Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, 2. Oktober, 2015


SaLuSa, 2. Oktober, 2015

Dere har akkurat passert den 28de September, en viktig dag fordi et rekke ting som enten fant en løsning eller var i ferd med å toppe seg. Det var ikke slik at den traff dere "med et smell", men generelt kan man si at den "flyttet lista et hakk opp" og etter hvert som tiden går vil dere begynne å merke betydelige forandringer. Det er helt tydelig at de høyere vibrerende energiene simpelthen ikke kan hjelpe for å skape forandringer. Selv om massemediene og pressa er sterkt kontrollert og dere ikke får anledning til å lese alle viktige nyheter, så vil dere uansett begynne å legge merke til at Menneskehetens oppvåkning sprer seg stadig mer. Dere har nå begynt å stille spørsmål om hva som skjer på Jorden i stedet for å automatisk akseptere det som blir lagt frem for dere. Dere er i ferd med å begynne å våkne til sannheten om deres eksistens og begynner å gjennomskue løgnene som ofte blir presentert for dere som sannhet. Det finnes mektige sjeler på Jorden som arbeider for Lyset og de er nå i ferd med å komme frem for å gi dere sannferdige redegjørelser om fortiden deres, og hva fremtiden rommer for dere. Vi blir aldri trette av å fortelle dere at dere er mektige Lysvesener som er i ferd med å begynne å fryde seg over sin oppvåkning. Noen av dere vil bli sjokkert og finne det vanskelig å tro at dere har blitt narret og ført bak lyset så lenge. Vårt råd er imidlertid at dere raskt går videre etter den erkjennelsen og bruker deres dyrebare tid til å fremme positive forandringer. De mørke har beseglet sin egen skjebne og vil ha mye å lære for at de skal kunne vende tilbake til Lyset. De vil så visst bli gitt enhver oppmuntring, for det er ingen sjeler som blir sett på som umulig å redde.

Lysvesener fra våre dimensjoner kommer stadig nærmere dere, klare til å spille sin rolle med å bringe sannheten til dere. Dere har blitt snakket nedlatende til så lenge at dere har tvilt på deres verdi for Lyset. Vi kan forsikre dere om at dere blir sett på med stor respekt og beundring og det er mange som applauderer for at dere bringer Lyset tilbake til Jorden. Dere er nå på vei ut av mørket og inn i Lyset og det er mange sjeler som venter ivrig på å få møte dere og hjelpe dere gjennom de siste hindringene. Vi vet at dere er ivrige etter å løfte dere opp, men det er fortsatt en del ting som må gjøres og hvor det er behov for dere alle. Dere ville ikke vært her ved en slik anledning med mindre dere hadde noe å bidra med, uansett hvor lite det måtte være. Dere er et fantastisk team som er utvalgt på grunn av at dere har vist hvilke evner dere faktisk har. Bekymre dere derfor ikke om dere føler det vanskelig å vite hvor dere passer inn, for deres tid er kanskje ikke kommet ennå.

Det gamle regimet har snart ikke ben å stå på, så dramatiske ting vil skje og det er helt uunngåelig. Alt dere trenger å huske på er at vi venter på å møte dere og vi vil sikre at dette skjer så snart som mulig, med minst mulig oppstyr. De mørke dagene er på det nærmeste for fortid å regne, men så lenge dere må gå side om side med de mørke, så kan dere aldri være sikre på hva som kan skje, for de kan komme til å lange ut mot dere i raseri over å ha tapt kampen om sjelene deres. De vil trenge en mengde Kjærlighet og Lys dersom de skal greie å løfte seg opp og ut av det mørket de har skapt. Å skyve dem ned igjen vil ikke være til hjelp for noen, og det er bare Lyset som kan vekke dem opp til sannheten. Husk på ordspråket "var det ikke for Guds nåde, så hadde jeg ikke vært her", for for øyeblikket har dere noen særlig idé om noen av deres tidligere liv. Dere har alle opplevd og erfart begge sider opp gjennom årtusenene som en del av deres evolusjon, og dere har utviklet dere bemerkelsesverdig raskt.

Det er verdt å minne dere på at mange sjeler som for øyeblikket ikke er i kropp, har sterke bånd til dere og følger nøye med på deres utvikling, og venter på deres tilbakevenden til de høyere dimensjoner hvor de kan møte dere igjen. Selv om mange av dere møter dem mens dere er i dyp søvn, er det få som har noen erindring om det når dere våkner. Så dere har mye å se frem til så snart dere løfter dere opp. Det vil bli en mengde feiringer og mang en tåre felt i glede ved slike gjenforeninger. Noen sjeler har kommet fra enda høyere riker og det gjelder så visst en så mektig som St. Germain som har ledet Menneskeheten gjennom mange perioder av historien. Og han har da selvfølgelig vært kjent under mange navn som dere vil kjenne igjen. Selv nå leder han Oppvåkningen og blir hjulpet av mange andre sjeler som deler hans kjærlighet til menneskeheten.

Det er så mye som skjer som kommer til å gjøre Oppvåkningen til en realitet, at det ville nok være mer enn dere kunne greie å følge med på alt som foregår. Tempoet i det som skjer øker hele tiden og hver dag nå bærer i seg løfte om flere gledelige nyheter. Det er forandringer på gang som til slutt vil være til enorm fordel for dere. Den Nye Tidsalderen nærmer seg hurtig og vi har mange spennende prosjekter vi vil informere dere om når det rette øyeblikket kommer. Fordi vi har alle disse på hånden og er klare til å sette i gang, kan nye teknologier introduseres meget raskt og tas i bruk. Dere har en del å ta igjen også når det gjelder det som dere har blitt nektet å ta del i, men som under normale omstendigheter allerede ville vært i bruk. Det vil komme en tid hvor dere vil se dere tilbake og lure på hvordan dere klarte dere uten de nye teknologiene. De vil gjøre livene deres så uendelig mye enklere og dere vil ha all den tiden dere trenger til å gjøre det dere har mest lyst til. Dere har ikke opplevd virkelig frihet, men den tiden nærmer seg og vil bli til virkelighet.

Oppstigningen er en så viktig begivenhet at det har vekket enorm interesse i Universet. Følgelig har det også gjort at "Sfære Alliansen"* har gått til aksjon og de har plassert seg i en slik posisjon at de omgir hele Jorden. Hensikten med dette er å holde Solsystemet deres fritt for innblanding utenfra og således sikre at endetiden forløper uhindret. Vi håper dere begynner å ta inn over dere at dere befinner dere i en ekstremt viktig tid og mye avhenger av at dere fullfører Oppstigningen på vellykket vis. Dere er de siste til å gjøre dette og således vil dere frigjøre andre sivilisasjoner til å fortsette på sin egen vei.

Når dere etter hvert får lære sannheten om alt dere har erfart og lært i de lavere dimensjonene, vil dere bli oppstemte og fulle av glede og ivrige til å ta igjen den tiden dere har mistet. Det er så mange muligheter som vil åpne seg for dere og som et oppsteget vesen er dere fri til å følge den vei dere selv velger. Dere har kommet fra et antall ulike planeter for å oppleve den unike erfaringen Jorden kan gi dere. Det vil komme en tid hvor alle disse erfaringene vil tjene dere vel, når dere møter vesener fra andre planeter som har hørt om Jordens Oppstigning. Fra skipene våre har vi fulgt med på alle deres dåder gjennom hundrevis av år og dette er mulig fordi vår livslengde kan være så lang som et par tusen år. Fordi Jorden har en så lav vibrasjon kan dere bare oppnå korte livslengder her, men hver av dem er vanligvis proppfulle av muligheter til å utvikle seg. Takk Moder Jord for at hun så villig tilbød seg å huse Menneskerasen, selv om hun visste at de hadde liten forståelse for viktigheten av å behandle henne med respekt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og til tider ser jeg tilbake på hvor langt dere er kommet i løpet av dette århundret og gratulerer dere for at dere har klart å holde dere "på deres egen vei" og greid å avstedkomme så mange viktige forandringer. Lyset har økt til tross for at de mørke har lagt alle mulig hindringer i veien for dere og at de totalt har gitt blaffen i folks behov. Dere har vist deres lojalitet til Lyset og til de sjelene som vandrer veien gjennom dualiteten på Jorden. Det er ikke mye om å gjøre før tiden er kommet for å sette dere fri fra deres ansvarsoppgaver og vi sier "meget godt gjort". Dere har reist langt gjennom deres forskjellige inkarnasjoner, men nå er tiden nesten kommet for å vende hjem.

Mange venter på at det øyeblikket skal komme og sender sin kjærlighet til dere alle.

Tusen takk, SaLuSa,
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge