Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa - 11. November 2016


SaLuSa - 11. November 2016

Budskap nr. 8

Dere lurer kanskje på hvordan de forandringene dere så inderlig ønsker, vil skje og komme inn i deres liv. For noen av dere vil det være en langsom prosess hvor dere fortsatt vil glede dere over å være i selskap med familiemedlemmene og vennene deres, en langsom prosess til å lære visdommen og sannheten om dere selv, uten noe tidspress, men rett og slett ved å dele av lyset deres med de omkring dere. For andre kan det være mer som en berg- og dalbane. Når nye forandringer skjer, vil det løfte dere så høyt, og så, for en tid vil dere føle som om dere har falt ned igjen – men i virkeligheten vil dere fortsatt være i rask bevegelse og skinnegangen som leder dere mot deres skjebne vil trygt og sikkert holde dere på den veien dere har valgt. Og så stanser det for en tid, så dere kan forberede dere til neste tur. For noen er ønsket om forandring så kraftig at de kan føle at de blir dyttet fremover av en usynlig kraft inn i nye innsikter, og til tider kan de føle seg forvirret med hensyn til hvor veien fører dem. De kan hende tenker at de gjennomlevde visse øyeblikk og at de allerede har lært det de skulle av det, men likevel kan det hende at de tilsynelatende opplever den samme læringssituasjonen på nytt. Når dere har forstått en slik læresituasjon og dere er vel kjent med hva resultatet av den ville kunne bli, så kan dere være sikre på at det finnes enda mere innsikt gjemt i den. Dere må bare la alt dere tidligere har lært ligge i ro og lete etter det ukjente der. Og dere vil faktisk snart finne ut at den sanne innsikt stråler ut av denne opplevelsen og etterlater ingen tvil om hva dere i bunn og grunn har søkt etter.

Denne innsikten og kunnskapen er bare mulig å finne når dere har forstått de «vanlige» tingene dere skulle lære gjennom opplevelsene og dere har gitt slipp på alle blokkerende bånd til dem, fordi de gjør at dere ikke kan se den høyere og dypere sannhet med mindre dere simpelthen gir slipp.

Så gå veien med friskt mot, kjære Venner, og skulle dere føle dere dratt inn i en opplevelse som kanskje synes merkelig for dere, så stopp kun opp et øyeblikk, legg vekk enhver tanke om hva det er som skjer, og lytt simpelthen til hva hjertet deres sier. Det finnes ingen feil eller feiltrinn på vår vei, selv om det ville føles mye lettere hvis vi kunne tro at ting skjedde ved en feiltakelse, så hver eneste ting som hender med oss har sin mening for vår evolusjon.

SaLuSa

Kanal: Danica

Kilde: http://salusanewmessages.blogspot.no/2016/11/message-8.html
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge