Home > > Blossom Goodchild - 28 Fev, 2017

Blossom Goodchild - 28 Fev, 2017

Blossom : Buna ziua, prieteni ! Viata este o alergatura mare în acest moment, deci ne vom întretine într-o conversatie, în timp ce eu am aceasta ora libera. Daca bineînteleas, este ok pentru voi ?

Federatia Luminii : În adevar. Aceste conversatii nu sunt obligatorii Blossom, am vorbit deja despre acest lucru.

Blossom : Stiu asta. Însa, în acelasi timp … Mie îmi place sa le mentin întotdeauna atunci cînd pot. Fara nici un eu/ego … stiu ca multi sunt nelinistiti pentru asta.

Federatia Luminii : Ar fi ca si cum s-ar considera o tentativa de a înlatura ceea ce se petrece ca un vîrtej în jurul capului tau si al restului, si pentru a conversa putin cu noi ?

Blossom : Desigur. Pentru asta ma gasesc aici !

Federatia Luminii : Atunci vom continua. Dta ai primit multe întrebari despre ultimul nostru subiect al ''vizitelor'', si cîteva raspunsuri au fost contradictorii le ceea ce vorbeam … exista cine considera ca exista o parte mai întunecata, care retrage libertatile, împotriva vointei, ceea ce voi numiti ''rapiri''.

Blossom : Da. Opinia mea este ca dta ai mentionat ca acele fiinte de mai putina Lumina, sunt implicate, si ca acest lucru nu are nimic de vazut cu dta, si stiu ca nu este ''scopul vostru''de a discuta lucruri de aceasta natura.

Federatia Luminii : Acest lucru este corect. Asa cum dta ai afirmat într-un raspuns … ne gasim aici pentru a lansa Lumina asupra multor teme … nu pentru a extrage frica. Consideram subiectul notru necesar si de Stralucire intentionala, pentru a înalta, si deci, a nu începe orice subiect care sa nu se afle în serviciu pentru suflet.

Blossom : Bun, cîtorva persoane le place sa se uite la aceste lucruri, numai pentru a descoperi ceea ce se petrece … în alt loc.

Federatia Luminii : Si noi am spune ca acest lucru nu îi prejudica, cu toate acestea, ne îndoim ca le vor face vreun bine, de asemenea.

Dta vezi Blossom, asa cum stii … este tractiunea ta vibrationala care te poarta într-un fel sau altul, pe un drum particular. Depinzînd de traseu, despre cea ce dta alegi ca sa te concentrezi. Depinde în întregime de acest lucru ! Deci, cu toate ca exista multe suflete care au o mentalitate curioasa, si care cauta sa se satisfaca, si sa se scufunde în partea cea mai întunecata a lucrurilor … am spune … nu a fost curiozitatea care a omorît pisica ? Spunînd-o într-o forma mai iluminata-dragastoasa, întelegi ?

UNICA noastra intentie este sa va ajutam sa ridicati vibratia voastra, si pentru ca sa va ajutam sa întelegeti si sa va amintiti cine sunteti. Nu avem nici o dorinta sa ne aprofundam în ceea ce trage vibratia dvs catre o gaura de frica, pentru ca atunci, sa vã mentina prinsi acolo !

Blossom : Stiu acest lucru. Si îmi place. Cu toate ca, cu tot respectul … acest lucru nu vrea sa însemne ca nu exista cineva cu indulgente foarte scazute facînd asta pe aceasta planeta, si multi simt ca nu pot pur si simplu sa ignoreze acest lucru.

Federatia Luminii : Ei ar face bine sa o faca. Ignorînd … dta nu oferi energie pentru asta. Daca cineva simte ca ei trebuie sa priveasca catre anumite glume … în continuare, sugeram ca ; A) dta trebuie sa protejezi fiintele dtale, indiferent de care va fi forma pe care o vei alege, si, B) sa faci sa fie scopul sufletului tau/ Unu, de a ''intra'' în asemenea participari, su scopul de a le umple cu Iubire … cu cît mai adînc vei sãpa.

Exista acei care au urmarit conversatiile noastre Blossom, de cînd am început … si exista acei care recent au intrat la bord. Deci, este necesar sa se repete ceea ce poate parea a fi obviu pentru multi, ca ''o palarie veche'', uneori.

Si în fara de asta, memento-uri oportune nu prejudica niciodata.

Blossom : Dta stii ca, cu cît mai mult eu descopar … în special prin e-mail-uri si istorii de experiente … de un tip sau altul … cu atît mai mult eu înteleg ca aceasta este într-adevar o lume foarte ciudata, aceasta pe care o traim în acest moment … si ca exista strat, peste strat peste alt strat, si iar strat dupa strat, si iar strat dupa strat, ad infinitum … despre care nu putem niciodata sa întelegem în întregime, sau sa stim în total. Asta face sa explodeze capul, uneori. Atunci, daca eu ma mentin în simplitate, si ma întorc catre ''IUBIRE, NUMAI IUBIRE !'' noi nu vom sti niciodata ''DESPRE TOATE'' ?

Federatia Luminii : O, da. Într-o clipire de ochi !

Blossom : Cînd ?

Federatia Luminii : Atunci cînd dta te afli în interior ... fara masluiri sau masti, ca sa te ascunzi …

DTA ESTI O CONSTIINTA A LUI UNU.

ACESTA ESTE, CINE ESTI DTA.

ACEASTA ESTE CASA TA.

Deci, TOTUL care exista, a fost si va fi … este CUNOSCUT de dta … pentru ca dta ESTI TOTUL.

Blossom : În acest corp mic al nostru de pe Pamînt, noi ne simtim foarte limitati.

Federatia Luminii : Pentru ca asta este ceea ce dta crezi. Noi am mers deja pe calea asta.

Blossom : De multe ori, prietenii mei.

Federatia Luminii : Ce este … atunci, ca dta ai dori sa ne întrebi din nou ?

Blossom : Bine, cineva a scris întrebînd despre tema tranzitiei catre noua lume. Dta ai spus ca unii vor ramîne împrejur, si se vor adapta împreuna cu fizicalitatea lor la o vibratie mai înalta, si ca, corpurile noastre se vor schimba împreuna cu noi … si ca, cîtiva oameni vor alege sa-si lase fizicalitatea, si nu vot vedea partea urmatoare prin ''carnea omeneasca''. Ei se întrebau ce ar face ca un suflet sa aleaga sa faca acest lucru? Adica, oare ei nu vor lasa la o parte toata distractia ? Ei au venit de departe … de ce sa renunte la aceasta, înainte de linia de sosire ?

Federatia Luminii : Desigur ca nu este o chestiune de a renunta sau ceda. Asa cum dta spui … cum spunem … este o chestiune de alegere.

Cîtiva, poate, vor fi obositi de fizicalitate, si nu mai doresc sa continue.

Blossom : De ce ? Atunci cînd totul promite sa fie atît de necrezut ?

Federatia Luminii : Totul Bossom, este surprinzator !

Poate, ei vor avea ceva mai bun de facut. Poate, ei nu doresc sa se gaseasca într-un vehicol/ambarcatiune mai mult timp, si doresc sa fie un spirit liber. Poate, ei au un prieten de suflet care nu se mai afla în carne si oase … si doresc sa stea cu el si sa vada transformarea Pamîntului de departe.

Poate, ca exista multi care POT sa continue/sa urmeze cu aceasta … si ei, deci, sacrifica aceasta placere, pentru binele tuturor.

Pe termen lung, Dragi Suflete … nu are importanta. Cînd veti întelege pe deplin ca voi sunteti CU TOTII UNU … veti accepta ca , ceea ce UNUL face, va fi împartasit de dta pe deplin.

Noi vom da doar semnal în capul tau.

Blossom : Da. Referitor la acest lucru, atunci cînd Unu se poate simti putin cam dezechilibrat cîteva zile, fara sa aiba nici un motiv pentru asta. Putem sa lasam jos lucrurile, fara nici un motiv în aceste zile. Cu toate acestea, dta ai oferit o alegere … te rog, împartaseste-o !

Federatia Luminii : Da ... FIIND O ENERGIE DE IUBIRE … poate, uneori, dta poti sa ''stai pe aceeasi unda'' cu o alta vibratie … care este de o fecventa mai joasa decît a ta.

Blossom : Nu m-am gîndit ca as face acest lucru … pentru ca, daca ne aflam într-o frecventa mai înalta … de ce am alege sa stam în ton cu una mai joasa ?

Federatia Luminii : Dta nu. CU TOATE CA … poti sa optezi sa permiti ca o vibratie joasa sa poata sa se ''infiltreze'' … cu scopul de a risipi aceasta energie de vibratie scazuta … fie ea un gînd, un cuvînt sau o actiune. În mod voluntar dta îti iei sarcina de a absorbi negativitatea, cu scopul de a o elibera în exterior.

Blossom : Pentru ce … pentru Binele maior al tuturor ?

Federatia Luminii : Da.

Blossom : Însa pare a fi putin cam ciudat, pentru ca pe moment … noi putem sa ne simtim ''afara'', si sa nu stim de ce.

Federatia Luminii : Nu este pentru ca, dintr-o data, dta ai fost de acord sa ''absorbi'' si sa risipesti un anumit gînd, cuvînt sau actiune. Este deoarece dta ai fost de acord sa faci acest lucru … în general … pentru ca dta poti. Atîta timp încît nu te afecteaza permanent … asta nu ar servi la nimic. Cu toate ca, cum am spune ? Din cînd în cînd … a fi de servici … asta ar fi un act în care … într-adevar … dta vei simti Recunostinta pentru oportunitate.

Blossom :MMM ! Frumos mod de a privi la acest lucru … începînd de acum. Noi cunoastem ''SUFLETUL'' pe care îl eliberam de negativitatea lui ?

Federatia Luminii : Nu este nici o nevoie. Si asta nu înseamna ca dta l-ai eliberat de acelasi lucru, în mod necesar.

Blossom : Atunci, cu tot respectul, care este sensul ?

Federatia Luminii : Sensul, Blossom … este ca dta dizolvi CEVA negativitate si usurezi sarcina lor, într-un anumit fel … ca un act de UNICITATE. Pentru a ajuta … pentru a Limpezi greutatea altuia. Pentru ca în realitate dragi prieteni, greutatea poate fi prea mare … depinzînd de anumite alegeri ale lui.

Blossom : Atunci, este dreptul nostru de a interveni în alegerile lui ?

Federatia Luminii : Dta nu intervii … usurezi pur si simplu încarcatura lui. Unele persoane se gasesc asa de adînc acolo jos, ca numai o mîna prietena poate sa îi scoata.

Cu toate ca, despre tema asupra subiectului despre care vorbim … nu este necesar sa cunosti sufletul pe care îl ajuti. Dta, numai o faci.

Blossom : Am auzit vorbind despre suflete care au fost de acord sa vina si sa ''plînga'' pentru lume … pare a fi ciudat de asemenea !

Federatia Luminii : De ce ?

Blossom : Ei bine, daca avem dreptul sa alegem serviciul, care poate sunt acordate înainte de a ''ateriza'' … Cine ar vrea sa coboare si sa strige la toti ceilalti pentru tristeti ?

Federatia Luminii : Multe suflete iluminate … din aceasta cauza, acestea sunt doar acei care au forta sa o faca.

Si draga Blossom, nu plîng în special pentru toata lumea … elibereaza de fapt mai multe energii prinse în interiorul Mamei Pamînt, din cauza atrocitatilor care au fost aruncate peste ea.

Blossom : Însa, chiar si asa … ce munca! Cu siguranta ca nu ar fi cariera mea aleasa ! Glumesc, desigur, si ofer recunostinta mea acelora care au ales sa faca acest lucru.

Federatia Luminii : Ai ramîne surprinsa cu lucrurile cu care fiecare dintre sufletele iluminate au fost de acord sa intreprinda.

Blossom : Am ramas surprinsa cu ceea ce am fost de acord sa ma compromit în Octombrie 2008. Pentru ca STIU ca a fost un acord. Si doresc sa STII ca nu am remuscari. De asemenea, eu STIU ca am fost de acord sa am aceste conversatii cu dta … si voi continua sa le fac. ESTE CUNOASTERE interna. Nu întotdeauna am avut acest lucru.

Federatia Luminii : Acum dta stii. Si suntem bucurosi. Cum simti ca aceasta CUNOASTERE interna poate fi ?

Blossom : Ah … Cunoastere Interna ??!!!

Federatia Luminii : În ce fel STII ACEST LUCRU, în opozitie cu lipsa de speranta/întrebari/îndoieli/jumatate-de credinte/ valuri/contradictie ?

Blossom : Prin sentiment.

Federatia Luminii : ESTE ACEASTA SENZATIE DE A STI … cînd continuati sa calatoriti, dragi Suflete de pe Pamînt, este din cauza ei ca va cerem sa respirati.

Respirati aceasta CUNOASTERE … aceasta senzatie ca dvs va îndepliniti misiunea dvs divina …

A TRAI SI A RESPIRA.

Pentru ca atunci cînd o faceti … Viata se schimba pentru voi.

Indoieli sunt lasate la o parte … despre modul în care traiti zilele voastre. Pentru ca atunci cînd dta respiri aceasta cunoastere în interiorul si afara din fiinta dtale … dta trebuie sa gasesti forta … si recunoasterea de dta însati … de cine esti dta.

Dta, vei merge cu capul sus, si inima plina de Lumina Iubirii.

Dtale nu o sa-ti mai fie frica de nimic … pentru ca ADEVARUL DTALE te tine de mîna, atunci cînd te deschizi catre Divinitatea dtale, si o lasi sa straluceasca prin dta … Pentru ca altii sa poata sa fie atrasi de lumina ta, sa zboare ca un fluture catre flacara … pentru a simti caldura Luminii tale, si pentru ca a gaseasca în ei proprii, ceea ce ei vad ca dta vei fi …

Aceasta este Legea … pentru care dta ai ales sa locuiesti … în harul divin.

Blossom : Si în harul divin … Eu va iubesc, si va las azi, prietenii mei.

Federatia Luminii : Corectie … noi nu ne lasam niciodata unul pe altul … NOI SUNTEM UNU.

Blossom : Da, însa dta stii ce vreau sa spun ! Trebuie sa plec. Locuri de mers, persoane de vazut ! Va iubesc, si multe, multe multumiri.


Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |