Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Romîna – Blossom 30 Septembrie, 2015


Romîna – Blossom 30 Septembrie, 2015

Blossom: Buna ziua. Nu am nici un program în particular ... deoarece STIU, prieteni, ca aveti ceva, nu aveti?

Federatia de Luminã: Desigur ca avem. Îti multumim pentru ajutorul tau care împrastie cota de mesaje, si le distribuim plecînd de la CUNOASTEREA ... ca noi ... în CUNOASTEREA a cine suntem ... dam preferinta la ceea ce SIMTIM ca va fi complet folositor UMANITATII.

Deci, putem sugera ca, astazi, sa vorbim cu voi despre înaltarea voastra continua ... asupra procesului în care va gasiti în zilele de azi...

Blossom: Va rog ... continuati. Din nou, simt ca doriti sa vorbiti prin mine ... începînd de acum, va fi mereu în acest fel?

Federatia de Luminã: Nu necesar. Cu toate acestea, putem avalia Energia care se înalta, în timp ce fiecare care asculta cuvintele noastre, la un nivel mai profund decît acela cînd le citeste doar. Fiecare face bine ... si în plus Vibratia Sunetului ... care asa cum am spus ... ofera o Energie mai mare sufletului, si deci, ne ajuta, pe noi si pe voi, sa ne mutam catre o Vibratie Superioara.

Blossom: Cît despre mine, nu este nici o problema, în orice mod. Ceea ce va fi mai bine. Sunt în sintonie pentru a începe.


TRANSCRIERE

Federatia de Luminã: Din nou, venim în acest fel prin doamna Blossom ... pentru a oferi cuvinte de încurajare ... pentru a oferi cuvinte de înaltare ... pentru a oferi mesaje de speranta. Pentru a ajuta Fiinta voastra SA STIE CINE SUNTETI VOI.

Multi îsi pot spune lor însisi ... ‚Da, multumesc. Suntem constienti de acest lucru ... deoarece ati spus-o de nenumarate ori!”

Doamna Blossom se gîndeste ca aceasta gluma este destul de amuzanta ... caci de fapt, este chiar asa ... si cu toate acestea, întelege ... aducînd mesajele noastre de atîtia ani ... motivele pentru care continuam sa urmam aceeasi linie ... în acelasi fel.

Cu toate acestea, am dori sa stim ... cîti dintre voi sau aplecat asupra faptului ... ca, datorita faptului de a asculta cuvintele noastre de-alungul acestor ani ... si de a citi mesajele noastre ... vibratia voastra ... împreuna cu a noastra ... si împreuna cu TOT CEEA CE ESTE ... sa mutat pe o pozitie mai înalta? Din acest motiv, poate ca va oferim aceleasi cuvinte, însa chiar asa, ele vin dintr-un loc mai înalt al Existentei noastre ... si sunt primite de voi, plecînd de la un loc mai înalt al Fiintei voastre.

Întelegeti? SIMTITI diferenta? Acceptati în adevarul vostru, ca nu mai sunteti cine va gîndeati ca erati în anii care au precedat ziua de azi? Voi sunteti diferiti. Întelegeti?

Vom încerca sa explicam. Voi ati venit pe Pamînt ... v-ati nascut în aceasta lume ... pe planeta voastra atît de frumoasa ... de nenumarate ori ... pentru a experimenta IUBIREA în toate formele sale. Existenta vibratiei scazute a IUBIRII, este de fapt ... existenta vibrationala mult mai înalta a IUBIRII ... în cadrul Energiei pe care sunteti capabili sa o primiti, în limitele Pamîntului vostru manifestat.

Voi nu puteti primi o forma de vibratie mai înalta de IUBIRE, în timp ce va gasiti în formatul fizic ... daca el nu ar exista în vibratia Pamîntului. Doamna Blossom ne întreaba deja ... caci ne spune. „ Clar ca nu este astfel. Deoarece cîind Eu-l se îndeparteaza de corpul fizic ... de fapt, Vibratiile mai înalte pot fi întîlnite, nu-i asa?” Si noi spunem: ‚Desigur ... însa vorbeam despre voi, în formatul fizic ... si nu este asa, Dragi Prieteni ... ca, în timp ce stati în formatul fizic, va SIMTITI atît de frustrati ... deoarece nu sunteti capabili sa experimentati IUBIREA pe care o SIMTITI ca o asteptati? ENERGIA IUBIRII despre care vorbim.

«Din ce cauza este astfel?’ ... spuneti ... ‚ ca putem sa ajungem la aceste energii superioare cînd hotarîm sa ne deslegam de ceea ce suntem în forma fizica? Aceasta este dilema voastra, nu-i asa? Si, cu toate acestea, va explicam acum ... ca energiile ... asa cum am vorbit ... sunt turnate în reteaua voastra ... PRIN ... reteaua Pamîntului ... deoarece nu exista un alt mod. Ele sunt constituite de un impuls de vibratii mai înalte.

Deci, cum este permis acestor energii mai înalte ... am spune ... a fost data autorizatia ... am spune ... pentru a veni si a se topi ACUM cu energiile care exista pe Planeta voastra ... si înauntru-l ei (al planetei voastre) ... si în timp ce se topesc ... VOI ... în formatul vostru fizic pe care îl gasiti atît de frustrant ... sunteti capabili sa inaltati vibratia voastra de fiecare data Mai Înalta ... si asa mereu. De fiecare data mai adînc în fiinta voastra. Si întîmplîndu-se ... voi percepeti mai mult DIN fiinta voastra ... si facînd-o ... va îndreptati catre partea voastra superioara. Din aceasta cauza, nu mai sunteti ceea ce obisnuiati sa fiti.

Dragilor ... întelegeti ! Aceste energii care sosesc ACUM la Planeta voastra ... încep sa fie mai înalte ca niciodata. Chiar cu mult, mult timp în urma ... înainte ca lucrurile sa fi mers rau ... si sa se duca de rîpa ... zicînd minimul .. spunind asa. Chiar înainte de toate astea ... energiile în interiorul Planetei voastre Pamînt, niciodata au fost la nivelul la care sunt în curs sa se transforme ACUM ... în timp ce zilele voastre continua ... permitîndu-va sa descoperiti frumusetea absoluta a Adevarului Fiintei voastre. Si nu numai, Dragii mei ... veti descoperi frumusetea care exista în interiorul vostru, si deci, o veti lasa sa straluceasca pentru TOT ceea ce este/exista ... nu numai acest lucru ... cum de asemenea, împreuna cu aceasta frumusete ... vine descoperirea ... cînd spunem a „cine sunteti voi” ... aceea ce denumiti ca „minuni” ... sau ca „ întîmplari miraculoase.”

Si cînd vorbim despre evenimente, în acest moment în particular ... nu vorbim despre evenimente de necrezut care trebuie sa figureze pe ceruri ... Nu, Nu ! vorbim despre evenimente de necrezut care vor fi executate de catre voi ! Miracole care trebuie sa fie descoperite de catre voi. Si cîta bucurie trebuie sa fie iradiata da catre Fiinta voastra ... pentru TOTUL, atunci cînd aceste minuni vor fi descoperite !

Doamna Blossom spune: ‚Cum? Cum vom descoperi aceste minuni care vin, înauntru-l nostru?” Si noi supnem: „ Dragi suflete ... „Veti descoperi aceste minuni ... cind veti înceta sa fiti ceea ce nu sunteti, si veti permite sa fiti ceea ce sunteti.”

Ceea ce sunteti, este IUBIRE, asa cum stiti ... si tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa aveti Încredere în voi, nu aveti nevoie sa Credeti in orice alt lucru. Nu aveti nevoie sa Credeti în mesajele noastre. Nu aveti nevoie sa Credeti în altceva, decît în sine ... în voi ... în sine însisi ... este tot ceea ce trebuie sa Credeti. Pentru ca voi ... voi ... sunteti aceasta ... sunteti IUBIRE. TOTUL ESTE IUBIRE ... asa ca, din acest motiv, de ce trebuie sa aveti nevoie sa Credeti în altceva ... cînd tot ceea ce este nevoie sa faceti, este sa Credeti în voi si în IUBIREA care sunteti ... si care va permite SA FITI ACEASTA IUBIRE ... pur si simplu pentru a fi voi.

Cîti se flageleaza? Cîti îsi cauzeaza daune sufletelor lor ... cauzîndusi chiar propria moarte?

IUBITI-VA. FIECARE ASPECT AL VOSTRU. EXPERIMENTÎND FORMA FIZICA UMANA SI ADUCÎND PRIN ACEASTA FORMA FIZICA UMANA ... MINUNATIILE ... IUBIRII.

Cînd consideram ... ceea ce sunteti voi ... Cînd recunoastem energia care este Planeta voastra Mama Pamînt ... iradiem Lumina de la un grad mai înalt ... prin respectul pe care îl avem pentru voi ... PENTRU TOT CEEA CE FACETI ... PENTRU TOT CEEA CE SUNTETI ... PENTRU TOT CEEA CE PARCURGETI ÎN TIMPUL CALATORIEI VOASTRE.

Lumina noastra straluceste mai puternic, din cauza voastra. VOI ... CEI MAI PUTERNICI DINTRE CEI MAI PUTERNICI ... care ati fost alesi cînd v-ati voluntariat. Voi ... fiecare dintre voi ... a fost ales ... asa cum am spus-o de multe ori. Ati fost alesi din cauza Luminii care sunteti ... pentru a veni aici, si a îndeplini misiunea voastra. Aceasta misiune de a înalta frumoasa voastra planeta, catre o vibratie de Lumina mai înalta.

Ati venit sa o faceti.

Ati venit sa o faceti ... si înca asa, intervalul de timp pentru voi, pare a fi etern. Pentru ca sunteti prinsi ÎNAUNTRU-L intervalului de timp. Cu toate acestea, din punctul nostru de vedere ... unde nu exista timp ... nu ramînem dezamagiti ca voi. Pentru ca vedem imaginea de ansamblu. Vedem aceasta ... daca am pune în termenii, asa cum facem de atîtea ori ... de un puzzle si cum multe, multe, multe piese sunt puse la locuri.

CONTINUATI URMÎND ÎNAINTE ... CREZÎND ÎN VOI ... CREZÎND ÎN ACEST SENTIMENT ÎN INTERIORUL VOSTRU ... DE A STI CA VA VETI MENTINE URMÎND ÎNAINTE ... PENTRU CA STITI, DRAGI SUFLETE ... CA ORICÎT DE JOS UNEORI VA SIMTITI ... NICIODATA NU VETI RENUNTA ... PENTRU CA SUNTETI CEI MAI PUTERNICI DINTRE PUTERNICI ... SI NOI STIM CA FIECARE DINTRE VOI ... CA UNUL ... VA COMPLETA ACEASTA MISIUNE.

STRALUCITI ... IUBITE LUMINI !

STRALUCITI INTENS, VETI VEDEA ÎNTR-O ZI ... ASA CUM NOI VEDEM ... SI ATUNCI, VA VETI SIMTI ATÎT DE DIFERITI DE ZIUA DE AZI ... DE CUM VA SIMTITI ACUM.

VA IUBIM PE VOI TOTI ... Multumim TUTUROR.

Sfîrsit de sesiune.

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge