Home > > Blossom Goodchild - 08 August, 2016

Blossom Goodchild - 08 August, 2016

Blossom : Dupa ce m-am simtit bine de la ultima canalizare referitoare la marele nor-nava din Columbia, am vorbit cu încredere într-o sesiune deschisa doua zile mai tîrziu. Vezi videoclipul :

http://youtu.be/MHcCPRvSMOc

Cu toate acestea, a rezultat ca în ziua urmatoare am primit o posta electronica, care ma facut sa ma îndoiesc din nou, o data ce, întrebarile puse se asemanau mult cu cele care originar se aflasera în mintea mea. Cît despre mine … TREBUIE sa fiu convinsa ca, canalizez ADEVARUL, si, sa fim sinceri … M-am gasit pe drumul asta de multe ori, si probabil voi merge de cîteva ori în viitor. Este foarte important pentru mine. Deci, stiam ca singurul lucru pe care îl puteam face, era sa sintonizez Federatia Luminii, si sa vad raspunsurile pe care puteau sa mi le dea, la întrebarile mele. Aici se gaseste, ceea ce ei au spus :

http://youtu.be/Gup5L0O6N7g

Transcrierea din 8 august, 2016.

Federatia Luminii : Fiti bineveniti dvs. … Blossom si toti cei care iau nota de aceasta comunicare verbala. Suntem foarte constienti de ceea ce ni sa cerut sa vorbim în acest moment … în legatura cu marea Nava de Lumina, care a fost învaluita printr-o formare de nori pe cer … în localitatea dvs, din Columbia, la sfîrsitul lunii Iunie.

Suntem constienti de asemenea, de dificultatile pe care le experimenteaza Blossom, în legatura cu ultima noastra comunicare, referitor daca este sau nu, aceasta Nava de Lumina Adevarata, sau este vorba de o vizualizare falsa. Adica, putea sa fie o înselaciune cu ajutorul unui ecran de video … folosind sisteme informatice tehnologice ? Sau, este vorba de o înselaciune mai sinistra ? referitor la hologramele, pe care le propun, ca fiind noi, atunci cînd nu sunt ?

Doamna Blossom, se refera la o serie de subiecte, pe care ea gaseste ca simte nevoia sa fie lamurite. Un subiect este, de ce exista numai cîteva videoclipuri referindu-se la acest fenomen, si de ce nu exista mai mult zgomot? … am zice. Si pentru ca, în fara de asta ? - nu a fost captata cu camera de filmat, atunci cînd nava se misca ?

Desigur, asa cum Blossom se întreaba … asta o face mai credibila ? Si de ce, de asemenea a fost consultata, nu ar fi oare, obiecte zburatoare militare ale Planetei dvs, intervenind de imediat ?

Chestionarea lui Blossom este si mai mult, ca este cu siguranta, ceea ce se petrece în acest moment … Si cît timp a stat acolo … si, de ce nu cauzeaza, mai multa fierbere ? Acestea sunt întrebari care au aparut, care o fac sa se îndoiasca de observatia noastra, în legetura cu faptul ca este Adevarul. Ca este o Nava de Lumina din alta parte. Ne aflam aici, pentru ceea ce vorbim. Prin prezenta, acum, în acest moment, confirmam ca aceasta nu era o înselatorie. Aceasta vizualizare, a acestei Nave de Lumina, camuflate, este Adevarata.

Doamna ne întreaba, ''Atunci, de ce se gasea acolo, fara nici o interventiune de a fi oprita sau ascunsa, de catre cei care nu vor ca sa fie vazuta ?'' Si o spunem, pentru ca ne aflam un pas mai în fata. Vi se pare ca nu ar fi lasat urme, dupa ce am fi plecat ? Va întrebati aceleasi întrebari, de ce nu a fost capturata cu aparatul de filmat, atunci cînd pleca ?

Prea iubite Suflete, nu putem sa dam acest raspuns, pentru ca acest lucru, nu sa petrecut. Asta ar fi pentru cei care se gaseau prezenti. Blossom, ne întreaba de asemenea ca, în aceasta captura în particular, de asemenea exista fotografii ale unui vapor mare … Si cu toate acestea, lumea împrejurul lui, par a fi bucurosi în munca lor, fara ca macar, sa se uite catre cer, si catre ceea ce se afla acolo, de a fi vazut. ''La ce se datoareaza acest fapt'' ? întreaba ea … si se simte trista pentru ca nu îi dam un raspuns.

Cu toate acestea, îi oferim Iubire. Blossom ne spune : ''Ea are nevoie de Adevar. Ea are nevoie de Adevar. Ea are nevoie de Adevar. '' … si noi ne prezentam ca sa îi oferim Adevarul nostru. Nu putem … suntem incapabili sa dam motive la toate întrebarile care ne sunt puse. Si Blossom, spune ca are nevoie de aceste raspunsuri … pentru ca ele sunt vitale, pentru ca ea sa continue în comunicare cu noi.

Aceasta trebuie sa fie decizia ei. Nu putem oferi ceva, care nu suntem capabili sa oferim, si nu suntem capabili sa dam raspuns la toate aceste întrebari. Tot ceea ce putem sa oferim … tot ceea ce putem sa dam, este Adevarul nostru, a ceea ce suntem, si noi AFIRMAM, acum, SUNTEM FEDERATIA LUMINII … si de asemenea afirmam, ca, indiferent de cum lucrurile s-ar putea prezenta, în formele lor ciudate, conform formei lor de comunicare … acestea pe care le numiti computere … nu ne aflam în controlul computerelor voastre.

Putem sa afirmam numai, Adevarul nostru. Asa ca, înca o data confirmam … Ceea ce se vede în videoclip, este Adevarul. Nu este o holograma. Nu este o falsitate accentuata. Este un moment în timp, care îi permite Fiintei dtale, sa accepte ca fiind Adevarul dtale, sau nu. Nu putem sa luam aceasta hotarîre pentru dta. Putem sa oferim numai, ceea ce cunoastem ca fiind ADEVARUL NOSTRU.

Blossom ne întreaba, ce ar trebui sa faca acum ? O data ce nu am raspuns la întrebarile ei. Am spune ca, ea ar trebui sa-si urmeze Adevarul ei.

Daca asa este, Blossom … ca dta, nu ne dai credit ca fiind Adevarul … atunci trebuie sa încetezi comunicarile dtale, cu noi. O data ce acest lucru, nu ar fi valoros pentru sufletul dtale.

Si dta, ne spui, ca sufletul dtale, stie profund ca munca dtale, cu noi, este, pentru ceea ce ai venit … si deci, în Iubire … atîta Iubire … dta, vei continua. În ciuda ca, ai întrebari. În ciuda ca, uneori ai aceste îndoieli. Dta, simti în inima dtale, ca suntem Adevarul. Întelegem ca ai nevoie sa tratezi acest subiect cu dta, însasi … pentru ca sa te gîndesti la lucruri, si sa ajungi la o concluzie, înca o data.

Dta, esti foarte constienta ca ne aflam aici cu dta, acum, în acest moment. Acest lucru este cunoscut ca fiind Adevarul. Deci, accepta, ca, cuvintele pe care le-am vorbit, sunt Adevarul. Aceasta este ceea ce întelegem de la dta. Nu este o cale usoara, Blossom Goodchild , cea pe care ai ales-o pe care sa mergi. Cu toate acestea, suntem multumiti, ca în acest moment, ai ales sa continui. Si dta, spui ca în beneficiul celor care asculta aceste cuvinte … dta, spui … ca este inima dtale, cea care stie ca trebuie sa continue.

În acest moment … o data ce ne aflam aici lînga dta ; dta, poti sa simti … poti sa accepti … poti sa întelegi ca munca pe care trebuie sa o facem este importanta … cu toata umilinta. Deci, vom continua.

Noi dorim sa sugeram de asemenea, ca trebuie întotdeauna sa întrebi, atunci cînd ai îndoieli. Nu putem sa ne simtim incomodati niciodata … nu este în firea noastra. Ne simtim mai mult decît fericiti, ca dta, sa întrebi daca ai îndoieli … pentru tot ceea ce doresti ca Adevarul … este imperativ pentru noi, ca dta, sa stii ca suntem ADEVARUL. O data ce nu avea sa aiba mult sens sa continui sa te comunici … asa cum am spus mai înainte … daca lucrurile nu sunt simtite … Daca nu le-am SIMTI corecte în Fiinta dtale, … în fiecare parte a Fiintei dtale.

Si spunem acest lucru, celor care asculta aceste cuvinte de asemenea … daca vibratia Adevarului pe care îl prezentam, nu rasuna pentru dvs, în Adevarul dvs, … ca fiind Adevarul dvs, … atunci încetati sa mergeti lînga noi, si gasiti ceea ce va face sa simtiti, si sa fie recunoscut ca fiind Adevarul dvs. Si în aceasta ne retragem. În iubire si recunostinta … si în Onoarea Prea Înalta Purisimã … ca fiind Adevarul … în sine.

Sfîrsit de sesiune.


Sa aveti în fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |