Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, February 28, 2011

SaLuSa, February 28, 2011

For øyeblikket ser det ikke pent ut i Midt-Østen, og mange sjeler er så ivrige etter å bringe fred til regionen at de risikerer sine liv. Dere kan være sikre på at de i underbevisstheten vet at det er en del av deres sjelekontrakt og at deres offer vil løfte dem opp i det høyere Lyset. Heldigvis vil det ikke være forgjeves og de mørke kreftene vil bli jaget på flukt på en eller annen måte. Det har vært åpenbart en stund at urolighetene ville øke i omfang og resultere i deres fall. Straks det blir klart for dere hvordan folket kan oppnå forandringer av en slik størrelsesorden når de står sammen, vil ingen regjering kunne føle seg trygg. Lysets kraft vinner stadig mer kraft og den vil realisere de målene som folket så sterkt ønsker seg. Det er derfor all grunn til å holde målet om total seier i siktet hele tiden, fordi det er deres lott å feire den.  

Vi er fristet til å si at dere kan forvente èn ting av gangen, men det er et antall begivenheter som er i ferd med å stå klar på samme tid. Således er det ikke umulig at en hel rekke begivenheter vil skje på relativt kort tid. Ting går i riktig retning for dere og det vil virkelig bli et år fullt av overraskelser, og de vil mer enn gjøre godt for de uvelkomne hendelsene. Selvfølgelig vil det bli rystelser og omveltninger, men det er prisen for deres frihet. Konsentrer dere om gevinstene ved forandringene og aksepter at de ikke kan skje uten at det vil påvirke livene deres en god del. Vi våker over dere og er aktive overalt hvor vi kan gjøre situasjonen lettere for dere.  

Husk at deres tanker og bønner blir hørt og deres kollektive bevissthetsnivå måles hele tiden. Det gir oss muligheten til å sjekke deres fremgang og svare på bønner om hjelp. Vi kan ikke alltid gi dere akkurat det dere ønsker dere, i og med at vårt arbeid er del av en større plan og vi må forholde oss til den. Sammen er vi imidlertid en kraft som virkelig må regnes med og likevel er deres eneste våpen Lys og Kjærlighet. Det er det eneste de mørke kreftene ikke vet hvordan de skal forsvare seg mot, selv om de vil prøve å få dere til å miste fokus med bruk av frykt og skremsel. På dette tidspunkt skulle dere ha lært nok om metodene deres til å ignorere dem og ikke på noe vis gi fra dere deres energi til dem. De har ikke brukt opp alle sine krefter ennå, men tiden løper raskt fra dem. Som alltid er vi klar over hva de pønsker på, så de kan ikke lure oss med noen overraskelsestaktikk. De kunne like godt overgi seg med det samme og la fremtiden finne sin form i samsvar med planene for deres Oppstigning, for ingen ting kan uansett forhindre at den skjer.  

Lysets Styrker har ikke kommet sammen seg i slike antall rundt Jorden på tusenvis av år. Dette er selvfølgelig i overensstemmelse med den Guddommelige Plan, og som dere nå vel vet, så er det mange unge mennesker her nå med ganske så høyt utviklet kunnskap, forståelse og evner. De er åndelig godt forberedt og har visdom på så mange områder, og de vil lede dere ut av de lavere vibrasjonene. De finner det svært vanskelig å tilpasse seg de gamle samfunnssystemene og faktum er at de er her for å hjelpe til med å endre dem. Lytt oppmerksomt til dem, for de har mye å si dere og lære dere.  

Naturen er også offer for omveltningene på Jorden og gjennom en lang periode har mange arter blitt utryddet. Men det er ikke noe reelt tap av arter ettersom vi kan overføre dem til andre planeter der de kan fortsette sin utvikling. Vi kan endre deres genmateriale om nødvendig, slik at de passer med livsforholdene på de planetene de blir introdusert til. I enkelte tilfeller er dyrene ferdig med sin syklus på Jorden og blir frigjort, slik som det skjedde med dinosaurene. Selv om det sjelden blir lagt merke til, er det likevel slik at arter kommer og går ganske regelmessig i samsvar med Jordens og Menneskeheten behov. Det samme gjelder dere også, som ble introdusert til Jorden som Homo Sapiens ganske nylig og det var for å legge til rette for en ny mennesketype. Dette vil vi forklare i større detalj etter hvert og dere vil lære om deres sanne forhold til oss. Vi er mye mer knyttet til hverandre enn dere kan forestille dere og har vært det i tusenvis av år.  

Etter hvert som dere beveger dere inn i og gjennom de høyere dimensjoner, vil dere lære å verdsette skaperverkets skjønnhe, hvilket egentlig har vært mulig for dere hele veien. På visse områder har dere hatt visjoner om hva som er mulig og prøvd å introdusere det inn i deres nåværende dimensjon. Dere har eksperimentert og hatt en viss suksess og sjelen inni dere har ”følt” den store idè, men har ikke vært i stand til å gi fullt uttrykk for den. Når dere stiger opp, vil det bli mye lettere og alt dere skaper vil være av Lys. Ingen ting vil være utenfor rekkevidde for deres evner og alt vil gjenspeile den absolutte harmoni som eksisterer i de høyere dimensjoner. I tillegg er allting levende, med ulike nivåer av bevissthet, som vil la dere få oppleve å kommunisere, ikke bare med dyr, men alle levende skapninger, som for eksempel planter. På jorden har de også bevissthet og reagerer på energiene rundt seg. Det er ikke uvanlig at mennesker snakker med plantene sine og opplever at resultatet er at de blir vakrere og sterkere.  

Livet vil bli fullstendig forskjellig fra slik det er nå og være en sammenhengende streng av lykkelige og gledelige begivenheter. De mange krav som legges på dere nå vil opphøre og det vil ikke være noen plass for slit og slep og kjedsomhet. Alt er spennende og fyller dere kontinuerlig med Lys og Kjærlighet. Det viktigste er at dere til enhver tid vil være fulle av energi og ikke oppleve å være trette og slitne slik dagliglivet deres arter seg for øyeblikket. Fordi dere fyller dere opp med energi underveis, vil det ikke være behov for lange perioder med søvn slik som på Jorden nå. Dere kan hvile og slappe av, men kroppen deres er av en høyere vibrasjon og trenger ikke regelmessig lang søvn for å lade seg opp igjen. Så Kjære Sjeler, dere har så mye å se frem til og det betyr at enhver innsats som er nødvendig å gjøre for å bli klar til Oppstigningen vil være verdt det.  

Åpne dere for at store forandringer vil følge med Oppstigningen, selvfølgelig ikke alle på en gang, men som en utviklingsprosess som foregår hele tiden. Dualiteten er rett og slett en følge av å være i lavere vibrasjoner hvor stoff er så solid og med så høy tetthet at det kan tiltrekke seg det man kunne kalle urenheter. Disse manifesterer seg i form av sykdommer som ikke kan eksitere i de høyere dimensjoner. Jo lavere vibrasjonene blir, jo større blir muligheten for dødelige sykdommer kan eksistere. Forholdene blir jo ikke bedre av Menneskenes vederheftighet med hensyn til å tilføre kjemikalier i jordbruket og således inn i næringskjeden. Kroppen deres er svært utholdende og tilpasningsdyktig, men resultatet er uansett at den til slutt blir forgiftet.  

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg håper dere forstår hvilken vidunderlig mulighet Oppstigningen gir til å løfte seg opp.  

Tusen takk, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge