Home > > Blossom Goodchild - 26 August, 2016

Blossom Goodchild - 26 August, 2016

Blossom : Ma întreb, unde pleaca timpul ? Înfine, acum, ma aflu aici si avînd încrederea ca dvs, veti fi de asemenea ?

Federatia Luminii : În primul rînd, centram atentia dtale, catre intentia zilei de azi, si care este, aceea de a oferi BELSUGUL PURISIM SI PROFUND DE IUBIRE, DIN TOATA INIMA, CATRE UNU, SI TOTUL.

Blossom : Bine, ce compliment atît de dragastos. Multumesc. Se pare ca aici pe Pamînt, viata trece asa de rapid. O persoana, poate sa se adapteze la aproape toate ! Ce vom învata în ziua de azi, prietenii mei ?

Federatia Luminii : În ziua de azi, în toate zilele, am dori sa vorbim cu dta, despre … raspîndirea stirii ...

Blossom : Trebuie sa întrerup. Într-un prim moment, ati dorit sa spuneti 'voim sa va vorbim despre ''Gung Ho'' … ceea ce în seamna etuziast despre luptele/razboiul … si atunci cînd am întrebat, a fost ''de a raspîndi vestea'', si iar urmatoarele cuvinte, care au aparut erau 'despre razboi'. O urmaresc în loc sa abortez, pentru ca simt ca sunteti dvs. deci, sa vedem ce se petrece. De ce dvs, ati fi entuziasmati referitor la lupta ?

Federatia Luminii : Nu este în acest fel, cazul. Suntem entuziasmati sa vorbim despre o tema de acest tip, în care … suntem foarte la curent cu subiectele care vor trebui sa ratifice suspendarea focului. Mesajele trebuiesc sa fie prezentate de catre cei în/de pe planeta dvs, care ar trebui sa permita începutul Marilor Schimbari, care vor veni/parea sa fie aparente … în loc sa stea ascunse în dulap !

În zilele viitoare ale dvs, nu va mai 'exista' spatiu pentru lupta si varsarea de sînge … nu, în cadrul Vibratiei pe care Binecuvîntata Mama Pamînt o atinge de asemenea.

ACEST LUCRU A FOST STABILIT ÎN MOD PROEMINENT.

Mult timp, mînia, ura si invidia au fost precursoarele unei mascarade care acum îsi pierde puterea. A sosit la sfîrsitul sau. Pamîntul pe care traiti, nu fost desenat la începuturile sale, pentru varsarea de sînge si durere. Oasele fiintelor omenesti, ale caror vieti au fost luate, datorita puternicilor greseli stabilite cu mult timp în urma … si continua sa se stabileasca … pe solurile Geei, si-au lasat urma lor … energia lor.

O perioada de curatare a tuturor acestor îngropari, vine. Va cerem sa va gînditi la acest lucru. Referitor la Energia care se afla în solul vostru, energia atîtor suflete care au iesit de pe planeta dvs, într-o situatie nerezolvata … sau sentimentele de incomoditate … durere … mila. Deci, multe suflete au facut-o, pentru ca sa nu înteleaga functionarea potentialului fiintei umane.

Deci, tot acest 'tip' de Energie, a fost absorbita în solurile dvs, … si am putea spune … a 'infectat' TOTALITATEA anilor vostri.

Mama Pamînt, a consolat si usurat, cu toate acestea, o Mare Curatare, vine.

Blossom : În ce fel ? Curatare în ce mod ? Fara îndoiala va fi o inundatie ! O data ce iubitul si batrînul Noe, a plecat de mult timp ! Adica, cine va construi arca ?

Federatia Luminii : Din nou, ne amuzam cu conotatia dtale, plin de umor. Nu va fi de acest tip. Nu trebuie sa fie, asa cum dvs, cei care traiti pe Planeta, l-ati numi ca ''sens biblic''. Nu este ca natura sa-si arate mînia sa, asa cum unii sunt înselati sa creada.

Va veni, în/prin multe aspecte care servesc PE UNU. Unind multe mecanisme controlate, care vor elibera cel mai profund din solul vostru, si vor permite sa se planteze 'Flori' la toate colturile.

Blossom : Putin cam puse în capcana mecanismelor, cuvintele. Acest lucru ar implica mecanisme, adevarat ?

Federatia Luminii : Da. Fara îndoiala, nu de tipul la care dta, te gîndesti. Mai degraba de un tip, de care înca nu sunteti constienti. Modul de a-l explica în termenii dvs, este de o 'Nava' care poate curata Energiile. Va demonstram, ca si cum ar fi vorba de o furtuna de Energie … literalmente va suge aceste 'Energii ', în sus si în afara. Cu toate acestea, acest lucru este demonstrat numai cu scopuri explicative. Nu este cum s-ar vedea/experimenta, aceasta curatare, în acest mod.

Dupa care … Energii Curate si Pure, vor fi 'stropite' si 'introduse'. Inundînd Pamîntul dvs, cu o prezenta Iluminata. De la sol în sus … spunînd astfel.

Blossom : Mmm. Totul este foarte interesant, si nu este tipul de lucruri despre care în general dvs, vorbiti … Si care este partea dvs, în aceasta ?

Federatia Luminii : De a ajuta cu acest aspect al 'Schimbarii' … o data ce se poate imagina, bineînteles, ''tulburarea'' care poate fi trezita, în timp ce acest lucru se petrece? Cu toate acestea, doar atunci cînd se întelege impactul pe care îl va avea, daca este cu o dispozitie stralucitoare.

Putem sa sugeram de asemenea într-un sens, ca procesul a început deja, în scala mica ? Ceea ce am explicat anterior, a fost o vizualizare, pentru a exprima o situatie ca aceea, care va avea loc. De exemplu. 'Curatarea a' … Nu exprima 'cenzura' cu care se face acest lucru.

Blossom : Ce doriti sa spuneti exact, cu acest lucru ?

Federatia Luminii : Trebuie sa fie o scoatere treptata … si cu toate ca vorbim despre o Mare Curatare … asa va fi … Cu toate acestea … lenta însa sigura. Daca nu, în lipsa unei terminologii mai bune … 'Tot infernul s-ar dezlantui'.

Blossom : Trebuie sa spun doar în acest moment … ca simteam nevoia sa verific … inima mea se simte cu multa Iubire, si cu toate acestea '''tot infernul se va dezlantui'', si vorbind despre aceasta nava si curatare, este un domeniu destul de abandonat de dvs. Asa ca, am terminat sa fac ceva, ''v-am cerut de trei ori ''ceva'' .. si de trei ori, cu destula claritate, ati fost capabili sa spuneti ca daca ati fost dvs, … si inima mea se simte corecta pentru a continua cu aceasta tema destul de interesanta. Asa ca, acum, unde ne aflam ?

Federatia Luminii : Vorbeam despre 'viteza' cu care aceasta curatare 'ar scadea'. Pentru ca de fapt, ar ajunge la nivelul sau maxim, care ar fi mai mult decît evident, pentru cei treji, pentru ca apoi sa se stabileasca în noua sa pozitie. Curatarea, va fi dusa la capat, si Pamîntul va înflori din nou, în noi si proaspete Energii pe care ''le vom ajuta'' … împreuna cu dvs, … 'sa le cultivam''.

Este din aceasta cauza ca suntem entuziasmati, pentru o parte asupra sensului … asupra semnificatiei ''Gung Ho''** (NdT:cuvînt chinezesc, care înseamna''a lucra împreuna'') … pentru ca va fi sfîrsitul acestui tip de lucruri.

De cîte ori am mentionat în mod specific, ca atunci cînd se misca în Vibratiile Superioare, asemenea ''Jocuri'' ca razboiul … pur si simplu, nu pot intra ?

Aceasta, deci, indica, ca … întelegi, Blossom ? Ca trebuie sa soseasca momentul în care acest lucru va înceta.

Blossom : Cu toate acestea, m-am gîndit ca poate doreati sa spuneti … ca cei care au ales, sa suie, o vor face, si cei care nu, vor ramîne în densitatea razboiului, în cazul în care, ar fi alegerea lor ?

Federatia Luminii : Acesta este un subiect delicat.

Blossom : M-am gîndit ca ar putea sa fie !

Federatia Luminii : Dta, esti constienta de dimensiunile … infinitele dimensiuni … infinitele realitati … TOT infinitul !

Deci, asa cum am spus mai înainte … TOTUL SE/POATE si VA FI DUS la capat. Deci … oportunitatea se va prezenta pentru ca razboiul sa înceteze … Si va fi … într-o dimensiune. Cu toate acestea, în alta, vor exista cei care aleg sa se mentina.

Blossom : Bine … pentru ca sa-mi zdruncine creierii … razboiul care a încetat … va fi acelasi razboi care se desfasoara în alte locuri ?

Federatia Luminii : Da. Prin alegerea celor care vor ca acesta sa fie scenariul care se desfasoara.

Blossom : Atunci, cum pot sa se simta entuziasmati cu o încetare a focului … daca nu va avea loc necesar ?

Federatia Luminii : Cu toate acestea, este posibil … depinzînd în care linie a timpului se va sari, atunci cînd aceasta oportunitate … se va prezenta.

Blossom : Bine. Totusi, cum stim ce numar de autobuz trece, prin care linie de timp ?

Federatia Luminii : Alegere ! Alegere, a dorintelor pe care inima doreste sa le 'joace atît de profund.'

Blossom : Totusi, multora dintre noi le-ar place acest lucru, cu toate acestea, exista înca razboi în lumea noastra.

Federatia Luminii : Si oportunitatea soseste pentru ca sa nu fie … daca DUMNEAVOASTRA o alegeti. FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRA.

Blossom : Haide acum … daca acesta ar fi cazul … cu siguranta ar fi doar o mîna de oameni ai elitei care ar voi sa joace ''jocul razboiului'' ? Soldatii adevarati care lupta, nu o voiau … nu atunci cînd ei/gasesc ADEVARATUL motiv, care îi duce sa o faca.

Federatia Luminii : Poate acesta ar fi cazul. Deci, putinii si acolitii lor ar continua sa desfasoare jocul lor în 'locul' care ofera aceasta Vibratie pentru ei. Locul pe care Vibratia lor, îl creeaza … pentru ei.

Blossom : Inima me bate foarte repede, în momentul în care gîndurile dvs, sar prin mintea mea, si nu pot sa scriu destul de repede. Astfel, la sfîrsitul zilei … daca ma aflu în ceea ce este corect … si, de fapt, daca SUNT ÎN CEEA CE ESTE CORECT … spuneti ca exista ceva care va trece, si care va oferi ca sa se prezinte un scenariu de încetare a focului ?

Federatia Luminii : Da.

Blossom : Aceasta este, pentru toate razboaiele ?

Federatia Luminii : Inclusiv cele individuale !

Blossom : Extrem ! Aceasta este o mare situatie de încetare a focului !

Federatia Luminii : Totusi, întelegi, Blossom ? Aceasta înlaturare a Energiilor încarcate negativ, trebuie sa se opreasca undeva.

Blossom : Cine spune ?

Federatia Luminii : TOTUL ! Este o hotarîre constienta … pentru/prin/Constiinta.

Blossom : Daca ALL (totul) este o constiinta … nu include acest lucru, pe cei care înca vor sa joace aceste ''jocuri de elite'' ?

Federatia Luminii : Da.

Blossom : Err ? Derr ?

Federatia Luminii : Totusi, înca exista roluri care vor fi jucate .. cu scopul de a servi !

Blossom : Dragilor ! Curios este … ca înteleg acest lucru pe deplin !

Federatia Luminii : Unii o vor face … altii nu. Totusi, CUM Constiinta … este momentul … într-o scala masiva … pentru SCHIMBARE.

SI ACEASTA SCHIMBARE … SCHIMBAREA DESPRE CARE AM VORBIT TOT TIMPUL … SE AFLA PE DRUM !

Blossom : Îmi pare rau sa va stric festivitatea. Totusi, mereu am facut-o. Sa nu ma interpretati gresit … eu sunt lînga dvs. Pot sa simt energia dvs, si entuziasmul dvs, si fara îndoiala, în mintea mea … acest lucru se va întîmpla … si se afla 'mai aproape' ca niciodata … o înteleg ! Cu toate acestea, cu tot respectul … de la întelegerea mea, din lipsa de timp … aceasta afirmatie ''Se afla pe drum'' … pentru noi … ar putea sa fie în 2029 !

Federatia Luminii : Draga Blossom, Dragi Suflete ale Pamîntului … Din locul compasiunii celei mai adînci în interiorul fiintelor noastre, va spunem … Nu v-am expresat de multe ori, ca aceste schimbari, vor avea loc în timpul dvs, de viata ?

Blossom : Ma iertati ca va întrerup din nou, totusi … exista suflete de 90 de ani care îmi scriu. Ele sunt atîrnate de aceasta, asteptînd 'o viata mai buna'. Întelegeti ce spun ? Deci, în timpul DVS, de viata … vorbind despre noi … fara îndoiala va depinde de vîrsta pe care o persoana o va avea 'în momentul respectiv' ?

Federatia Luminii : Întelegem acest lucru. Totusi … exista persoane care ACCEPTA si STIU, ca si-au facut partea lor înaltînd Planeta cu Lumina lor … si acest lucru pentru unii înseamna … ''a aduce Energia'' din alt loc … atunci cînd va sosi momentul.

Si exista cine STIU ca trebuie sa ramîna pe Planeta lor, pentru CA SA O DUCA LA CAPAT...

PENTRU CA SA SE GASEASCA AICI ÎN MIJLOCUL ACESTUI DRUM MARE … SI PENTRU CA SA O DUCA LA CAPAT.

Blossom : As dori atît de mult SA SIMT/STIU cu siguranta ca sunt una dintre ele … 'în curînd' voi împlini 59 ! În interiorul meu SIMT ca sunt o persoana care se va afla aici atunci cînd ''totul'' va fi dus la capat, cu toate acestea, uneori ma întreb daca sentimentul meu despre ceva, este doar o 'speranta'. Numai timpul o va spune, prietenii mei … numi timpul o va spune. CUNOASTEREA MEA, stiu sigur, ca este aici unde se termina sesiunea de azi. Dumnezeule ! M-am distrat mult. Iubire si multumiri ...

Federatia Luminii : SENTIMENTUL este reciproc.

Blossom : Aceasta canalizare, ma facut sa-mi aduc aminte o metafora pe care Norul Alb, a spus-o referitor la Schimbare si Schimbari. A fost extrasa din capitolul 17, din '' A merge în Lumina si Iubire''. (Disponibila în www.blossomgoodchild.com )

Nor Alb. Un bun venit calduros dumneavoastra prietenii mei buni. Exista atîta energie care curge între noi, ca simt ca si cum as putea sa pleznesc. Îi arat lui Blossom imediat, ca este ca si cum este o sarbatoare de aniversare, care se sarbatoreste aici, pentru ca exista multe de sarbatorit. Arat ca pe masa sa de aniversare, exista o carafa de lichid care are gust de capsuni. În acum, arat ca în partea superioara, multe petale de trandafir se deplaseaza delicat în jurul partii superioare al acestui fluid. Începînd de acolo, arat un mic vîrtej care transcende prin acest fluid, catre partea inferioara a carafei. Pe masura ce impulsul se acumuleaza catre punctul în partea inferioara a carafei, petalele de trandafir sunt aspirate catre înauntru si în jos. Dintr-o data nu mai pot fi vazute : au disparut în acest mic vîrtej. În continuare, îi arat ca aceasta mica furtuna, se acumuleaza, si se acumuleaza, si se acumuleaza, si dintr-o data, scuipa din nou aceste petale. Acum, nu mai sunt de culoare roz. Sunt de culoare alba. Apa acum este limpede.

Prietenii mei, uneori este necesar ca vreo parte a fiintei voastre sa fie suctionata, aproape pîna jos, pîna cînd simtiti ca poate ca ati pierdut pentru întotdeauna. Vîrtejul, care va suctionat pîna jos, va face sa simtiti ca va rotiti atît de rapid ca va da ameteli, si veti cadea. Este ca si cum uneori acest vîrtej va dus pîna la punctul de a tipa. Este numai atunci, atunci cînd nu se mai poate capta inclusiv unde v-ati dus, cînd nu se mai poate vedea, este atunci, ca transformarea este dusa la capat. Este ca un spectacol de magie, cînd ceva dispare si 'Ei acolo' s-a transformat dintr-o data în ceva complect diferit. Din acest motiv, se demonstreaza ca petalele albe sau marit, la fel ca si fenix-ul din foc, pentru ca sa reînceapa sa se nasca, ceea ce se înnoieste, este rezultatul. Ceea ce în continuare se afla în partea superioara a apei limpezi, este frumusetea care acum trebuie sa fie vazuta. Nu exista nimic urît peste apa de culoare roz, si petalele roz. Este numai, ca este timpul schimbarii. Cînd o schimbare este dusa la capat, sunt necesare confuzia si agitatia în toate lucrurile, pentru ca schimbarea sa poata sa aiba loc.

Daca va puteti imagina nisip la fundul carafei, daca acest vîrtej nu ar avea loc, nisipul se va mentine la fel. Toate grauntele de nisip, se vor mentine lînga nisipul care a ramas lînga el timp îndelungat. Cu aceasta ridicare, face sa se suie nisipul. Daca ne fixam în carafa, un timp este tulbure si nu este atractiva deloc. Cînd vîrtejul începe sa se micsoreze, datorita faptului ca a ajuns la punctul sau cel mai înalt, în continuare, cît de diferit grauntele de nisip se aseaza. Se instaleaza la un graunte de nisip diferit. Prietenii mei, nu vedeti ca tot acest nisip a facut parte mereu din acelasi grup, în aceeasi carafa ? Acum, datorita faptului ca schimbarea este necesara, atunci cînd sa instalat, continua sa fie parte din acelasi grup, cu diferenta ca are pe cineva nou cu cine sa vorbeasca, pentru ca viata nu este asa de plictisitoare, atunci cînd privesti afara din aceeasi piesa de sticla !

Cred ca am vorbit suficient despre situatia carafei. Este pentru ca sunt constient ca pentru multe suflete, care cîstiga forta lor spirituala, ca sunt constiente de aceasta schimbare, si as dori sa explic ce se petrece, si pentru ce sufletele simt aceasta confuzie. Ca toate lucrurile, atunci cînd nisipul sa asezat, frumos este sa vezi lumea cu ochi noi, si dintr-o pozitie diferita.

Arat în continuare, ca petalele albe, sunt scoase din carafa si sunt dispuse în mici buchetele, si sunt învaluite în poleiala. Este simplicitatea care face ca ceva sa întîlneasca frumusetea sa. S-ar putea merge catre extreme enorme, si cordoane de desen si clopote, multe, multe lucruri, pentru a putea învalui în jurul acestor petale de culoare alba, însa facînd-o, se schimba centrarea cordoanelor, si a nimicurilor, si ia ochiul de la simpla frumuste a albei petale. Punctul este exact, a-l învalui în ceva care sa nu scoata atentia de acolo unde apartine.

Adesea, unuia îi place sa se îmbrace bine, si acest lucru este foarte bun. Nu permite ca ceea ce dta folosesti, sa-ti îndeparteze atentia, pentru ca frumusetea nu se gaseste acolo. Frumustea se afla, în stralucirea ochilor dumitale.

Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |