sunteti cei mai întelepti. Nu functioneazã astfel ?

Federatia de Luminã: Am spune cã toate lucrurile, trebuie sã „treacã prin noi”, pentru confirmarea aprobãrii. Astfel, suntem experti în a aduna maximum-ul de informatie de la mai multe surse, pentru a stabili importanta, si pentru a fi siguri în mod de necontestat, cã deciziile noastre sunt pentru binele suprem al tuturor.

„Semnalul” pe care l-ai cerut, Blossom ... „semnalul” care SIMTI cã avea sã ridice spiritele multora ... din punctul nostru de vedere, este ceva pe care nu îl consideram necesar ca sã aibã loc, pînã cînd am vorbit cu tine în modul sincer pe care l-ai fãcut. Pentru cã într-adevãr, am putut întelege cã multi dintre voi se SIMT dornici, pentru ca asta sã se întîmple. Însã ... nu este ca si cum ai apãsa pe un buton si „ Aici este!”. În adevãr, multe sunt de luat în consideratie ... despre modul cum ar trebui sã fie fãcut si ...

Blossom: Cînd ? Pentru cã stiti, „cînd „ va avea loc, si este o PARTE MARE a acestui subiect. Pentru cã sunt sigurã cã stiti cã nu ar exista motiv pentru a spune „ok, vom da ordin de a continua si „ochii pe cer” etc.” ... doar pentru a fi, încã un lucru pe care îl asteptãm! Doar, încã ceva de adãugat la „lista de asteptare”. Accept complect cã principala voastrã confuzie a fost folosirea cuvintelor „ soon=în curînd” si „eminent” ... concordati nu-i asa ?

Federatia de Luminã: Învãtãm cã aceste cuvinte au fost rãu interpretate ...

Blossom: Cu tot respectul ... pentru voi. Noi STIM ce înseamnã pentru noi ...

Federatia de Luminã: Asta este drept ... însã în spatiul nostru de „NE-EXISTENTÃ A TIMPULUI” ... înseamnã acelasi lucru pentru noi, asa cum înseamnã pentru voi. Pentru cã, asa cum spusesem în comunicãri trecute ... comparat cu „spatiul de ne-existentã a timpului”, de unde acest plan provine ... este realmente eminent.

Blossom: Cineva a scris cerînd , dacã ati putea sã ne ajutati sã des-programãm sufletele noastre de „energiile mai întunecate”, care par a ne împiedica ... în unele zile, atît de puternic ... de A FI LUMINA CARE SUNTEM. Am rãspuns spunînd cã, probabil, voi ati rãspunde, zicînd: FITI IUBIRE ... NUMAI IUBIRE,” Însã prieteni, faptul este cã ... „programarea” uneori, ne poate face sã SIMTIM atît de ...iaque (interjectie de dizgust!), cã doar, „ A FI IUBIRE”, nu este o alegere ... pentru cã suntem epuizati de ea. STIU cã este gata disponibilã pentru cei care se gãsesc pe „vîrf” (N. Trad: acei care sunt mai avansati spiritual) ... însã. ÎN ADEVÃR ... dacã ati sta aici o sãptãmînã sau mai mult ... cu sigurantã cã aveati sã SIMTITI greutatea pe care o simtim luptînd, pe o bazã din moment în moment ... De aici oboseala noastrã si nevoia de un impuls. Vre-un sfat ?

Federatia de Luminã: În primul rînd, am dori sã termini ceea ce voiai sã spui ... însã care te-a împiedicat ca sã continui.

Blossom: Într-adevãr ? O.K. ... Voiam sã spun cã existã aceste „scîntei strãlucitoare”, care citesc asta ... si VREAU sã însemne cu respect ... cã sunt mai avansati pe scarã decît mine si multi ... si vã voi scrie, pentru ca sã-mi spuneti cã trebuie sã merg în interiorul meu si sã mã sintonizez cu IUBIREA care EU SUNT. Înteleg asta. Însã, faptul este cã ... „programarea” mea, uneori, poate ... de departe ... obtine cel mai bun din mine ... si „mintea” se suprapune, si merge direct la inimã. Si da ... STIU despre beneficiile gîndirii pozitive ... STIU putinul pe care l-am asimilat de-alungul drumului ... si am încercat, timp de multi si multi ani, sã-mi îmbunãtãtesc FIINTA mea. Cu totii o încercãm ... bine, cei care s-au trezit. Însã ... cu sigurantã acum, dupã ce acest tot DYV (din: do-it-for yourself=fã-o tu însuti) ... ar fi trebuit SÃ NE SIMTIM într-un spatiu mai bun. Deci ... asteptati ... care a fost întrebarea mea ? Ah, da! Cum ne eliberãm de programarea care ne întîrzie DE A FI ceea ce ÎNTR-ADEVÃR SUNTEM ?

Federatia de Luminã: Te simti mai bine acum ?

Blossom: OH! ÎNTR-ADEVÃR MÃ SIMT!

Federatia de Luminã: Cîd ai rãspuns sufletului care ti-a trimis întrebarea, spunînd: „FITI IUBIRE ... DOAR IUBIRE”, te gãseai perfect pe drum. Dar ... pentru a întrerupe aceastã programare ... trebuia ca sã permiteti fiintelor voastre ca sã fie conectate întotdeauna cu PARTEA DE SUS (N. Trad.: Cu Planurile Superioare de Existentã) .... si cere multã persistentã pentru ca, într-adevãr, SÃ STII sã fii ... sintonizat ... ÎN MOD PERMANENT ... PENTRU CÃ ATUNCI ... VETI FI VOI.

Blossom: Atunci, cine suntem, cînd nu fãcem toate aceste lucruri ?

Federatia de Luminã: Sunteti partea inferioarã a voastrã. Cînd vedeti un soldãtel de jucãrie, bãtînd într-o tobã ... cînd bateriile sunt complect încãrcate ... el bate cu toatã forta în tobã, si merge într-un ritm consistent. Cînd bateriile încep sã slãbeascã ... tot „sistemul” care „el” este ... începe sã esueze. Acelasi lucru se petrece cu voi ... cînd bateriile voastre îsi pierd forta ... nimic nu functioneazã asa cum trebuie.

Blossom: Yep ...atunci meditãm ... si mai meditãm încã nitel ... si încã nitel ... si spunem afirmatiile noastre zilnice, pentru a manifesta ceea ce ne dorim, si pentru Binele Suprem al Tuturor. Multi si multi dintre noi o fac ... pentru cã am lãsat grãdinita de mult timp. Însã acesta este punctul nostru, prieteni ... Asa cum se întîmplã cu bateriile, aici pe Pãmînt ... care nu sunt ca cristalele de energie de unde am venit ... deoarece, dupã ce au fost folosite de multe si multe ori ... aceste baterii nu mai furnizeazã energie sa cum trebuiau. Trebuie sã fie eliminate si inlocuite, cu unele noi. Eh ... întelegeti ... ceea ce vreau sã spun ?

Federatia de Luminã: Blossom, te întelegem din ce în ce mai bine. Se pare cã atunci cînd relatezi detaliat aceste SENTIMENTE ... mai bine „vedem imaginea”. Si este de mare ajutor, pentru a vedea situatia în care voi vã gãsiti pe Pãmînt.

Blossom: Cred cã se gãseste totul în timpul potrivit. Cu toate cã .. poate cã eu trebuia sã fi fost mai specificã acum cîtiva ani! O obsevatie numai, aici ... referitor la a ne întelege mai bine din ceea ce spun. Unii SIMT, cã dacã voi sunteti Supraveghetotii supraveghetorilor ... voi trebuia sã STITI exact ceea ce SIMTIM, deoarece ati spus cã puteti prinde energia noastrã, etc.

Federatia de Luminã: Da, putem. Am spus de multe ori, cã putem „vedea Pãmîntul” si îl vedem cum este, prin energia de Luminã care se gãseste într-un anumit loc. Putem într-adevãr prinde unde existã Rîs, si unde este durere si rãzboi ... datoritã „culorii si miscãrii vibratorie”, dacã vrei. Însã, Blossom ... asta este o energie. Aceastã energie ne dã o viziune generalã a „energiei fiecãruia” ... însã nu gîndurile de cum aceastã energie SIMTE.

Blossom: Deci ... spuneti cã ... cum nu ati fost niciodatã pe Pãmînt ... vreau sã spun VOI, PRIETENI, în particular ... puteti spune cînd suntem scãzuti, sau medii, sau la înãltime ... nu stiti cum se SIMTE acest - scãzut, mediu, sau la înãltime ?

Federatia de Luminã: Pînã la un anumit punct ... însã mai mult, nu STIM ceea ce acest scãzut, mediu sau înalt „ gîndeste” ... pentru cã lucrãm în „vibratiile” care vin de la voi.

Blossom: Însã gînditi, nu-i asa ? De asta ... sunt un pic confuzã. Spuneti cã nu stiti cã, atunci cînd cunoastem cã un lucru teribil a avut loc, voi stiti doar cum ne SIMTIM noi la nivel vibratoriu, în opozitie cu ceea ce mintile noastre „înteleg” ? Si acelasi lucru, cînd se peterece un lucru minunat ?

Federatia de Luminã: Mai mult sau mai putin ...

Blossom: Si ce este mai mult, si ce este mai putin ?

Federatia de Luminã: Cã ... NOI N-AM AVUT ... NOI, CARE VORBIM CU TINE ACUM ... SUPRAVEGHETORII SUPRAVEGHETORILOR ... NICI O DATÃ O FORMÃ UMANÃ.

Din aceastã cauzã, nu am experimentat nici o datã modelele de densitate si de gîndire, pe care asta le poate comporta (N.Trad.: Din aceastã cauzã, nici o datã nu am experimentat modelele de densitate si de gîndire, care pot adveni si a fi experimentate, din faptul de a avea o formã umanã)

Blossom: Si programarea ... Nu vom uita programarea de ... „ Vom fi mizerabili si ne vom simti, mai rãu decît un cîine, pentru cã nu mai existã nimic( în afarã de asta)”!

Federatia de Luminã: Noi ... Supraveghetorii SIMTIM energia.

Blossom: Dar voi trebuie cã „gînditi”. În alt mod, nu am avea aceastã conversatie.

Federatia de Luminã: Zîmbim ... pentru cã oricît de înaintati suntem „în fata ochilor vostrii” ... limbajul cuvintelor, a fost ceva pe care a trebuit sã-l „învãtãm”, pentru a putea comunica.

Blossom: Însã, voi TREBUIE sã gînditi! Pentru a conversa în reuniunile voastre despre „semnal” ... aveti nevoie sã gînditi, nu-i adevãrat ?

Federatia de Luminã: Da ... însã, din cauza asta spunem, mai mult sau mai putin ... pentru cã este foarte diferit de „nivelul” uman de a procesa gîndirea.

Blossom: Pot sã îndrãznesc sã gîndesc, în ce fel ?

Federatia de Luminã: Pentru cã comunicãm telepatic, printr-un canal de comunicatie FOARTE AVANSAT!

SENZATIILE sunt „trimise” într-o frecventã de vibratie care oferã „gîndirea” ... în lipsa unui cuvînt mai bun ...

Blossom: Oh, încercati, vã rog!

Federatia de Luminã: Ar trebui oare, sã spunem „sentiment” ?

Blossom: Are sens pentru mine!

Federatia de Luminã: ... care oferã ... sentimentul ... de ceea ce este dorit sã fie descris. SENZATIA este imediat tradusã de alta, la acelasi nivel ... nu prin cuvinte ... însã prin SENZATIE.

Blossom: Si cum ? Senzatie vizualã ?

Federatia de Luminã: Corect. SENZATIA care însoteste ceea ce este vizibil!

Blossom: Deci, este putin ca si lecturile mele. Primesc ceea ce este vizibil, si apoi, trebuie sã-l interpretez prin SENTIMENTUL, care îl însoteste. Fis/frumos ... Sunt în mod clar mai avansatã decît credeam! AH! Bucuria umorului!

Federatia de Luminã: Suntem constienti cã se terminã timpul pentru a conversa ...

Blossom: Mi-ar place mult sã continui ...

Federatia de Luminã: O stim ... însã, STIM ... cã, cu toate cã te simti bine acum ... mai tîrziu energia îti va „lipsi!”.

Blossom: Inteleg perfect ... si credeti-mã, în aceste zile ... am nevoie de toatã energia pe care pot sã o obtin. Ca multi altii ... uneori, încã mã simt stupid de obositã. Si voi veti spune: „Este din cauza energiei, nu-i asa”?

Federatia de Luminã: Este din cauza energiei!

Blossom: Ha Ha! Ce energie si de ce ne face atît de obositi ?

Federatia de Luminã: Este intensitatea noii energii care soseste ... si pentru cã corpurile voastre se ilumineazã si se reînoiesc ... „pãrtii voastre vechi” îi este greu sã aibã de a face cu asta. Deoarece se micsoreazã. Amintiti-vã ... cînd un NOU NÃSCUT, vine pentru prima oarã pe Pãmînt ... doarme cea mai mare parte din timp, pentru ca sã se ajusteze la frecventele de unde se aflã. Acelasi lucru se petrece cu voi, îndreptîndu-se cãtre frecventele NOI SI MAI ÎNALTE în care vã gãsiti introdusi ... si VOI gînditi cã nu se întîmplã nimic!

Însã ... FITI ca si NOI ... si SIMTITI ... ÎNTR-ADEVÃR SINTONIZATI SI SIMTITI ... cã nu ati avea atîta nevoie de „semnalul” pe care îl cereti.

Blossom: Facem pariu ? A fost o plãcere ... Foarte recunoscãtoare. ÎN IUBIRE, LUMINÃ & RAZE AURII.

Federatia de Luminã: Plãcerea este reciprocã, Blossom ... si multumim fiecãruia dintre voi care cititi aceste cuvinte, pentru ca marsul vostru sã continuie mai departe ... chiar cînd devine greu. Pînã cînd vom vorbi din nou ... SÃ STITI cã învãtãm mai mult despre situatia voastrã ... si cu învãtarea vine întelegerea !

Blossom: Este adevãrat ... este adevãrat ... este adevãrat! La revedere, la revedere !


Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |