Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, February 11, 2011

SaLuSa, February 11, 2011

Energiene for forandring blir stadig hetere og det er ingen tvil om at det skaper muligheter til å avansere med stor kraft. Vi har vist de mørke kreftene vår besluttsomhet om å sette i gang virkelig handling og det vil lede opp til en del svært tydelige begivenheter som gir bud om starten på den virkelige offensiven, som er beregnet å rydde veien for våre medarbeidere og oss. De vet at nå er det alvor og at vi ikke lenger vil la dem stikke kjepper i hjulene. Vi blir sterkere for hver dag og de hindringene vi møter blir stadig mindre. Maktkampen er på det nærmeste over og vi presser på for å kunne arbeide mer åpent. Bevissthetsnivået deres øker stadig og det er en stor hjelp, etter som flere og flere våkner opp til sannheten. Det er ikke lenger mulig for Illuminati å blende dere med forføreriske løgner, for dere har blitt mye visere og forstår nå hvordan de arbeider. Vrengebildet av det forrige århundret er at så mange unge menn og kvinner ble såret eller gav sitt liv i kamp. De gikk inn i det i troen på at de kjempet for sitt land, mens faktum er at de fleste krigene var arrangert eller igangsatt på falske premisser for at de mørke kreftene skulle få gevinster og profitt av det. De tok også livet av en stor del av Jordens befolkning som et ledd i planen om å redusere folketallet til en mer kontrollerbar størrelse.  

Og likevel, til tross for de traumer og den ødeleggelse dere har opplevd, har dere funnet Lyset igjen og vet at bare fred og kjærlighet kan redde Jorden. Å oppnå dette kan ha syntes som en fullstendig umulig oppgave inntil ganske nylig, men ved å løfte deres bevissthet har dere etablert Kraftlinjer av Lys rundt Jorden. Disse har forankret Lyset på Jorden og med ett har det begynt å omvandle de negative energiene og gir dere således muligheten til å bevege dere inn i Lyset for godt. Dualiteten har aldri vært enkel å takle, men det visste dere før dere frivillig valgte å erfare den. Dere visste også at det ville gjøre dere enormt sterke, med tanke på å takle de mørke kreftene i fremtidige scenarioer. Det begynner så vidt å gå opp for dere at dere har evnen til å være med-skapere av fremtiden og nå er tiden kommet for å bruke den evnen. Fokuser på hva dere tror Oppstigningen vil innebære for dere og projisèr disse tankene inn i fremtiden. Når millioner av mennesker gjør det, så hjelper dere til å manifestere nøyaktig det dere ønsker dere.  

I hverdagen har dere alltid muligheten til å sette dere selv på prøve. Forsøk å se andre som en refleksjon av deg selv og vær mot dem som du ønsker at de skal være mot deg. Over tid vil du se merkbare forandringer i holdningene hos folk omkring deg. Allerede nå er vi sikre på at dere kan merke det blant deres venner og da har dere oppnådd bemerkelsesverdige resultater. Med de samme høye energiene dere har i dere, kan dere prøve dere på healing med ren tankekraft. Send ut Kjærlighetsenergi, den sterkeste kraft som finnes, og tvil ikke på dens potensial til å hjelpe, ikke bare enkeltmennesker, men store menneskegrupper. Og som resultat, på grunn av Loven om Tiltrekning, vil dere trekke stadig mer Kjærlighetsenergi til dere selv. Dere kan hele eller harme mennesker med deres tanker og handlinger, så vær aktsom med hvordan dere lever deres liv. Ikke en eneste av deres handlinger kan gjemmes under teppet og det kommer en dag da dere må se dere selv i øynene og evaluere deres eget liv. Det er dere selv, Kjære Sjeler, som må avgjøre hvordan dere håndterer svakheter hos dere selv og dere vil være villig til å oppleve ting pånytt for å overvinne dem.  

Mesteparten av det jeg har snakket om er relevant kun i den gjenværende del av deres liv i dualiteten. Når dere først har steget opp, har dere beveget dere langt utenfor rekkevidden av negative energier og de har ingen mulighet til å følge med fremover. De kan rett og slett ikke eksistere i de høyere dimensjoner, hvor dere vil oppleve absolutt fred og lykke. Det er det vi jobber mot nå og selv om vi kan fastslå at seieren allerede er deres, så gjenstår det mye arbeid. Det vil ikke vare lenge før noen av dere vil bli bedt om å tre frem og hjelpe til i det som vil være en vidunderlig tid med å løfte alt som løftes kan opp i en høyere vibrasjon. Vi snakker ikke bare om Moder Jord, men om utstyr og maskiner som vil reflektere en Ny Tidsalder basert på fri energi. Dere har med fullt overlegg blitt snytt for slike tekniske fremskritt i den hensikt å holde dere i savn og nød. Det er fordi det har tvunget dere til å forbli avhengige av dem som har hatt kontroll over deres liv.  

Se inn i en fremtid som inneholder alt dere overhodet kunne drømme, for dere skal ikke mangle noe som helst. Forbedringer i livene deres vil virkelig skyte fart om ikke lenge og de som har stått i veien for dere vil bli fjernet fra makt og autoritet. Så snart de rette menneskene har overtatt, vil dere oppleve at en ny æra av samarbeid har begynt og vi i den Galaktiske Føderasjon vil kunne arbeide åpent sammen med dem. For øyeblikket kan fortsatt de mørke kreftene få oss til å snuble og det hemmer vårt stormløp framover. Men vi arbeider tett med våre medarbeidere som har tilgang til mange mennesker som er rede til å slutte seg til vår sak. Forståelsen av at store forandringer må til før vi kan riste av oss den siste rest av Illuminatis påvirkning, har satt fart i dem som er i deres umiddelbare nærhet. De vet ikke lenger hvem de kan stole på og det begrenser sterkt deres muligheter til å legge hindringer i veien for oss.  

Vi blir ikke fysisk og mentalt slitne slik som dere, ei heller blir vi frustrert over forsinkelser. Vi har fordelen av å se det hele klarere, inkludert å kunne skue inn i fremtiden. Det er derfor vi kan fortelle dere gang på gang at dere har lite eller ingen ting å bekymre dere om, for kampen er allerede vunnet. Ta ting etter hvert som de kommer, uansett hva som skjer og tillat ikke at noe som helst slipper frykten inn i dere. Etter hvert som dette året utfoldes vil dere se rikelig bevis på vårt bidrag i forberedelsene til Oppstigningen. Den er virkelig og ved guddommelig forordning bestemt å finne sted, med et høydepunkt 21. desember 2012 da himmellegemene står i en avgjørende posisjon. Og fra da av vil dere fortsette å utvikle dere inn i enda høyere dimensjoner, hver og en mer skjønn og fredfull en den forrige.  

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg håper dere er forberedt på et skjellsettende år, så løfterikt. Det er så mye som venter på å komme inn i deres liv at det vil endre dem for alltid. Fremskrittene dere har gjort i løpet av så kort tid er fenomenale, men til sammenliking vil resten av 2011, og 2012, synes helt utrolige. Husk på det om dere skulle føle fortvilelse, så forvinner mørket straks.  

Tusen takk,SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge