Home > > Romîna – Blossom 8 Septembrie, 2015

Romîna – Blossom 8 Septembrie, 2015

Blossom: Va salut din nou, prietenii mei. În sfîrsit, înapoi în Australia. Nu am citit dinadins ceea ce alti canalizatori au scris despre schimbarile care încep sa apara, pentru a nu fi influentata în vreun fel. Însa, stiu ca exista multa emotie petrecîndu-se, datorita unei noi Unde de Energie Mai Înalte, care soseste ... Las aceasta transmisie în mîinile voastre foarte competente.

(Federatia de Lumina a vorbit prin mine.Urmeaza link-ul de audio,împreuna cu transcrierea. Se recomanda sa ascultati audio-ul, sa nu va limitati numai sa cititi transcrierea ... deoarece Energia care soseste, patrunde adînc în sufletul vostru.)

http://youtu.be/78Jg7sAUD9g

Federatia de Luminã: Prea iubite Suflete ale Pamîntului ... Oferim, în aceasta zi, prin cuvintele noastre ... Iubire ... Pace ... Bucurie ... Fericire. Oferim TOATE lucrurile care umple inima voastra de IUBIRE.

De asemenea sosim în ziua de azi, pentru ca sa va aducem cuvinte de întelepciune. Pentru a oferi Cunoastere ... care poate are nevoie sa fie reamintita în adîncimile fiintei voastre. Însa, mai presus de toate ... sosim pentru a va face sa STITI CÎT VA IUBIM ... Cum va îngrijim. Am parcurs aceasta cale cu voi, de cînd ea a început ... însa, exista multi care nu cunosc existenta noastra.

Exista unii acum care sunt complet constienti de cine suntem ... Si în timp ce calatorim împreuna ... de fiecare data mai adînc în Lumina Cea Mai Stralucitoare ... care sunteti ... care suntem ... Energia noastra de iubire ... se împleteste ... se amesteca ... si apare ca Una ... prezentînd cele mai frumoase culori ... pentru ca sa vi se arate, pentru ca sa vi se permita SA SIMTITI ADEVARUL DE CINE SUNTEM. Pentru ca chiar si asa, înca sunt multi, în adevar, pîna si aceasta doamna care ne permite sa folosim vocea ei ... care, uneori, Stiu complet de existenta noastra ... de Adevarul nostru ... de motivul pentru care sosim ... si chiar asa în cadrul Cunoasterii depline ... uneori, au îndoieli referitoare asupra ceea ce spunem.

De exemplu ... am vorbit despre Coloanele de Lumina. A existat o mica discrepanta cu doamna Blossom ... referitor la asta ... acum cîtva timp.Acum, cceea ce vorbisem ... nu sta în fata ochilor vostrii?

Nu sosim ca sa dovedim nimic ... Venim doar pentru ca sa va ajutam în calatoria voastra. Pentru a oferi Speranta. Deoarece întelegem ca, a locui pe Pamîntul vostru si înauntru-l lui, uneori, poate fi putin confuz. Poate sa aduca neliniste ... si dorim ca inimile voastre sa fie înaltate. Pentru asta venim. Si întrebam ... în acest moment precis în care va aducem acest mesaj ... daca SIMTITI inima voastra ... daca simtiti inima voastra surizînd ... daca o SIMTITI batînd ceva mai repede.

Caci, Prea iubiti prieteni ... Dragilor ... Iubita Familie ... exista multe motive pentru ca sa fiti emotionati.

Energia care va curge asupra Planetei Pamînt ...este complet diferita de oricare alta care a sosit mai înainte. Noi ne gasim ... în ochiul mintii acestei doamne Blossom ... aratîndu-i din nou ... aceste enorme Coloane de Lumina. Ele progresînd ... devenind mai numeroase ... sunt pe cale de a deveni foarte diferite de acelea care sunt trimise la ora actuala.

Deoarece, cînd sunt actionate ... cînd legate la locul cel mai adînc din inima voastra... a fiintei voastre ... vor emite un impuls. Un impuls care rasuna cu voi. O bataie ... ca inima voastra. O bataie care va deveni Una cu bataile inimilor voastre. Emanînd IUBIRE ... si de asemenea veti vedea ... culorile cele mai profunde ale Curcubeului.

În sfîrsit aceste Coloane de Lumina vi se vor prezenta voua ca COLOANELE CURCUBEULUI DE LUMINA ... si cum inimile voastre se vor umple de IUBIREA CEA MAI ÎNALTA SI MAI PURA!

Cunoasterea de cine sunteti, în acest moment ... va va da o SENZATIE de plenitudine.

Întelegerea motivului pentru care va gasiti aici, vi se va da într-o clipa.

Mentineti-va spiritul la înaltime.

PREGATITI-VA PENTRU CEEA CE VINE ... asa cum va spusesem.

Fiti Bucurosi ... Dragilor. Fiti Bucurosi si entuziasmati. Pentru ca este ca sa fiti astfel ... deoarece o PUTERE DE IUBIRE MAI ÎNALTA este gata sa intre în atmosfera Pamîntului ... pentru ca sa straluceasca peste voi ... pentru ca sa intre în fiinta voastra, si sa va permita sa stati in prezenta Divinului.

Aceasta Lumina Divina este în interiorul vostru. A fost întotdeauna cu voi ... pentru ca faceti parte din ea ... si astfel, aceasta Putere Majora curgînd peste voi ... ea incendiaza la o scala mai profunda ... Izvorul divin care locuieste în voi.

Pregatiti-va fiintele voastre pentru ca sa va decideti. Nu spunem: „Faceti asta. Faceti aia”. Spunem doar ... În Iubire, cu Iubire, Prin IUBIRE ... ginditi-va la aceste cuvinte, oferiti-le, si comportati-va de acord ... de mod ca sa para corect pentru voi ... si numai voua.

Iubitilor, amintiti-va sa respirati. Ete tot ceea ce aveti nevoie sa faceti acum si intotdeauna.

Inspirati IUBIRE ... expirati Iubire ... Legîndu-se unii cu altii. Asa cum va legati cu TOT CEEA CE ESTE.

RESPIRATI ... RESPIRATI ... RESPIRATI VIATA.

Suntem din ce în ce mai aproape. Gasiti Pacea în sufletele voastre. Caci facînd-o ... în timp ce expirati ... oferiti Pace locurilor din Planeta voastra care au atita nevoie de aceasta Energie ... Pentru sufletele acestei Planete care au atita nevoie de aceasta Energie.

ÎN TIMP CE ENERGIA CEA MAI ÎNALTA VA INTRA ... RESPIRATI.

Inspirati ... Expirati. Fiti amabili cu voi ... Fiti Dragastosi ... Fiti Iubitori ... cu voi.

Timpul care soseste pîna la voi, este un timp de Maretie.

Doamna, Blossom, poate SA-O SIMTA în timp ce vorbim ... a imensa IUBIRE pe care o avem pentru voi toti. Va cerem sa SIMTITI acelasi lucru. Cum spusesem de mai multe ori ... cuvintele sunt neadecvate. Însa, cum voi ne cunoasteti ca Adevar ... respirînd IUBIREA noastra ... SENZATIA pe care ea v-o da ... va permite SA STITI ... CINE SUNTETI ... CINE SUNTEM ... familia voastra de Lumina.

Suntem O familie ... calatorim împreuna ... avansind ... catre un spatiu Mai Înalt ... catre o Vibratie Mai Pura ... si ASA SA FIE.

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti de acord ... pentru a mentine energia cît mai ÎNALTA posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Website: Blossom Goodchild
Traducere: Star Child


Share |