Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Sheldan Nidle - August 7, 2012

August 7, 2012

8 Kan, 12 Pop, 9 Eb

Dratzo! Da er vi her igjen! Det er mye involvert I de avsluttende delene av knusingen av de mørkes maktstruktur. I det nåværende øyeblikk er dere vitne til de siste dagene av maktkampen som når sin definitive avslutning. Kabalistene bruker sine evner til å frembringe kaos i et forsøk på å unnslippe løkken vi har kastet rundt dem, men de innfløkte strategiene de har pønsket ut vil ikke lykkes denne gangen. Vi har tatt høyde for deres lurendreierier og svindelaktige arbeidsmåter og vi gjennomskuer deres neste trekk uansett hva de måtte finne på. I evigheter har krig vært kabalernes foretrukne metode for å manipulere dere og vri seg ut av ubehagelige situasjoner, og de bruker denne vel utprøvde metoden i Midt Østen og Sør Asia i dag. Selv om denne «metoden» er dødelig effektiv vil den ikke kunne redde dem slik at de slipper unna, for den kontrollen vi har over det som skjer på Jorden er for stor til at den skulle kunne bli forpurret av slike nedrige revestreker. Ikke bekymre dere for hva kabalerne planlegger. Deres desperate forsøk på hva som helst som lar dem avslutte med et brak vil slå tilbake på dem selv og således selv sørge for det som skal til for å frigjøre denne viktige del av verden.

Vi følger med og forbereder oss på å sette i verk våre planer. Vi ønsker inderlig å sette i gang det guddommelige Lysshowet. I det lenkene som så lenge har bundet dere til det mørke nå faller av, blir en ny energi født som vil bringe dere fred, velstand og global harmoni. De mørke og deres trofaste tilhengere tror fullt og fast at deres sammensvergelser vil føre til en ny situasjon som vil forhindre deres undergang. Det vil ikke bare feile fullstendig, men virkelig avsløre dybden og bredden av det dobbeltspill som de subtilt styrer verden med. Dette sammenvevde nettverket av offentlige og private maktinstitusjoner som samarbeider i hemmelighet vil tydelig bli sett som det kaldblodige fåmannsveldet det i sannhet er. Det vil være en velgjørende lærdom for dere alle, og vil gjøre dere godt gjennom de hendelser som ganske snart vil føre til deres arrestasjoner og at de isoleres fra dere. En dødelig felle er satt med det absolutt mål å skille venn fra fiende. Det er av avgjørende betydning å avsløre hvem sin i sannhet vil være en del av løsningen og hvem som er bestemt på å fortsette å være en del av problemet. Denne fremgangsmåten forårsaker mye ubehag for oss. Uansett vil det, ved å se på det store bildet, være av avgjørende betydning, og vil snart være oppnådd.

Vårt arbeid har hele tiden vært rettet mot en første kontakt med dere og vi har aldri avveket fra denne kursen. Målet med å føre dere inn i full bevissthet ligger bak alt vi involverer oss i, og så langt overvåker og besøker våre team dere hver dag. Den mørke kabalen forstår vår totale forpliktelse til dette hellige oppdraget, og er klar over at vi forflytter stadig mer av vår flåte av skip nærmere dere. Vi har også øket antallet personer på planeten som lever og arbeider blant dere. Med hensyn til dette har vi advart de mørke om at ethvert forsøk på å skape vanskeligheter for planetbaserte personell vil få forferdelige konsekvenser for dem selv. Det har allerede vært flere angrep på våre representanter, som har ført til ”hendelser” som har skremt vettet av disse skjenselens agenter! Vi arbeider hele tiden utrettelig for å sikre at vårt oppdrag på jordens overflate går som det skal. Disse nylige forsvarsmessige mottiltak har lært oss mye om hvordan disse agentene opererer. For tiden unngår de mørke oss omhyggelig. Vi utvider for øyeblikket vårt nettverk på overflaten av planeten deres.

Avsløringen er I fremdrift. Våre samarbeidspartnere på jorden er travel opptatt med å forberede avsettelsen av de mange urettmessige regjeringene. Et infamt nettverk omslutter hele kloden og den vanhellige politikk som hver dag utføres av disse ”lovlige” regjeringene formelig skriker etter å bli brakt til ende. Deres ”legitimitet” er avhengig av ulike former for kaos og ved å gi næring til ilden i ulike sosiale og religiøse konflikter. Dette begredelig og løgnaktige tåkeprat vil det bli en slutt på så snart Lyset får kastet ut disse knapt legitime regjeringene. Vår rolle i disse hendelsene er å støtte og forsterke enhver aktivitet som er fremmet og kunngjort gjennom formelle kanaler. Vårt personell på bakken har avgitt detaljert informasjon om hvordan forskjellige områder reagerer på det de mørke gjør. De mørke kaster seg over ethvert middel for å avverge sivil motstand og våre samarbeidspartnere på Jorden er travelt opptatt med å motvirke disse trekkene. Frihet og frigjøring har lenge hatt sin pris i deres verden, og nå er tiden kommet for å feie bort disse kvelende forholdende og bringe inn glede, vekst og begeistring.

Namaste! Dere velsignede, vi kommer! Deres verden i endringsfasen synes å ha tatt pause, men ingenting kunne vært lengre fra sannheten. Overalt faller de gamle konstruksjonene overende, med den ene finanspolitiske krisen etter den andre. Som vi har nevnt har vi gjort alt klart med det nye finansielle systemet, og det venter stille i sidevingen, upåaktet av det smuldrende byggverket som er i ferd med å falle overende med et mektig brøl. De nåværende ulovlige regjeringene som er utpekt av denne døende kolossen er klar over at deres tid er kommet og venter på sitt fall i unåde. De nye vil stige formelt frem svært snart, og bringer med seg velstand, frihet, og den for oss avgjørende Avsløringen. I tillegg trenger Moder Jord sterkt å bli pleiet, og disse nødvendiggjør at våre familier fra Jordens Indre og verdensrommet slår seg sammen med oss og kunngjør en ny virkelighet og erklærer til alle på jordens overflate at den gamle, restriktive virkeligheten er død.

Dødskrampene til den mørke kabalen vil bli malt i triste farger, da den symboliserer en verden av begrensninger, krig og finanspolitisk tyranni som har formet de siste 13 årtusener av deres eksistens. Disse mørke prinsippene har herjet deres verden, skilt dere fra deres brødre og søstre i Jordens Indre og pådyttet dere den falske ideen om at dere er alene i et tomt verdensrom. Disse oppdiktningene skal ta slutt, og en ny verden av guddommelig glans skal erstatte nåtidens stress og dysterhet. Vi er virkelig i glede, for vi vil snart kunne fortelle dere om de store sannhetene og begynne å avdekke for dere de mange løgner dere er blitt fortalt gjennom århundrene. Dette vil sette dere fri og forberede dere til overgangen til full bevissthet. Dere vil muligens oppleve en viss grad av bestyrtelse eller føle mistro mot de mørke som så brutalt har villedet dere. Vi ber dere likevel om å tilgi og la fortiden fare, og sammen bevege dere framover. Med full bevissthet kommer en visdom som vil fortrenge de redslene dere kjenner.

Deres nye rike vil bli vidunderlig strålende. De fantastiske forholdene mellom Himmelen og Jorden vil åpenbares for dere, og denne kunnskapen skjenker en visdom dere nå knapt kan forestille dere. På deres nye Jord kan dere erfare det til fulle og føle den euforiske enheten til alt liv. Dere er i ferd med å begynne på en reise som vil gjøre det mulig for dere å nå deres potensiale og oppdage deres grenseløse kreativitet i det dere søker mot å maksimere utfoldelsen av Skaperens guddommelige plan. Vi vil sammen gå fremover, med oss som deres alltid kjærlige mentorer og lærere på guddommelig vis. Vi er i sannhet opprømt over at øyeblikket endelig er kommet – tidspunktet Himmelen har fastsatt er her! Den siste finpussen blir lagt på verket I forhold til den hellige seremonien som er nøkkelen til alt dette og bringer de enorme endringene til den eneste verden dere har kjent hittil. Denne transformasjonen begynner allerede å manifestere seg. Vær i ditt senter og i din sannhet, og hold deg klar. Ha ingen tvil om alt Skaperen er i ferd med å la bli til virkelighet!

I dag har vi fortsatt vårt budskap til dere. Et overveldende skifte i denne virkeligheten er over oss! Med det kommer Avsløringen og øyeblikket for endelig å møte alle oss som så hengivent kjemper for deres tilbakekomst til full bevissthet. Vit, Kjære Dere, at uendelig overflod og endeløs himmelsk velstand virkelig er deres! Slik er det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! og Vær i Glede!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversettelse: AnneShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge