Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, February 18, 2011

SaLuSa, February 18, 2011

Vi kommer stadig nærmere dere, men det er ikke nødvendigvis slik at dere legger merke til oss, for vi holder mange av skipene våre skjult bak et slør som gjør dem usynlige. Så herlig det skal bli når vi en dag kan virke helt åpent både på og utenfor Jorden. For øyeblikket må vi holde oss tilbake, inntil vi har sikret at omgivelse på bakken og himmelen er fri for trusler mot oss. Dette kan ikke løses så raskt, for det krever ordrer fra høyeste hold for å garantere sikkerheten. Det er ikke det at det er noen reell risiko for oss, men vi kan ikke operere i en atmosfære av spenning og ondskap. Vi unngår konfrontasjoner til enhver tid og bruker unnvikende manøvre om vi skulle bli truet. Selv om vi har svært avansert teknologi, så bruker vi den ikke for å overmanne noen, men for å beskytte oss selv. Den Galaktiske Føderasjon er en fredsorganisasjon som arbeider for å fremme fred og samarbeid mellom sivilisasjoner.  

Universet deres har i uminnelige tider vært herjet av krig og de mest ødeleggende galaktiske kriger. Når våpnene har en slik kraft at de kan ødelegge planeter, da forstår dere at et alvorlig nivå av ødeleggelser er nådd. Og likevel testet vitenskapsmennene deres atombomben, uten å ha en klar forståelse av konsekvensene. Og de fortsatte til tross for at de visste at det kunne oppstå en dominoeffekt. På Atlantis’ tid ble også forsiktigheten satt til side og det ødela en storslagen sivilisasjon og et helt kontinent. Mange av dere som er inkarnert nå var til stede i de tider og deres nærvær nå har bidratt til å avverge en ny tragedie. Det bevissthetsnivå dere nådde gav oss mulighet til å respondere og stoppe en alvorlig trussel mot Jorden. Og dere vet at dette skjedde i den siste halvdelen av forrige århundre. Det øyeblikk dere lærte å splitte atomet, så vi klart at en slik utvikling kunne komme, men vi kunne ikke blande oss inn i deres frie vilje og friheten til å bruke oppdagelsene deres.  

Deres frie vilje har vært både en velsignelse og en byrde, avhengig av hvordan dere har brukt den. Med deres beslutninger har dere utformet samfunnet og dets lovverk og selvfølgelig har dere skapt alt omkring dere. Dere utøver fortsatt deres frihet, men nå begynner dere å se begrensningene i de gamle systemene og søker forandring. Dere har satt ord på det og drømmene deres vil bli virkelighet. Vi er med dere for å sikre at det lar seg gjennomføre som planlagt. Faktum er at ved Oppstigningen, så vil dere ikke bare bevege dere inn i en Ny Tidsalder, men inn i den Gyldne Tidsalder. Dere må ha vært der for å kunne begripe hva det innebærer og det vil overgå selv deres villeste fantasier. Ja, vi forsøker fra tid til annen å beskrive for dere hva som er i vente, men det synes ikke å finnes ord som kan formidle den skjønnhet og harmoni som venter dere.  

Det er godt at det finnes Lysarbeidere blant dere på Jorden, for de stabiliserer Lysenergiene og jorder dem til alles fordel. De bærer Lyset høyt overalt hvor de går og kaster lys over veien fremover. Uten dem ville mange bukke under for de lavere energiene og finne det vanskelig å løfte seg opp og ut av dem. Dette året vil bli et oppløftende år for alle folk uansett, for de vil se begynnelsen på store forandringer og løfter om flere som skal komme. Ut at det pågående opprør og forvirring skapes frøene til frihet fra undertrykkelse og begynnelsen på en tid av ekte lykke og fremskritt. De problemene dere står overfor i dag vil etter tur bli eliminert og da vil der forstå at veien til Oppstigningen i sannhet har åpnet seg.  

Kjære Sjeler, send for all del ut deres Lys dit hvor dere føler det trengs mest, men husk også de sterke behovene i deres egne nære samfunn. Lokalsamfunnene vil ha behov for veiledning og erfaringen til dem som forstår hva som er i ferd med å skje. Det vil tjene hensikten best å arbeide i grupper og det er nå tid for å bruke alle deres evner til å styre folks energier i riktig retning. Det vil ikke mangle på frivillige når først målet for Menneskeheten er blitt forstått, for da blir det tydelig at dere alle uansett er involvert i det som skjer. Dere vil oppleve en stor glede ved å tjene andre og følelsen av å være Ett vil være fremtredende. Den vil fortsette å vokse og forskjeller hudfarge, kultur og religion vil ikke ha noen som helst betydning lenger. Folk vil forstå at i hjertet er dere alle sjeler på den samme reisen og så vil dere gå videre som Ett og i harmoni med hverandre.  

Det er ikke et eneste problem som ikke kan løses, uansett hvor stort det er, og oppgavene foran dere vil bli løst temmelig raskt. Vi ønsker naturligvis å begynne vårt arbeid så snart som mulig, men vi må først ha de riktige folk ved roret. Det betyr å bringe våre allierte opp i ledelsen og de vil tre frem i lyset straks veien er klar. Vi kan ikke tillate at de mørke kreftene blander seg i arbeidet, så de må først fjernes. Vi vet allerede eksakt hvem de er og det vil bli synlig hva de står for, og det finnes ingen mulighet for dem å unnslippe å stå til rette for det de har gjort. Når den tid kommer, så vil også all informasjon være fri og åpen og mediene vil gi et sannferdig uttrykk for de begivenheter som finner sted.  

Skaperen har aldri overlatt dere helt og holdent til de mørke krefters nåde og uansett hva som har skjedd har dere vært omgitt av Lysvesener for å beskytte dere. Skaperen har også forordnet at denne syklusen skal avsluttes nå, og slik blir det. Så dere kan fortsette deres daglige liv, vel vitende om at ingen ting kan hindre dere å bevege dere inn i de høyere dimensjoner gjennom Oppstigningen. Tillat dere selv å fråtse i fantasier om det livet dere er på vei inn i og dere vil ikke kunne ta mye feil. Forestill dere de mest vidunderlige omgivelser, skjønnheten og harmonien som langt overgår nåtidens opplevelser, energier som vibrerer av evig fred, og et skimrende lys av alle regnbuens farger som gjennomsyrer alt omkring dere. Slike visjoner vil løfte dere opp slik at dere aldri glemmer hva deres skjebne har i vente for dere.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og dersom jeg har gitt dere håp og forsikring om at en skjønn fremtid ligger foran dere, så har jeg lykkes i å gi dere et redningstau som kan hjelpe dere gjennom denne vanskelige tid på Jorden. Dere er allerede vitne til hva mennesker kan greie når de fokuserer på sitt mål. Resultatet kommer ikke nødvendigvis umiddelbart, men det skapes forandringer som leder dit. Hvis dere trodde at forandring aldri ville komme, så vet dere bedre nå og at omfanget vil fortsette å øke. Med deres kunnskap kan dere hjelpe andre som bare evner å se de ytre handlinger og hjelpe dem å unngå å reagere med frykt. Med disse tankene tar vi farvel og uttrykker vår kjærlighet for dere alle.  

Tusen takk, SaLuSa.  
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge