Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, October 28, 2011

SaLuSa, October 28, 2011“Det begynner å gå hett for seg” som dere ynder å si og tegnene er der for alle å se. Det gamle paradigmet faller fra hverandre rett foran øynene deres og de som strever for å opprettholde det frykter hva konsekvensene skal bli. Folkets makt kommer til syne i hele verden og vokser seg sterkere for hver dag. Det er ikke bare et forbigående fenomen, men den er bygget på viljen til å skape forandring og tvinge vekk alt det som ikke lenger tjener deres behov. Det virker fordi det blir løftet frem av den enorme mengden av Lys som trekkes til Jorden. Deres tid er kommet nå, Kjære Sjeler, nå som deres visjoner om det nye raskt manifesterer – og allerede eksisterer i de høyere dimensjoner. Det gjenstår bare at Lys-nivået løfter seg enda litt til og da kan ingen ting stanse forandringene, Med det forventede oppsving av energi knyttet til 11.11.11 vil det definitivt skje et løft og det gjenstår å se hvor høyt.

Det som skjer i deres verden for tiden skaper forvirring, fordi det truer med å skape alvorlige avbrudd og forstyrrelser i folks liv. Likevel er det slik, at dere som vet at det er nødvendig å feie ut det gamle, kan greie å utbalansere energiene slik at totalt kaos kan unngås. Dere er viktigere enn noen gang tidligere og faktum er at mange av dere kom til Jorden nettopp for den oppgaven. Alle Lysarbeidere har sine roller og oppgaver å gjøre og de fleste skulle nå vite hva det er. Noens oppgave er simpelthen å være et fyrtårn av Lys, mens andre er healere eller aktive i arbeid som sprer Lyset. Dersom du ikke ennå har fått ditt kall, så spre Lys og Glede overalt hvor du går. Utover det kan dere være sikre på at så snart planen for deres fremtid blir lagt åpent frem, så vil det by på mange muligheter til å gjøre tjeneste.

Tiden fortsetter å akselerere og for mange av dere er det ubegripelig at dere allerede nærmer dere slutten på dette året. Det er selvfølgelig velkomment, for de to neste månedene kommer til å bli ganske eksepsjonelle. Noe som dere ikke kan ha merket ennå, er at aldringsprosessen går langsommere nå, siden vibrasjonene øker. Med tiden vil den stanse og så snart dere har fått krystallinske celler, kan hele prosessen reverseres ved tankens kraft. De nye cellene har en høyere grad av bevissthet en tidligere og re-agerer på tankene mye raskere. Allerede nå, på Astralnivået, dit sjelen reiser etter døden, har de tilstrekkelig tankekraft til å presentere seg for dere slik de ønsker å bli sett. Dette er selvfølgelig nyttig når nyankomne sjeler møter med andre som gikk bort mange, mange år før dem. Sett på den måten vil det ikke være fullstendig nytt for dere det dere kommer til å oppleve når dere stiger opp.

Mye av det dere er vant til nå, vil ikke ha noen relevans når dere først har steget opp, og kanskje den aller største forandringen vil være med hensyn til mat. Det vil ikke lenger være slik at store områder brukes til dyrking av mat og i en overgangsperiode vil det bli benyttet ”maskiner som lager mat-etterlikninger” inntil dere blir dyktige nok til å ”tenke frem” det dere trenger. Det vil ikke lenger være nødvendig å voldta og skjende Jorden for å produsere mat eller fossilt brensel. Jorden vil bli brakt tilbake til sin opprinnelige jomfruelige tilstand og dere vil få oppgaven å være Jordens Voktere. Ei heller vil Jorden bli brukt som avfallsplass for alt søppelet deres, ettersom alt dere ikke trenger vil bli behandlet og omskapt for å brukes til andre ting. Forurensning vil være noe som ikke finnes lenger, ettersom ingen produksjonsprosesser lager noe ”utslipp”.

Litt etter litt lærer dere om den nye Jorden og hvordan den vil forandre deres liv. Dere vil innse at deres nåværende metoder er temmelig ”primitive” og slett ikke bedre av profittbegjæret. I fremtiden vil alt ha det de trenger og penger vil ikke ha noen rolle lenger. Dere vil alle arbeide sammen, for alles beste, og ingen sjel vil lenger bære i seg lavere vibrasjoner, for de kan ikke eksistere i de høyere riker. Således vil mentaliteten og ønsket om å profitere på andre ikke eksistere, når dere er på det bevissthetsnivået. I deres industrialiserte og mekaniserte tidsalder er støy åpenbart et reelt problem, som fører til sykdom på grunn av stress. Det vil heller ikke være noe problem i den høyere dimensjon, fordi produksjon, der hvor det er nødvendig, vil forgå gjennom helt andre metoder, som er fullstendig lydløse. Mye vil ”skapes med tanken” og mange ganger vil grupper av mennesker være involvert, fordi deres samlede tankekraft vil være så mye større.

Uansett hva dere vil bli kallet til å gjøre i denne tiden, vil det være vel verdt innsatsen, når dere tenker på hvilke undere som venter dere i fremtiden. Vi henvender oss i hovedsak til de av dere som har dedikert dere til å stige opp, men som vi har nevnt tidligere; ikke alle av høy vibrasjon ønsker å stige opp. Noen av dere vil bli oppsøkt av deres Romfamilie og finne ut at dere har arrangert det slik at dere vil reise sammen med dem tilbake til hjemplaneten deres når deres oppdrag på Jorden er fullført. Mange ulike sivilisasjoner venter på å dra fordel av alle deres erfaringer, for så verdsatt er de erfaringene dere har samlet i dualiteten. Nå kanskje forstår dere hvorfor dere er så viktige for dem, ettersom ikke alle sjeler har gått seg inn i dualiteten eller hatt ønske om å gjøre det. Dere er i sannhet svært spesielle sjeler, med så mye å tilby andre.

Når syklusen nå avsluttes, så husk at dere alle har hatt roller på begge sider av dualiteten, og de blir betraktet som nødvendige erfaringer som gjør det mulig for dere å balansere begge energiene. Det kan vel være at dere har lykkes nå, men la ikke det gjøre dere overlegne og fordømme de mørke sjelene. Ha medfølelse og glem aldri at de også er gnister av Lys og Kjærlighet, og at de også kan finne veien helt hjem til Lyset. Vær klar over det faktum at, siden de har vært nede lavere vibrasjoner enn mange andre sjeler, vil de med tiden bli kraftfulle Lysbærere. Dere kan ikke vite noe om deres karma, så dere må gi rom for at deres roller er viktige i den nåværende perioden av historien.

Selv om det ikke er slik at dere “ blir straffet for deres synder”, så må dere likevel gjøre opp for alt dere har gjort, slik at dere til fulle forstår hvilken effekt de har hatt på andre. Dette kan gå svært dypt og rive hjertet deres i filler, men det er fortsatt den eneste måten dere kan lære konsekvensen av deres handlinger. Dere har alle til en viss utstrekning hatt slike erfaringer, så da kan dere forstå hvor viktig det er å være ikke-dømmende overfor andre sjeler. Gjør deres beste for å være tilgivende dersom dere har blitt såret og vi ber dere om å ikke la følelser av hat ta bolig i dere, for de vil ete seg inn i kroppen deres og gjøre dere syke. De vil også hindre dere i å utvikle dere, ettersom dere ikke kan ta dem med dere til de høyere dimensjoner.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg syns dette er nok lærestoff for én dag. Så jeg ber dere fokuser på Lys og Kjærlighet, så vil alt gå bra.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge