Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Romîna – Blossom 20 August, 2015

Romîna – Blossom 20 August, 2015

Sunt înca în Anglia datorita trecerii-decesului mamei mele si complicatiile de sanatate ale tatalui meu vitreg. Sper sa pot sa ma reîntorc în Australia la începutul lunii Septembrie. Cu toate acestea ... v-as ramîne foarte recunoscatoare, daca ati putea informa site-urile, etc. pe care le cuoasteti, pentru a posta canalizarile mele, deoarece lista mea de e-mail-uri, nu poate fi folosita în acest plan de internet, la care acced aici. Va multumesc mult. Sper sa fiu în activ, în curînd. Cu Iubire. Blossom.

Blossom:Buna ziua, prietenii mei. De aproape doua luni ca nu suntem în contact. Sper ca astazi sa fie momentul potrivit, în legatura cu energiile mele pentru a vorbi din nou cu voi. Exista în mod clar o multime de stiri care circula, despre „Coloanele de Lumina” despre care „discutasem” la sfîrsitul anului 2011. Se pare ca apar multe în toata lumea (de la ceea ce mi-a fost trimis de catre cititori). Aceste „Coloane” sunt acelea pe care le-ati mentionat ? Si daca da, putem sa vorbim despre ele ? Multumesc.

Federatia de Luminã: „Sosim cu multa compasiune si * curaj (Fortitude). Ceea ce mentionezi, este de fapt, ceea ce dezvaluisem ca se va întîmpla, dar, din punctul nostru de vedere ... au aparut la momentul potrivit!

Blossom: Da, întradevar ! Ei bine, cu un interval de cîtiva ani, prietenii mei !

Federatia de Luminã: Din ce în ce mai mult acest fenomen este creat pentru Binele Suprem al Tuturor. Asa cum vorbisem mai înainte ... aceste coloane de energie, sunt ici pentru a va ajuta. Ele creeaza un vortex înauntrul lor, care permite ca tot ceea ce intra în ele ... sa rezoneze si sa se amestece cu atmosfera Pamîntului vostru, de mod de a obliga Planeta voastra sa avanseze.

Doar prin prezenta lor ... ele trimit si ofera Energii Înalte ... Nu numai pentru zonele învecinate din care provin ... Dar, puterea care se afla în interiorul lor, le permite sa raspîndeasca „scopul / lucrul” lor, mult mai departe.

Pîna în prezent ... ele sunt plasate in locuri care permit „cresterea” începînd din interiorul Pamîntului vostru, pentru a se reîncarca si potentia, pîna la capacitatea lor maxima.

Blossom: Voi ati vorbit mai înainte ca aveau de asemenea cunoastere în interiorul lor.

Federatia de Luminã: Noi am aplica cuvîntul „informatie”.

Blossom: Despre ce ?

Federatia de Luminã: Informatie care este prezentata la Unul si Tuturor, cu scopul de a ajuta la avansarea Planului Divin.

Blossom: În ce mod primim aceasta informatie ?

Federatia de Luminã: Ele ofera aceasta informatie prin intrarea telepatica a fiintelor voastre. Aceasta nu se întîmpla brusc, ca o persoana sa ramîna rigida si sa sufere un download la o viteza care ar exploda simturile voastre. Aceste Coloane de Lumina sunt FOARTE dezvoltate si sunt elaborate pentru a separa informatia necesara ... la o rata compatibila cu acei care o primesc.

Blossom: Deci, vor fi oare numai cîtiva care vor fi susceptibili de a primi aceasta informatie ... sau este pentru toti ?

Federatia de Luminã: Desigur ca este pentru toti, însa sunt proiectate pentru a extinde capacitatea de gîndire a acelora care ramîn oarecum agatati de felurile lor de a fi ... si, la celalalt capat al scalei ... contin informatie de cea mai Înalta calitate despre „brevetele” Noii Constiinte.

Blossom: Puteti explica aceasta fraza cu ceva mai multa profunzime?

Federatia de Luminã: În cadrul schemei A CEEA CE URMEAZA SA SE ÎNTÎMPLE ... este nevoie de multa munca pentru a reîntineri Planeta voastra, care are sau care este în curs de a se ofili, si care este aproape distrusa. Aceste Coloane contin „Planurile Terestre” pentru a permite reînoirea a astfel de lucruri. Exista multi ... pe care noi îi numim „Echipajul Pamîntului”, care în aceasta ocazie, pot sa nu fie constienti ... de scopul lor. Dar, la un alt nivel ... au fost de acord sa fie „Aventurierii”, sa avanseze si sa reintroduca procesele de tehnologie avansata ... care vor permite contra ataca ceea ce a fost pus pentru a NU ajuta.

Blossom: Deci, cu asta vreti sa însemne ... tehnologia pentru a curata Planeta noastra, etc. ?

Federatia de Luminã: Exact. Functioneaza în mod excelent deoarece contin multa informatie/cunoastere, dar ... cum am pune oare acest subiect astfel încît sa puteti sa-l intelegeti ? Cunoasterea este elaborata pentru a fi „data” individului care va accepta rolul sau functia sa.

Putem sa-l explicam astfel ? Este foarte similar computerului vostru ... pe vîrful degetelor voastre exista cunoastere si informatie pentru toti. Dar, depinde ... nu-i asa ? De ceea ce unde sufletul este „atras”, pentru a putea alege exact la ce sa se conecteze, cu scopul de a primi aceasta informatie.

De exemplu ... Cineva care este pasionat de flori ... nu se va conecta pentru a primi informatii despre motoare de racheta. Nu este „specialitatea sa”. Din acest motiv, se conecteza pentru a primi cunoastere despre flori. Oamenii de stiinta ai rachetelor, fac acelasi lucru cu motoarele de rachete.

În acest fel ... informatia care vine de la aceste Coloane va filtra „materialele” sale ... care sunt de o enorma varietate ... pentru ca informatia corecta „sa gaseasca” sufletele care au acceptat ... si care în mod mai adecvat vor face folosinta ... de aceasta materie în particular.

Daca unele suflete primesc mai multa informatie sau mai multe download-uri ... va fi ceva deja acordat , pentru a duce la capat pasul viitor/ faza a „ programului”.

Pentru acei care nu sunt atît de implicati ... vor primi multa Energie pentru a-si înalta sufletele si pentru a fi pozitionati într-o situatie de „echilibru” pentru a putea continua .. pe calea lor. Dar, am spune ... într-un ritm mai rapid decît s-ar fi facut ... daca aceste Coloane nu ar fi sosit.

Blossom: Bine, desigur ca pare a fi foarte dificil de a prezenta toate împreuna. Si sunt unii care spun, ca aceste Coloane sunt cauzate de alterarile atmosferice .. adica, conditiile atmosferice.

Federatia de Luminã: Trebuie permis ca discrepantele sa evolueze .. pentru ca fiecare sa ajunga la hotarîrea sa despre ADEVAR.

Pentru noi, nu are importanta. CU ADEVARAT nu are importanta ceea ce fiecare „decide” sa faca cu aceste COLOANE DE LUMINA. Caci .. SUNT CEEA CE ELE SUNT ... si îsi vor indeplini misiunea or .. oricare ar fi îndoiala si frica care vor fi revelate.

Aduceti-va aminte de asemenea, Iubiti Prieteni ... în prezent ... exista factori referitori la neadevaruri despre multe lucruri, care au împrastiat zvonuri cu ajutorul sistemelor voastre tehnice de comunicatii ... elaborate pentru a face într-adevar ceea ce fac ... a confunda si împrastia frica.

Blossom: Pot sa cer acum, opinia voastra despre sfîrsitul lui Septembrie ? Stiu ca am vorbit despre acest lucru putin, acum cîtva timp ... însa, acest „ termen” se pare ca de asemenea se împrastie ca focul ...si asi dori sa stiu daca ati putea sa ne dati vre-o lamurire ... desigur, opinia VOASTRA despre acelasi ... si accept sa nu fie în mod necesar „asemanator” la ceea ce altii canalizeaza sau speculeaza.

Federatia de Luminã: Iubita Blossom, Iubite suflete ... ceea ce am ales referitor despre aceasta „ocazie” este în mod natural desenul de care NOI suntem constienti ... referitor la ceea ce sa întîmplat inainte, si din acest motiv, sa conduca la un anumit climax (apogeu).

Repetam ... ceea ce am mentionat mai înainte ... ca la sfîrsitul anului vostru 2015 ... vor fi mult mai multe de dezvaluit.

Blossom: Atunci, nu sunteti dispusi sa afirmati ca vor aparea mari schimbari la sfîrsitul lui Septembrie ?

Federatia de Luminã: Noi suntem Federatia Luminii. Ceea ce alegem sa oferim în materie de Ascensiune pentru suflet, este la nivel individual ... pentru individ.

Multa din informatia pe care o furnizam ... este elaborata pentru a functiona la mai multe nivele ... pentru a ajuta mai multi ... si ai plasa într-o intelegere echilibrata ... indiferent daca Unu este mai „constient” decit altul. Mesajele sunt elaborate pentru TOTI ... si chiar si asa, depinzînd de profunditatea trezirii de fiecare Unu ... sunt primite la nivele iferente. Unii ... înteleg la un nivel mai adînc ... semnificatia lor. Altii ... zgîrie doar suprafata.

Fara îndoiala ... afirmam ca soseste o perioada în viitorul apropiat, cînd Planeta voastra Gaia ... Divina voastra Mama Pamînt ... va primi o explozie de ENERGIE DE IUBIRE, asa cum niciodata nu a fost experimentata.

Aceasta ENERGIE DE IUBIRE este „potiunea magica” pe care multi o asteptau de mult timp. Va STRALUCI ca nimic altceva pe care l-ati experimentat ... în special în inimile voastre.

Oferirea acestei energii este destinata sa soseasca la voi, pentru ca voi ... asa cum spui de multe ori, Blossom ... pentru „ A pune lucrurile în miscare”. Nu dam o data ... însa recunoastem ca cuvîntul vostru „SOON=ÎN CURIND”este mult MAI APROAPE decît va puteti gîndi.

Blossom: Mi-a aparut în minte un gînd surprinzator .. voi l-ati pus acolo ?

Federatia de Luminã: Da.

Blossom: Puteti sa continuam sa-l împartasiti ? Sunteti mult mai elocventi.

Federatia de Luminã: Coloanele de Lumina vor fi mult mai reperate în viitorul apropiat ... ele fac parte din Energia Înalta care vine. Vor fi activate în anumite date ... cînd, nu numai ca vor fi vizibile cu ochiul liber ... însa, datorita activarii lor ... vor extinde Energia lor „catre exterior” ... într-o vibratie pulsatila ... care, de fapt, va face sa straluceasca lacrimi de cea mai mare bucurie în fiecare.

Blossom: Însa, în masura în care stiu ... atunci cînd acestea apar ... nu se mentin prea mult timp. Deci, cum poate fi acest lucru ?

Federatia de Luminã: Universul functioneaza în mod misterios, Draga Blossom. Chiar acolo unde au aparut si disparut ... si-au lasat „marca” lor ... cum am spune. Energia lor continua înca acolo. Deoarece exista de fiecare data mai multe „marci” fiind plasate în locuri ... pe care ele le pregatesc ...

Blossom: Pentru ce ?

Federatia de Luminã: Pentru momentul activarii.

Blossom: Atunci, se vor „stinge” toate dintr-o data ?

Federatia de Luminã: Nu. Deoarece, Coloane diferite, sunt compuse din Energii diferite.

Este o chestiune complexa sa stii „cînd si cum” ... si în ADEVAR ... ne va fi un pic dificil sa explicam „Stingerea” ... si „Activarea” ... acestor Admirabile Coloane.

Blossom: Atunci, va asteptati sa fie mai multe ?

Federatia de Luminã: Mult mai multe.

Blossom: Cuvintele „Spectacol de lumina” danseaza iar în mintea mea. Coloanele fac parte din „Spectacolul de Lumina” pe care l-ati mentionat mai înainte ?

Federatia de Luminã: Functioneaza ca un canal de procedura ... si acum, ... preferam sa ne oprim aici.

Va lasam astazi cu cunostinta de faptul ca „CALDURA ESTE ON”

Mergeti catre interiorul vostru ... adînc în sufletele voastre si SIMTITI CINE SUNTETI. Emotia acestui ADEVAR va creste ... în timp ce va pregatiti pentru momente în care, uneori, ati pierdut credinta ca aveau sa se întîmple.

Blossom: Oh ! Înainte de a pleca ... foarte repede ... as dori sa întreb ... si cer la multi care experimenteaza acelasi lucru ... aceasta senzatie de „Sunt terminat” ... aceasta senzatie de „gol” ... aceasta „golire / amorteala” pe care o simtim ... oare ni sa prezentat noua ... pentru ca într-adevar sa fim goi (interior), si din acest motiv, gata pentru a fi umpluti cu Energiile CELE MAI ÎNALTE care ne asteapta?

Federatia de Luminã: Am zice ca este o deducere excelenta.

Blossom: Însa vor exista în mod obviu acei care nu experimenteaza acest lucru ... Cum functioneaza acest lucru ?

Federatia de Luminã: Fiecare dintre voi este un caz. Nici unul ... repetam ... Nici unul dintre voi ... va pierde aceasta OPORTUNITATE DE AUR. Multe drumuri au fost parcurse ... Însa, toate duc la vîrful alegerii voastre de A SE GASI aici.

Acum vom îndeparta energiile noastre, sau vei ramîne extenuata.

Blossom: multumesc foarte mult. Ma întreb daca vibratia mea va fi suficient de Înalta în mediul din jurul meu, în acest moment. Se pare ca da. IUBIRE, IUBIRE, IUBIRE si mai multa IUBIRE pentru voi.

*Am cercetat cuvîntul „Fortitude”. Stiam ce însemna, însa am simtit ca nu eram corecta în aceasta fraza. Cu toate acestea, simt ca s-au exprimat în acest fel, deoarece am traversat recent o situatie dificila, si folosind-o, mi-au usurat inima. Sensul este : „Forta mentala care permite cuiva sa suporte durerea sau adversitatea cu curaj”.

Iata cîteva link-uri referitoare la Coloanele de lumina:

http://galacticconnection.com/strange-beams-of-lights-are-seen-all-around-the-world/#sthash.8gCNvxlM.dpbs

https://www.youtube.com/watch?v=326ottFgpto

https://www.youtube.com/watch?v=GcckJAh52cU

Mysterious Beams Around the World

http://www.spherebeingalliance.com/blog/pillar-of-light-phenomenon-occurring-again.html

https://kauilapele.wordpress.com/2015/08/18/galactic-connection-8-18-15-strange-beams-of-lights-are-seen-all-around-the-world/

Va rog, vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti de acord ... pentru a mentine energia cît mai ÎNALTA posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge