Home > > Blossom Goodchild - Ianuarie 2, 2014

Blossom Goodchild - Ianuarie 2, 2014

Blossom: Deci, aici ne gãsim în 2014. Este un timp foarte ocupat pentru multi dintre noi ... si trebuie sã spun cã mã simt obositã si emotionalã cu orice motiv. Din aceastã cauzã, înainte de a începe, as dori sã clarific cã nu sunt supãratã în aceastã comunicare ... desi existã unele lucruri pe care simt cã am nevoie sã le spun. Ati spus mai înainte, cã era parte din acordul nostru, sã vã informez cu privire la modul în care lucrurile merg, în conformitate cu punctul nostru de vedere de fiinte omenesti, aici în densitatea groasã a Pãmîntului ... deoarece, acolo unde sunteti voi, erati incapabili sã întelegeti asta complect. Deci, prieteni ... sunteti pregãtiti ?

De asemenea doresc sã spun, cã existã multe suflete luminate, care vor citi acest mesaj, si fãrã îndoialã cã se vor gîndi: „Oh, Blossom, cînd o sã fie cã o sã „prinzi/întelegi” ?

Mi-ar place sã spun ... PRIND/ÎNTELEG ... multe lucruri ... mult mai multe decît multi dintre cei care îmi scriu ... însã, în acelasi timp, am înteles cã pot sã fiu purtãtorul de cuvînt a multora dintre noi, Pãmîntenii, si se pare cã multi SIMT, exact la fel. Deci ... aici sunt !

În conformitate cu punctul nostru de vedere, în primul rînd ... suntem obositi. Obositi, de a ne spune cã suntem „ cei mai puternici dintre puternici”, si cã într-o zi, totul va avea un sens, si cã vom fi cuceriti de cãtre CUNOASTEREA IUBITOARE A TOATE, datoritã unui Eveniment care va avea loc. STIU cã Evenimentul se va întîmpla. Nu stiu cînd ... însã este pe cale sã se întîmple. Bineînteles, în mîinile voastre capabile. CU TOATE ACESTEA ... dacã va fi acest Eveniment, sã nu fie vizibil, timp de încã unu sau doi ani ... (iminent?), atunci declar categoric, cã în perioada de asteptare, NE-AR PLACE sã avem o vedere de ceva, care sã ne dea impulsul de care avem nevoie pentru a continua.

Stiu cã sunteti în stare sã faceti sã se întîmple orice, si din aceastã cauzã, în numele tuturor celor care se gãsesc aici jos ... vã cer cu respectul cuvenit ... sã arãtati cu degetul vostru, si SÃ FACETI CEVA ! Dacã nu ati venit niciodatã pe Pãmînt, si voi ati spus cã nu ... atunci, probabil nu STITI cum este, cînd o persoanã care este constientã de Lumina sa, sã trebuiascã sã SIMTÃ, continuu, durerea de a vedea întunericul functionînd. Da, suntem puternici ... cei mai puternici dintre puternici, cum spuneti voi ... însã suntem pe cale de a ne pierde fortele ... pentru cã SUNTEM OBOSITI !!

Obositi de a lupta împotriva fortelor întunericului, care controleazã planeta. Voi ne învãtati sã fim ai IUBIRII ... PENTRU CÃ SUNTEM ASTA ... si majoritatea dintre noi face tot posibilul pentru a schimba vibratia actualã, la o vibratie mai Înaltã. Dar pentru a „continua”, asa cum facem, sa dovedit cã este foarte înselãtor, pentru cã an dupã an ... cu doar, ca si atunci, promisiuni pentru a rezista ... si am rezistat mult timp, cu multe „promisiuni” care nu au sosit niciodatã. ASA CÃ, VÃ RUGÃM, gînditi-vã la asta.

Dati-ne CEVA ... vre-o dovadã. Nimic care va trebui sã chestionãm, sau cineva care sã poatã substitui, pentru a ne însela, ca si cum ar fi fost altceva ... CEVA BUN SI SOLID, pentru a ne reda forta noastrã ... pentru a ajuta mintile noastre sã se mentinã pe drum, pentru cã, credeti-ne, uneori, este dificil sã ai ideia de suferinta pe care multi o suportã, într-un fel sau altul. AM SUPORTAT DESTUL. ESTE TIMPUL DE A TRECE ÎN ACTIUNE, PRIETENII MEI ... ACUM ... NU, ÎN CURÎND ... ÎNSÃ ACUM.

FÃCETI CEVA ... TRIMITETI UN SEMNAL OARECARE ... AVEM NEVOIE DE ASTA ... SI AVEM NEVOIE DE ASTA ACUM ! MULTUMESC. Am terminat, acum este rîndul vostru.

Federatia de Luminã: Si asa, prea iubitã Blossom, ai vorbit din inimã ... si putem prinde energia ta de ... am spune ... frustrare ? Apreciem sinceritatea ta si întelegem, si acceptãm tot ceea ce ai spus.

Blossom: Si ... ? Se pare cã v-ati oprit acolo. Sunteti încã în comunicare ?

Federatia de Luminã: Da, suntem. Si considerãm modul în care vom conduce restul acestei comunicãri. Pentru cã nu dorim „ sã vã înselãm”, cum ati spune în lumea voastrã.

Blossom: Însã voi STIATI cã aceastã conversatie fierbea la foc mocnit în mintea mea, nu stiati ?

Federatia de Luminã: Da, suntem constienti de modul în care te-ai SIMTIT. Însã, nu dorim sã spunem: „DA, vom face cum ai cerut” ... si, din nou, va trebui sã „asteptati pentru a vedea”. Deoarece, simtim, cã nu va ajuta în aceastã situatie. Cu toate acestea, vom spune cã vom discuta problema cu multã preocupare pentru bunãstarea echipajului „nostru”, de pe planetã.

Blossom: Si dupã aceea ne informati ?

Întelegeti, faptul este cã, în mintea mea ... nu ar avea un bun rezultat, dacã v-ati întoarce si ati spune ... „Am discutat subiectul, si într-adevãr, vã vom da ceva” ... pentru cã, asa cum spuneti, atunci am rãmîne în asteptarea acestui „lucru”. Deci, as dori sã sugerez, sã lãsãm subiectul pe loc, si CA VOI SÃ FÃCETI CEVA DESPRE ASTA.

Timp de ani si ani, ne-am simtit ca si cum am fi avut un morcov atîrnat în fata nasului nostru, si fiind sincerã ... noi, mãgarii, ne pierdem energia noastrã. Deci, mai bine sã o lãsãm asa cum a cãzut, pe moment, si sã ne îndreptãm spre subiecte mai vesele, dacã se poate ?

Bruschetea mea în aceastã conversatie, provine din IUBIRE, întelegeti ? ... a fost nevoie sã fie spus. Încã ceva ... puteti spune cã multi nu sunt pregãtiti pentru a vã „vedea”, si cã puteau sã-si pãrãseascã corpul fizic, sau cã puteau sã-si piardã judecata cu socul, si cã avea sã rezulte mult haos, etc.

Deci, salut ! ...Ati observat în ultimul timp planeta noastrã, cu o bunã ampliere? Uitati-vã la ea! Sunt atîtea care ESTE NEVOIE SÃ SE SCHIMBE ... ACUM! Deci ar putea fi, multe mii (de persoane)care ar putea înebuni, si multe mii ar putea decide sã-si lase spirala lor pãmînteascã ... Si apoi ?( cu tot respectul) ... Cel putin, AM PUTEA TRECE LA ACTIUNE! Multe mii, au înebunit deja, dintr-un motiv sau altul, si suflete lasã aceastã planetã în fiecare secundã.

Cel putin, dacã am avea un semnal ENORM ... care ar pregãti pe multi dintre noi pentru Evenimenttul care va veni! De asta am venit aici, nu-i asa ? ... si fiind sincerã, se aseamãnã putin ca si cum as telefona la o companie de telefoane ... rãmînem pe linie în asteptare, si am fost furati prea mult timp. Acum este 2014 ... EU NU VREAU sã vorbesc despre acelasi lucru timp de încã un an, si dupã aceea sã spun ... „ Deci, aici suntem în 2015” ...

VREM ACTIUNE, BÃIETI !

Federatia de Luminã: Gãsim convesatia ta admirabilã, Blossom, si putem simti energia ta, asa cum am mentionat.

Blossom: Este energia mea, aceea care blocheazã fluxul ? Pentru cã se pare cã nu sosesc prea multe din partea voastrã.

Federatia de Luminã: Ne asigurãm cã ai eliberat tot ceea ce aveai nevoie sã spui, înainte de a relua conversatia.

Blossom: Simt cã da ... însã ... nu se stie niciodatã. Se pare cã mã gãsesc pe un val.

Federatia de Luminã: Nu putem schimba ceea ce am spus ... pentru cã ADEVÃRUL nu poate fi modificat de acord cu „perspectiva noastrã”. Prin urmare, am continuat cu acelasi ton, ca întotdeauna. Însã, desigur, cã ceea ce ai oferit astãzi, de fapt, a venit de la un unghi diferit de conversatia noastrã. Da, continuãm sã reiterãm cã VOI SUNTETI IUBIRE ... CEI MAI PUTERNICI DINTRE PUTERNICI. Nu vom încetini sã vã oferim cuvinte de încurajare pentru a vã ajuta sã vã întelegeti pe voi proprii. Pentru cã este prin asta cã SUNTETI capabili sã continuati. Spui cã acum sunteti obositi ... si asta, de asemenea suntem capabili sã captãm. Însã de asemenea suntem constienti, cã VOI VETI continua sã fiti statornici. VETi continua SÃ IRADIATI LUMINILE VOASTRE.

Pentru cã inimile vostre vã spun sã o faceti.

Inimile voastre, nu vã spun sã renuntati ... sau spun ?

Blossom: Niciodatã ... însã devin din ce în ce mai obosite.

Federatia de Luminã: Dar de asemenea vã dau momente de IUBIRE, care vã vor umple complect.

Blossom: De asemenea, ne dau momente de disperare, cînd atîtea lucruri pe planeta noastrã SUNT COMPLECT GRESITE ! Voi spuneti cã vã gãsiti aici pentru a ajuta ... nu pentru a salva. STIM ASTA. Dar, cu sigurantã ... în starea disperatã în care se gãseste lumea noastrã ... este ACUM, si nu în momentul cînd voi veti arãta CUM puteti ajuta ...într-un mod mai practic, cu mîna în aluat ? Clar cã timpul potrivit este acum.

Federatia de Luminã: Lasã-ne sã îti punem o micã ghicitoare. Si dacã nu am fi fost în comunicare cu tine ?Si dacã nu ar fi existat nici-o legãturã între vre-o fiintã omeneascã si o sursã de undeva ... atunci ce fãceati asupra situatiei pe planeta voastrã ?

Blossom: Exact la fel ceea ce ÎNCERCÃM sã facem acum ... A schimba ceea ce NU ESTE DREPT !

Federatia de Luminã: Cum ?

Blossom: Fãcînd ceea ce putem, pentru a fi o bazã solidã de IUBIRE.

Existã suflete uimitoare, fãcînd ceea ce pot mai bine ... în multe feluri ... si într-adevãr, se face ceva progres. Însã, cu acest „ritm” ... va trece mult timp înainte ca sã se provoace o impresie ... un pic mai mult ca o amprentã pe nisip, si probabil, nu va face nici o diferentã ... si avem nevoie SÃ SIMTIM SI SÃ VEDEM o diferentã ACUM.

Inimile noastre, cu toate cã FIIND DE LUMINÃ, uneori gãsesc cã este greu sã strãluceascã atît de intens cum trebuiau, sub asemenea circumstante.

DIN CAUZA ASTA ... REAFIRM ... VÃ CEREM AJUTORUL VOSTRU ... VÃ TRIMITEM UN S.O.S. ... ÎN IUBIRE ... FRATILOR NOSTRII SI SURORILOR NOASTRE DIN STELE ... FAMILIA NOASTRÃ ...

VÃ CEREM DIN INIMÃ ... DIN ESENTA A CEEA CE SUNTEM ... SÃ ÎNTELEGETI SITUATIA NOASTRÃ SI SÃ „ FACETI PLANURI” PENTRU CA SÃ VÃ ALÃTURATI APELULUI NOSTRU.

Federatia de Luminã: Multumim comunicãrii tale. Multumim fiecãruia dintre voi, pe planeta voastrã, pentru cã faceti ceea ce faceti, în numele IUBIRII.

Vrem sã ajutãm ... pentru cã SUNTEM IUBIRE ... ASA CUM VOI SUNTETI IUBIRE, si nu ezitãm sã trimitem putere în aceste cuvinte. Vã oferim înãltare, sufletelor voastre uzate. Oferim cuvinte, pe care le STIM, vã vor da curaj pentru a continua. Nu acceptãm în totalitate cã suntem în imposibilitatea de a persista în ajutorul nostru prin cuvinte, pentru cã STIM, cum cuvintele noastre au ajutat pe multi, în timpuri de mare melancolie. Prin urmare, dacã existã încã vointa de a continua misiunea noastrã ... îti cerem sã continui sã „vorbesti” cu noi în acest fel, în zilele viitoare, Blossom ?

Blossom: Cu sigurantã ! Nu luati în nume de rãu ...

Nu am aruncat prosopul, sau am luat-o razna, asa cum sa întîmplat cu privire la „Stîlpii de Luminã” ...

Vã spun doar, ce se întîmplã cu noi aici jos ... cu speranta cã vre-o sperantã poate fi datã ... astfel încît, pentru acei ale cãror inimi si FIINTE, sunt în luptã pentru a sui din nou pe sea, si de a merge înainte ! Înteleg cã aceastã canalizare, este în „majoritate a mea” ... Mã asteptam ca voi sã fi spus mai mult ... însã se pare, cã voi pãreti a fi putin înspãimîntati !

Federatia de Luminã: Dorim doar sã fim lîngã voi, si sã ajutãm în cel mai bun mod în care putem.

Blossom: Jolly Dee = clar cã da ! ... Deci fãceti-o ... v-am informat cum puteti ajuta..

STIU ... cã datoritã ÎNTREGII IUBIRI PE CARE NE-O PURTATI NOUÃ ... veti face tot posibilul, pentru a ne da acest „IMPULS” ... pe care, SIMT, cã noi TOTI avem atîta nevoie. Cum asta ne va afecta, va fi cercetarea noastrã ... Cred cã voi veti putea fi plãcut surprinsi.

Da, nu toti sunt pregãtiti ... însã recunosc cã milioane si milioane sunt.

SUNTEM SÃTURATI DE MODALITÃTILE ACESTEI LUMI ... SUNTEM CU ADEVÃRAT.

Deci, vã cer ... din nou ... Dacã într-adevãr vreti sã ne ajutati ... în timp ce asteptãm EVENIMENTUL ... LÃSATI CA LUMEA NOASTRÃ SÃ AFLE DE EXISTENTA VOASTRÃ, SI LÃSATI CA EI SÃ STIE CÃ VOI SUNTETI IUBIRE ... FIECARE DINTRE NOI ARE LIBERTATEA DE A DECIDE CUM VOM CONTINUA, ÎNCEPÎND DIN ACEST MOMENT.

VÃ IUBIM PE VOI TOTI ... VÃ MULTUMIM ... ÎN LUMINÃ ...

Blossom Goodchild, o locuitoare a Pãmîntului, prietena voastrã ! xxx


Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |