Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Blossom Goodchild - 30 Iulie, 2016


Blossom Goodchild - 30 Iulie, 2016

Blossom : Buna ziua. Ei bine a trecut o pereche de saptamîni de cînd am putut face contact. Înaite de a spune mai mult, este mai bine sa verific daca astazi sunteti disponibili. Este cineva acasa ?

Federatia Luminii : În cunoasterea ca ne aflam CU ADEVARAT alaturi de dta, va dam bine ati venit, si intentia de a face comunicarea noastra din ziua de azi, pe deplin de la baza fiintei noastre cu dta, în tot momentul. IUBIRE. IUBINDU-TE. IUBIND PE TOTI.

Blossom : Fiti bine veniti ! Desigur ca va fi agradabil … asa cum am încercat de cîteva ori, si pur si simplu nu se întîmpla. Îmi puteti spune de ce ?

Federatia Luminii : De fapt. Existau multe particule care împiedicau conversatia noastra de dupa amiaza. Unu, ar fi extrema densitate a Energiilor care intra în Planeta în acest moment. Un vîrtej, s-ar spune … si este din aceasta cauza, ca atunci cînd te gîndeai ca ne canalizai, dintr-o data cadeai în faptul ca nu eram noi. Si te felicitam pentru asta.

Blossom : Cine a fost ?

Federatia Luminii : A fost o energie acoperita/ascunsa, care a fost detectata de dta. Exista anomalii în lumea voastra care aleg sa evite ca Adevarul sa fie cunoscut « aici afara ». Si spunem « în lumea VOASTRA » … pentru ca Energia era DIN lumea voastra. Am spune … În timp ce Adevarul va fi Major … cu atît mai mult cei care ar dori ca acesta sa fie de nesfatuit … punînd mai multa energie pentru a se asigura ca nu va fi « spusa ».

De fapt, cu acest tip de energii atît de puternice intrînd în Planeta voastra, si în Fiintele voastre însasi … este mai convenabil în aceste timpuri « sa le lasati sa fie », cu scopul de a integra si absorbi stabilirea acestui tip de energii în interior.

Blossom : Cu toate acestea, cît despre mine … se simt fara îndoiala, ca si cum înca sosesc dense si rapide. Noaptea trecuta am avut de furca ca sa ma ancorez la pamînt. Am simtit ca ochii mei se rasuceau spre sus în capul meu !

Federatia Luminii : Am fost constienti de aceasta! Si multi au experimentat acelasi lucru.

Blossom : Atunci, ce se întîmpla ? Despre ce este vorba ?

Federatia Luminii : Este deschiderea usii de legatura. Intensitatea tuturor acestor energii se datoreaza faptului ca Planeta voastra a atins un punct de inflexiune în particular … care este al unei ENERGII DE LUMINA care a atins o anumita capacitate … si care la rîndul sau … Nu mai mult de acelasi tip … cu toate acestea, Energiile Superioare intra si se amesteca cu pozitionamentul Energiilor care sau « produs » de la ENERGIA DE LUMINA a fiintelor omenesti, care si-au urmat inimile lor si au adus aceasta catre Sinele sau.

Acum, vei VEDEA si VEI SIMTI lucruri care cu adevarat încep sa se accelereze. Va fi o chestiune de a ancora aceste Energii un anumit timp … ceea ce le permita sa se aseze … si atunci, o persoana va vedea cu adevarat spectacolul de focuri de artificii !

Blossom : Ce înseamna ?

Federatia Luminii : Înseamna, ca va aflati de fiecare data mai aproape de a recunoaste faptul ca « Este momentul sa iesiti sa va jucati », Este ora ca frivolitatea sa prolifereze.

Nivelul Vibratiilor voastre, si Vibratia Planetei voastre, s-au convertit într-un asemnea grad Înalt, în acesti ultimi ani … ca SCHIMBAREA este dupa cîte se pare mai obvie.

De la data voastra din 21 Decembrie 2012 … Mult a curs pe Planeta voastra în moduri de SCHIMBARE.

O transformare sa produs … care a avut loc într-un transfund subtil, cu scopul de a nu perturba prea mult … si astfel sa nu fie prea obviu pentru cei care,

A) nu pot accepta aceste schimbari si energii transformatoare, si

B) Cei care au optat sa lucreze în contra lor, s-ar prezenta ca fiind contraproducenti pentru Binele Major.

Deci, am putea spune … multa munca acoperita apare cu credulitate … si mult a fost cimentat în formele de ancorare a energiilor în nucleul Planetei voastre, cu scopul ca viitoare compromise sa se miste avansînd fara probleme.

Blossom : Îndreptîndu-se catre ce, mai exact ?

Federatia Luminii : Îndreptîndu-se catre lumea pe care dumneavoastra v-ati promis-o voua însati. Miscîndu-se în interiorul energiilor care sprijina si înalta. Fiind atente la chemarile pe care sufletul vostru le ofera. Lasînd la o parte tot ceea ce a fost plantat pentru ca sa scada Energia voastra, agatîndu-se de tot ceea ce acum « le da Bine ati venit », în vila voastra Superioara.

Dumneavoastra, Fiii Pamîntului …

Blossom : De ce copii ? O data ce, cu tot respectul … multi dintre noi ne simtim foarte batrîni !

Federatia Luminii : Folosim aceasta în termen de mîngîiere. Pentru ca dvs. sunteti cei care Arata Drumul. Cei care poarta Planeta dvs, catre un pozitionament Mai Înalt. Dvs. sunteti fiii care au început aceasta aventura la un anumit nivel de întelegere … si ati continuat cu sarcina dvs.

Dvs. ati venit pe Pamînt cu atîtea sperante … mare parte din care au fost frustrate de experientele pe care sufletul vostru le-a avut, în profunditatile de adînca tristete, si perderea drmului uneori. Cu toate acestea, RAZBOINICI AI LUMINII … niciodata/nicodata nu ati putea sa dati gres.

SIMTITI ACUM … pe masura ce aceste Energii mai puternice se aseaza … SIMTITI PUTEREA ÎN INTERIORUL VOSTRU si permiteti SA SUIE si sa se conecteze cu FIECARE … UNUL CU ALTUL.

Reuniti gîndurile Sinelui vostru, si permiteti ca SENTIMENTUL DE ADEVAR care zace în interiorul lor, sa va întareasca si sa va sustina.

Cu cît mai mult recunoasteti puternicia Sinelui vostru … cu atît mai multe « Evenimente » puteti trece.

Blossom : Bine, ca întotdeauna, o sa astept si sa vad asta! Si, cu toate acestea, pe masura ce aceasta conversatie continua, am o viziune a întîlnirii a « Speciei Voastre », întîlnindu-se cu « Specia Noastra ». Si existînd o asemenea Unificare. Stiu ca acest lucru se va întîmpla, pentru ca o simt în oasele mele ! Nu este o iluzie. Este Cunoasterea mea. Cu tote acestea … Cînd, dragii mei din alte locuri ? Va fi în timpul meu de viata ? V-am întrebat asta mai înainte.

Federatia Luminii : Va fi în timpul sau de viata, doar daca dta, planuiesti sa-ti iei o vacanta mîine !

Blossom : Deja! Nu. Am stat în drumul asta prea mult timp, pentru ca sa pierd focurile de artificii.

Federatia Luminii :Exista calatorii pe care multi le vor face, si unii vor fi dispusi « sa suie la bord ». Cu toate acestea, înainte ca aceasta sa se întîmple, exista înca « Evenimente » care trebuie sa se petreaca … astfel aceasta « sincronizare » va permite succesul prezentarii noastre.

Blossom : Ce tip de evenimente ?

Federatia Luminii : Evenimente care vor aduce multa schimbare.

Evenimente care vor trezi sufletele catre o Vibratie mai înalta de ele însasi.

Evenimente care vor schimba cursul istoriei voastre.

Evenimente care vor arata o evidenta coplesitoare a felului « ÎN CARE SI CUM SUNT LUCRURILE ÎN REALITATE », pe Planeta dvs. … ca Rasa Umana/Omeneasca, se va împrastia în sectiuni, si se va diversifica.

Blossom : Ciudat ! Se va dispersa în sectiuni ? Asta este destul de insuportabil ! Va referiti la faptul ca « Sectiunile » vor fi separate dupa credintele si formele de avansare ?

Federatia Luminii : Nu totul. Nu, în nici un mod. Sa le numim « Grupuri ».

Blossom : Toate astea sunt noi. Puteti sa explicati mai detaliat ?

Federatia Luminii : Vom face cel mai bun efort al nostru. Fara îndoiala, asa cum deja stiti … nu alegem sa dam « socoteala exacta », o data ce acest lucru ar putea schimba forma în care se desfasoara lucrurile.

Anumite « Evenimente » se vor produce, si nu sunt prea departe.

Blossom : Desigur, ca nu va referiti la « în curînd » ?

Federatia Luminii : Îti acceptam frivolitatea. Cînd se vor produce, veti sti. Pentru ca va exista mult în primul plan de gîndire al tuturor. Nu poate fi altfel.

Aceste « Evenimente » … asa cum spunem … VOR SCHIMBA TOTUL. Forma în care Planeta vostra se « guverneaza », va trebui sa faca o rotatie de aproape 360 de grade. Mult conflict de opinie va fi cauza pentru care Umanii î-si vor gasi « grupurile de adevar ».

Blossom : Nu sunt prea sigura ca îmi place cum suna asta. Partea conflict, nu evoca sentimente de « Pace », si « Sa continuam înainte » !

Federatia Luminii : Cu toate acestea, daca o persoana este în interiorul propriului « GRUP DE ADEVAR » … nu va exista, bineînteles, multa armonie interioara.

AMINTESTE-TI LIBERUL ARBITRU.

Adu-ti aminte ca trebuie sa te centrezi în iubirea CATRE UNUL ÎNSASI si TOTUL. Pentru ca asta, este tot ceea ce importa UNUIA ÎNSASI SI TOTULUI.

Putem sa intercalam aici, Blossom ? Pentru ca suntem constienti ca « gîndurile mintii dtale » vizualizeaza ceva care Sa creat, si Nu este ceva pe care Noi îl propunem. Motiv pentru care, dta, îti imaginezi grupuri opuse, care se afla practic în razboi, în interiorul acestor secctiuni individuale.

Aceasta, nu este astfel, doar daca Specia Omeneasca asa o vor alege … Ceea ce nu se afla pe tablitele destinului.

Va cerem acum, sa SIMTITI si sa vizualizati cerul albastru … iarba verde … apele cristaline … produsele proaspete.

Va cerem sa ascultati rîsetele si expresiile de bunatate.

Va cerem sa CUNOASTETI locul care a fost creat de dvs, înainte de a veni.

Va cerem sa va amintiti misiunea dvs, … planul de transformare pe care dvs, ati venit aici ca sa-l faceti sa se întîmple.

TOT CEEA CE VA AVEA LOC ÎN TIMPURILE CARE VOR VENI, A FOST DEJA DECIS DE CATRE DUMNEAVOASTRA.

Blossom : Cu toate acestea, cum adica … daca avem libertatea de alegere ?

Federatia Luminii : Putem sa adaugam … « REZULTATUL » … REZULTATUL A FOST DECIS DE CATRE DUMNEAVOASTRA.

Aceasta libertate de alegere a Unuia, care determina calea pe care o persoana merge … pentru a ajunge la acest rezultat.

Cu toate acestea, trezirea dvs, ÎNAPOI la Adevaratul - Eu, vã va permite sa apucati calea cea mai agradabila posibil.

DACA ACEASTA AR FI ALEGEREA DVS !

Cînd aceste schimbari se prezinta … sa nu va permiteti sa va fie frica. Pentru ca va exista, cine vã va spune, ca frica este unicul mod de a avansa … în ea si afara din ea !

SA NU ASCULTATI FRICA !

FRICA NU EXISTA !

DUMNEAVOASTRA … MARII SUPORTERI AI LUMINII … DUMNEAVOASTRA … instinctiv veti cadea în Adevarul dvs, si veti STI ce sa faceti. Am vorbit înainte de a primi cererile dvs, …

Blossom : Da, Norul Alb, a vorbit de multe ori, ca multi au fost « însarcinati »cu ce sa faca, atunci cînd va sosi momentul. Ca si cum am avea un plic în interiorul mintilor noastre, si atunci cînd timpul se apropie, plicul poate fi deschis, si fiecare va sti ce sa faca. Stiu ca acest lucru, suna a « film de stiinta fictiune », cu toate acestea, metaforic, are sens numai pentru mine.

Federatia Luminii : Are sens, pentru ca este ADEVARUL dtale. Si va avea sens pentru multi care citesc cuvintele noastre.

DRAGI SUFLETE ALE PAMÎNTULUI … ati ascultat de asemenea despre « Accelerare » ...

Blossom : Ce? Accelerarea care a mers asa de lent ?

Federatia Luminii : Numai în termenii Pamîntului. O data ce dvs, masurati lucrurile cu « timpul ». Noi, le masuram cu ajutorul « Puterii energiei » … si acum … asa cum am spus atunci cînd am început … rezultatele acestei « Puteri de energie », încep sa fie capabile sa fie cunoscute. Nu în forma pe care dvs, le experimentati, care este « putin realista », si sa nu fiti capabili sa va simtiti ancorati la pamînt, cu toate acestea, în modul FORMEI REALE !

CUNOASTEREA REALA SI TANGIBILA A CEEA CE DUMNEAVOASTRA ATI ASTEPTAT.

Blossom : Bun … totul este foarte bine. Cu toate acestea, sa luam seama aici … în legatura cu aceasta fraza profunda … « Masurati lucrurile cu « timpul », noi le masuram cu ajutorul Puterii Energiei … Pentru ca altfel, Dumnezeu sa nu o doreasca … !! am astepta ca sa se petreca ceva într-adevar … în curînd !! Multumesc prieteni!Destul de înafara de matera albastra … pentru dvs. Iubire pentru dvs, … Iubire pentru toti. Si cu multa Recunostinta.

Federatia Luminii : Sa fie de la/ Cu forta. Pîna pe data viitoare, VA IUBIM.


Sa aveti în fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge