Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Romîna – Blossom 12 Octombrrie, 2015


Romîna – Blossom 12 Octombrrie, 2015

Blossom: Buna ziua! Dintr-un anumit motiv am amînat canalizarea acestei saptamîni. Nu sunt prea sigura de ce. Într-un anumit fel, bine ... !pur si simplu nu voiam! Sper ca sunteti pe aici acum, pentru ca sa vorbim?

Federatia de Luminã: Într-adevar suntem aici. Am dori sa spunem, în primul rînd ca aceste „conversatii” cu Blossom, nu sunt obligatorii.

Blossom: Stiu. Cu toate acestea, într-un anumit fel simt ca acest lucru am venit sa fac ... si trebuind sa-l fac, îl voi face. Cu toate ca uneori, ma simt putin dezamagita.

Federatia de Luminã: Fata de ce?

Blossom: Bine, nu-mi place sa o spun, pentru ca conversatia saptamînii trecute avea Energii atît de Înalte, a fost minunat, dar ... supun ca este aceeasi veche poveste de a voi sa pun ceva nou si emotionant pe masa. Cu toate acestea, stiu ca este totul despre iubire si cu acest lucru veti continua ... si stiu de ce, etc.

Federatia de Luminã: Despre ce ti-ar place sa vorbim?

Blossom: Despre cît de ridicol de ignoranti suntem fata de ceea ce într-adevar se întîmpla în panorama generala. Cum am ajuns sa stam atît de departe de adevar?

Federatia de Luminã: Atunci, sa vorbim despre acest lucru. Si fara îndoiala ... am spune ca acest lucru, bineînteles, de asemenea va fi totul despre IUBIRE!

Blossom: Într-un anumit mod, mi-am imaginat acest lucru!

Federatia de Luminã: ADEVARUL ... ce este?

Blossom: Daca asi sti-o...

Federatia de Luminã: Cu toste acestea, o stiti! TOTI o stiti! Numai ca se gaseste închis în voi datorita blocajelor care v-au pus restrictii asupra dvstra ... cu scopul ca sa NU STITI ADEVARUL.

Blossom: Supun ca dvs. va referiti aici celor cu „Mai putina Lumina”, cum dvs. îi numiti.

Federatia de Luminã: Asa este.

Blossom: Dintr-un anumit motiv ... scriind si conversînd în acest mod, se pare ca nu decurge ca înainte. Poate ne simtim mai comozi vorbind cu dvs.?

Federatia de Luminã: Are de a face cu Energiile Superioare care au creat aceasta schimbare ... din aceasta cauza, este mai convenabil sa vorbim prin intermediul dtale. ... pentru a comunica ceea ce SIMTIM mai corect. Fara îndoiala, este mai mult decît convenabil ca dta. sa ne pui întrebari în capul dtale. ... o data ce esti obisnuita sa o faci în scris.

Blossom: Bine! Hai sa vedem ce revelatii sugeriti!

TRANSCRIERE

Federatia de Luminã: Salutari din ordinul Cel Mai Înalt al acelora care au avut oportunitatea de a auzi si simti energia vibrationala pe care o aducem, pentru a înalta sufletul vostru în ziua de azi.

Doamna Blossom se SIMTEA putin dezamagita ... ea ne-a vorbit despre acest lucru. Si, fara îndoiala, a zîmbit cînd am intrat în cel mai profund loc al Fiintei sale, si deci, am gasit un zîmbet destul de larg pe fata ei si ochii sai sau umplut de apa, de la SENTIMENTUL de Iubire pe care îl oferim prin ea ... si alegem sa vi-l oferim dvs. ... si speram Dragi Suflete, sa fiti capabili sa SIMTITI aceasta Iubire care suntem ... si aceasta Iubire pe care o SIMTIM pentru dvs. Dvs., cei care ati apucat calea cea mai dificila ... ar fi trebuit sa spunem ... care ati coborît pe pamînt si care veti îndeplini misiunea voastra.

A existat o interoganta referitor la, daca exista un sistem de Ierarhie ... referitor la, cine alege pe cei care se ofera ca voluntari? Noi am spune, ca este asa ca o Ierarhie. Nu exista unii, care stiu mai mult decît altii ... am spune. Pentru ca în adevar, toti suntem ... cînd ne gasim într-un format Superior ... din acelasi material ... care este Iubirea ... si, fara îndoiala, asa cum dvs. stiti, exista diferite nivele de vibratie ale acestei Iubiri.

Deci, am spune ca cei care aleg voluntarii sunt ... am spune ... noi ... am spune ca, cuvîntul este „sistemul” Superior. Suntem mai constienti decît acei pe care îi alegem, si, cu toate acestea, am spune înca, în acelasi timp ... toti suntem egali. Are mai mult de vazut cu a detine cunoasterea marii panorame, si care ar servi mai bine anumitor roluri în planul Pamîntului.

Nu este asa ca atunci cînd unu este în sala de clasa ... si unu este voluntar pentru a fi monitorul profesorului pentru aceasta saptamîna ... si atunci unu ramîne plin de mîndrie atunci cînd este ales. Nu vorbim despre acest lucru. Are mai mult de vazut cu ... cum am putea spune ... cu compatibilitatea în anumite situatii ... într-o anumita circumstanta ... cînd Energia unuia este mai flexibila pentru a lucra cu aceste situatii diferite... pentru a reusi schimbarea pe care dvs. ati venit sa o produceti aici. Asa ca, are mai mult de vazut cu nivelele de constiinta ... am spune ... decît al Ierarhiei, sau de a fi mai bun decît altul. Nu putem fi mai buni decît altul. Cu toate acestea, putem sa fim în plina constiinta. Asta-i tot.

Speram ca acest lucru sa clarifice aceasta interoganta în particular, pentru cavalerul care a pus întrebarea.

Si acum, vom intra în ceea ce dama Blossom SIMTE în acest moment ... referitor la marea panorama si cum se SIMTEA ... ca, daca am lua acest lucru ca o enorma durere de cap, atunci, cum este acest lucru, ca o persoana SE SIMTE ca o singura piesa, si fara sa aiba constiinta de marea panorama care se involucreaza? ... daca se poate pune în acest fel.

Cum sa petrecut acest lucru? Cum o persoana a pierdut din vedere aceasta mare panorama, pur si simplu pentru ca se gaseste în aceasta a treia densitate, pentru a se înalta în Vibratiile Dimensionale Cele Mai Înalte? Acest lucru, Dragilor ... face parte din experimentul care a început face multe, face multe luni.

Acest experiment, care sunteti dvs., ... acest „Joc” pe care îl jucati, este vorba de totul ... nu a fost facut fara lipsa de SENTIMENT. Nu a fost creat din plictiseala, si pentru ca dvs. ati fost pionii de manevrat si manipulat. Nu SIMTITI ca acest lucru este în acest fel.

A fost si ESTE, un experiment, pentru a vedea cum iubirea se poate identifica cu ea însasi, în diferitele sale forme. Cum iubirea putea alege A FI acest lucru ... si a fi acel lucru ... prin ALEGEREA LIBERA ... ca aceasta Planeta ... si ca Fiinte omenesti ... vi sa concedat oportunitatea de a explora.

Am spune ca ... putini stiam cum avea sa rezulte acest experiment, si fara îndoiala, a fost ... daca putem sa-l punem în acest fel ... ca nu avea sa existe nici o interferenta în aceasta libertate de alegere. Si, fara îndoiala, în timp ce vedeam ... timp de aceste eoane ale timpului vostru ... cu deciziile care au fost luate ... a devenit evident pentru noi, ca Legile ... anumite legi trebuiau sa fie ajustate. Sa fie examinate.

Pentru Iubirea Pura care erati cînd ati intrat la începutul timpurilor în aceasta Planeta ... ati ajuns la multe nivele diferite de voi însisi ... si multe dintre aceste nivele ... Purisima Iubire care sunteti dvs. si noi suntem ... nu stiati ca aveati cu aceste Vibratii joase ... mai bine zis ... aveati de jucat.

Si cu toate acestea, TOTUL ESTE IUBIRE.

Cu timpul, lumea voastra a continuat ... a devenit evident ca era nevoie de o cale. Ca acest EXPERIMENT DE ALEGERE LIBERA, sosise la un punct în care nu mai puteam deja, îndeplini.

Deci, Consiliile ... marile Consilii sau reunit pentru a discuta un nou plan ... o noua cale de urmat. Si aceasta cale era de a planta în planeta voastra ... semintele Purisime de Iubire ... care erau capabile sa reziste la atractia vibrationala inferioara, si sa se ridice deasupra ei ... si sa mentina capul deasupra ei ... am spune ... cu scopul de a obtine schimbarea în vibratia catre bine. Din aceasta cauza, vem sa spunem ... pentru întotdeauna ... si de asemenea ... pentru Binele a Tot Ceea Ce Este.

Atrocitatile pe care libera alegere le-a reprezentat ... au fost prea multe. Deci, interactiunea referitoare la asistenta în aceasta schimbare, a fost acordata si permisa. Permisiunea a fost data, de Fiinte ca noi, si multi altii, sa ajute. Pentru a trata de a darîma barierele care au fost puse de catre cei care au ales vibratia joasa în beneficiu propriu si auto-avaritia în planeta voastra. Si singurul mod de a arunca jos aceste bariere ... în ceea ce ne priveste ... este de a vorbi, mereu, si mereu, si mereu, si a continua de a vorbi, despre iubire. Pentru a aduce înapoi Vibratia Înalta a Iubirii care sunteti ... Si fara îndoiala, oare cortinele sunt închise? ... ar trebui sa spunem ... si suntem incapabili sa vedem Binele în care lucrurile sunt Într-adevar.

Ne gasim aici, pentru ca sa va ajutam sa deschideti cortinele ... si în timp ce priviti prin ele ... VETI SIMTI adevarul a ceea ce sunteti din ce în ce mai mult ... si atunci veti produce necesarul pentru a elibera Planeta voastra din întuneric.

Fara îndoiala, este un proces lung ... un proces dificil. Si pentru acei dintre dumneavoastra, care va simtiti prinsi aici jos în planeta dvs. ... care simtiti ca rabdarea dvs. se termina ... care simtiti ca, credinta dvs ... toata credinta si încrederea pe care dvs. o aveati ... se termina în fiecare moment ... Pentru dumneavoastra toti acei care se SIMT în acest fel ... care SIMTITI aceste lucruri ... Va imploram sa continuati înainte. Sa petreceti momente cu ochii închisi, si sa sariti în Sursa Divina care sunteti, si în acest fel ... sa gasiti o speranta reînnoita.

Amintiti-va cine sunteti, si de ce va gasiti pe planul Pamîntului în acest moment ... si importanta misiunii dvs. ca indivizi, si ca unul ... este tot ceea ce se gaseste în existenta. Si tot ceea ce se gaseste în existenta, este Iubirea. Deci, misiunea voastra este de cea Mai Mare importanta ... de Iubire.

Oare stiti cît sunteti de onorati? Cit sunteti admirati pentru ca va mentineti în Adevar, calea pe care o parcurgeti dupa ce ati experimentat toate loviturile pe care le primiti înapoi? Dumneavoastra, da, o stiti. Da, o stiti ... si cu toate acestea, în Planeta dvs., ...dvs. stiati ca nu aveati sa stati în contact cu tot cee ce dvs. CUNOASTETI ... din cauza gradului de negativitate care va înconjoara.

Îi aratam damei Blossom, o mlastina si cum o persoana se scufunda, si cu toate acestea, i se arata o frînghie de aur ... facuta din multe frînghii de aur care se gasesc acolo ... coborînd pentru ca dvs. sa le puteti apuca ... Si tot ceea ce aveti nevoie sa faceti, este de a pune mîna pe aceasta frînghie ... si sa o mentineti tare cu toata puterea ... cu toate puterile tale.

Agatati-va ... Agatati-va ... Agatati-va ... si noi ... multi dintre noi, va vom scoate din aceasta mlastina, trebuie numai sa rezistati. Si facînd-o, Vibratia voastra ... pe masura ce va Ridicati din Ce în Ce mai Sus ... va veni prin ea însasi. Prin ea însasi ...

Cînd se atinge un anumit nivel ... vrem sa spunem cu acest lucru ... cînd un anumit numar de Fiinte în Planeta voastra au atins un anumit nivel de Vibratie ... atunci este posibil ca aceste schimbari sa va fie aratate într-un mod pe care dvs. îl asteptati.

Proiectiunile cu Navele de Lumina ... nu numai pe fugite ... dar în cerurile voastre ... ramîn ... trimitînd Energia Iubirii si Vindecarii tuturor ... fara teama de interferenta acelora care apar în aceste nave, fara ca sa fie ceea ce nu sunt.

Cu toate acestea, vedeti Dragilor? Trebuie sa aveti un anumit nivel de Vibratie al Iubirii ... energia iubirii ... pentru a sustine aceste minuni care vor avea loc ... si nu vorbim despre viitorul vostru îndepartat.

Este atît de aproape acum.

Nu va predati ... asa cum am spus mai înainte ... cînd va gasiti atît de aproape de linia de sosire ... si Blossom ne aminteste ca a fost în anul 2012, cînd colegul nostru ... care este cunoscut de dvs. ca „Norul Alb” ... a spus „atunci” ... ca va gaseati atît de aproape de linia de sosire ... si ca trei ani în timpul dvs. al Pamîntului ... nu va gaseasti aproape de linia de sosire.Cu toate acestea, va spunem din perspectiva noastra ... cum vedem lucrurile ... care este diferita de advs. ... din cauza Vibratiei diferite în care locuim.

Cu toate acestea, în adevarul NOSTRU, si în adevarul lui Nor Alb ... în trecut în timpul pamîntesc al lui 2012 ... nu a existat o înselare. Nu a existat falsitate cînd sa vorbit de a se gasi aproape de linia de sosire ... pentru ca asa este cum vedem în marea panorama ... si putem numai sa vorbim de la locul în care suntem ... si cum vedem lucrurile în Adevarul vostru.

Fara îndoiala, pasul timpului ... pare ... ca se face pe Pamînt, chestionati adevarul nostru. Chestionati propriul vostru adevar. Este din acest motiv ca va cerem sa va îndepartati din cînd în cînd. Sa va îndepartati de ceea ce va înconjoara ... si sa intrati în Iubirea Purisima.

Pentru ca sa va desconectati de toate Vibratiile voastre Pamîntesti, si sa va deschideti Dimensunilor Superioare de unde ati venit ... asa ca sa puteti SIMTI ... pentru ca dvs. toti sa puteti sa STITI .... ca sufletele, de fapt suflete Iubite ... totul este bine ... si misiunea voastra pe pamînt se realizeaza ... mai mult decît sunteti capabili sa recunoasteti de pe pozitia în care va gasiti.

Dar, daca dvs. alegeti din spatiul inimiii ... din senzatia care vine din interiorul dvs. cînd va vorbim ... daca decideti sa aveti încredere în cuvintele noastre ... în Energia noastra de Iubire ... atunci veti cunoaste Dragilor ... CA DUMNEAVOASTRA CONTEMPLATI CEA MAI MARE MISIUNE CARE A AVUT LOC PE PLANETA VOASTRA.

DUMNEAVOASTRA ... DVS. SUNTEI PARTE DIN EA ... SI DVS. O FACETI POSIBILA.

Bucuria pe care o oferiti ... pe masura ce avansati catre Noul Pamînt ... si într-o buna zi va veti aseza acolo în vibratiile Noului pamînt .. rîzînd în Iubire / Ca Iubire / prin Iubire / De Iubire .. Stiind ca dvs. ati jucat partea voastra, în a aduce aceasta minunata lume noua.

Va iubim. În recunostinta pentru dvs. ... pentru tot ceea ce sunteti si tot ceea ce faceti. Asa sa fie. În Iubire si Recunostinta.

Fin de sesiune

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge