Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa - 7. November 2016


SaLuSa - 7. November 2016

Budskap nr. 7

Det er mye lettere å tilgi andre enn å tilgi seg selv. Det er fordi man anser og føler at andre er verdt å tilgi, fordi vi er vant til å sanse alt på utsiden av oss selv, mens den sansen som inspirerer oss til å gå dypt inn i oss selv har vi nesten helt og holdent mistet. Den eneste verdien dere har målt dere selv etter, har vært den vennlighet dere viser andre. Vennlighet mot seg selv var ikke nødvendig ettersom det tilsynelatende ikke påvirket andres tanker og følelser for deg. Og likevel er det slik at å oppnå komplett frihet i deres egen væren krever at dere erverver den dypeste følelse av selvverdsettelse basert kjennskap til og forståelse av en av Universets lover - som inni deg, så også på utsiden av deg; som i det høye, så også her nede, eller med andre ord: som i Himmelen så også på Jorden – hvilket betyr at du ikke virkelig kan elske andre dersom du ikke elsker deg selv. Etter hvert som dere renser opp i alle «gamle greier» så vil denne nødvendige forståelsen simpelthen dukke opp i deres sinn, med et meget sterkt og påtrengende budskap - at du er nødt til å lære å verdsette hvor avgjørende viktig verdien av kjærligheten til dere selv er.

Noen ganger føler dere det som om denne utrenselsen av «gamle ting» aldri tar slutt og når dere akkurat er ferdig med ett tema, så kommer sannelig ett nytt et med enda større intensitet. Dere er nødt til å være tålmodige med dere selv ettersom det har gått mange liv før dere ble i stand til å gjennomføre denne alminnelige visdoms-bearbeidelsen som egentlig burde komme umiddelbart etter opplevelsen. Men dere trenger ikke bekymre dere. Enden er i sikte, takket være at deres intensjoner og ønsker blir stadig mere kraftfulle etter hver opplevelse dere har forstått og gitt slipp på. Jo mere dere rydder opp i og renser ut av dere selv, jo lettere blir det å raskt finne de skjulte sannheter i alle erfaringene dere har gjennomlevd. Når denne prosessen skjer stadig raskere for dere, samt det faktum at dere har gjennomlevd de samme opplevelsene gang på gang gjennom livene dere, så er det i sannhet ikke mange temaer som står igjen.

Jeg ønsker for dere alle at dere finner den styrke som trengs for å se på dere selv, for første gang, med den dype kjærlighet og omtanke dere er vant til å se på andre med, og så vil den neste gangen bli lettere, og den neste enda lettere, inntil dere finner at dere har forstått den sanne meningen av å elske seg selv. Jeg velsigner dere, Kjære Venner, og elsker dere alle.

SaLuSa

Danica

Kilde: http://salusanewmessages.blogspot.no/2016/11/message-7.html
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge