Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 11, 2011

SaLuSa, November 11, 2011Dagen i dag er av stor betydning for dere alle og vi gleder oss over at så mange av dere deltar i den 11.11.11, som kun står tilbake for 21. desember 2012. Det spiller ingen rolle hvor hen i verden dere er, dere kan alle erfare det høye nivået av innkommende energier. Dere kan meditere over dem så lenge dere ønsker, ettersom de ikke på noen måte er begrenset til en bestemt tid og de vil fortsette inn i fremtiden. Imidlertid oppfordrer vi dere til å gi dere selv minimum 15 minutter før 11.11.11 og 15 minutter etterpå. Dere skulle kunne kjenne den oppløftende kraft som det vil gi dere og det vil hjelpe Moder Jord om dere kanaliserer energien ned, gjennom kronechakraet, gjennom kroppen og videre direkte ned i jorden. Avhengig av deres nåværende vibrasjonsnivå, vil effekten være forskjellig fra menneske til menneske, men vi ville i det minste forvente en dyp følelse av avslapning og fred. Etter hvert som tiden går vil det skje flere nedlastinger av energi, for å sikre at deres bevissthet fortsetter å utvide seg hele veien frem til Oppstigningen.

Verden fortsetter å være virvlet inn i de utfordringene som Europa står overfor, men hjelp utenfra er svært usannsynlig. Det er et nesten uløselig problem, fordi den mengden penger som skal til ikke finnes. Det er mye bedre å la ting gå sin naturlige gang, hvilket vil se flere andre land måtte gi opp å betale gjelden sin. Ut av det kaoset vil våre allierte tilby et nytt system som vil overvinne alle hindringer og en ny pengeenhet basert på edle metaller. Det vil bære dere fremover inntil den tid kommer da penger ikke lenger trengs. Husk Kjære Sjeler, at dere er mektige skapere og er på vei inn i en periode hvor dere vil være i stand til å skape nærmest alt dere trenger. 2012 vil klart bli et bemerkelsesverdig år gjennom forandringene i alt dere så lenge har vært vant til, og på den måten øke deres levestandard til nivåer dere aldri før ville drømt om.

Det objektet i rommet som dere har gitt navnet Elenin har passert dere uten noe fare for Jorden eller Månen. Den er kunstig himmellegeme og utfører vitenskapelige oppgaver på grunn av den store interessen i deres solsystem i denne tiden. I sannhet er det slik at vi også konstant overvåker dere og deres Moder Jord for å holde dere støtt på kursen mot Oppstigningen. Vi forventer ikke noen problemer som vi ennå ikke har tatt med i betraktningen, og i noen grad har de blitt mindre takket være den bemerkelsesverdige økningen i deres kollektive bevissthet. Som alt annet er Jorden i konstant bevegelse og må se til sine egne behov når det gjelder renselsen. Jo mindre folk fokuserer på det som kunne ha skjedd og heller holder blikket festet på det som er i vente, så skulle ubekvemmelighetene for dere bli mye mindre enn det man opprinnelig forutså. Kollektivt har dere tatt oppgavene på alvor og det er høvelig å gratulere dere med måten dere har tatt Lyset i bruk, slik at reisen videre vil gå smidig for seg.

Vi har fortsatt mye fokus på Avsløringen og den kan komme nærmest hva dag som helst i deres nære fremtid. Den er så viktig for oss og vil åpne dørene for så mye annet som vi ivrer etter å komme i gang med. Noen land mer enn andre stiller seg bak at Avsløringen skal skje så snart som mulig og vi vil fortsette å presse på gjennom våre allierte. Som vi har nevnt for dere nylig, så er dere nå inne i en løfterik tid med hensyn til omsider å gjøre dere fri fra de mørke maktenes grep. De har så lite makt igjen i forhold til hva de hadde for bare noen få år siden, og de vil snart måtte gi fra seg den også.

Etter hvert som flere mennesker våkner opp til hva det er som hender, øker demonstrasjonene mot de forholdene som ikke er i samsvar med Menneskehetens rettigheter og frihet fra slaveri. Gjennom folkets makt vil dere oppnå resultatene og styresmaktene kan ikke overse deres krav stort lenger, ettersom de også innser at det er tid for forandring. Presset på dem vil øke med tiden og siden deres bevissthetsnivå fortsetter å stige, vil Lyset styrke deres mulighet for seier. Om ikke lenge kommer vi til å slå oss sammen med dere og sammen vil vi raskt sette i gang med de ulike prosjektene som gjør at vi kan fullføre vår oppgave for dere.

Alle forberedelsene til deres oppløftelse ligger klare og dere har all grunn til å være fornøyde, selv om vi innrømmer at det har tatt lang tid å få alt på plass. Ikke desto mindre har det vært en formidabel oppgave og vi har hele tiden måttet tilpasse planene i takt med de vekslende forholdene på Jorden. Vi var helt sikre på at vi skulle ha kommet lenger på det nåværende tidspunkt, men dere har likevel ikke mistet noe som helst. Det betyr ganske enkelt tiden går fortere og fortere og når ting først er modne til å komme i gang, vi alt skje svært raskt. I hvert fall for de av dere som følger med på hva som skjer i verden, så er det lett å se at store hendelser er i ferd med å bryte ut. Som vi allerede har nevnt, så er det Europa som er i hele verdens fokus nå, for avhengig av hvordan det går med deres problemer, så vil det kunne ha vidtrekkende innvirkning på resten av verden også.

Dere som er Lysarbeidere og som har holdt Lyset gjennom så lang, lang tid, fortjener å føle dere fornøyde med hvordan Lyset har spredt seg vidt og bredt. Det har åpnet folks øyne for hvordan de har blitt holdt under kontroll og også hvordan de mørke maktene har prøvd å hindre dem i å få kunnskap om Oppstigningen. Deres forsøk på å villede og forvirre folk med desinformasjon er i ferd med å feile, ettersom de som gjør et forsøk på å finne sannheten, har mulighet til å finne den gjennom Internet. Dere vil få lære enda mer når Mestrene kommer tilbake, for sannheten må fortelles, for at deres eldgamle verdensanskuelse og tro, som har hindret deres fremskritt, skal kunne legges til side.

Behold roen og bruk deres forståelse for den tiden vi er inne i til å skape den samme ro omkring dere. Folk har en tendens til å få panikk når de føler at deres fremtid er truet og det er der deres forståelse kan hjelpe til med å forklare de uvanlige omstendighetene de går gjennom. Det viktigste budskapet har å gjøre med endetiden, ettersom den er deres garanti for at planen for deres Oppstigning kan oppfylles. Like viktig er det faktum at enhver sjel som har anerkjent Lyset har et valg, for ingen vil bli tvunget inn i en situasjon uten at de vil det.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker dere en lykkelig dag hvor dere får en opplevelse av Lyset som tilfredsstiller deres forventninger.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge