Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, October 21, 2011

SaLuSa, October 21, 2011De verdensomspennende protestene fortsetter å vokse og vil resultere i at folket får det mye bedre. For ikke lenge siden ville slike demonstrasjoner ha blitt slått raskt ned med makt hvis det var nødvendig, fordi myndighetene er redde for situasjoner der dere mobiliserer og danner mektige grupper. Vi har alltid anbefalt fredelige demonstrasjoner, fordi vold avler vold og i slike situasjoner blir dere uvegerlig den som taper. Imidlertid forstår vi at det kan komme til et punkt da dere har fått nok og at sinne tar over for fornuften. Denne kampen for fremtiden vil hjelpe til med å skape de energiene som skal til for forandring og ikke alle trenger å være i frontlinjen, fordi bare ved å sende deres tanker for å støtte opprøret, så forsterker dere saken. Det er her verdens borgere har overtaket om de bare kommer sammen og støtter felles sak.

Resultatet er at de mørke maktene står overfor den umulige oppgaven å hindre at kravene om forandring vokser seg sterkere. De kan ikke takle store menneskemengder med en slik viljestyrke, som vil kjempe til siste slutt for å vinne sin rett. Endelig har media blitt nødt til å rapportere om hva som virkelig hender i verden, og de vrister seg fri fra den kontrollen de har ligget under for. De vil oppleve en feiringens dag når journalistene igjen kan skrive om det som er sant, spesielt når sannheten om hendelser slik som 9/11blir avslørt. Presset øker i USA for en uavhengig undersøkelse og president Obama kan fortsatt gå foran. Det er bare et spørsmål om tid før det skjer og sannheten kommer for dagen.

Hensikten med å avsløre de mørke maktenes handlinger er ikke for å ta hevn, for alle sjeler må stå til rette for sine tanker og handlinger overfor mye høyere autoriteter. Hensikten er at dere skal kunne forstå hvordan dere har havnet i den situasjonen dere befinner dere i. Det var ikke mye om å gjøre at dere ble fullstendig gjort til slaver under full kontroll av den nådeløse Verdensregjering som skulle innsettes. Alle deres rettigheter ville blitt avspist og kontrollert, slik at dere ikke ville ha noen frihet med mindre dere underkastet dere den Nye Verdensordenen. Det er ikke noe som har skjedd i løpet av en natt, det har vært nøye planlagt gjennom tusener av år. Langsomt og nærmest uten at dere har merket det har dere blitt narret og villedet slik at dere har gitt fra dere deres rettigheter. Det var mange som advarte, men dere ble lullet inn i en falsk følelse av trygghet. Dere må forstå hvordan dette kunne skje, slik at dere vil ha fullt utbytte av disse erfaringene.

Noen mennesker ønsker å fortsette å ha det slik de er vant til, og dersom det blir deres valg, så blir det slik. Vi og andre legger foran dere gevinstene ved Oppstigningen uten å forsøke å presse dere til noe, og på intet tidspunkt vil dere i sannhet kunne si at dere ikke visste. Vi har ingen bekymring for de som takker nei til muligheten til å stige opp og vi gir dem vår Kjærlighet like mye som til alle andre. Deres fremtid er sikret akkurat som alle andres og i alle tilfelle vil det komme en dag da de vil komme sammen med dem som gikk i forveien. Dere har all den tid dere måtte ønske til å være i de lavere dimensjoner og vi vet at når dere har fått alle de erfaringene dere ønsket, så vil dere løfte blikket mot de høyere dimensjoner for videre læring.

Vi i den Galaktiske Føderasjon kan fortelle dere at vi har gjort alt dette før og det betyr at vi vet hva vi snakker om. Masseoppstigning skjer ikke ofte, men ikke desto mindre har vi hjulpet andre med å lykkes, slik som vi gjør for dere nå. Det er en så vidunderlig anledning, så vi ser frem til å glede oss over den minst like mye som dere vil komme til å gjøre. Dere vil helt sikkert være glad for at dere var blant de privilegerte som fikk være på Jorden og være med på en slik vidunderlig oppløftelse. Skaperen tar dere inn i de høyere riker, som allerede står klar til å ta dere i mot som de Kosmiske Vesener dere er i ferd med å bli. Dere og deres høyere selv skal igjen bli ett og reise i Himmelen som strekker seg i det uendelige.

Nå som dere vet hva som ligger foran dere, la ingen ting lede dere på avveie, og la de lavere vibrasjonene bare fare hen forbi dere, for de har ikke lenger noen makt over dere. Slipp taket i tilknytningen til dem som dere vet ikke kan reise med dere og arbeid med å forfine energien deres så dere blir Lysvesener. Det vil være deres beskyttelse når dere går inn i oppstigningsprosessen og finner deres plass sammen med oss. Husk at dere har absolutt alt å vinne og at dere ikke på noen måte vil angre på at dere tok beslutningen om å stige opp. Om dere fortsatt ikke kan få dere selv til å følge denne veien, så er det ingen som helst grunn til å være redd, fordi deres behov vil bli sett til, like mye som alle andres.

Fyll deres hjerter med Kjærlighet og la Lyset deres stråle hvor enn dere går og det er alt som kan kreves av dere. Dere forstår ennå ikke hvilken kraft dere egentlig har, men det forhindrer likevel ikke at dere skaper. Det dere vier deres tanker til og ønsker manifest, vil på et tidspunkt så gjøre. Slik er Loven og dere vil snart lære å bruke kraften dere med visdom. Det forklarer hvorfor dere blir ansett som å være ansvarlige for deres erfaringer, fordi menneskerasens massebevissthet har avgjort hva deres erfaringer skal være. Men nå er det dere som individer som tar beslutningen om å gå veien mot Oppstigningen.

Uansett hvordan dere ser på det, så er dette en unik tid for menneskeheten. Eter å ha tilbrakt så lang tid i det uvitenhetens mørke som er blitt påtvunget dere, så kastes nå livlinen ut til dere. Grip den og slipp ikke taket og hold fast på deres tro og tillit til at slutten på denne syklusen er bare begynnelsen på en fullstendig ny syklus. Den er der allerede og dere har en vidunderlig mulighet til å forlate de lavere dimensjonene. Det er nesten for godt til å være sant, men likevel har Skaperen lagt til rette for deres gradvise oppvåkning, og oppløftelsen opp til de høyere dimensjoner som er som et eventyrland av overdådig skjønnhet og en fred hvis like ikke finnes. Den er deres, Kjære Sjeler og dere har i sannhet fortjent denne gaven ved deres usvikelige tro på Kjærligheten og Lyset.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og kan ikke gjøre nok for å få dere til å forstå hvilken fantastisk tid dere er inne i. En tid som så mange sjeler ønsket å være del i – men det er dere som ble utvalgt fordi man visste at dere ville kunne ta ledelsen på veien ut av mørket og hjelp andre å finne Lyset. Dere har lykkes og snart vil de forandringene dere har bedt om og villet gjøre til virkelighet, bli manifestert. Vi ville si ”Godt gjort” og ser på dere med stor beundring for hva dere har greid å oppnå. Vi elsker dere alle akkurat slik dere er – Fyrtårn av Lys midt i mørket, som nå må trekke seg tilbake fordi deres Lys er for sterkt.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge