Home > > Romîna – Blossom 24 Septembrie, 2015

Romîna – Blossom 24 Septembrie, 2015

Blossom: Buna ziua prietenii mei. Ei bien, ne gasim aproape în momentul în care valul X ne va lovi din plin ... cu toate ca sunt constienta ca voi nu ati referit nici o data, cu toate ca ati spus ca vom nota mari schimbari pîna la sfîrsitul anului. Astazi, ma simt foarte motivata sa canalizez ... si ma întreb pe mine însumi, ce mesaj veti aduce.

Federatia de Luminã: Si vei lua cunostinta imediat, deoarece energia care apare îti spune ca avem preferinta, înca o data, sa aducem mesajul nostru prin canalul vocii tale daca va fi de dorit pentru tine.

Blossom: Clar ... si probabil ca va fi agradabil pentru pasarile care sunt acolo afara, si care în general adauga armonie piesei. Multumesc mult.

https://youtu.be/jTXja_hborE

Blossom: Mulumesc mult ... Energia care a sosit era asa de FRUMOASA ... Luptam sa nu ma topesc în lacrimi! MULTUMESC.

STIU ca vorbesc în numele nostru al tuturor cînd spun: VA IUBIM PE VOI TOTI.

Transcriere.

Federatia de Luminã: Din nou, salutari, Dragi suflete de pe Planeta Pamînt ... cei care ati ales sa ascultati aceste mesaje prin doamna Blossom ... si pe care noi am ales-o pentru a o folosi ca „Vocea Noastra” în acest fel ... Si am spune ... ca am ales bine!

Din aceasta cauza, dorim sa va întrebam despre bunastarea voastra în zilele de azi. Va fi ... asa cum doamna Blossom a sugerat cu o alta ocazie ... ca exista, în interiorul Fiintei voastre, o senzatie ca va simtiti decazuti? O lipsa de entuziasm? O lipsa de stralucire cind va treziti de dimineata? Asa este cum Fiinta voastra se simte?

Sau, va fi, Dragilor ... ca bataia inimii voastre se leaga la o Energie Mai Înalta care intra în Planeta voastra Pamînt, în momentul în care ascultati comunicarea noastra?

Oricum ... în orice fel, Dragilor, va cerem sa acceptati ca sunteti sintonizati cu acest val de Energie Mai Înalta care trece. Puteti sa-l SIMTITI la un nivel particular ... depinzînd de nivelul de vibratie în care rasunati, pe moment.

Cu toate acestea, nu vrem sa întelegeti rau cuvintele noastre. Pentru unii care au fost în calatoria lor de Trezire de cîtiva ani ... si acum înca ... în acest moment ... poate ca se SIMT în mod particular la pamînt ... Acest lucru nu înseamna ca pierdeti nivelurile Mai Înalte capabile sa patrunda fiinta voastra ... pentru a fi absorbite de catre Fiinta voastra. Deoarece nivelul la care ati ajuns în interiorul Eu-lui vostru spiritual ... ramîne mereu acelasi. Nu puteti coborî de la acest nivel ... si dupa aceea din altul. Ramîneti în nivelul pe care l-ati atins ... si locuiti în acest nivel, timpul care va fi necesar.

Doamna Blossom ... ne întreaba :”Cît timp dureaza?” Si spunem: „Dureaza timpul necesar pentru ca Fiinta voastra sa înteleaga tot ceea ce rasuna în acest nivel ... pentru ca sunt multe niveluri în interiorul acestui nivel.”

Am vorbit despre acest lucru înainte ... Si numiai cînd simtiti ca, capul vostru ... coroana capului vostru ... împinge în directia ... împinge în directia tavanului ... pentru a rupe ... înseamna ca voi sunteti gata sa va miscati catre nivelul urmator ... Numai atunci ... este ca sunteti capabili sa o faceti. Însa, Dragii mei ... aceasta Energie ... aceasta Energie profunda care ... asa cum am referit ... se varsa peste si prin planeta voastra ... trebuie sa posibiliteze ca multi sa împinga ... pentru a permite lor însasi, sa se înalte ... nu numai la un nivel, însa pentru unii dintre voi .. la trei sau patru, sau chiar cinci nivele superioare.

Asa ca, nu va disperati daca simtiti inima putin dezamagita, în acest timp si de cîtva timp ... pentru ca, asa cum doamna Blossom a întrebat ... de asemenea în alta comunicare ... senzatia de gol pe care fiecare a simtit-o, va, efectiv va golit ... permitînd ca aceasta Energie Superioara sa umple Fiinta voastra ... de fiecare data mai mult.

Vedeti? Întelegeti? Pentru a umple Fiinta voastra cu o ENERGIE MAI ÎNALTA SI MAI PURA A IUBIRII CARE VOI SUNTETI.

Diferenta pe care o veti SIMTI cu trecerea zilelor ... va continua pîna la sfîrsitul anului, si mai departe ... trebuie sa dea inimii voastre CUNOASTEREA ca, calatoria pe care ati parcurs-o atîta timp ... a meritat bine fiecare pas al aceleiasi.

Au meritat momentele în care ati putut sa sariti si miscati la lumina soarelui ... parînd uneori, a fi în înaltimi si coborîri. Rîzînd cu bucurie ... cu Dragoste.

A meritat fiecare pas ... cînd simteati ca trebuia sa va tîrîti pasii ... supra încarcati cu o ghiulea si un lant prin noroi ... prin grosimea noroiului si înca asa, Dragi suflete ... voi ati mers înainte ... Ati urmat înainte, cu curaj ... pentru ca CUNOASTREA A CINE SUNTETI ... va facut sa continuati. Pentru ca CUNOASTEREA A CINE SUNTETI ... va adus pîna la aceste timpuri ... pe care voi STIATI ca se gaseau aici, în asteptarea voastra.

Vedeti? Ati intrat în aceste timpuri .... Ati venit în întimpinarea lor. Ele nu au coborît în întîmpinarea voastra ... caci, trebuie sa spunem ... ca nivelul de frecventa al lor, nu putea sa ajunga la o asemenea profunditate. Cu toate acestea, voi ... în taria credintei voastre ... în TOTUL ... ati înaltat Fiintele voastre, suficient pentru ca sa va uniti ... pentru ca sa va topiti ... cu aceasta Noutate ... cu aceasta forta Superioara de Iubire, care va calatori cu voi ... în a voastra Era Aurie de Glorie.

În timp ce vorbim ... Nu simtiti acest lucru în interiorul inimii voastre? În fiecare particula a fiintei voastre ... ca vorbim Adevarul?

Da, simtiti ... Pentru ca este.

Va respectam pe voi toti. Fiecare dintre voi ... care a ajuns la aceasta încrucisare. Nu la dreapta, nici la stînga. Exista doar un sens pentru a merge înainte. Iradiind Lumina Aurie peste voi ... peste Fiintele Voastre. Peste fiecare celula care functioneaza cu Dragoste, în interiorul corpului vostru.

Si pentru cei care se simt asa de înalti ca un zmeu de hîrtie ... atunci am spune ca au atins deja unele ditre aceste niveluri Mai Înalte, si veti continua sa suiti ... poate înca unul sau doua nivele ... deoarece v-ati mutat la nivelurile mai înalte ... ceva mai înalti decît acelea unde va gaseati înainte.

Bucurati-va ... Bucurati-va ... Bucurati-va ... Reunindu-se Bucuriei ... si Pacii.

În IUBIRE, ca IUBIRE, prin IUBIRE ... IUBIRE ... IUBIRE ... IUBIRE ...

VOI SUNTETI IUBIRE.

VOI SUNTETI ÎN IUBIRE/ÎNDRAGOSTITI.

VOI SUNTETI CA IUBIREA.

VOI EXISTATI PRIN IUBIRE.

VOI SUNTETI CONSTITUITI DIN IUBIRE.

SUNTETI IUBIRE ... SI NIMIC ALTCEVA ... DEOARECE NU EXISTA NIMIC ALTCEVA DECÎT IUBIREA.

ACEST LUCRU ESTE ADEVARAT. NU ESTE DOAR ADEVARUL NOSTRU ... ESTE SINGURUL ADEVAR CARE EXISTA.

TOTUL ÎN EXISTENTA CA ENERGIE, ESTE IUBIREA. Jucîndu-se cu ea însasi ... experimentîndu-se pe ea însasi ... în diferite frecvente ale sale ... Activîndu-se pentru a fi chiar aceasta IUBIRE.

IUBIRE IUBIRE IUBIRE.

Înaltati-va fiintele voastre prin SENTIMENTELE inimii voastre ... ascultînd vibratia sunetului cuvintelor noastre.

Puneti un surîs pe fata.

Iradiati Lumina Diamantelor prin ochii vostrii ... pentru ca toate unde priviti ... sa straluceasca cu IUBIRE.

Pentru ca TOATE unde priviti ... sa straluceasca cu IUBIREA Luminii care iradiaza din ochii vostrii. Plecînd de la Iubirealumina care curge din fiecare bataie a inimii voastre ... care este legata la aceasta Energie Înalta care curge catre partea cea mai profunda a Iubitei Mame Pamint ... care VA SUSTINE ... Ea VA IUBESTE PE VOI TOTI.

Si în schimb ... voi dati de la voi însisi. Primiti unii de la altii... Voi va uniti ca UNU ... în IUBIRE.

Pregatiti Fiintele voastre ... asa cum ati facut de cînd ati venit pe aceasta planeta ... pentru zilele glorioase care vor sosi.

MULTUMIM FIECARUIA DINTRE VOI ... PENTRU CA SUNTETI CEEA CE SUNTETI.

MULTUMIM FIECARUIA DINTRE VOI ... PENTRU CA AVETI ÎNCREDERE ÎN VOI ... si prin aceasta ÎNCREDERE ... vine CUNOASTEREA ... SIMTIND ... ca voi ... numai voi ... sunteti cu pînzele în vînt ... asa cum ati zice. Permitînd ca briza sa umfle pînzele si sa va impinga mereu înainte ... Continuînd ... mereu ... catre o parte Mai Înalta si Stralucitoare a voastra ... o parte Mai Înalta si Stralucitoare a TOTULUI.

Multumim mult.

Sfîrsit de sesiune.

Va rog, vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... pentru a mentine energia cît mai ÎNALTA posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Website: Blossom Goodchild
Traducere: Star Child


Share |