Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 14, 2011

SaLuSa, November 14, 2011Den store bølgetoppen av Kjærlighetsenergi har passert, med det er ikke over, ettersom den fortsetter å løfte vibrasjonene på Jorden. Herfra og videre fremover vil bevissthetsnivåene løfte seg så dere merker det, hvert enkelt individ på sin måte. Summen av effekten av det er å bringe mer harmoni og balanse inn, for på den måten å minske behovet for forandringer av katastrofale proporsjoner. Dere kan vel ikke ha unngått å legge merke til at til tross for dystre spådommer om naturkatastrofer, så har de ikke hatt slikt omfang eller alvorlighetsgrad som dere hadde fryktet. Vi er ansvarlige for å holde dem på et nivå som gjør at effekten av dem ikke blir for alvorlig.

Våre aktiviteter opphører aldri og vi er involvert i en konstant overvåkning av mange hendelser enten de er naturlige eller menneskeskapte. Moder Jord har imidlertid behov for å komme videre med sin egen rensing, men igjen så er vi involvert for å se til at alt går for seg så smidig som mulig. Vi må igjen understreke at sjeler som befinner seg i områder som viser seg å være farlige, er der hvor de planla å være som en del av sin livskontrakt. Ofte er disse situasjonen et middel for å nå et mål, slik at de kan forlate Jorden før endetiden kommer. Vi vet at det er vanskelig å forstå tenkemåten under slike forhold, men det å forlate kroppen og ”gå videre” fra Jorden er ikke mye forskjellig fra å falle i søvn. Selvfølgelig vet vi at når det gjelder sykdom eller død i ulykker, så kan det være smerte før slutten. Imidlertid er det slik at det øyeblikk dere er ute av kroppen og frigjort fra den, så blir enhver følelsesmessig påkjenning raskt helet. Dere vil føle dere fri og lettet, for dere har kastet av dere den fysiske kroppens åk og byrden ved å bære på den.

Når dere når til det stadium der vi er, og det vil dere med tiden, så er kroppen mye mindre fysisk og utsettes ikke for sykdommer og andre problemer slik som dere opplever å ha nå. Den eldes ikke eller trenger konstant ettersyn slik som den nåværende kroppen deres gjør, ja det går til og med så langt at den absorberer energi mer enn dere trenger å gi den mat. Imidlertid nyter vi det dere ville kalle delikatesser og safter som er ekstremt velsmakende og velgjørende. Deres vei vil snart lede dere til naturlig mat og tiden med kjemiske tilsetningsstoffer vil høre historien til. Faktum er at de vil bli unødvendige, for når mat dyrkes i de riktige omgivelser vil dere oppleve at de er langt mer velsmakende og næringsrike. Ja, dere har hørt om ”matproduserende maskiner”, som etterlikner naturlig mat, men det er kun å betrakte som en overgangsløsning, inntil alle deres behov er sørget for på ordentlig vis.

For oss ser det ut til at dere langsomt venner dere til tanken på forandringer og er rede til å løfte livet deres til et høyere nivå. Mye av det dere nyter og gleder dere over nå er skadelig på mange vis, og grunnen til at dere opplever så mye sykdom og ubehag. Strengt tatt skulle dere selv nå, være i stand til å gå gjennom livet og opprettholde kroppens fulle helse til enhver tid. Det har vært helt og holdent deres valg, men dere må jo også oppleve konsekvensene av dem. Vi må imidlertid medgi at de mørke kreftene har fulgt en plan for å holde dere ved dårlig helse, gjennom å manipulere og/eller tilsette stoffer i vannet og maten deres. I tillegg kommer den enorme bruken av medisiner og forsøkene på å eliminere naturlige helingsmetoder. Omstendighetene tatt i betraktning har dere taklet det ganske bra og vist at dere har stor viljestyrke og svært tilpasningsdyktige kropper. Mye verdifull informasjon har blitt oppnådd på denne måten, så deres opplevelser og erfaringer er ikke bortkastet.

Som dere begynner å forstå, ligger det tallrike endringer foran dere, men alle er til deres fordel ved å løfte dere opp på et nytt eksistensnivå. Om det ikke var for det faktum at dere har blitt holdt nede, så hadde dere nå allerede kunnet glede dere over mange av godene og livet ville ha vært så mye enklere å takle. De mørke Sjelene har på en effektiv måte hold dere fanget i en 3D tidsforvrengning, mens de selv har forsynt seg og nytt gleden av godene for sitt eget beste og for militære formål. Ved å gjøre det på den måten har de fått dere til å fortsette å slite og arbeide hardt for et ofte magert liv. Nå forstår dere hvorfor det er så viktig å frigjøre Jorden for makten og påvirkningskraften til de mørke maktene. Det er ikke mye om å gjøre før deres dager er over og det vil ikke være lenge før dere vil se bevis for det vi forteller dere.

Når dere nå vet så mye om hva som venter dere, skulle dere kunne greie å takle den nåværende perioden av kaos, fordi dere forstår at det er en helt nødvendig og uunngåelig tid av ubehag som dere må gjennom før den Nye Tid kan bli virkelighet. Frykten er igjen den faktoren som kan få dere til å snuble, og det er her dere som er informert og oppmerksomme på hva som skjer, kan være til stor hjelp. Det vil selvfølgelig bli mange spørsmål, og få av dem som nå sitter i myndighetene vil ha svarene, men det vil dere ha. Uten å presse deres meninger på andre, se om dere kan veilede dem inn på et riktig spor for å forstå. Noen enkle ord her og der kan skape en tankerekke som vil lede mennesker inn på det riktige sporet. Og så må dere forstå det at de fleste sjeler allerede har de riktige svarene i sin underbevissthet og bare trenger å vekke den opp.

I den tilsynelatende malstrøm og kaos rundt om i verden, begynner det å gå opp for folk at det er presserende behov for forandringer. Og når det rette lederskap kommer på scenen, vil de ikke ha noen vanskeligheter med å få full støtte. Vårt bidrag skulle kunne sørge for at alt utvikler seg på en god måte, og på et tidspunkt vil Avsløringen ha kommet, slik at vi kan rådgi og veilede de nye stasledelsene. Vi holder overoppsyn med utnevnelsene, for som det nå må være klart for dere, så har vi evnen til å se alt det vi trenger å vite om et individuelt menneske. Enda viktigere er at vi kjenner det åndelige nivå de fungerer på og dere sanne beveggrunner for det de er engasjert i. I denne sammenheng er vi svært nøye med å respektere privatlivet og unngår å grave i deres private liv.

Kjære Sjeler, dere er vidunderlig lojale til dem dere respekterer og vi er glade for at mange fortsatt holder President Obama høyt i aktelse. Og det er til tross for forsøkene fra de mørke kreftene – og de som ikke forstår hans posisjon – å sette ham i dårlig lys. Vær klar over at han er et mektig Lysvesen, i en rolle hvor han må finne seg i å ”spille med” i påleggene til dem som rådgir ham. Han har oppnådd en viss suksess til tross for at han har måttet kjempe med opposisjon hele veien. Han trenger at dere fortsatt gir ham støtte og kjærlighet, og dere vil se ham blomstre opp og ta ledelsen, det øyeblikk han kan implementere sin egen politikk uten at det stikkes kjepper i hjula for ham hele tiden.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og velsigner dere på ny for at dere kraftfullt står imot forsøkene på å lede deres blikk vekk fra veien mot Oppstigningen.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge