Home > > Blossom Goodchild - 6 APRILIE, 2017

Blossom Goodchild - 6 APRILIE, 2017

Blossom : Eu nu ma gîndeam sa ma conectez cu dvs, decît mîine. Însa, daca sunt corecta, eu va simt pe dvs în apropiere, si sunt mai mult decît dispusa sa fac acest lucru acum, daca doriti ?

Federatia Luminii : Îti multumim pentru raspuns. Da, vom ramîne mai mult decît fericiti sa ''conversam'' cu dta în acest moment.

Blossom : M-am întrebat daca dvs ati putea sa vorbiti cu noi despre acest sentiment pe care eu îl experimentez referitor la ''a fi cel care observa''. De la ultima mea newsletter din ziua trecuta, multi au raspuns spunînd ca ei simt acelasi lucru pe care eu îl simt. Eu, pur si simplu nu ma simt în întregime facînd parte din lume, în prezent. Ma aflu aici, totusi, însa nu în ea. Este modul cel mai bun în care pot sa-l descriu.

Federatia Luminii : Dragi Suflete ale Pmîntului … cu energiile voastre care au grija, mereu transformatoare … ca o furtuna într-un pahar cu apa ...

Blossom : Care este semnificatia ?

Federatia Luminii : Semnificatia … cu marea IUBIRE pe care dta o experimentezi ACUM … nu este altceva decît asta. Energiile în schimbare rotesc Energiile dvs personale în jurul lor însasi. Ca si cum ar fi pastrate într-un pahar cu apa, si deci, intensitatea lor le conduc. Este din acest motiv ca ''VIATA'' pare asa de tulbure. Este din acest motiv ca dvs nu va simtiti în control … deoarece am spune ca, majoritatea dintre dvs, experimenteaza acest sentiment de A NU SE AFLA ATERIZAT PE PAMÎNT. Si dvs, nu va aflati ! Cu toate acestea, nu consideram ca acest lucru sa fie o mare tulburare pentru bunastarea tuturor.

Blossom : Nu, nu pare a fi ''tulburator''. Ma simt numai ca si cum as fi ''scoasa''

din lucrurile Pamîntului, cu toate ca eu ma simt foarte constienta de a ma afla în ''acele evenimente''.

Federatia Luminii : Faptul real si simplu, Blossom, este ca acest transfer de Energii pe masura ce ele se unesc unele cu altele … de la intrarea externa … cu auto- înaltarea … au greutatea de a arunca ceva nu vacuum. Nici într-un loc nici în altul … Doar, fara nici o greutate.

Acest lucru se datoreaza puterii de necrezut care intra în planeta voastra, în acest moment. Voi proprii, ati mers spre acest punct de vedere, si acum ati ajuns aici … într-un loc care face ca cineva sa se simta ''afara din el'' … cum ai spune dta.

Pentru a avea sentimetul unui ''observator'', este deoarece asta este exact ceea ce faci dta. Dta, observi corpul/sufletul care esti dta, plecînd de la o noua perspectiva superioara. Este ca si cum dta ai privi ''la dta ''însati, în loc sa te uiti de dinauntru. Numai ca acum … doar pentru un scurt timp.

Putem sa întrebam … dta te vezi judecînd ?

Blossom : Judecîndu-ma pe mine, sau situatia ?

Federatia Luminii : Ambele.

Blossom : Ei bine, nu într-adevar judecînd. Asa cum am spus … numai din exterior, uitîndu-ma înauntru. Eu aproape ca ma simt separata de orice sentiment, asupra cuiva. Asta este straniu.

Federatia Luminii : Putem sa va sfatuim ca acest loc, este exact unde dta esti destinata sa te afli în experienta sufletului/fiintei dtale. Dta te deplasezi spre terenuri mai înalte, ceea ce te lasa pe dta afara din echilibru, deoarece picioarele dtale se gasesc pe limb atunci cînd dta te trezesti, spunînd astfel. Dta, ai dat un pas într-o dimensiune, si altul într-un spatiu intermediar, pentru cîtva timp. Acum, dta întelegi ca ambele picioare se gasesc în acest spatiu intermediar, ceea ce te lasa ''sa fluturi'' … privind în jos, la ceea ce a fost odata.

Dupa aceea … si dorim sa spunem, în curînd, deoarece nu este bine si adecvat pentru dta sa fii lasata spînzurata în aceasta forma mult timp … dta te vei simti si mai ''ametita'', atunci cînd dta vei sosi si mai aproape de energiile înalte, unde dta trebuie sa pui piciorele dtale cu forta în jos, si tare … pentru a te gasi aterizata în aceasta stare/pozitie, mai înaltata.

Blossom : La ce trebuie sa ne asteptam, atunci cînd aterizam ?

Federatia Luminii : la sentimentul pe care l-ati dorit. El va deveni dta … în starea dtale naturala.

Blossom : Asta este bine, deoarece eu ma aflu înca o data … experimentînd acest sentiment de ''Este totul despre Alfie''. Asa cum am facut-o de multe ori. Nu am gînduri nici înaltate nici joase … doar … neutre. Totusi, a cunoaste viata trebuie sa fie cu mult mai emotionant decît asta. Stiu ca gîndurile noastre creeaza realitatea noastra … însa înca, eu simt astfel ''Oh, sa fie ce o fi !''.

Federatia Luminii : Si iar îti amintim ca dta trebuie sa stai de pazã. De pazã, cu gîndurile dtale, si felul în care le conduci … Cum te porti cu ele. Cum le situezi.Cum le lasi la o parte, sau le duci înainte, depinzînd de programarea dtale.

Dragi suflete, AMINTITI-VÃ CINE SUNTETI (cu adevarat).

NU PERMITETI CA ENERGIILE NEGATIVE SA POATA SA VA PULVERIZEZE SI SA VA ÎNVALUIE.

DTA STII MAI BINE DECÎT ASTA.

RIDICA-TE … RIDICA-TE … SI REIA-TI ACEASTA PUTERE MAI ÎNALTATA A DTALE PROPRIE.

În prezent, mai mult ca niciodata, fortele tale a Harului Energetic sunt gata sa bombardeze lumea voastra cu Iubire.

Acesta este momentul în care dta te misti în sus-si-prin IUBIREA pe care o exhalezi. Dta te reprezinti mai mult prin iertare, si nu sovaiesti pe calea pe care mergi cu atîta curaj.

MENTINETI-VA CAPETELE VOASTRE RIDICATE, DRAGI SUFLETE.

Blossom : Oh ! Noi încercam ! Cu toate acestea, multi se simt oprimiti cu comportamentele atît de stranii, care sunt vazute pe Pamînt. Nimeni stie în cine sa aiba încredere, sau în ce sa creada … si chiar si asa, continuam sa ne pastram credinta, stiind ca totul va fi bine, în mod eventual. Spuneti-mi, canalizatorii, canalizau aceleasi lucruri, atunci cînd dinosaurii se gaseau în preajma ? Pentru ca, cu siguranta mi se pare, ca este asa ca si cum am fi auzit acest lucru de mult timp.

Federatia Luminii : Asta este deoarece dta Ai auzit asta ''cu adevarat cu mult timp înainte''. Aceasta schimbare … aceasta schimbare supersonicã (?) ESTE în curs de mult timp.

Noi ne întrebam daca dta înterpretezi rau … cît de enormã este cu adevarat aceasta transformare actuala. Caci, daca dta cu adevarat ai sti … dta ai ramîne surprinsa cu cît a fost realizat deja, si cît de aproape de linia de sosire ne gasim acum.

Blossom : Si … vorbim despre acest lucru de cinci ani. Cu adevarat, eu am lasat la o parte, CÎND … este doar în aceasta faza ca trec prin ''DE CE ?''. Totusi, în alt nivel … în alta zi … în alta clima … Eu stiu toate aceste raspunsuri. În ce fel ne spui dta ceva pe care nu îl stim ?

Federatia Luminii : Cu placere. Ne vom îmbarca în aceasta poveste pentru marea usurare a tuturor.

Blossom : Este o poveste, sau un adevar ?

Federatia Luminii : Asta este pentru ca sufletul dtale sa descopere. Era o data …

Exista un grup de Fiinte Foarte Inteligente, care au fost alese sa vina pe Pamînt, în momentul cel mai important al istoriei, pîna în ziua de azi. Ele stiau de ce fusesera alese. Totusi, uitasera multe feluri de a gîndi, atunci cînd au sosit, deoarece asta facea parte din planul de reînnoire si auto-descoperire. Cu trecerea timpului … toate memoriile misiunii alese au disparut, si viata sa schimbat fara ''Sursa''. Viata se parea ca anestezia simturile, contrariu înaltarii … si, pentru un timp … Planeta Pamînt a fost pur si simplu … cãlcatã.

Atunci sa hotarît în consiliile cele mai înalte, ca asistenta era necesara. A nu interferi cu acest Plan Auriu, însa sa i se dea impulsul necesar, deoarece fusesera revazute atîtea, si sa considerat necesar sa se faca.

Astfel, cei din alte împaratii au început sa infiltreze întelepciune ca o amintire a motivului pentru care dta ai venit pe Pamînt … pentru a te ajuta sa te reconectezi cu adevarata ta Sursã, si pentru a pune pe sine planul de joc în curs.

Eoane trecute pîna în prezent … mult ajutor a fost oferit. Noi, cei din Federatia Luminii, am ales sa oferim ''perle'' de Luminã, caci este dorinta sufletului nostru sa te ajutam sa-ti amintesti de Lumina Stralucitoare care dta esti … Este motivul pentru care ai venit. Si de ce DTA … Fiecare dintre VOI în particular, voiati sa va aflati aici, si sa schimbati Planeta dvstra, pentru a fi o Stea mai stralucitoare, pentru ca sa locuiti pe ea.

Cît de ascutiti, foarte ascutiti voi cu totii erati. Ca un suflet trist care dorea sa plece de pe patria sa. Si în acelasi timp, a fost o asemenea pofta de a se gasi acolo.

Încercati sa vedeti din punctul nostru de vedere Iubite Suflete ... Dvs, va gasiti aproape acolo. Nu renuntati acum. Nu acum, în momentul în care va aflati pe margine, si mergînd în LIBERTATE.

LUMINA CARE DTA ESTI, straluceste în interiorul tau. Dta nu întotdeauna simti acest lucru, deoarece ti se para ca este umezit. Totusi, te vedem … Adevarul din dta … si avem atîta admiratie pentru Razboinicii de Lumina care dvs sunteti.

Într-o zi … O zi frumoasa … DTA TE VEI UITA ÎN URMÃ descriind cum erau lucrurile odinioara.

Aminteste-ti de asemenea, ca totul nu este asa cum pare a fi.

Blossom : Da …Eu de asemenea simt … mult ca si cum m-as gasi într-un joc, într-o piesa, într-un teatru, într-un film !

Federatia Luminii : Acest lucru este de asemenea important pentru aceste timpuri de schimbare energetica. Atunci cînd, în mod eventual, picioarele dtale vor ateriza pe un teren mai înaltat … dta te vei simti cu mult mai în ''rol''. Jucînd un rol mult mai important decît cel pe care îl joci aici.

Îti cerem SA STII … SA ACCEPTI … SA CINSTESTI … realitatea acestei experiente/experiment.

Sa fii în perfecta aliniere … cu tot ceea ce este.

Nu poate fii altceva.

Pentru ca este un Plan Divin.

Blossom : Totusi, o maniera foarte ciudata de a a arata Divinitatea/Dumnezeirea ta.

Federatia Luminii : Si noi am spune … ca Divinitatea, are multe deghizari. Cu tote acestea, în Adevarul de sine însasi … DIVINITATEA, este munca de baza în totul … deoarece nu exista NIMIC, decît IUBIREA PURA SI DIVINA.

Care pote fi deghizata cu usurinta, pentru a face sa se creada ca exista trucuri în curs. Cu toate acestea .. spunem ca totul este iubire … chiar atunci cînd pare a nu fi.

Tot ceea ce ai nevoie, este sa fii adevarat cu tine însuti.

DIVINITATEA TA PROPRIE.

SA SIMTI ACEASTA DIVINITATE/DUMNEZEIRE ÎN INTERIORUL TAU.

SA LASI ACEASTA DIVINITATE SA STRALUCEASCA CU STRALUCIRE DIN INIMA TA.

SA PERMITI CA DIVINITATEA SA FIE MAXIMA PRIORITATE A GÎNDULUI, A CUVÎNTULUI SI A ACTIUNII.

ATUNCI DRAGI SUFLETE … DTA VEI SIMTI … DTA VEI STI … MAREA EXPANSIUNE A DIVINITATII CARE DTA ESTI.

Dta nu vei mai fi asa de dezamagit, Dta vei reusi. Totusi, va amintim ca … îti apartine … Puternicul dintre cei mai puternici … sa te mentii tare, în cuvînt, în gînd si în actiune … SA FII LUMINA DIVINA … si sa lasi ca Lumina sa-ti conduca calea.

Blossom : Multumesc. Prin aceste mici tulburari, este asa de usor sa uiti asta, si sa permiti ca ''încetineala'' sa te acopere. Eu cred ca ne obosim de toate, din cînd în cînd.

Federatia Luminii : Putem de asemenea sa-ti amintim, ca o aviz … ca timpul tau Blossom, cu furtunile sale, cu vînturi si ploi, nu a trecut cu mîinile goale … zicînd astfel. Aceste conditii, în lumea întreaga, poarta cu ele ''o munitie încarcata'' … pentru ca sa va împiedice pe cît de mult posibil de adevarul de voi însiva.

Blossom : Da, din nou va multumesc. Amintire placuta pentru a nu cadea pe drum, si a nu sucomba la aceste probleme !

Federatia Luminii : Este necesar doar un proces prin gîndire, pentru ca sa-ti schimbi atitudinea, si sa o aduci din nou la aliniere.

Blossom : Uneori se pare ca este nevoie de mai mult decît asta !!

Federatia Luminii : Cu toate acestea, nu este astfel.

ÎNALTATI-VA SPIRITELE, SUFLETE ALE PAMÎNTULUI … VOI NU SUNTETI NICIODATA SINGURI.

EXISTA O FORTA A IUBIRII DIVINE CU VOI … ÎN INTERIORUL FIECAREI RESPIRATII PE CARE DTA O IEI.

SA STII ACEST LUCRU … SA-L SIMTI … SA TE SIMTI

NOI SUNTEM UNU.

Blossom : Multumesc mult … este placut sa te gasesti din nou aici. Este ciudat sa stai într-o lume a spectacolelor un timp, unde nimic din acestea este mentionat. Lumea mea ! Cum straluceste Lumina în atîtia dintre acesti tineri. Este o placere sa simti. Pîna data viitoare prieteni … multumindu-va dvs. Eu, într-un numit fel, simt ca ceva se va petrece în curînd … si dta zîmbesti de aceasta declaratie !! În Iubire, Lumina si Recunostinta, eu … Blossom Goodchild … închid.

ZIUA URMATOARE.

Blossom : Buna ziua din nou. Stiu , stiu ca sunt exigenta. Cu toate acestea, eu trebuie sa spun ca, citind conversatia noastra de ieri, eu nu ma gaseam într-adevar satisfacuta cu raspunsul dvs despre a ne spune ceva care nu stim. Pentru ca stim ceea ce ne-ati oferit. Noi am alunecat numai ? Dta ai spus ca era o poveste de mare usurare pentru toti ?

Federatia Luminii : Salutari dtale Blossom si TUTUROR. În adevar, asa cum se întîmpla cu multe conversatii pe care le începem, uneori, nu ajungem sa spunem tot ceea ce aveam nevoie sa spunem, în timp ce conducem catre alte tangente, si dupa aceea timpul se scurge. Asa precum multe conversatii se petrec cu atîtia pe Pamînt.

Blossom : Atunci, ce ar fi oare acel ceva pe care nu îl stim, si care ar fi de mare usurare ? Nici o pista pe ramurile copacilor.

Federatia Luminii : Noi am spune ca bineînteles dta stii totul oricum. Totusi, întelegem ca nu este ceea ce doresti sa auzi. Sa începem sa-ti prezentam conceptia despre care, cu toate ca logica si scopul nu coopereaza cu ceea ce avem de spus … cu toate acestea, este un model nou de gîndire, în masura în care … mai departe pe parcursul vietii dtale … va exista o transformare semnificativa în tot corpul dtale de pe pamînt. Si cu toate ca fiintele omenesti pot fi recunoscute ca atare … prezenta lor va trebui sa se schimbe mult, penntru a se adapta la noile conditii.

Blossom : Atunci, presupun ca asta nu este în timpul meu de viata ? ( Eu am atins 60 de ani, anul acesta)

Federatia Luminii : Dta vei ramîne surprinsa cu viteza cu care scimbarile vor veni în zilele viitoare.

Blossom : Cu tot respectul, daca este ceva pentru ''acum'' … Eu ma îndoiesc.

Federatia Luminii : Cu toate acestea Blossom, o data ce anumite fundamente … o data ce fundatiile se gasesc la locul lor … nu este usor de construit pe ele ?

Blossom : Da. Cred. Atunci, ce fel de schimbari ?

Federatia Luminii : Ei bine, asa cum dta stii, corpurile dvs se transforma bazic din clipa în clipa, pentru a se adapta frecventelor cele mai înalte care se amesteca cu ale dvs proprii. Schimbarile despre care vorbim, vor fi subtile, însa usor de recunoscut. Poate, mai putin greoaie în fizicalitate. Animalele/mamiferele dvs, nu se adapteaza la mediul lor? Deci asa va fi cu dta, de asemenea.

Pastrînd în minte ca simturile dtale sunt primele care vor deveni mai intense. Acest lucru, pentru multi, se concretizeaza deja. Dta spui ca ai nevoie de telefonul dtale portatil si Internetul dtale. Nu ca acestea vor disparea (pentru cîta timp) înca, propriile dtale simturi vor lucra mai eficient, atunci cînd este vorba de comunicare. Tehnologia dvs trebuie sa se înmulteasca dincolo de rationabil … asa cum dta stii, în acest moment. Mult îti va fi disponibilizat dtale,

în timp ce un nivel de viata mai înaltat este prezentat si înteles.

Dvs vedeti Dragi Suflete, priviti la acest lucru în acest mod. Acum cincizeci de ani, în acel timp cînd se mergea sa se vizioneze un film de natura fantastica … cu siguranta dta nu credeai ca acest lucru avea sa devina o realitate … si cu toate acestea dta mergeai (sa vezi).

În prezent, cîd dta privesti la majoritatea filmelor dvs, ele prezinta imagini tehnologice si ''potiuni magice'' si '' vrajitorie'', ceea ce cunosti ca sci-fi (stiinta fictiune) … si, de fapt, ele sunt bine prezentate.

Tot ceea ce poate fi creat în forma de film, poate, si va deveni realitate. Asta nu este stiinta rachetelor. Deoarece este nevoie numai de un gînd, pentru a crea ceva în Fiinta.

Cu toate acestea, din nou, îti cerem sa creezi gînduri de bucurie si iubire si pace. Multora dintre dvs le place sa vada lucruri de natura violenta. Acest lucru nu este binefacator pentru minte, corp si suflet.

Blossom : Eu cred ca atunci cînd dta privesti pîna unde am ajuns din punct de vedere tehnologic; Tot ceea ce dta spui este credibil. Asta ne duce la chestiunea de a sti daca, atunci cînd privim în jos … ne vom întoarce la un alt round al erei carbunelui sau asa cum a fost sugerat … ca o posibilitate … noi pur si simplu ne vom transforma într-un corp mai usor, si nu vom mai avea nevoie de moarte? (asa cum o cunoastem).

Federatia Luminii : Noi am spune ca, acest lucru în definitiv, va fi discutat într-o alta sesiune. Cu toate ca am mentionat acest lucru în trecere, în zilele trecute.

Blossom : Da, însa memoria mea este ca o sitã, si sa mi se aduca aminte de lucruri, niciodata îmi dauneaza. Va multumesc pentru acest mic extra ... Pot sa fiu onesta cu dvs? Uneori, eu pur si simplu nu simt ca am cîstigat mult în orice conversatie particulara ... si acest lucru, ma face sa ma îndoiesc ... eu însumi, si ramîn putin dezamagita. Eu simt ca TOATE conversatiile noastre trebuie sa fie de neînteles!

Federatia Luminii : Si noi am dori sa-ti spunem, Blossom … ca uneori … noi ne gasim doar ''mestecînd'' (mereu). Atingînd baza doar, si conectînd. Aceste mesaje nu sunt proiectate în mod necesar, pentru a exploda capul de fiecare data. Ele sunt proiectate pentru a înalta si aminti. Din cînd în cînd, aruncam o mingie curbã ...

Blossom : Eu stiu! Cred ca exista atîtea lucruri pe care le-am putea discuta … si înca, mentinîndu-le la acelasi nivel.

Federatia Luminii : Ne simtim satisfacuti cu acest nivel, Blossom. Dta trebuie sa-ti amintesti de asemenea, ca întotdeauna exista noi suflete care gasesc aceste mesaje. Deci, încercam sa-i satisfacem pe toti.

Nu ne aflam aici pentru a fi cunoscuti ca extremisti. Ne aflam aici pentru a îndîmna si sprijini cu blîndete.

Blossom : Multumesc. Eu nu încercam sa te fortez pe dta, ei bine, poate ca o faceam … Eu spuneam numai, în ce fel ma simteam. Poate ca este pentru ca eu am înca mintea mea plina cu ''showbiz-ul'' meu. Probabil, amîndoua nu merg împreuna. Cu toate ca eu nu vad de ce ele nu ar putea?

Federatia Luminii : Pot … Ele continua. Noi nu plecam niciodata. Cu toate ca anumite Energii, pot face sa para ca facem în acest fel.

Cum putem sa lasam … atunci cînd suntem UNU?

Blossom : Multumesc. Eu trebuie sa plec acum … te iubesc.

Federatia Luminii : Cu toate acestea, îti cerem sa nu pleci într-o maniera descurajata … multi sunt cei care îti sunt recunoscatori pentru acest mesaj în particular. Fiecare suflet îsi face calatoria lui în propriul sau ritm, în propriul sau spatiu. Sa nu subestimezi modul în care aceste mesaje ating inimile.

Blossom : Bine. Multumesc din nou … lasînd descurajarea în urmã, atunci … eu plec.


Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |