Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, February 9, 2011

SaLuSa, February 9, 2011

Det er mye aktivitet rundt om i hele verden og mye av den gir inntrykk av at det er store forandringer er på gang. Oppvåkningen har også nådd folk som ikke har noen interesse av eller kunnskap om Oppstigningen, men sansene dere forteller dem hva som har vært galt over så lang tid og at forandringer må til om Menneskeheten skal komme videre. Med ett utvider gruppebevisstheten seg og beveger seg inn i Lyset. Dette inspirerer folk til innsats for et bedre samfunn som er godt for alle. Det vokser fram en forståelse for at skillene mellom folk må fjernes, for de har ofte vært opprettet på falske premisser. Folk begynner å se at man må komme sammen og at man da kan oppnå mye mer. Myndighetene prøver, ofte ved bruk av militær makt, å forhindre det fordi de er redde for den kraft de står overfor. Vi har ofte minnet dere på folkets makt og nå vokser den raskt og får folk til å stå sammen.  

Med vårt nærvær, selv om dere ikke er fullt ut klar over hva vi gjør, så spiller energiene rundt Jorden på bevisstheten til de mange som ser at det er deres plikt å sette i gang å gjøre noe. Så snart de begynner å samle seg vil dere se at det motiverer folk i maktposisjoner til å få ting gjort. Energien som driver forandringene er ikke mulig å stoppe og kan ikke bli holdt tilbake stort lenger. Hvis dere leter etter en lederfigur på den politiske arenaen, så kast deres øyne på President Obama for han er den rette mannen for denne tiden vi er inne i og han er klar over den rollen han skal spille. Lytt nøye til hans ord for han taler til dem som er åndelig bevisste og hvis de evner å høre den virkelige meningen i ordene hans, så vil de vite hva som er i vente. Amerika har alltid hatt en rolle som verdensleder, men nå snart vil de oppfylle det virkelige løftet om å lede dere alle ut av mørket. Selvfølgelig må en del forandringer skje før det blir mulig og det kan ikke skje før den siste renkespiller er fjernet fra makten. Straks så er skjedd ligger veien klar for å sette full fart i endringsarbeidet.  

Vær trygge på at ut av kaoset som hersker nå, så vil det oppstå muligheter for våre medarbeidere til å komme seg i posisjon. Med vår evne til å vite eksakt hva som foregår, kan vi være på forskudd med hensyn til alle forsøk på å hindre framgangen. Vi vil uansett arbeide innenfor Universets Lover og ingen sjel vil miste livet som følge av vår innsats. Skulle det bli nødvendig, så kan vi flytte unna enhver person som skulle kunne komme i fare ved aksjonene våre og bringe dem til et trygt sted. Gjennom våre handlinger vil all tvil forsvinne om at vi kommer i fredelige hensikter. Vi lever våre liv i hengivenhet til Skaperen og behandler alt levende som hellig. Dere skal alle en gang nå et slikt nivå og sannelig er mange av dere der allerede. Transformasjonen fra deres nåværende bevissthetsnivå opp til et høyere nivå vil være ganske dramatisk og skje temmelig raskt. For hver dag som dere kommer nærmere slutten på denne syklusen og løfter energiene dere raskt opp. En hel rekke ulike virkemidler er omhyggelig planlagt for å få det til og de vil også endre cellestrukturen i kroppene deres slik at den blir krystallinsk. Alt vil være på plass innen dere stiger opp. På det tidspunkt vil dere ha blitt Vesener av høyere bevissthet, klare til å bevege dere inn i 5te dimensjon med en skjønnhet og harmoni som overgår alt dere har opplevd på Jorden.  

Dere kan gjøre deres del av jobben ved å beholde roen og fortsette å spre deres Lys overalt hvor dere går. Vær klar over at også de mørke sjeler trenger Lys om de skal greie å svare på sin indre stemmes invitasjon til å løfte seg opp. Flammen inni dem vil for alltid brenne og kan ikke utslukkes, men de trenger å bli minnet på sin egen forbindelse med Alt Som Er. Hjelp disse Kjære Sjeler som står stødig i troen på at godheten alltid vil overvinne det mørket som mange bærer med seg. De bærer Lyset høyt og synlig for alle og vet at Lyset vil seire. Jo mer Lys de mottar, jo mer kraftfull blir deres energi og slik vil de oppnå sitt mål om å bringe friheten tilbake i deres liv.  

Dere må forstå nå at det dere gjør mot èn, gjør dere mot alle. Jo raskere dere begynner å samarbeide, jo raskere kommer resultatene. Meditèr sammen og send ut Kjærlighet og Lys, for på den måten tjener dere Menneskeheten på en kraftfull måte. Husk også Moder Jord som sliter under den overveldende likegyldighet som Mennesket har hatt og har for hennes behov. Hun trygler om hjelp, for uten hjelp vil hun, mot sin vilje, måtte sette i gang sin egen renselsesprosess. Og det, Kjære Sjeler vil uunngåelig skape problemer for dere. Men som vi ofte har meddelt dere, så har vi autorisasjon til å redusere virkningen det får på dere. Det er gjennom erkjennelse at Alt Liv er Ett at dere vil finne deres Høyere Selv og fra da av kan leve mer meningsfylte liv. Det vil etter hånden gi dere stor glede når dere forstår at dere har spilt en viktig rolle for å få til en lykkelig avslutning på dualitetssyklusen. Hvordan de neste to årene forløper er i stor grad opp til deres bidrag for å sikre at alt blir klart til Oppstigningen med så få problemer som mulig.  

Den Galaktiske Føderasjon er med dere hvert eneste steg på veien framover og vi vil inspirere dere og veilede der vi kan. Dere kan be om hjelp fra oss akkurat som dere kan be om hjelp fra deres Livsveiledere og Englene. Imidlertid ber vi dere å forstå at vi ikke alltid kan svare på deres bønner akkurat slik dere ønsker eller forventer. Vi vil gjøre så mye som vi kan, men må ta hensyn til deres egen livsplan, for den kan vi ikke blande oss opp i. Er dere i tvil, så bruk de stille stundene i deres liv til å søke kontakt med deres Høyere Selv, så vil dere høyst sannsynlig finne svarene der. Vær våken og lytt alltid til intuisjonen, for den har mange ganger reddet folk fra fare og også reddet deres liv. Dere får mer hjelp i den perioden dere nå går gjennom enn noensinne tidligere. Så det er ingen grunn til å føle seg forlatt eller alene, for det er langt fra sannheten. Faktum er at dere aldri vil fullt ut forstå hvor mye hjelp som kontinuerlig gis dere. Men dere kan kanskje begynne å se at dere har blitt gjort oppmerksom på den og så holde øynene åpne for den i fremtiden.  

Jeg er SaLuSa fra Sirius og er glad for at dere endelig kan forstå hva som er i ferd med å utvikle seg og vite at virkelige endringer er så nær forestående. Vi er klar til å sette i gang i det øyeblikk omstendighetene er gunstige og vi gleder oss så til å kunne være blant dere. Det vil være en del blandede følelser om det til å begynne med, men vi vet at det vil ikke ta lang tid før enhver tvil vil forsvinne om våre hensikter overfor dere alle. Vi er deres Brødre og Søstre fra Rommet og vi betrakter dere som våre nærmeste og elsker dere alle uten reservasjoner.  

Tusen takk, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge