Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, 1. Mai, 2015

SaLuSa, 1. Mai, 2015

Vi følger oppmerksomt med på fremskrittene deres etter hvert som dere kommer nærmere og nærmere de første positive tegnene som vil indikere at en Ny Tidsalder har begynt. På dette tidspunkt burde dere ha en ganske god idé om hva dere kan forvente, og dere vil ikke bli skuffet. De fleste av dere har hatt mange liv i denne syklusen, både som Mann og som Kvinne, og forhåpentligvis vil dere finne balansen mellom de to. Det vil komme en tid hvor dere ikke vil være opptatt av kjønn slik dere nå er. I deres dimensjon er det en tendens til at deres kjønn har stor betydning for hvilken plass dere får i samfunnet, avhengig av om dere er mann eller kvinne. Likevel, etter hvert som dere løfter dere opp, så vil forskjellen mellom dere forsvinne, men de feminine og maskuline energiene vil fortsatt være der.

I mellomtiden vil det være klokt å ha et åpent sinn fordi, etter hvert som tiden går, vil dere bli gjort oppmerksom på mange nyvinninger og bli i stand til å kvitte dere med alt det dere ikke lenger er tjent med. Deres lodd er å bli Vesener av mye høyere vibrasjon, med et mye høyere bevissthetsnivå, hvilket vil løfte dere inn i nye riker av skjønnhet og fullkommen lykke. De mørke dagene dere fortsatt opplever vil gradvis forsvinne og en frydefull tid med utallige feiringer venter dere. Vi kan se inn i fremtiden og fortelle dere med sikkerhet at de høyst velkomne forandringene er mye nærmere enn dere forestiller dere. Mange av de yngre menneskene på kloden er her for å spille nøkkelroller etter hvert som forandringene finner sted. De er ofte av en høyere vibrasjon og har meldt seg frivillig til å være del av deres introduksjon til den Nye Tidsalderen. Mange av dere som er av den gamle generasjonen har hjulpet til med å legge veien til rette, og vi er dere stor takk skyldig for at dere har stått fast ved oppgavene deres selv i tider hvor det var liten oppmuntring å få. Etter hvert som tiden går vil mange sjeler bli kallet til å bidra med sin kunnskap og en vidunderlig ekspansjon vil finne sted.

Alle Universets øyne følger med dere ettersom det som er i ferd med å skje er en begivenhet av enorm betydning. Etter et antall sykluser som har endt med katastrofe, vil dere nå få bevitne en vellykket avslutning av denne evolusjonsperioden deres. Så dere har så uendelig mye å se frem til og det er slett ikke langt unna. Så la derfor at de mørke energiene får spille seg ut slik det er nødvendig at de gjør, og etter hvert som de gjør det, vil mye gjenværende karma bli avvirket for godt. Det neste steget blir å bevege dere alle inn i Lyset og hjelpe til med å etablere den Nye Tidsalderen for fullt. Slike begivenheter vil skje over alt på Jorden etter hvert som alle land vil komme sammen i fred og velvilje. Til slutt vil det overhodet ikke være mulig for lavere vibrasjoner å være med lenger, langt mindre komme tilbake, og de høyere vibrasjonene vil vokse seg sterkere og sterkere.

Ord strekker ikke til for å beskrive hvilken storslagen fremtid som venter dere og den er slett ikke så langt unna. De av dere som har et åpent sinn vil uten tvil sanse hva som ligger foran dere og intuisjonen deres vil hjelpe dere. Dere har vært svært tålmodige og det vil bli vel belønnet, og sannelig vil alle deres offere bli mer enn kompensert for. Etter mange liv i dualiteten vil dere nå få oppleve mange forandringer som vil gi dere et mye mer tilfredsstillende liv. Et liv uten kontinuerlig innblanding fra de mørke Sjelene som har skapt et fullstendig virkelighetsfjernt liv for dere. De har opprettholdt et status quo som har holdt dere i en konstant tilstand av “mangel” som samtidig har gjort at de har kunnet bevilget seg selv astronomiske summer til sine egne hemmelige prosjekter. Denne situasjonen er i ferd med å endre seg raskt og makten de har over dere blir mindre og mindre for hver dag som går. Faktum er at de blir nøye overvåket og blir gitt stadig større begrensninger med hensyn til hvor langt de kan gå.

Tiden er nå inne til å innse at dere ikke er bundet til noen annen sjel, unntatt deres tvillingsjel. Og selv om dere har personlige forhold på Jorden, så opphører de å være bindende så snart dere har løftet dere opp. Mange har den hensikt å hjelpe dere å avslutte karma ved å gi dere den type opplevelser og erfaringer som dere trenger for dette, men naturligvis er noen bånd oppstått i "Himmelen". I de høyere riker er dere fri fra alle bånd, med mindre dere selv ønsker et slik arrangement selvfølgelig. Sannheten om deres væren er så enormt forskjellig fra det dere har blitt forledet til å tro. Når imidlertid vibrasjonene deres løftes opp, så vil også deres bevissthetsnivå, og dere vil bli i stand til å assimilere all kunnskap.

For øyeblikket forhindrer de lave vibrasjonene dere fra å kunne fatte sannheten om Menneskeheten, men dere vil lære raskt etter hvert som bevisstheten deres utvider seg. Dette handler om å igjenlære det dere allerede visste før dere slapp dere ned i de lavere vibrasjonsnivåene. Således skulle dette falle lett for dere og dere vil ha andre, mer opplyste sjeler til å hjelpe dere. Vær sikker på at det er mange sivilisasjoner, som allerede befinner seg i de høyere dimensjonene, som er interessert i å hjelpe dere. Så det vil ikke være mangel på assistanse og hjelp til å hjelpe dere å få dette riktig og samtidig sikre at dere tar den rette vei. Universet venter på at dere skal løfte dere opp og slik at de kan ønske dere velkommen som Galaktiske Vesener.

Hold hodet høyt og vit at dere er høyt verdsatt for deres villighet til å gjennomleve denne perioden, til tross for at dere ennå ikke har vendt tilbake til full bevissthet. Deres reise har vært lang og full av utfordringer som dere har greid å takle og overvinne. Alt det dere har opplevd og erfart vil gi dere enorm styrke og evnen til å takle alle de oppgaver dere kan tenkes å bli bedt om å gjøre. Fremtiden tar imidlertid gradvis form og vil være særdeles velkommen for dere etter alle de hindringene dere har overvunnet. Identifiser dere med deres hjertefølte energier og lev livet som en som greier å dele uforbeholdent av sin kjærlighet.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og alltid glad for å kunne dele mine tanker med dere. Jeg vet at så mange av dere leter etter sannheten om dere selv og føler dere kallet til å gi av dere selv til andre. Følelsen av EN-het vokser nå sterkt og dere vet uten tvil at dere Alle Er Ett. I erkjennelsen av dette forårsaker Menneskehetens handlinger mot sine brødre og søstre mye smerte og hjertesår, men dere kan dempe bølgene av sinne som forårsaker uro og opprør. Send deres kjærlighet ut til enhver tid, og selv om dere har liten eller ingen idé om hvor potent den kan være, så kan den likevel utføre mirakler. Jeg fortsetter å sende dere min kjærlighet til dere alle og styrke til å overvinne enhver utfordring dere måtte møte. Vi er aldri langt unna og forteller dere nok en gang at dere alltid kan henvende dere til oss, så vil vi respondere på den måten som er best for alle involverte.

Tusen takk, SaLuSa,
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge