Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, March 2, 2012

SaLuSa, March 2, 2012

Ta en dag av gangen for det er umulig å vite hva dere kan forvente, når så mange forandringer ligger i kortene og kan begynne når som helst. Det kan ikke være noen tvil om at våre samarbeidspartnere gjør store fremskritt på alle fronter og at dere snart kan se frem til en periode med en eksplosjon av hendelser. Allerede nå kan dere se hvor dyptgående våre undersøkelser har vært for å kunne fjerne korrupte individer fra bankverdenen, og det er langt fra avsluttet. Som dere kan se, ikke bare har korrupsjonen blitt avdekket, men også de ansvarlige personene. Når disse avsløringen starter for fullt, vil det forbause dere mor mange mennesker som vil komme frem med mer informasjon. Gjennombruddet har avdekket svindleropplegg som har involvert trillioner av dollar, og de mest ufattelige udåder og freidighet, for å stjele dem fra de rettmessige eiere. Vi har til hensikt å sørge for at slike penger blir returnert til sine eiere, forutsatt at de var i utgangspunktet var ervervet på lovlig vis. Mye av de pengene som har blitt misbrukt kommer fra folkets egne lommebøker, og faktum er at det dreier seg om astronomiske beløp.

Det er ikke til å undres over at dere ikke har hatt tilstrekkelig med penger til å dekke deres daglige behov, når de har blitt kanalisert til private bankkonti og brukt til hemmelige operasjoner. Vi har sørget for å få slutt på slike kriminelle forehavender, slik at krig nå kan betraktes som noe som hører fortiden til og at fred vil herske i hele verden. For å kunne greie alt dette må vi ha støtte fra alle lands regjeringer, men kun etter at de er renset for dem som bare har sine egne interesser i tankene. Det arbeidet er i full gang og sakene mot den er snart ferdig forberedt. Det er ofte et spørsmål om hvorvidt de enkelte regjeringsmedlemmer og politikere har holdt sin ed til folket – og dessverre er det få som har gjort det.

Så som dere tydelig skjønner, Kjære Sjeler, så vet vi hva som skal til for å presse på, men noen ganger er oppgavene så omfattende at det krever enormt med forhandlinger. Når vi og våre medarbeidere først slår til, kan dere være trygge på at vi har tatt alle eventualiteter med i beregningen og at vi vil ha full suksess. Gjennom en årrekke har vi planlagt nøye alt som skal skje i denne tiden og våre rikelige ressurser vil sørge for at vi når våre mål. En av de største fordelene vi har er at vi kan komme og gå hvor enn det måtte være uten å bli oppdaget. Det betyr at vi hele tiden kjenner de mørke Sjelenes planer, men det betyr ikke at vi alltid kan gripe inn. Det som ofte skjer er at dere gir fra dere deres frie vilje, ved å ikke opponere mot ting de har antydet at de vil gjøre. Dualiteten likner mer på et spill en dere aner, og et svært alvorlig et når det kommer til stykket. Imidlertid kan dere puste ut og ta det med ro nå, for den mørke kabalen og deres organisasjon mistet så enormt mye av sin makt takket være våre aksjoner.

Lyset, som øker hele tiden, berører hjertene til stadig flere sjeler, og oppvåkningen sprer seg som ild i tørt gress over hele verden. I hvert eneste land, uten unntak, krever nå folket å få vite sannheten og krever av sine representanter at de kommer ut med den. Unnskyldninger, eller at de ikke responderer på kravene, blir ikke lenger tolerert og da må de forvente at folket griper til handling. Som dere allerede har sett i en del land, har det resultert i massive demonstrasjoner. Folket har talt og de vil sørge for at de blir lyttet til i fremtiden. Sannheten er at politikk slik som dere kjenner den nå, aldri vil komme tilbake, for i den Nye Tidsalder er det de som er av Lyset som vil bli valgt ut og innsatt i regjeringene på grunn av sin usvikelige troskap til Skaperen og alt levende.

Det vil bli en mer åndelig tilnærming til alle typer ting som har med livskvalitet å gjøre. Til og med religionene vil måtte revurdere sine metoder og sine læresetninger, slik at de kan betraktes som helt og holdent ærlige og tro mot Lyset. Mange religioner har satt seg fore å bruke sin posisjon til å skaffe seg makt og kontroll over sine tilhengere, og dessverre har de brukt frykt for å holde dem på plass i folden. Faktum er at dere har ikke behov for noen hjelp fra utsiden for å forstå sannheten, fordi den finnes inni dere. Når dere følger deres egen vei, vil dere imidlertid til tider møte noen som har reist lenger enn dere, og som kan gi dere veiledning. Alle beslutninger dere gjør kan sjekkes ut mot intuisjonen, så finn dere en mulighet til å få noen øyeblikk i fred og ro for å gjøre det. Problemet er at så mange mennesker ignorerer intuisjonen dersom den ikke bekrefter det de ønsker at den skal gjøre.

Det vil bli mye for dere å lære i den korte tiden som gjenstår frem til Oppstigningen. Imidlertid vil det være noe dere vil glede dere over, når dere absorberer en ny forståelse av meningen med livet og innser at det er ment å være en opplevelse full av glede og lykke. Ikke bare det, men dere vil bli ledet inn på en ny vei som introduserer dere til det dere kan forvente etter at dere har steget opp. Tross alt så er det deres hensikt å vende tilbake til de høyere riker, noe dere har arbeidet hardt for å oppnå. Det vil komme helt naturlig for dere, etter som dere tidligere har reist gjennom dem, før dere steg ned i den 3dje dimensjon. Dere er verdige sjeler som har bevist hvor kraftfulle dere er og med evnen til å seire over mørket.

Den Galaktiske Føderasjon er glad for at dere nå endelig får bevis for at forandringene er i gang, og på en slik måte at det ikke er mulig å fornekte at det skjer. Vår strategi med å tillate stadig flere av dere å se våre skip på himmelen har også redusert den mistanken noen av dere har hatt, om at vi kunne ha tanker om en invasjon. Vi har jo vist dere gjennom mange år at selv når vi har blitt provosert, så er vi i stand til å takle det uten aggresjon eller bruk av makt. Vår tilnærmingsmåte har alltid vært i anerkjennelsen av at ethvert liv er hellig og vi ærer og respekterer alt liv, for hvert eneste liv er en del av Skaperen. Det samme gjelder for vår tilnærming til Illuminati, for til tross for all deres ondskap er vi nødt til å betrakte dem som sjeler av Lyset som alle andre. Lyset deres kan være svært svakt, men uansett er det mulig for dem å vokse fra den posisjonen og tilbake til fullt Lys. Deres skjebne vil avgjøres på Jorden, men fra et åndelig perspektiv, og det betyr at de vil bli vist nåde og medfølelse.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og nå som vi er på vei inn i neste fase på deres veg mot Oppstigningen, føler vi oss så privilegert over å være de som er dedikert til å sørge for at dere er fullt ut forberedt. Det vil bli en vidunderlig tid og dere vil få nyte en frihet som dere aldri før har opplevd i deres nåværende dimensjon. Det er ikke mye lenger nå at dere må leve under de nåværende kår, for snart vil dere bli fullstendig forbauset og overveldet over hvor raskt endringene vil skje. Vær uredde og modige og bær Lyset høyt, det Lyset dere er.

Tusen takk,SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


We are looking for Norwegian translators to translate the wonderful channeled messages featured on our website. If you are motivated please send an email to info@galacticchannelings.comShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge