Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, 18. September, 2015

SaLuSa, 18. September, 2015

Dere begynner nå å se beviser på de forandringene som er i ferd med å skje, og selv om dere har opplevd skuffelser tidligere, så er det mange av dere som nå begynner å føle de positive effektene av dem. Gjennom sammenlikning skulle dere nå være i stand til å kjenne de forskjellige energiene omkring dere som har blitt løftet opp i betydelig grad. Det har vært en langsom, men positive oppbygging som har foregått gjennom de siste årene, som nå er i ferd med å nå et topp-punkt og vil bringe med seg merkbar oppløftelse. Den generelle effekten vil være at de vekker opp mange flere mennesker til sannheten, slik at de kan bryte seg fri fra de mørke Sjelenes innflytelse. Kjære Sjeler, Lyset har allerede beseiret dem og det er ikke lenger mulig for dem å gjøre Menneskerasen til sine slaver. Forandringer som vil lede frem mot en ny æra vil skje raskt, en æra hvor dere vil få tilbake deres frihet og det vil bli gjort kvantesprang fremover med hensyn til å introdusere de godene som dere har blitt fornektet. Alt er vel forberedt og vil bli gitt dere så snart omstendighetene tillater det. Ha tålmodighet, for noen av forandringene er monumentale og det er nødvendig at de får litt tid på seg for å bli introdusert. Det aller viktigste for øyeblikket er å fjerne de mørke Sjelene og således sette en stopper for aktivitetene deres som med fullt overlegg prøver å forpurre fremtiden deres.

En dag vil dere kunne se dere tilbake og innse at de livene dere har hatt i dualiteten har løftet bevissthetsnivået deres på dyptgripende vis. Dere har blitt testet til det ytterste i livets mektige utfordringer, men dere har reist dere igjen som fugl Fønix. Dere er allerede kommet langt på veien til igjen å bli de mektige Vesener dere var før dere begynte deres reise i Jorderiket for tusenvis av år siden. Det har vært tøft og selv nå er det sjeler som fortsatt holder på å rydde opp i gammelt karma etterhvert som de fullfører reisen hjem. Vit at hver eneste en av dere meldte dere frivillig til å oppleve alt dette, så det finnes overhodet ingen grunn til å bebreide Hierarkiet. Faktum er at de har stått ved deres side til enhver tid og har sørget for at dere ble gitt enhver mulighet til å lykkes. Dere er elsket høyere enn det er mulig for dere å fatte og dere er mye mektigere enn det er mulig for dere å forestille dere for øyeblikket. Så gå frem med løftet hode og se de siste av de gamle energiene utspille seg og gi dem takk for den rollen de har spilt i deres evolusjon.

Som vi nylig har nevnt, så vil de av dere som har nådd et avansert forståelsesnivå, kunne gjøre mye godt arbeid for å hjelpe dem som akkurat har våknet opp til sannheten. De vil høre om forandringene som finner sted og noen av dem vil bli skremt over utsiktene til at ting som er kjente og kjære for dem kan bli tatt fra dem. Dere kan berolige dem og forsikre dem om at ikke bare er forandringene til beste for alle, men de vil løfte dem raskt til et mye mer behagelig og enkelt liv. Skaperen har gitt sin annerkjennelse for alt det harde arbeidet dere har lagt ned for å oppnå suksess, og har lovet at fra nå av skal dere få nyte fruktene av innsatsen deres.

Langsomt, men sikkert vil dere få lære om deres sanne historie og om deres opphøyde plass i Universet. Mange, mange sivilisasjoner har fulgt nøye med på endetiden, fulle av beundring, og de venter bare på å få møte dere og vise dere sin kjærlighet og gi dere sin takk for alt dere har greid å oppnå. Dere har utført en tjeneste som mange sjeler vil ha glede av og som vil øke farten i deres evolusjon. Med tiden vil dere fullt ut forstå dette, men for øyeblikket ville det være mye mer enn dere er i stand til å begripe. Til enhver tid har "kjærlighet" vært nøkkelordet til deres suksess, og den Universelle Kjærlighet er deres høyeste mål. I den grad det er mulig, ta det med ro og hvil dere nå, og ta alt etterhvert som det kommer – og vi vet at det er lettere sagt enn gjort. Bekymringene deres vil snart være noe som hører fortiden til når dere blir i stand til å nyte livet til fulle.

Dere kan være helt trygge på at ingen innblanding eller forsøk fra andre på å forpurre deres videre utvikling vil bli tillatt. Som vi tidligere har nevnt, så er Jorden i karantene, men også beskyttet av mange Stjerneskip, på en slik måte at dere er garantert å kunne fullføre resten av reisen deres helt trygt. Endetiden er allerede proklamert å være en suksess, så positive forutsigelser for den perioden vil bli til virkelighet. Når det rette øyeblikket kommer, og dette ligger enda et stykke inn i fremtiden, vil vi kunne lande trygt og sette i gang feiringene, som allerede er planlagt. Når den tid kommer vil dere være fullstendig frie fra de mørkes oppmerksomhet og så visst også fra andre uinviterte besøkende. Det ligger en fantastisk tid fremfor dere som på et vis er en måte å si "tusen takk" til dere for deres harde arbeid og deres mektige bragder.

Vi er kjent med at noen av dere som har barn er bekymret for barnas fremtid og vi ønsker å forsikre dere om at de vil bli vel tatt vare på. Noen av dem har inkarnert fra de høyere dimensjoner spesielt for den perioden som ligger foran dere. De er høyt utviklete sjeler som har mye å tilby og vil være til enorm hjelp der det er kreves slike evner som de har med seg. Faktum er at mange av dem er fødte ledere og deres psykiske evner og andre kvaliteter vil være svært velkommen. Etter hvert som dere beveger dere lenger inn i den Nye Tidsalderen, vil også dere begynne å utvikle og stå frem med deres spesielle evner, og etter hvert som der utvikler dere, vil dere også utvide chakra-systemet deres. Evolusjonen stanser aldri opp og således utvikler livet seg til bedre og bedre ting. For eksempel er noen av dere allerede i stand til å kommunisere telepatisk, men med tiden vil det være helt normalt for alle og enhver.

Tenk stort, for det eneste som kan holde dere tilbake nå er dere selv. Med tankene og drømmene deres er dere med å skape fremtiden fordi dere trekker dem til dere. Så det er av helt avgjørende betydning at dere ikke henger fast ved negative tanker, for på den måten vil dere bare tiltrekke dere nøyaktig de tingene dere ikke ønsker dere. Selvfølgelig vil dette bli lettere etterhvert som vibrasjonene stiger og dere til slutt når det nivået hvor dere ikke vil møte negativitet. For mange sjeler har dualiteten foredlet deres karakter og temperament, helt opp til det punkt at dere har fullt herredømme over dere selv. På Jorden har det vært så mange utfordringer å overvinne at det er slett ikke er overraskende at dere har funnet det vanskelig å gjøre fremskritt. Imidlertid er dere aldri alene og Veilederne deres er kontinuerlig ved deres side for å bistå med sin hjelp. Ta kontakt md dem når dere har behov for hjelp og dere vil med sikkerhet få respons. Imidlertid er det tider hvor dere trenger å gå gjennom visse erfaringer av karmiske årsaker, og da må de holde seg i bakgrunnen.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler meg ganske nær dere etter å ha "delt" livene deres med dere ganske lenge nå. Jeg er selvfølgelig ikke den eneste omkring dere og til tider, når dere trenger spesiell hjelp, er det andre dere kan henvende dere til. Dere kan være fullstendig trygge på at vi er aldri "mer enn et anrop unna", at vi mottar budskapene deres og at vi, der det er mulig, responderer på dem. Når vi kan deaktivere usynlighetsskjoldene på skipene våre, vil dere se dem en kort stund og vi vet at mange av dere finner dette betryggende. Vi gleder oss over å kunne være i tjeneste for Menneskeheten og opplever så mye glede når vi kan se hvor store fremskritt dere gjør, og spesielt på denne tiden hvor dere er så nær å fullføre deres lange reise. Det er ikke lenge før deres strevsomme reise på Jorden er over og feiringene kan begynne, og dette er et mål på hvor høyt dere er respektert og beundret for deres oppsiktsvekkende bragder gjennom tusener av år.

Tusen takk, SaLuSa,
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge