Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Blossom Goodchild - 06 Ianuarie, 2017


Blossom Goodchild - 06 Ianuarie, 2017

FEDERATIA LUMINII SI NOR ALB îN MESAJ DE ANUL NOU 2017, PRIN BLOSSOM GOODCHILD


Aici este prezentã um channelling/o canalizare emotionantã de voce directã din partea FEDERATIEI LUMINII si a NORULUI ALB . Deasemenea este inclus Limbajul de Sunet al Luminii Vibrationale pentru înaltare si pentru a ridica Vibratia ta. Aceste sunete sunt incrustate în interiorul nostru, si atunci cînd sunt ascultate … ne ajutã sa întelegem scopul nostru individual de a Fi (prezenti) aici pe Planeta Pãmînt, în acest moment.


TRANSCRIEREA AUDIO DE MAI SUS.

FEDERATIA LUMINII.

Cel mai cald dintre Bine Ati Venit-urile, acelora dintre dvs care participati din acest cadou Vibrational, în timp ce apare un nou capitol. Dragi prieteni, prin întreaga lume a voastrã veti experimenta un tip diferit de Energie care va fi absorbitã de Fiintele voastre … în Fiintele voastre … prin Fiintele voastre … care vã va permite, la rîndul vostru, sã simtiti diferenta în interiorul dvs însivã, în timp ce va înãltati în Energiile Superioare de Iubire Purã.

Cum acest fapt va pune zîmbete în inimile voastre si pe fetele voastre, si cum aceasta iubire … aceasta caldura mica va straluci prin ochii vostrii pentru a ilumina inimile altora, în timp ce ei privesc prin ferestrele sufletelor lor.

Noi, Federatia Luminii ne aflãm aici pentru a anunta ca de-a lungul tuturor acestor ani în care am stat cu dvs … ne-am vãrsat Iubirea noastrã peste dvs, si de asemenea noi, am primit Iubire din partea voastrã … pentru noi.

Zilele vechi … zilele în care ati simtit ca toata speranta sa pierdut … acum trebuie sa fie iluminate de Strãlucirea Luminii, si forta Noii Energii care trebuie sa fie gasita de voi.

Dvs ati asteptat cu atîta rãbdare … si cu toate acestea, va spunem, ca ati suit putin cîte putin, treaptã cu treaptã pe scarã. În asa fel ca Fiinta voastra poate accepta si întelege, mult mai mult decît ceea ce sunteti. Lumina în interiorul vostru a dvenit din ce în ce mai Strãlucitoare. Iubirea din interiorul dvs a fãcut Fiintele voastre mai cãldute, pentru ca sã puteti sã oferiti celorlalti, mult mai mult.

Cu atît mai mult din ceea ce apartine Iubirii, poate fi primit si oferit prin dvs.

VÃ IUBIM.

Simtim o emotie mare pentru ceea ce acest an, si anii viitori implicã. Schimbãrile pe care le-ati asteptat vor deveni evidente. Sufletele voastre au atins înãltimi care vor permite multora dintre dvs sã se prezinte … ca si cum ati merge pe aer, dela Strãlucirea si Usurinta care sunteti, si prin care veti pãtrunde.

Cu mult mai mult din dvs însivã veti putea sã vã bucurati, pentru dvs însiva si pentru altii, în acest capitol nou … aceasta noua erã … aceasta perspectivã al Noului Rãsãrit al Luminii.

Viata va deveni ceea ce dvs veti dori sã fie … pur si simplu prin modelele dvs de gîndire, care le creeazã. Cu atîta usurintã … cu atîta Har … se vor dezvolta zilele viitoare.

Gînditi-vã la un gînd … permiteti ca vibratia acestuia SÃ FITI dvs … SÃ FIE AL DVS … si observati si simtiti, cã gîndul incorporeaza în realitatea dvs de a fi.

Pe mãsurã ce învatati sa acceptati ca este frecventa dvs Vibratorie, aceea în care functionati … acesta este modul în care vã comportati, si deci, soseste la dvs tot ceea ce aveti nevoie. Nu numai pentru dvs, ci si pentru altii, datorita lumii în care doriti sã stati … trãiti ... existati.

Dacã aceasta este dorinta dvs, atunci gînditi-vã la ea. Stati în atractia vibratorie a acestei lumi, si dvs veti fi, în mod natural, AL EI … VETI STA ÎN EA.

Este asa de simplu, Dragi Prieteni ai Pãmîntului, si acum, mult mai multi dintre dvs se deschid. Atît de multe din Adevaratele dvs – Eu-ri … vin la dvs … originare din dvs … pe mãsura ce frecventele în care locuiti pe Pamînt … se înaltã, înaltã, înaltã … pentru a se combina cu frecventele care vin pe Planeta dvs, de la Vibratiile Superioare.

Sã stiti cã sunt din Energia cea Mai Purã. Sã aveti numai forme de gîndire de Iubire … pentru fiinta dvs, si pentru tot ceea ce este. Sperãm ca în timp ce inspirati … pe masura ce ascultati cuvintele noastre … sa puteti sa simtiti iubirea pe care o avem pentru dvs.

Si pe masura ce veti simti aceasta Iubire … puteti de asemenea, sa simtiti Fiinta voastrã … întreaga Fiinta de Iubire a voastrã – Lumina se înaltã catre o Frecventa Mai Înalta … o Frecventa mai Strãlucitoare a dvs însivã, si va continua sa o facã pe mãsura ce veti întelege cum functioneazã.

A fost pe Planeta dvs, cu multi ani în urmã, cã ati cunoscut un titlu numit ''Highlander II'' … si vã spunem acum, în comparatie cu acest atunci, si în aceastã existentã a lui Acum … aceastã ''accelerare'' a trecutului dvs, a fost foarte, foarte lentã. Însã acum, viteza în care vã înãltati Vibratia dvs, depinde în întregime de dvs … depinde complect de modul în care gînditi … întelegerea gîndului de catre dvs însivã … pînã si sentimentul a ceea ce gînditi.

Si permiteti-vã … folosim cuvîtul 'sa plutiti' între/în Vibratiile Superioare care sosesc … care acum sunt disponibile pentru dvs. Ele sau vãrsat prin/pe Planeta dvs, timp de multi ani … însa acum, am spune, ca dvs va aflati la celãlalt capat al acestor Energii intrînde. Deci, apartin unei Forte Majore, pentru ca dvs sunteti capabili … în interiorul Fiintelor dvs … sã le contineti în interiorul Fiintelor dvs, acum ca Fiintele dvs au înviat pentru a-l îndeplini … si aceasta, asa cum spunem, va continua din ce în ce mai mult. Este aproape ca si cum, simtiti ca v-au iesit aripi.

Tot ceea ce întîlniti, care se simte apartinînd unei vibratii mai scãzute, va fi ''subrezit''ar trebui sa spunem … de Lumina care stiti cã sunteti. Fiecare cuvînt al unei vibratii inferioare pe care îl auziti … poate fi înlãturat de gîndurile voastre de Luminã. Toate gîndurile voastre vor fi gînduri de Lumina, si aceasta Dragilor, este modul în care vedeti Noua Lume a voastrã apãrînd în fata ochilor vostrii. Schimbari care se petrec în fata ochilor vostrii spre mai bine … pentru ca orice lucru care nu va fi al unei Vibratii Superioare, va fi usor si rapid înlaturata de cunoasterea voastra asupra efectului unei Lumini Majore.

O vedeti? Fiecare gînd pe care îl aveti, va fi de Iubire. Nu este un gînd care te deprimã … nu este un gînd trist … nu este un gînd odios ... nu este un gînd confuz … numai gînduri de iertare … gînduri de compasiune/milã … gînduri de pace. Gînduri ne-critice ale Iubirii Purisime care umple Fiintele voastre … mintile voastre.

Fiecare cuvînt pe care îl pronuntati … sã fie de bunatate si de întelegerea cea mai adîncã … ca fiecare suflet care trãieste în, si în interiorul, si pe toatã planeta voastrã, îsi face drumul sãu cãtre casã. Fiecare, în diferite etape, cu toate acestea, fiecare, cu fiecare pas dat … apropiindu-se de casã.

La Cãminul inimii sale. La Cãminul unde sufletul sãu este în Pace, si este scãldat în Lumina si Iubire.

Fiecare … sosind acasã. Si permiteti ca Lumina voastrã … pe mãsurã ce dvs, întelegeti mai mult si mai mult, pe mãsurã ce mergeti pe acest drum … sã vã întoarceti, pentru ca atunci sã faceti sã strãluceasca Lumina voastrã din nou pe drum, pentru cei care cãlãtoresc pentru ca sã se întîlneasca cu voi. Õ mînã prietenã, este Cadoul Cel Mai Mare pe care puteti sã-l dati altuia … atunci cînd sufletele lor sunt obosite. Cînd au nevoie ca cineva sã le spunã … ''O faci bine''. Avansati … înaintati acum încã un pic, în aceastã Luminã Glorioasã. Permiteti-mi sã vã ajut. Permiteti-mi sã vã învãt. Lãsati-ma sã va conduc pe calea voastra, si vã voi conduce atunci cînd nu puteti sa mergeti mai departe. Pentru ca sunt puternic în stiinta mea cã SUNT LUMINÃ SI IUBIRE … si ca fratele vostru … ca sora voastra … ca familia voastra … va voi duce acasã. Bucurati-va în timp ce o facem.

Acum oferim mai multe sunete Vibrationale care se gasesc în interiorul plicurilor din interiorul Fiintei voastre … pentru a vã ajuta sa stiti ceea ce fiecare dintre dvs … ca indivizi si ca Unu … va aflati aici pentru a realiza.

VÃ IUBIM.

Limbaj de Lumina vorbitã în continuare de :

NORUL ALB

Si prietenii mei, este Energia mea însãmi, care este cunoscutã ca Nor Alb, care acum se gaseste cu dvs. Am simtit ca era o ocazie idealã pentru mine, sã vin sa vorbesc cu dvs, de asemenea.

Mesajul meu pentru dvs, mai mult decît orice altceva pe care pot sa îl ofer, este de a vã cere sa vã iubiti, mai mult si mai mult, si mai mult. Iubiti-vã mai mult decît credeti ca va puteti iubi pe voi însivã. Zilnic, momentan, în fiecare minut al zilei dvs … Iubiti-vã pe dvs însivã. Fiti amabili cu dvs proprii. Oferiti-vã recunostintã, dvs însivã. Pentru ca dvs ati fost alesi ca sa stati aici în acest timp, asa cum v-am spus de multe ori. Aveti binecuvîntarea de a se afla aici în acest moment … si cu toate acestea, vã cer sa recunoasteti ca pentru ca sa va aflati aici în acest moment, trebuie sã aveti o anumita putere de Lumina, pentru a putea vedea aceastã misiune.

Asa cã sã nu vã subestimati. Nu vã plecati, nu coborîti energia spunîndu-si ca nu sunteti suficient de buni … nu sunteti suficient de demni pentru a juca rolul vostru, pentru ca vã spun … dacã nu a-ti fi … un v-ati afla aici pe aceastã Planetã în acest moment DE NECREZUT de schimbare a timpurilor.

Intrati într-un Zori de Zi Auriu … si va fi în timpul, cînd amintirile a ceea ce nu serveste Planeta dvs, aproape vor disparea din gîndurile dvs, pentru ca va fi Iubirea, Oferirea, Bucuria, Rîsul si Fericirea, care vor emana din Fiintele Voastre … Care vor fi oferite de dvs însisi si de altii, la TOT CEEA CE ESTE. Nici o creaturã va fi prejudicatã de forma omeneascã. O lume unde fiecare este cunoscut ca egal în Iubire … prin Iubire … ca Iubire ... pentru Iubire … pentru ca se recunoaste ca pe sine însãsi … Iubire.

Ah, prietenii mei, prietenii mei de pe Pamînt. Va cinstesc pentru ca sunteti atît de curajosi de a accepta rolul pentru care v-ati angajat. Noi, în celelalte împãrãtii, stralucim lîngã voi, si va cerem sã simtiti Lumina pe care v-o trimitem … pentru ca sã vã ajutãm sa continuati.

Stiti oare cît vã admirãm? Stiti cît ne preocupãm cu dvs si asupra modului în care vã simtiti?

În momentele voastre cele mai întunecate va trimitem Luminã si putere, si cu toate acestea, uneori ati închis usa … ati închis ferestrele voastre, si nu ne lasati sa intrãm. Pentru ca inima voastrã a devenit atît de grea. Vã cerem acum, sa ridicati jaluzelele … sa deschideti ferestrele … sã deschideti usile. Deschideti-le si permiteti ca Lumina noastrã sã strãluceascã direct prin Fiintele voastre însãsi.

Împreunã, suntem parte din Planul Divin care are loc pe Planeta voastrã. Împreunã, putem … o sã … suntem … schimbam Vibratia Mamei Pamînt cãtre o existentã mai înaltã, mai frumoasã.

O Energie care este de Iubirea Cea Mai Mare pentru tot ceea ce existã peste tot.

Te rog, stii ca fiecare persoanã care simte Iubirea pe care o am pentru tine în acest moment … te rog, stii cã tot ceea ce trebuie sa faci este sã chemi numele meu, si sã stii ca vã dau un impuls de fortã … un impuls de Iubire, si nu numai eu singur. Sunt miliarde, miliarde de Fiinte de Luminã care sunt cu dvs de asemenea.

Îti multumesc cã ai ascultat cuvintele care vin din sufletul meu, pentru a ridica sufletul tãu la un loc de Fiinta Superioarã si Mai Strãlucitoare. Puneti acest zîmbet pe fetele voastre, si faceti sa straluceasca Lumina prin ochii vostrii. Eu, si toti în împaratiile superioare vã IUBIM.

VÃ IUBIM.

Adio, prietenii mei. Pînã pe data viitoare. Adio.


BLOSOM

Multumim Divinei Unitãti pentru cã a permis ca acest frumos mesaj de la Federatia Luminii si de la Norul Alb, sã vinã prin Fiinta mea.

Cerem întotdeauna sa putem sa fim umili pentru a servi si pentru a primi si pentru ca sa putem sa continuam sa calatorim cu îndrazneala ca Luminã si Iubire. În Iubire si Recunostintã.

Fiecare dintre cei care ascultã aceste cuvinte sa vizualizeze o floare deschisã, în partea superioarã a capului, si vedeti-o închizîndu-se, pînã la un boboc strîns, si purtati-o prin corpul vostru, pentru ca astfel sa putem sa fim mereu protejati, mergeti cu siguranta înainte în Luminã si Iubire. În iubire si multumesc, si asa este.

Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge