Home > > Romîna – Blossom 30 Iulie, 2015

Romîna – Blossom 30 Iulie, 2015

Aceasta canalizare a fost realizata în ziua 29 Iunie, si brusc, a trebuit sa calatoresc în Anglia, pentru a sta cu mama mea, care din nou, este bolnava. Din pacate, lista mea de e-mailuri nu a putut fi trimisa pentru a va putea notifica asupra oricarui tip de canalizari, atîta timp cît voi fi aici, deoarece pachetul de furnizare al internetului mamei mele nu este adecvat pentru e-mailuri cu multe adrese, deci v-as fi foarte recunoscatoare daca puteti sa anuntati site-urile pe care le cunoasteti, pentru a posta canalizarile mele. Nu stiu cît timp voi ramîne aici, sau cînd voi avea oportunitatea de a canaliza din nou. Cu toate acestea, întotdeauna cînd puteti, verifcati pagina mea web ... Nu se stie niciodata! Va multumesc foarte mult pentru întelegerea dvs. si pentru toate scrisorile minunate în care î-mi trimiteti Iubire mie, mamei mele si familiei mele. Este simtit mult si apreciat.

Blossom: Buna ziua din nou, prietenii mei. Ma simt fercita ca sunt capabila sa vorbesc cu voi astazi. Se pare ca exista, în definitiv, o schimbare edificanta pentru multi. Totul se pare ca se îmbineaza. Este încîntator sa vezi acest lucru petrecînduse.

Federatia de Lumina: Te salutam în aceasta zi cu Energii si sa întelegi ca ACUM ... de fiecare data mai mult, natura umana se roteste în jurul tau si permite sa se înceapa schimbarile.

Multe au fost discutate în regatele noastre ... diferentele care trebuie sa aiba loc acum, si din acest motiv ... acceptarea ’Eu-lui’ permite în mod lent ca partea Superioara a FIECARUIA ... sa se stabileasca, unica si individual, în interiorul sau ... si sa aduca o ’’fericire’’ care nu a fost prezenta înainte.

Asa cum energiile care intra se integreaza cu TOTUL ... ele permit ca propriul suflet ’sa fie prezent’, si sa fie SIMTIT într-un nou fel.

O forta interna este în curs de a sui la suprafata, caci multi se trezesc la starea naturala a FIINTEI lor.

În exterior, totul poate parea a fi la fel. Cu toate acestea, în interiorul vostru al tuturor, va este aratata o noutate ... aprecierea fata de cine ’traieste’ acolo.

Departe sunt SENTIMENTELE de neîncredere si de: ’Si daca asta ?’ ... ‚’Si daca aceea ?’ ... Pentru ca spatiul cel mai profund din inima este în sintonie cu Existenta a ’’Ce este!’’.

Nu este adevarat ca voi recunoasteti nevoia, de a ramîne în spatiul inimii ? Mentinînduse firmi în cunoasterea de A FI IUBIRE si NUMAI IUBIRE ... voi sunteti de acord cu totul ceea ce am oferit în trecut ... si poate ca acum ... cum Vibratia se ridica ... începe totul sa aiba sens ?

CUNOASTEREA a CINE SUNTETI, este recunoscuta la un nivel mai adînc de întelegere.

Sunteti capabili sa aduceti în fata ceea ce locuieste în voi ... si sa îl puneti în actiune într-un fel care nu va serveste numai pe voi, asa cum conduceti fiecare din momentele voastre ... cu toate acestea, nu este ... ca în interiorul acestei actiuni ... voi STITI ACUM ca va gasiti aici pentru a servi Totalitatea ... pentru A FI astfel ?

Blossom: Ei bine, ajung acolo, lent, dar sigur. În nici un fel nu sunt ’constienta’ deja ca Iubesc în fiecare moment! ... Cel putin sunt capabila sa recunoasc gînduri care nu servesc, si sa le schimb cu mult mai usor decît pîna aici. La acest nivel ... a gîndi ca eu ‚’’Am înteles’’ de cîtva timp ... Recunosc ca fiecare persoana pur si simplu ’Apuca acest lucru’ ... de fiecare data mai mult ... si ca Este emotionant cînd se pune în practica..

Federatia de Lumina: Totul în jurul vostru sunt Energii de IUBIRE. Ele depasesc cu mult Energiile unei Vibratii mai joase, si pot sa va convinga de opusul.

În adevar, asa cum am spus ... exista multa speculare asupra ’’sfîrsitului timpurilor’’ si al ’’catastrofei’’. Cu toate acestea, recunoasteti deja, factorul teama în interiorul acestor lucruri ?

Mentineti capul ridicat. Mentineti spiritul vostru înalt si permiteti ca numai gînduri despre aceasta schimbare minunata sa va patrunda.

Voi sunteti deasupra si mai departe de activitatile acelora care au nevoie de cîstig propriu si de lacomie, si voi SIMTITI acum în interiorul vostru ... PUTEREA VOASTRA.

Aceasta PUTERE este IUBIREA.

SENZATIA ca ei vor sa vorbeasca, a devenit din nou, foarte puternica.

Aici este link-ul de audio ... cu transcrierea urmatoare.

http://youtu.be/wvmTmS1CNsk

Federatia de Lumina: Suntem recunoscatori ca ai înteles ca am ales sa folosim Vibratia sunetului ... cu scopul de a ajuta la ridicarea energiilor sufletului ... datorita faptului ca energiile noastre contin Vibratii Superioare ... care atunci, sunt capabile sa se amestece cu ale voastre si sa exrcite functiile lor de înaltare.

Acum prin intermediul acestui sunet Vibrational, prin intermediul lui Blossom ... STIIND ca , pe masura ce ne legam cu voi ... partea cea mai adinca a Fiintei voastre se leaga cu noi, la un nivel mai adînc.

Cînd acest lucru are loc, energia voastra se înalta ... exista o agitare înauntrul sufletului voastru – a Eu-lui, care permite sa aiba loc ... o Schimbare, în interiorul fiecarei parti din voi.

Exista vindecari care apar ... Si nu dorim sa spunem ca aceasta vindecare ... sau aceste vindecari ... apar direct de la noi ... deoarece ele vin din interiorul vostru.

TOT CEEA CE AVETI ... TOT CEEA CE SUNTETI ... ESTE IUBIRE

Si de tot ceea ce aveti nevoie este de IUBIRE ... pentru a realiza tot ceea ce doriti. Voi aveti în interiorul vostru capacitatea de a realiza minuni. Si, cu toate acestea, ati fost dusi sa credeti ... sa stiti ... opusul. Si pîna cînd acest conditionament nu va fi desfacut ... de voi/prin voi ... aceste minuni nu pot fi facute.

Pentru ca, sistemul vostru de credinte ridica bariere care nu au dreptul sa se gaseasca acolo ... în afara de faptul ca v-a fost spus ca nu puteti sa o faceti ... si ca voi ati crezut ca fiind Adevarul vostru. Deci, luati aminte, ca mult ... dragi prieteni ... mult, din ceea ce v-a fost predat ... am spune, cu tot respectul ... nu are nicio valoare pentru sufletul vostru, sau chiar pentru sufletul oricui.

Învatamintele adevarate vin de la SENTIMENTELE asupra lucrurilor. Întrebati-va ... va simtiti ... ca indivizi ... ca sunteti capabili sa faceti minuni ? Daca raspunsul este ’Nu, eu nu sunt demn’ ... atunci, este Adevarul vostru, si este ceea ce va va fi prezentat.

Cu toate acestea, daca raspunsul va fi ‚’’Da, eu sunt capabil/a, prin Existenta a ceea ce eu sunt ... pentru a conduce caile vietii prin IUBIRE ... IUBIREA în forma sa cea mai înalta, atunci este clar ... TOT CEEA CE VINE PRIN MINE ARE PUTERE ... SI PUTEREA ... PENTRU A PERMITE INTENTIILE CELE MAI ÎNALTE SA FIE PREZENTE, SI SA FIE REALIZATE.

Nimeni nu vã împiedica, numai credintele voastre. Doctrinele energiilor acestor frici ... rele-întelesuri ... pentru unii ... sau cimentat asa de adînc în interiorul mintii ... ca pentru a face o minune ... pentru tine, ca fiinta omeneasca normala, poate parea numai fantezie. Este de neînteles, sa fie astfel. Va afirmam ca voi ... Fiecare dintre voi ... se gaseste aici pe aceasta planeta pentru a face chiar aceste minuni ... în interiorul vostru ... pentru voi ... si pentru altii ... pentru planeta voastra ... pentru TOTI.

Putina folosinta a unei asemenea minuni fenomenale, este expresata ... datorita faptului ca ati fost doctrinati cu credinte, ca sunteti incapabili sa reusiti rezultate puternice.

PREA IUBITE SUFLETE ... COBORÎTI-VA ADÎNC ÎN INTERIORUL VOSTRU SI GASITI-VA ACOLO.

Departe de probleme ... departe de chestiuni complicate si tensiuni provocate de gînduri ... departe de confuzie ... si sa stati acolo singuri cu voi însisi ... în cea mai Înalta IUBIRE care voi, voi însisi sunteti. Si cînd veti locui acolo ... SIMTITI PUTEREA VOASTRA, EXPERIMENTATI PUTEREA VOASTRA, care sunteti voi. ACESTA este motivul ... sa va serviti. Sa fiti Unu/a cu voi ... în forma voastra umana.

ACEASTA PUTERE care sunteti voi ... nu este rezervata doar cînd sunteti în afara de fizicalitate. Se gaseste acolo în interiorul vostru, cu scopul de a fi folosita pentru Binele Suprem al Tuturor.

ACEASTA PUTERE care sunteti voi ... Voi o apreciati. Dar, se pare ca exista un fel de lupta pentru ca sa o recunoateti, si sa o purtati mai departe ... chiar daca o CUNOASTETI.

AVETI ÎNCREDERE ... AVETI ÎNCREDERE ... AVETI ÎNCREDERE ... în cine sunteti voi.

Exista suflete pe planeta voastra cu care voi va SIMTITI în rezonanta ... cînd ele transmit mesaje de alte regate ... ale Vibratiilor mai Înalte, Pur si simplu credeti în aceste mesaje pentru ca SIMTITI ca sunt corecte pentru voi. Mergeti în interiorul vostru si descoperiti mesajerii VOSTRII ... echipa VOASTRA ... aliatii VOSTRII. Faceti prietenie cu ei. Nu este ca aveti nevoie sa Credeti în ei ... este ca, în aceste subiecte, voi aveti nevoie sa Credeti în voi proprii.

Nu exista nici unul dintre voi care sa nu reuseasca sa se lege cu aceste Vibratii mai Înalte. Exista doar gîndul ca nu puteti. Unii pot spune ca au încercat mereu si mereu, si ca înca nimic de acest fel vi sa întîmplat personal. Cìnd începeti ceva nou ... este foarte rar sa se întîmple în acest fel. Este nevoie de perseverenta si determinare ... Pentru ca am spune, cu mare respect ... sunt multe caramizi care trebuie sa fie darîmate în peretii care au fost construiti, înainte ca un murmur sa fie deja auzit.

AVETI ÎNCREDERE ÎN SENZATII / SENTIMENTE. Voi nu aveti nevoie sa ne scultati. Blossom nu ne asculta. Ne comunicam cu ea telepatic ... datorita SENZATIILOR /sentimentelor... permitînd ca cuvintele sa suie.

Cu cît mai mult Aveti Încredere ... cu atît mai mult VETI STI ca sunteti IUBIRE ... mai mult VETI SIMTI ca comunicarea cu altii nu are o forma umana. Bilioane de suflete va asteapta sa va spuna ’buna ziua’. Însa ele nu pot darîma barierele care, insistati ca, într-un fel sau altul, Eu-l nu merita acest lucru.

Acceptati-va ca IUBIRE ... atunci ... atunci ... vînturile vor aduce murmurarile catre sufletul vostru.

Suntem constienti si surîdem, ploaia cade acolo unde locuieste Blossom, si în orice moment, va face multa galagie pe acoperisul ei.

Facînd dificil din acest motiv, sa auziti cuvintele noastre ... si chiar si asa, Blossom zice ca, în acest moment, este foarte calm. Însa spunem, voua si ei ... ca se va schimba foarte repede. Pentru acest lucru, pentru acest motiv, vom face aceasta comunicare mai scurta decît ca

de obicei. Spunem ca tot ceea ce aceasta comunicare contine, este suficient pentru timpurile care vin.

Dragi suflete de pe planeta Pamînt ... aceasta IUBIRE ... aceasta IUBIRE pe care v-o oferim ... Respirati-o. Absorbiti aceasta IUBIRE pe care v-o oferim.

Doamna Blossom surîde ... pentru ca ea spune ’’De fapt, avem dreptate. Acum precipitatia este mai puternica.’’

Va iubim pe voi toti ... Pîna pe data viitoare ... poate cînd soarele va straluci si noi vom putea oferi o comunicare mai îndelungata. Cele mai bune lucruri vin în portii mici, asa cum spuneti voi.

În IUBIRE ... În Recunostinta ... Vom pleca.

Va rog, vizitati Invocarea ’’We are Game Changers’’, care este mereu la dispozitia dvs. ... pentru a mentine Energia cît mai Înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Multumesc mult.
Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica
Share |