Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Blossom Goodchild - 06 August, 2016


Blossom Goodchild - 06 August, 2016

Blossom : Buna ziua. Ma aflu într-o dilema în aceasta dimineata. Ieri noaptea mi-au trimis un videoclip al unei mari nave mama, care apare în Columbia.

Vezi link-ul : http://www.youtube.com/watch?v=wFmOFgMhNS0)

1 – Se vede impresionanta.

2 – Sa petrecut la finalele lunii Iunie. Cum este posibil ca nu a devenit stupid de virala ?

3 – O alta persoana a facut un videoclip, de la faptul ce era vorba de o holograma/un fals steag/o invaziune terestra.

4 – Cum este posibil ca inima mea nu ma lasa sa STIU ADEVARUL ?

5 – Prin urmare, nevoind sa fiu un promotor al fricii … doresc doar sa ajung la miezul lucrurilor… care sunt punctele dvs, de vedere despre falsurile steaguri, etc, ? Si daca nu pot SIMTI ADEVARUL … cum se presupune ca o sa cercetez toate astea ?

6 – Nu sunt dezamagita … sa ma numiti numai Dna. Confuza de la Noosa !

Federatia Luminii : Suntem constienti Iubit Suflet ca ai avut intentia de a scoate la lumina numai Adevarul Cel Prea Înalt, asa cum mereu o faci, înainte de a te comunica cu noi. Cu toate acestea, exista anumite chestiuni care pur si simplu nu ar fi benefice sa le discutam, si aceasta este una dintre ele.

Blossom : De ce ?

Federatia Luminii : Datorita formatului sau delicat.

Blossom : Cu toate acestea, oare, nu este important pentru noi oamenii sa ajungem a Adevar ?

Federatia Luminii : Foarte mult … cu toate acestea, siguranta voastra este de asemenea o preocupare.

Blossom : A mea, pentru ca, canalizez informatia, sau siguranta tuturor ?

Federatia Luminii : A ta, pentru ca canalizezi ADEVARUL.

Blossom : Cu toate ca, este foarte frustrant … adica, era aceasta o adevarata nava mama, în videoclip, sau era o holograma ?

Federatia Luminii : Era o Navã Realã. Cu toate ca era mare, nu am putea sa spunem ca era o Navã Mamã.

Blossom : Atunci, cum se face ca multi dintre noi nu am auzit vorbind despre aceasta mai înainte ? Acest fapt, sa petrecut acum mai mult de o luna.

Federatia Luminii : Aceasta nu este zona noastra. Nu controlam mediile voastre de comunicatie, si în ce fel se raspîndeste informatia. Zîmbim pentru o asemenea compasiune în sentimentele dvs. în acest moment. Va cerem sa va eliberati de toate preocuparile dvs. … pentru ca nu este asta ceea ce am spus, împreuna cu Energia noastra confidenta, pe care o cunoasteti sub numele de Nor Alb … ca TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SA FIE ?

Zîmbim de asemenea, pentru ca este amuzant, ca atîta timp ne-ai întrebat, cînd vor începe lucrurile … « Cînd va fi dat începutul acestui spectacol», ne spui, si apoi, în momentul în care va spunem ceva, de ex : ca fiind numarul de deschidere, dta. îl chestionezi si te îndoiesti !

Blossom : Stiu. Asta este amuzant … si, cu toate acestea, cu toate ca ati confirmat ca nu este o holograma, este bun lucru real … înca simt putina îndoiala. Putem sa continuam cu asta ? Îndoiala nu este o senzatie buna, cu toate acestea, nu am nici o îndoiala ca ma aflu în contact cu DUMNEAVOASTRA … FEDERATIA LUMINII … asa ca, îmi pare mai mult rau, la ceea ce este fereritor despre mine ! Presupun ca întorcîndu-ne la faptul, ca acest lucru este în prezent o stire veche, si mi se pare straniu ca acest fenomen « nu a aparut mai mult » … SI … daca mii de persoane au fost martorii acestui lucru, asa cum a fost spus, existau numai putine persone care aveau telefoanele lor portatile în acel moment ?

Federatia Luminii : Cu cel mai adînc respect, acest lucru nu schimba faptul ca spunem, ca acesta este ADEVARUL, în comparatie cu faptul ca este poate o iluzie creata de catre cei care doresc ca acest lucru însasi sa cauzeze … Confuzie ? ! Cu, sau fara telefoane portatile !

Blossom : Bun punct. Este neobisnuit pentru mine sa aprofundez în aceste lucruri, însa uneori simt nevoia. Asa cum spun, VREAU ADEVARUL … si va rog, sa nu spuneti, ca în filmul « DVS. NU PUTETI MÎNUI ADEVARUL ! »

Federatia Luminii : Nu este vorba ca nu se poate mînui adevarul. Deloc în relatie cu aceasta natura a lucrurilor. Este si mai mult înca, ca MARE PARTE a ADEVARULUI, înca nu este pregatita pentru ca sa fie manifestata/rascumparata.

SIMTIM nevoia de a conforta, si de a elimina nelinistea gîndurilor dvs. referitor la zilele viitoare, si sa va avertizam în legatura cu FIINTELE DUMNEAVOASTRA.

ÎN ASA FEL ÎNCÎT .. PENTRU TOTI CEI CARE SI-AU URMAT INIMILE LOR, PENTRU A CITI ACEASTA …

AMINTITI-VA …

ATI COBORÎT PE ACEASTA PLANETA PENTRU CA SA O SALVATI.

NU GRESITI ÎN NICI UN FEL.

DUMNEAVOASTRA, ERATI CONSTIENTI CU CEEA CE AVEATI SA VA ÎNFRUNTATI, ATUNCI CÎND AVEATI SA FITI PE PLANETA … LA ÎNDEPLINIREA MISIUNII DVS., SI PE MASURA CE ADEVARUL … SE DEZVALUIE ÎN SUFLETUL DVS., … ADEVARUL DVS., … ÎSI ADUCE AMINTE.

Este mai degraba, ca si cum ati avea « un deja vu » (un flash). Aveti o usoara amintire de « acest lucru » care sa petrecut mai înainte. În acest fel este cum recunoasteti ADEVARUL dvs.

Blossom : Bine … atunci, punînd-ul putin cam prostesc aici … sa spunem de exemplu … avea sa fie un Mare Spectacol pe cer … putem sa avem încredere în noi proprii suficient, pentru ca sa stim daca este, sau nu « Grupul DVS, » … baietii cei buni … sau vom fi înselati în mod fals de holograme , etc. ?

Federatia Luminii : Simtim nevoia sa te înfasuram într-un cubertor caldut si sa te leganam … asa precum un copil, atunci cînd a terminat de citit o « istorie înfricosetoare », si acum îi este frica de întuneric.

Blossom : Îmi place analogia …

Federatia Luminii : Ne place acest ADEVAR.

SUFLETE ALE PAMÎNTULUI … ATUNCI CÎND NE PREZENTAM … ATUNCI CÎND APAREM FIZIC ÎN FATA PROPRIILOR VOSTRII OCHI … PE CERURILE VOASTRE CELE MAI ALBASTRE …

DUMNEAVOASTRA, VETI STI CA SUNTEM NOI … SI VA SPUNEM ÎN GLUMA … SI SUBLINIEM « ÎN GLUMA » … DACA PREZENTAM ORICE FORMA DE MUNITII … ! NU SUNTEM NOI !

Permiteti-ne sa continuam sa va linistim. ÎN MOD CINSTIT, crezi dta., Blossom, ca nu ne dam seama, sau nu ne alarmam, referitor la acest tip de problema ?

ÎL AVEM SUB CONTROL.

Crezi dta. ca daca un steag fals s-ar prezenta pe sine însasi … o holograma … ceva care deci, care nu ar fi real … nu crezi ca AM STI, cum sa-l dezvaluim ca fiind astfel ? Ca, cunoasterea noastra tehnologica pentru asta, nu ar fi capabila sa « evaporeze » o asemenea înselaciune ?

ACUM, VA CEREM SA INTRATI ÎN PARTEA PROFUNDA A INIMII VOASTRE … asa cum spunem …

Suflete ale Adevarului … Suflete de Onoare … atunci cînd alegem momentul perfect pentru intra camuflati în atmosferele dvs, … nu va exista nici o ÎNDOIALA DE ADEVARUL NOSTRU. ÎL VETI SIMTI.

Blossom : Îmi pare rau sa va întrerup atunci cînd sunteti atît de fluizi … cu toate acestea, daca acesta este cazul … ? cum sa facut ca nu am simtit, atunci cînd am vazut videoclipul ?

Federatia Luminii : Datorita îndoielilor experientelor trecute, te aflai deja în mod de self-aparare. ? Nu este adevarat Blossom, ca esti mult mai atenta, dupa ce ai învatat atîta în ultimii ani ?

Blossom : ! Oh, bineînteles, bineînteles ! Cu toate acestea, cine ar putea sa spuna ca nu voi fi atunci cînd MARELE SPECTACOL va sosi ?

Federatia Luminii : Ar fi imposibil sa te îndoiesti … SAU SA-TI FIE TEAMA !

Am putea spune … cu scopul de a te ajuta numai … ! DTA. SUBESTIMEZI CINE SUNTEM !

Blossom : Pot simti gluma dvs. ! Fara îndoiala de asemenea o puternica senzatie de iubire care … asa precum de atîtea ori mai înainte … m-au facut sa plîng … imediat. De ce plîng astfel cîte o data? SIMT ca dintr-o data sunt patrunsa de IUBIRE si ADEVAR, si inima mea STIE, si îmi permite sa stiu, reactionînd în acest fel. Cu toate acestea, de asemenea este un sentiment de conexiune cu dvs ; si dvs. sunteti simtiti atît de aproape si atît de departe !

Federatia Luminii : Întelegem aceasta situatie. Cu toate acestea, ne aduce atîta Bucurie, stiind ca poti SA NE SIMTI … ca putem SA AJUNGEM PÎNA LA DTA. … aflîndu-ne atît de aproape si atît de departe !

Blossom : De ce, ma întreb, nu reusesc sa ma simt emotionata cu acest videoclip, sau mi-ati respuns deja la aceasta ?

Federatia Luminii : Am facut-o. Vezi prin înselaciune … pentru ca … de-a lungul anilor, multe au fost desenate pentru ca sa te simti în acest fel … în sensul de : a pune la îndoiala si confuzie.

! ACEASTA, NU ESTE UN PESTE MIC PE CARE ÎL FRIGEM, BLOSSOM GOODCHILD!(în sensul de : acest fapt)

Blossom : Oh, Mmm !

Federatia Luminii : Ati trebuit sa ajungeti la o recunoastere în interiorul FIINTEI DVS ; CA NOI SUNTEM CINE SPUNEM CA SUNTEM … si ca nimic în prezent va descurajeaza de acest fapt. Nimic.

PENTRU CA DVS. AVETI ADEVARUL CUNOASTERII. Cu toate acestea, cu tot respectul … oare nu a fost o calatorie accidentata, cu multe obstacole în calea dvs. ?

Blossom : Da. Pentru noi toti ! Pentru ca sunt multi care calatoresc alaturi de mine … care au STIUT ca dumneavoastra sunteti ADEVARUL … inclusiv, mai mult decît mine , uneori !

Federatia Luminii : Si acest lucru nu se datoreaza faptului ca ÎNCREDEREA în Eu-l sau a crescut … si din aceasta cauza, acum, aceste « EVENIMENTE » se gasesc din ce în ce mai aproape … dta. poti sa JUSTIFICI toate colturile mintii dtale, gîndindu-te ca … ceea ce te pune în CUNOASTEREA ca SIMTI ACUM … ADEVARUL PE CARE ÎL SIMTI ACUM … nu se afla prea departe …

ACEASTA SCHIMBARE MASIVA …

Blossom : Ah … întrerupînd din nou … sunt cam preocupata, pentru ca stiu, ca va aflati pe punctul de a spune « ACEST AVERTISMENT » … eei, ?

Federatia Luminii : Si te-ai îndoit sa-l scrii, pentru ca ai crezut ca ar fi o propunere negativa, sau nu ?

Blossom : Da, si un cuvînt diferit de ceea ce utilizati. Cu toate acestea, stiu ca sunteti dvs., am mai multa încredere în asta.

Federatia Luminii : ''Avertismentul'', este mai degraba un ''Priviti'' … ''Fiti atenti'' …

O Mare Schimbare soseste, asa cum v-am spus deja. Orgoliul, precede caderea … si cei care sau mîndrit de ceea ce nu este pentru serviciul tuturor … fara îndoiala, va trebui sa aiba o cadere.

Si aceasta cadere, se va prezenta, în mare masura pentru ei … care va crea multa confuzie în masa asupra ''a ceea ce cu adevarat se petrece''. Asa ca, multi din specia dvs, se vor afla într-un loc de desfiintare complecta, pentru ca au stat dormind … pîna cînd furtuna i-a trezit, cu un accident.

ATUNCI … ATUNCI … ATUNCI … RAZBOINICI AI LUMINII … asa cum am spus mai înainte … ATUNCI, LUATI-VA POZITIILE !

VA VETI UNI … VETI SIMTI FORTA FIECARUI RAZBOINIC … DE LA INIMA LA INIMA, PRIN LUMEA DVS, … REUNINDU-SE … UNINDU-SE

… LUÎND CONTROLUL DE SINE ÎNSASI, SI CONDUCÎND PE ALTII … ÎNSA … CU AJUTORUL ACESTEI PUNTI, DRAGI SUFLETE … CU AJUTORUL ACESTEI PUNTI, CATRE PAMÎNTUL PROMIS.

Blossom : Adevarat spunînd ! Asta a sunat destul de dramatic ! Aproape ca puteam sa aud, acompaniamentul orchestrei ! Va las acolo, o data ce, ceea ce este teatral în mine, stie ca va exista un final bun ! EEI DRAGA MEA ! Sunt acum orele 9.am( de dimineata) … Presupun ca va fi mai bine sa-mi scot pijamaua, si sa continui în ''mod normal''. Ce viata mai amuzanta avem. Daca cineva ma întreaba : ''Cum a fost ziua ta ?'' Voi spune'' bine multumesc, si a ta ?'' În curînd vor sti ca la începuturile acestei dimineti, am avut o conversatie ca aceasta, cu E.T.ii ! Va iubesc si CU ADEVARAT, chiar si atunci cînd ma joc( cu cuvintele) … Ma aflu într-o atît de mare Recunostinta, din cauza acestei prietenii pe care o avem.

Federatia Luminii : Putem sa spunem numai ca ne aflam în foarte mare sintonie cu gîndurile dtale. Nu vei înceta niciodata sa ILUMINEZI FIINTELE NOASTRE, asa precum noi pe dta, dupa cîte se pare.

Blossom : Cu siguranta o faceti. Cu siguranta ca o faceti, prietenii mei. !! Roger … Schimbare si afara !!

Dupa ce au plecat … Am zîmbit, asa cum spusesera la început, ca existau anumite subiecte care era mai bine sa nu fie discutate, si apoi, am urmat înainte si le-am comentat ! CRED CA STITI cît poate fi ''dezvaluit'', si ca fara îndoiala a nu intra în detalii asupra falselor steaguri, etc.


Sa aveti în fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge