Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, March 23, 2011

SaLuSa, March 23, 2011

Dere har, for å si det slik, temmelig mye på tallerkenen, og det kan synes overveldende. Således er det tid for dyp selvanalyse slik at dere kan sette det hele i perspektiv. Ikke alt vil angå dere personlig, men husk at et eller annet sted i bakgrunnen holder vi øye med alt som skjer. Der hvor vi kan, vil vi begrense ethvert forsøk på å sette i gang flere store oppskakende hendelser, men til tider er det mye mer på spill enn dere aner. Så lenge ting kan styres i en retning som tjener den større hensikt, så er vi fra tid til annen nødt til å tillate at visse ting går sin gang. Men dere kan være sikre på at vi uansett styrer hendelser med tanke på deres fremskritt og deres evne til å komme dere unna farer som truer. Dere har alle Veiledere med dere og i henhold til deres livsplan, vil de alltid gjøre sitt ytterste for å se til at dere er på riktig sted til riktig tid. Til tider kan det se ut for dere som om dere er på feil sted, men det gjøres ikke feil når det gjelder deres livsplan.  

Vær sikker på at dere forlater denne Jorden mye visere enn da dere kom, ettersom det er umulig å ikke ta lærdom av de erfaringene dere gjør. Og det er akkurat det inkarnasjonene handler om; hver gang dere begynner et nytt liv, er det omhyggelig planlagt for å sikre at dere fortsetter å utvikle dere. Dersom dere i dette livet har hatt mye kontakt med de lavere vibrasjonene, så er hensikten å hjelpe dere å vokse åndelig. Slike erfaringer vil ikke nødvendigvis holde dere tilbake, ettersom dere kan legge dem bak dere og erfaringene kan like fullt sette dere i stand til å stige opp i høyere vibrasjoner. Ingen sjel er perfekt på dette utviklingsstadium og om dere så var, så ville vibrasjonene deres være altfor høye til å kunne forbli i denne dimensjonen. Imidlertid er det mange av dere som løfter dere selv svært raskt og deres hensikt er å fortsette med det og forlate dualiteten for alltid. Dere vil vite om dere er en slik sjel, for da er dere mest sannsynlig allerede Lysarbeidere som hjelper andre å lykkes med Oppstigningen. 

Ikke alle vil bli kallet til å være Lysarbeidere og ofte har forberedelsene til det foregått gjennom mange liv. De har vanligvis en sterk drivkraft allerede fra barndommen av, til å arbeide for Lyset på en spesiell måte. Dette ser dere hos mange unge mennesker i dag, som har så mye å gi dere. Når tiden er inne, vil deres muligheter komme og mange av dem venter ivrig på forandringene som vil la dem få komme frem i teten. Det er en tid og et sted for dem til å dele sin visdom med dere og de vil være sterkt engasjert i arbeidet med å bringe sannheten frem. Åndelig kunnskap og evner til healing er ofte deres styrke og deres tjenester vil være av livsviktig betydning for mange mennesker som akkurat er i ferd med å våkne opp. Forandringene fortsetter å bli stadig tydeligere, og i stedet for å fylle seg med frykt for hvordan det skal ende, trenger folk å bli bevisst at dette er den nødvendig rensing før Oppstigningen kan finne sted. 

Vi oppfordrer folk sterkt til å lytte til intuisjonen hvis de er i en situasjon der de må gjøre et viktig valg. Det kan for eksempel være i forbindelse med å flytte til et annet sted, og dere prøver å finne ut om det er trygt å gjøre det. Ta en beslutning i ro og fred, som dere føler dere komfortable med, og stol på at det vil bli riktig for dere. Et eller annet sted i underbevisstheten vet dere allerede hva som ligger i livsplanen deres og det er årsaken til at intuisjonen normalt vil vise seg å være svært pålitelig. Nå er tiden inne for å finne løsninger på eventuelle problemer i personlige forhold. Prøv å ikke la løse tråder bli hengende til slutten av denne syklusen. Det er mye bedre å ha kommet overens om ting, selv om det innebærer å krype til korset. Tilgi og legg det bak dere, ellers vil dere slepe omkring med konfliktenergiene til dere likevel må løse det senere. 

Uansett hvordan dere snur og vender på det, så finns det aldri noen vinner i en diskusjon, for uenighet kan ikke bli lagt til hvile før alle parter komme sammen i tilgivelse. Det er menneskelig å feile. Noen feil er uunngåelige og andre er gjort med overlegg, men uansett kan det ikke tillates at de stikker kjepper i hjulene for en hver sjels utvikling. Slik bagasje er det nødvendig at dere legger av dere, ettersom det ikke tjener noen hensikt å bære på den. Når dere begynner på den siste etappen frem mot Oppstigningen, vil det bli bli en vidunderlig tid hvor dere vil forstå stadig mer, samt en formidabel utvidelse av deres bevissthetsnivå. Alle muligheter ligger der, uansett hvem dere er, og det vil være en slik overflod av sannhet og kunnskap at dere ikke vil trenge å stille spørsmål ved kilden. På et stadium vil også vi være der sammen med dere og hjelpe til med å forklare deres sanne historie. Dere vil snart forstå i hvilken grad dere har vært holdt nede og ta tilbake deres frihet og uavhengighet. Dere er mektige Vesener, som på ny vil erkjenne sitt sanne potensial. 

I altfor lang tid har dere blitt tråkket ned i gjørma og brukt på måter som har vært nedverdigende for sjeler som dere. Imidlertid er Lyset deres i ferd med å komme raskt tilbake, og dere kan gjennom deres ord og gjerninger vise andre hvor stort også deres potesial er. Vær deres sanne Selv og behandle andre som deres høyt elskede brødre og søstre, fordi dere er Alle Ett. En slik væremåte vil bringe frem det beste i andre sjeler, som vil ønske å være like rolige og tilfredse som dere selv er. Deres styrke vil inspirere andre til å følge deres eksempel, når de ser hvordan dere går med rak rygg og hvordan enhver negativ energi preller av på dere. I denne tid er det opp til hver enkelt sjel å avgjøre eksakt hvordan de ønsker å gå inn i den nye syklusen og det har aldri vært noen bedre anledning for det. Noen vil foretrekke å forbli der de er, mens andre vil hoppe på muligheten til å forlate gjenfødelses-syklusen i den lavere dimensjon. 

Uansett om dere innser det eller ei; valget har alltid vært deres når det gjelder deres erfaringer. Ingen ting har noen sinne blitt påtvunget dere i de åndelige riker og faktum er at den best mulige hjelp har blitt gitt dere, for å sikre at dere gjør beslutninger som er til beste for dere selv. Dere har alltid båret med dere et løfte om at dere skulle få hjelp til å finne veien tilbake til deres virkelige hjem og det har aldri vært noen som helst måte de mørke sjeler kunne fengsle dere for godt. Javisst har dere fått kjenne de mørkeste dyp i dualiteten, men til deres ære har dere alltid funnet viljen og styrken til å vinne over dem. 

Jeg er SaLuSa fra Sirius og kan fortelle dere at den Galaktiske Føderasjon ser dere i deres sanne Lys og Farger. Vi vet hvilke mektige Lysvesener dere var, og fortsatt er, selv om dere ikke er fullt klar over det selv. Vi hilser dere og gir dere vår velsignelse og kjærlighet.  

Tusen takk, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge