Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 16, 2011

SaLuSa, November 16, 2011Forvent at mye kommer til å skje, men ta høyde for at meningen er at det skal skje på et ryddig vis, slik at hver hendelse bygger på den forrige. Som mange av dere vet, så er våre allierte mer aktive enn noensinne, og ved å ha svekket Illuminati vesentlig, har vi kunnet fjerne mange av dem som sto i veien for fremskrittet. På alle nivåer finnes det mennesker som har blitt brukt uten å vite det, men på grunn av oppvåkningen begynner de å se hvordan de har blitt manipulert. Det alene er i mange tilfeller nok til å få dem til å si opp jobben, og siden rykter raskt sprer seg vil flere høre om det. Det er også et spørsmål om at bevissthetsnivået øker, som får mange mennesker til å stille spørsmål ved etikken til dem de jobber for. Dere vil se at dette skjer stadig oftere etter hvert som momentum bak kravet om gjennomsiktighet og sannferdighet vokser.

Som et resultat av 11.11.11 kan dere også vente endringer i emosjonelle reaksjoner som mange ganger i fortiden har vært vanskelig å kontrollere, at det høyere bevissthetsnivået øker deres evne til å beholde roen. Det vil hjelpe til med å eliminere de brå og ukontrollerte reaksjonene som ofte forårsaker alvorlig trøbbel. Slike ting som dette vil være blant de effektene av forandringen inni folk og det vil bli mer tydelig ettersom tiden går. Det er grunn til å ønske det velkommen og er et tegn på individets suksess med å integrere de nye energiene. De fleste har en tendens til å handle først og tenke etterpå, mens det motsatte hadde vært å fortrekke. Den samme tenkemåten kan også brukes på grupper som ofte handler på flokkinstinkt, uten noe som helst tanke på hva de holder på med.

Problemene i Europa står høyest på dagsordenen vår og utfallet som vil komme vil resultere i de første store forandringene som vi har fortalt dere om. Det vil rydde veien for andre tiltak som også er på det nærmeste klare til å settes i gang, men er avhengige av at våre allierte får avsluttet arbeidet med fundamentet. Tro oss, Kjære sjeler, det bli ingen liten seier når de er ferdig og kan fortelle Illuminati hvem som har kommandoen. De vet allerede at vi har evnen, og Guds autorisasjon, til å fjerne dem og det finnes ingen muligheter for å komme unna med de kriminelle handlinger de har gjort. Når de ser det i øynene, forventer vi at de trår ned og gir fra seg makten. Imidlertid føler vi at de kan være naive nok til å tro at de kan lure oss, men det finns ingen steder å hjemme seg fordi vi til enhver tid vet eksakt hvor de er.

Således er det virkelig ingen grunn til frykt eller bekymring, for vi har kontroll på det hele og akkurat nå venter vi bare på å innkassere vår første suksess. Vi regner med at det vil dreie seg om forandringene på det økonomiske området og det ville ikke være annet enn man kan vente, slik som tilstanden er i de fleste land. Vi må imidlertid la en del ting gå sin egen gang, for det er nødvendig at folk forstår at Illuminati har satt seg selv i en umulig situasjon. Det er også nødvendig at folk forstår at det hele var iscenesatt og nøye planlagt for å få et helt annet utfall, som skulle tjene deres interesser.

Det er ikke mye mer å si om de nåværende forholdene, og som dere, venter vi på at forandringene skal begynne som tydelig vil vise at endetiden virkelig er i gang. For den uinformerte synes det nok som om alt er kaos og det kan uheldigvis føre til en grad av frykt. Vi ønsker at det skal unngås for enhver pris, for den energien gir næring til de mørke og de vil alltid prøve å spille på den. Som vi imidlertid har påpekt nylig, så er det nå Lyset som er den suverene kraft og det vil fortsette å transmutere de lavere energier. Til og med de som er vant til militære tankemåter begynner nå å føle annerledes om de krigsspill som har vært på nippet til å ødelegge Jorden. Noen av dem går over på vår side nå og vi har evnen til å se om deres beslutning er helhjertet eller falsk. Det er ikke mulig å lure oss eller lyve for oss, for vi vet med absolutt sikkerhet hva en person tenker, uansett hav det er de sier.

Å si det som er sant er noe dere vil måtte venne dere til og dere vil finne ut at straks dere er i de høyere vibrasjoner, er det overhodet ikke noe poeng i å skjule tankene eller følelsene deres. Altfor ofte gjør dere det av frykt for å bli latterliggjort eller nedverdiget og dette gjøre dere ukomfortable. Det vil ikke skje og hvorfor i all verden skulle det det, når dere har knyttet dere til hverandre i Kjærlighet og Lys? Kritikk florerer på Jorden og vi legger merke til at noen mennesker fryder seg over å tråkke på andre. Det, Kjære Sjeler, skyldes som regel egoisme og behov for å bli oppfattet som bedre enn en annen. Konkurranse er noe dere gleder dere over og det har sine gode sider når det gjelder å bygge en sterk personlighet, men aldri på bekostning av en annen. Med tiden vil det bli slutt på konkurranse slik dere er vant til, og det vil være helt unødvendig, men fortsatt vil idrett og lagsport bli spilt av ren skjær glede og avkopling. Noen av sportsgrenene deres ser vi på som barbariske og de som er av en fysisk natur hvor man kan skade hverandre oppmuntrer vi ikke til. Dere vil se at med tiden vil dere bli mindre tiltrukket av slike fysiske kamper.

I de høyere dimensjoner har dere ubegrensede muligheter for spennende eventyr og ingen begrensninger i muligheten til å uttrykke deres evner på deres interessefelt. Som en oppstegen vil deres interesser i livet endre seg uansett og tendere mer i retning av det som fremmer deres evolusjon. Bare forstill dere alle de ulike ting som kan være interessante i ett Univers alene, for ikke å snakke om parallelle Universer, eller Multiverser, med sine myriader av sivilisasjoner og vesener som dere kan glede der til å lære mer om. I den umiddelbare fremtid vil dere møte vesener stort sett fra deres eget Univers som likner mye på dere selv, men etter hvert som dere venner dere til tanken på at alle mulige former for intelligent liv eksisterer, så vil dere kunne møte dem også. Og husk, til enhver tid, at alt liv har sitt opphav i Kilden Til Alt Som Er.

Nå forstår dere hvorfor vi forteller dere at dere har så mye å se frem til for dere kommer til å føle dere som ivrige barn i en leketøysbutikk og løpe først den ene veien og så den andre. Når dere kommer dit vil dere ha oppnådd en mye høyere åndelig forståelse og blitt fri fra alle de begrensninger dere har som mennesker på Jorden. Om dere skulle føle dere triste en dag, så tenk bare på tiden som ligger foran dere som bare vil ta dere én vei og det er fremover og oppover.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og nok en gang meget glad for å kunne informere dere med tanke på hva som skjer omkring dere. Den Galaktiske Føderasjon holder nøye øye med dere og deres vakre Jord, for å sikre at drømmene deres blir til virkelighet.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge